Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 871K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.755
Πόντοι
481
Αμάν ζημιά. Λογικά εξήντα θα είναι το απλό @Kostas(3) . Είχα ρωτήσει στο παρελθόν. Αλλά τι να πρώτο κάνει κανείς σε δέκα λεπτά με δύο.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Μαλακίες,έφεραν την καινούργια και για να μην διώξουν την Αγάπη μια μέρα πριν,σκεφτηκαν διπλό.Οντως σε 10 λεπτά με δύο κοπέλες δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Περασα κατα τις 4 παρα απο το Λαρισης και την Κλεοπατρα.Ειχα στο μυαλο μου τον Παναγο και το πως εκθειαζε την κοπελα αλλα ετσι δεν περιμενα,πραγματικα η κοπελα ειναι μουναρος.Εχει σωματαρα λαμπαδα,στηθος τελειο,κωλαρακι θανατος,ποδια ισια πανεμορφα,ακρα περιποιημενα,πραγματικα οτι πιο ομορφο εχει περασει απο τα Τρικαλα παιδια.Ερχεται στο δωματιο με παντοφλες,εχει καλο υψος,καπου στο 1,67 με 1,70 την εκοψα,ισως λιγο ακομα.Σημερα ηταν οτι χειροτερο για μενα απο τον Φεβρουαριο που ξεκινησα να πηγαινω στα σπιτακια,εχω παει με 20 κοπελες και με πολλες απο αυτες απο 6-7 αλλα σαν το σημερινο δεν μου εχει ξανατυχει.Δεν μου σηκωνοταν με τιποτα.Η κοπελα ειχε τεραστια υπομονη,δεν θα γινει δουλεια της λεω,γιατι αγαπη μου,θα γινει ελεγε αυτη.Καποια δοση σκαει και αλλος πελατης και ακουγοταν δυνατα η φωνη του.Σε ενοχλει η φασαρια αγαπη μου (αυτη δεν λεει μωρο μου,λεει αγαπη μου,χαχα)?Μην δινεις σημασια,εδω σε μενα εσυ,ελεγε το κοριτσι.

Μου τον επαιζε με το χερι,με χαιδευε στα μπαλακια,φιλαγε μπαλακια,τριβοταν με το στηθος της στον πουτσο μου.Ειχε τουλαχιστον ενα 5λεπτο στο νερο που προσπαθουσε παρα πολυ.Σε αγγιζω της λεω?Ναι,κανονικα δεν εχω θεμα,λεει.Την φιλαγα στο στηθος,της χαιδευα τις ρωγες,την χαιδευα στο σωμα,εχει πολυ απαλο δερμα,κοπελαρα μιλαμε,dimmits μην καθεσαι λεπτο φιλε,φυγε,δεν υπαρχει το σωμα της κοπελας.Ανετα θα μπορουσε να ειναι μοντελο η συγκεκριμενη.Καποια δοση μετα απο τοσο παιδεμα ειχα κανονικη στυση,βαζει προφυλακτικο και ξεκινησε πιπα.Μια πιπα καλουτσικη,χωρις κατι το ιδιαιτερο.Δεν εβαζε δοντι,εβαζε λιγο χερι στην αρχη αλλα μετα το πηρε,σχετικα καλη πιπα.Μετα απο λιγο αρχισε να μου πεφτει παλι,η κοπελα ξεκινησε να την παιζει ξανα.Μπορεις να στηθεις λιγο προς τα εδω της κανω για να βλεπω?Ναι μου λεει,πως θελεις?Την στηνω με το κωλαρακι της κοντα στο προσωπο μου,τεντωνομουν για να φτασω να βλεπω μουνακι,περιμενε λεει αυτη.Σηκωνεται και παει απο πανω μου με ανοιχτα τα ποδια για να βλεπω τα παντα.Της ανοιγα τον κωλο,της ανοιγα το μουνακι,μυριζε πολυ ωραια το κοριτσι,εκει μου σηκωθηκε καπως.Κατσε της κανω,με ανοιχτα τερμα τα ποδια της,οπως ηταν αναποδα ξεκινησε καβαλημα πολυ δυνατο.Στην θεα αυτου του απιστευτου κωλου που εχει,τελειωσα στο λεπτο με σχεδον μισοπεσμενο εργαλειο.

Σημερα ηταν πολυ κακη εμπειρια και ξενερωσα φουλ διοτι το κοριτσι ειναι πανεμορφο και πολυ καλο.Εχει νομιζω μια ελαφρια αυρα αρνητικοτητας,ισως να ειναι και η ιδεα μου,ισως να φταιω και εγω που πηγα φουλ προκατειλημενος οτι θα ειναι αρνητικη η Κλεοπατρα αλλα τελικα επεσα εξω.Την ειδα την κοπελα που ξενερωσε φουλ στο τελος γιατι σεξ δεν εκανε.Παιδευτηκε πανω απο 10 λεπτα και εφυγε απραγη.Δεν εφταιγε αυτη ομως στο παραμικρο,αυτη πραγματικα και τι δεν εκανε για να με φτιαξει,εγω εφταιγα.Τεσπα,ισως να ξαναπαω γιατι πραγματικα θελω να κανω σεξ μαζι της,ειναι πολυ δυνατη επιλογη εμφανησιακα.Μεχρι την Κυριακη θα ειναι εδω και απο Δευτερα ερχεται η Βαρβαρα.

Τελευταία τροποποίηση:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
την ξεμουνιασατε την κοπελα απ οτι φαινεται ...:rockon:για την Κλεοπατρα λεω...πηγα κ δεν την βρηκα,οποτε στροφη κ Καρδιτσης...
2ο μοντελο στην περιοχη,ψηλη κοπελα,ωραιο προσωπο ,βυζαρες τουμπανο σιλικονατες(λιγο σκληρες στην αφη),μουναρο-αλογο κανονικο με ατελειωτες ποδαρες...εννοειται περασα δωματιο κ περασα πολυ καλα...βαθια καθισματα κ ωραια στησιματα αυτα που αρεσουν στον παναγο.(μαλλον Ιταλιδα δεν ρωτησα,αλλα εκει που ''παλευαμε'' ελεγε si κ κατι τετοια...)...αν την προλαβω θα ξαναπαω...καμμια σχεση με την φωτο στο φεις που την αδικει.θυμιζει κατι μουναρες στο utube απ αυτες που τις παιρνουν συνεντευξη κατι φουσκωτοι κ τους ρωτανε πονηρες ερωτησεις κτλ
Δεν συμφερει να κανεις τον ''εργατη'' μεσα στην ζεστη μετα τρεχεις σαν βρυση ανοιχτη...τα κακα του καλοκαιριου...:boff:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.755
Πόντοι
481
Πέρασα κι εγώ από Καρδίτσης σήμερα. Πέρασα κατευθείαν δωμάτιο καθώς ήτανε στο άλλο η κοπέλα και βαριόμουν να περιμένω έξω. Οπότε την είδα μέσα πρώτη φορά. Να πω πως δεν την έκανα για 22 χρόνων που λένε στο fb όχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα η ηλικία. Συμφωνώ απόλυτα με dimmits. Ένα άλογο πραγματικό. Πολύ αδύνατη, σε κάποια σημεία έπιανα κόκαλο να φανταστείτε. Πρόσωπο άγριο και ανταποκρινόταν σε αυτό που είχα στο μυαλό μου ακούγοντας ότι είναι Ισπανίδα η κοπέλα. Με καύλωσε απίστευτα. Τρομερό στοματικό, είχε φτάσει σε σημείο να κοπανιεται πάνω στο κρεβάτι κι εγώ να της γαμαω το στόμα. Εγλειψε φουλ μπάλες που με τρελαίνει. Ξεκίνησε από πάνω σε reverse, τρομερά καθίσματα, σου έδινε την εντύπωση ότι ήθελε να της ξεσκισεις (εκεί για μένα φαίνεται η επαγγελματίας). Μετά από αρκετή λεπτά μου λέει come, δηλαδή να αλλάξουμε στάση. Προτού όμως το κάνει μου έριξε ξανά ένα στοματικό, έλεγα να τελειώσω εκεί αλλά κρατήθηκα. Πήγαμε και doggy στους ίδιους ρυθμούς με απίστευτη φωνητική συμμετοχή. Γενικά η τύπισσα φωνάζει φουλ. Φανταστείτε την άκουγα από το άλλο δωμάτιο όση ώρα περίμενα. Για μιαν ακόμη φορά θα πω πως η διαφορά των εργαζομένων από Αθήνα είναι εμφανής. Κι αυτήν απ'ότι είδα δουλεύει στης Θεσσαλίας το στούντιο όπου είναι κι η Αγάπη. Πραγματικά είχα καιρό να φύγω τόσο ενθουσιασμένος. Πετούσε και κάτι si που σε κάνουν να θες να ανεβάσεις κι άλλο ένταση. Κι εγώ θα ήθελα να την ξανά δω εννοείται και προτείνεται φουλ.

ks(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
369
Πόντοι
2.272
Παιδιά το hot villa στην Καρδίτσα δουλεύει????

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
την ξεμουνιασατε την κοπελα απ οτι φαινεται ...:rockon:για την Κλεοπατρα λεω...πηγα κ δεν την βρηκα,οποτε στροφη κ Καρδιτσης...
2ο μοντελο στην περιοχη,ψηλη κοπελα,ωραιο προσωπο ,βυζαρες τουμπανο σιλικονατες(λιγο σκληρες στην αφη),μουναρο-αλογο κανονικο με ατελειωτες ποδαρες...εννοειται περασα δωματιο κ περασα πολυ καλα...βαθια καθισματα κ ωραια στησιματα αυτα που αρεσουν στον παναγο.(μαλλον Ιταλιδα δεν ρωτησα,αλλα εκει που ''παλευαμε'' ελεγε si κ κατι τετοια...)...αν την προλαβω θα ξαναπαω...καμμια σχεση με την φωτο στο φεις που την αδικει.θυμιζει κατι μουναρες στο utube απ αυτες που τις παιρνουν συνεντευξη κατι φουσκωτοι κ τους ρωτανε πονηρες ερωτησεις κτλ
Δεν συμφερει να κανεις τον ''εργατη'' μεσα στην ζεστη μετα τρεχεις σαν βρυση ανοιχτη...τα κακα του καλοκαιριου...:boff:

Τι εννοεις δεν την βρηκες ρε συ?Πηγες μεσα και σου ειπε η Αναστασια οτι εφυγε ή ειδες την ταμπελα σβηστη?Γιατι και προχθες που πηγα εγω σβηστη ηταν η ταμπελα αλλα το κοριτσι ηταν μεσα.Με αγχωσες τωρα,ηθελα να ξαναπαω Κλεοπατρα ρε γμτ.Η Λετησια τοσο καλη ε?Μαλιστα,αν μπορεσω θα παω και εγω.Δεν βλεπω να μενει φραγκο στο τελος με αυτες,θελω να παρω και αμαξι και βλεπω τα χιλιαρικα και λεω,ελα μωρε,τοσα ειναι,για 30€ κανεις ετσι?και στο τελος απο Golf R line που θελω να παρω,με βλεπω με κανενα i30 στο τελος. :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Τι εννοεις δεν την βρηκες ρε συ?Πηγες μεσα και σου ειπε η Αναστασια οτι εφυγε ή ειδες την ταμπελα σβηστη?Γιατι και προχθες που πηγα εγω σβηστη ηταν η ταμπελα αλλα το κοριτσι ηταν μεσα.Με αγχωσες τωρα,ηθελα να ξαναπαω Κλεοπατρα ρε γμτ.Η Λετησια τοσο καλη ε?Μαλιστα,αν μπορεσω θα παω και εγω.Δεν βλεπω να μενει φραγκο στο τελος με αυτες,θελω να παρω και αμαξι και βλεπω τα χιλιαρικα και λεω,ελα μωρε,τοσα ειναι,για 30€ κανεις ετσι?και στο τελος απο Golf R line που θελω να παρω,με βλεπω με κανενα i30 στο τελος. :2funny:
ητανε κλειστο τελειως.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Κριμα ρε γμτ,τωρα σιγα μην ερθει ξανα συντομα η Κλεοπατρα.Τεσπα,θα βολευτουμε με οτι εχουμε.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.755
Πόντοι
481
Κριμα ρε γμτ,τωρα σιγα μην ερθει ξανα συντομα η Κλεοπατρα.Τεσπα,θα βολευτουμε με οτι εχουμε.
Πάντως όπως γυρναγα και πέρασα από της Αναστασίας ήτανε ανοιχτό κανονικά κι αναμμένη η κλασσική ένδειξη στην είσοδο. Οπότε ίσως δεν έφυγε. Πέρνα μια κι αν δεν είναι φύγε αμέσως για Καρδίτσης.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πάντως όπως γυρναγα και πέρασα από της Αναστασίας ήτανε ανοιχτό κανονικά κι αναμμένη η κλασσική ένδειξη στην είσοδο. Οπότε ίσως δεν έφυγε. Πέρνα μια κι αν δεν είναι φύγε αμέσως για Καρδίτσης.

Αααχχχχχχ,λες να ειναι ακομα εκει το μωρο μου? :2funny:

Εφυγααααααααα

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1
Καλησπέρα
Επίσκεψη στο καρδιτσης μάγκες όπως τα είπατε άλογο η κοπέλα πολύ καλή στο δωμάτιο
Φοβερή πίπα και ανάμεσα στις στάσεις πάντα έκανε πίπα οποίος δεν πήγε μέχρι τώρα να κάνει μια επίσκεψη δεν θα χάσει

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1

Οποίος μπορέσει η τον βγάλει ο δρόμος Λάρισα η Στεφανία να ξέρετε είναι φωτιά
Είναι ίδια με τις φωτογραφίες πολύ ευγενική και πολύ καλή στο κρεβάτι
60 ευρο μια πιστόλια κάπου 30 με 40 λεπτά την έχω πάρει πολλές φορές αξίζει για μια επίσκεψη κρίμα που δεν έρχεται και από Τρίκαλα

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Μολις γυρισα απο Βαρβαρα,εχω βαρεθει και εγω ο ιδιος να γινομαι γραφικος αλλα δυστυχως θα γινω ακομη μια φορα,χαχα.Τι γυναικαρα απιστευτη ειναι αυτη,τι μουναρα τελειωτη,τι γαματη κοπελαρα,δεν εχω λογια.Ειχα παει με σκοπο να παρω 69,βγαινε η Βαρβαρα απο το δωματιο μισοκοιμησμενη,η πρωτη εικονα ειναι η αληθεια οτι με ξενισε και το σκεφτηκα ξανα.Ειναι νταρντανα,πολυ νταρντανα ομως.Εγω που ειμαι 1,84 και 82 κιλα,διπλας της αισθανομουν σαν χομπιτ.Ειναι που ειναι πανυψηλη,πανω στα πορνοτακουνα ειναι σαν γιγαντας.Εχει παρει και κιλα τωρα τελευταια και εχει γινει θεριο.Δε βαριεσαι σκεφτηκα,για ενα 20αρικο?Παιρνω 69.Σκαει μετα απο λιγο η Βαρβαρα,ειχε παει για ντους.Απο την πρωτη στιγμη που μπηκε στο δωματιο,φανηκε οτι γουσταρει φουλ,μονο αυτη ξερει γιατι αλλα τεσπα.Ξεκινησε με σοσιαλ αρκετο,ονοματα,ζωδια,αν εχω γκομενα,πως και δεν με εχει παρει καμια ακομα και αλλα τετοια ωραια.Θα ξεκινησω πρωτα να σε γλειφω εγω και μετα εσυ μου κανει.Ξεκιναει μια πιπα πολυ δυνατη,εγλειφε μπαλες,τις δαγκωνε,dt συνεχεια,φτυσιματα,τον εβαζε στο στομα της και σφαλιαρωνε το μαγουλο της,τον εβγαζε αποτομα απο το πλαι στο μαγουλο,οτι μαλακια εχει δει καποιος σε τσοντα την εκανε.Εγλειφε παντου,δαγκωνε ρωγες,απιστευτη.Μετα απο κανενα 5λεπτο μου λεει σειρα σου τωρα.

Ξεκιναω γλειφομουνι,πεντακαθαρη.Εβαζα την γλωσσα μεσα στην τρυπουλα της,καυλωνε φουλ αυτη.Της χουφτωνα της βυζαρες,πηγαινα να γλειψω ρωγα,θελει γαλα το μωρακι μου ελεγε?και με εσφιγγε πανω στα βυζια της.Παω παλι για γλειψιμο και με παταγε πανω στο μουνι της με τα χερια,μου τραβαγε τα μαλλια,με εσφιγγε με τα μπουτια,απιστευτη.Θελει και γαμησι αυτο το μουνι τωρα,μου κανει.Εν τω μεταξυ,τετοιο λεξιλογιο επαιξε αφθονο,σε καποια φαση σκεφτηκα,τι λεω ρε φιλε στην κοπελα?Γουσταρε φουλ ομως και ανταπεδιδε.Ξεκιναμε ιεραποστολικο,ποτε γρηγορα ποτε πιο αργα,μετα με κλειδωνε με τα ποδια και πηγαινα μεσα εξω αργα,μετα ανοιγε τα ποδια και μου εριχνε σφαλιαρες στον κωλο (ολες οι Ουκρανιδες το κανουν αυτο ρε γμτ?ειναι η δευτερη που το κανει),μετα στηθηκε με τον καλυτερο τροπο για ιεραποστολικο.Εφερε τα ποδια της κολλητα στο στηθος της και εμπαινα μεσα τερμα,μεχρι το λαιμο θα εφτασα,χαχα.Αρχισαμε καποια φιλια,πηγα λαιμο πρωτα,μετα μαγουλο,εδινε και η Βαρβαρα φουλ.Την ειδα ειχε κλειστα τα ματια,σουφρωμενα τα χειλια και βογγαγε,λεω θα της δωσω κανενα στο στομα.Φιλαγε φουλ και αυτη στο στομα,απιστευτη πραγματικα.Βεβαια μαλακια που δεν την ρωτησα,κακως πηγα στομα χωρις να την ρωτησω αλλα την ειδα φουλ καυλωμενη και ειπα να το ρισκαρω.

Μετα την στηνω στα τεσσερα.Θα σε γλειψω και πισω,σε πειραζει?Οχι μωρο μου μου λεει,οτι γουσταρεις κανε με.Την γλειφω κωλο-μουνι,αρχισε να παιζει την κλειτοριδα της.Βαλε δαχτυλο της κανω,χωνει αυτη το κωλοδαχτυλο στο μουνι της,λιγο ομως.Της πιανω το χερι,της χωνω ολο το δαχτυλο μεσα και το πηγαινα μεσα εξω.Το βγαζω και το βαζω στο στομα,μμμμμ εκανε η Βαρβαρα.Ξεκιναω να την παιρνω στα 4 και να ειμαι γατζωμενος απο τις βυζαρες της.Δεν αντεξα πανω απο 2 λεπτα και τελειωσα βαθεια μεσα της ενω η Βαρβαρα συνεχιζε να κουνιεται μπρος πισω αριστερα δεξια.Μετα ειχε παλι φιλακια και αγκαλιτσες ενω συναγωνιστης περιμενε στο δωματιο.Αφου βγηκα απο το δωματιο,ηρθε παλι να με αγκαλιασει και να με φιλησει και να μου πει τι καθαρος και τι ωραιο μωρο ειμαι,που με ειχαν κρυμμενο τοσο καιρο,χαχα.

Τρελα,τετοιο πραγμα απο τον Φεβρουαριο και με 20 κοπελες μεχρι τωρα,δεν το εχω ξαναδει.Ηταν και πρωτη φορα και η κοπελα ηταν απιστευτη.Δεν ειναι τυχαιο που μετα απο μενα περιμεναν αλλοι 4.Οσα βγαζει μια αλλη στην Αναστασια το 15ημερο,κανει τζιρο η Βαρβαρα την μερα.Τετοιες υπηρεσιες θελουμε,οσες δουλευουν ετσι θα παραμεινουν,οι αλλες θα εξαφανιστουν σαν πυροτεχνημα.Η Αγαπη οταν πηγα ειχε 3-4 δωματια,η Βαρβαρα το ιδιο,η Μαριλενα ειχε και αυτη δωματια,η Λετησια το ιδιο.Ετσι ειναι,οσες θελουν να δουλεψουν θα παραμεινουν,οσες ειναι ξεπετες,πανε για Μεταξουργειο,δυστυχως.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
Λοιπον,εχουμε και λεμε.Τελικα ηρθα χθες το απογευμα απο Αθηνα,μου εκανε χαρη ο Θεος να συναντησω την Αγαπη και τι απιστευτο πραγμα ηταν αυτο ρε παιδια.Παμε πρωτα ομως στο Studio X και στην Ιζαμπελα απο Σερβια.Δεν ξερω αλλα οταν ακουω Σερβια,κατι παθαινω,εχω αδυναμια στις Σερβες.......
Η Αγαπη ξανθια ρωσιδα ολα αυτα?

Μολις γυρισα απο Βαρβαρα,εχω βαρεθει και εγω ο ιδιος να γινομαι γραφικος αλλα δυστυχως θα γινω ακομη μια φορα,χαχα.Τι γυναικαρα απιστευτη ειναι αυτη,τι μουναρα τελειωτη,τι γαματη κοπελαρα,δεν εχω λογια.Ειχα παει με σκοπο να παρω 69,βγαινε η Βαρβαρα απο το δωματιο μισοκοιμησμενη,η πρωτη εικονα ειναι η αληθεια οτι με ξενισε και το σκεφτηκα ξανα.Ειναι νταρντανα,πολυ νταρντανα ομως.Εγω που ειμαι 1,84 και 82 κιλα,διπλας της αισθανομουν σαν χομπιτ.Ειναι που ειναι πανυψηλη,πανω στα πορνοτακουνα ειναι σαν γιγαντας.Εχει παρει και κιλα τωρα τελευταια και εχει γινει θεριο.Δε βαριεσαι σκεφτηκα,για ενα 20αρικο?....
Η Βαρβαρα μελαχρινη μιλφ τουμπανο στο Λαρισης ολα αυτα?

Δε ξερω ρε μπρο, αλλα μηπως λεω μηπως βαζεις μια γερη δοση υπερβολης?
Η Αγαπη σε μενα ηταν απλα διαικπεραιωτικη για να φυγουν τα χοντρα τπτ περισσοτερο.
Τη Βαρβαρα εχω καιρο να την παρω, αν λεμε την ιδια, καλη ειναι αλλα οκ, απεχει πολυ απο τα δικα σου.

Οποίος μπορέσει η τον βγάλει ο δρόμος Λάρισα η Στεφανία να ξέρετε είναι φωτιά
Είναι ίδια με τις φωτογραφίες πολύ ευγενική και πολύ καλή στο κρεβάτι
60 ευρο μια πιστόλια κάπου 30 με 40 λεπτά την έχω πάρει πολλές φορές αξίζει για μια επίσκεψη κρίμα που δεν έρχεται και από Τρίκαλα
ειναι τιμια σε σχεση με τη σαπιλα που υπαρχει στη Λαρισα και στην επαρχια γενικα.
δεν ειναι να πεις ουαου τι γαμησα παλι! ποια 40λεπτα? με το που χυσεις, γεια σας. 60ευρω με μονο ακα πιπα σαν εξτρα, ειναι πολλα λεφτα.
Αθηνα τη sexyjo μονο που δε τη παντρευεσαι με 50ευρω (δε την εχω παρει, ειναι στο to do list).
η Στεφανια εχει παρει κιλα, και γενικα θελει να χεις αντοχη να την κουμανταρεις, ειναι τουμπανο.

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Η Αγαπη σε μενα ηταν απλα διαικπεραιωτικη για να φυγουν τα χοντρα τπτ περισσοτερο.
Τη Βαρβαρα εχω καιρο να την παρω, αν λεμε την ιδια, καλη ειναι αλλα οκ, απεχει πολυ απο τα δικα σου.

ειναι τιμια σε σχεση με τη σαπιλα που υπαρχει στη Λαρισα και στην επαρχια γενικα.
δεν ειναι να πεις ουαου τι γαμησα παλι! ποια 40λεπτα? με το που χυσεις, γεια σας. 60ευρω με μονο ακα πιπα σαν εξτρα, ειναι πολλα λεφτα.
Αθηνα τη sexyjo μονο που δε τη παντρευεσαι με 50ευρω (δε την εχω παρει, ειναι στο to do list).
η Στεφανια εχει παρει κιλα, και γενικα θελει να χεις αντοχη να την κουμανταρεις, ειναι τουμπανο.

Για την sexy jo που λες,όντως είναι πολύ καλή περίπτωση.Δεν έχω πάει ούτε εγώ μαζί της αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλός τύπος.Η Αγάπη είναι αυτή που λες,ξανθιά μιλφ Ρωσίδα.Οτι έγραψα ακριβώς αυτό έγινε.Πολυ δυνατή επιλογή,όμορφη γυναίκα και πολύ καλή στο δωμάτιο.Σε καμία περίπτωση απλά για να φύγουν τα χοντρα.Δυνατες υπηρεσίες αν και δεν είμαι πολύ των μιλφ,προτιμώ πιτσιρίκες,κοντά στην ηλικία μου.

Για την Βαρβάρα,ναι αυτή λέω.Τουμπανο δε λες τίποτα,πραγματικά από χθες το βράδυ ακόμα αυτό σκέφτομαι.Οτι έγραψα έγινε ακριβώς έτσι και τα περισσότερα τα παρέλειψα γιατι θα έγραφα καμια ώρα ακόμα.Ειναι το πώς θα ταιριάξεις με την κάθε κοπέλα φίλε,με το που μπήκε στο δωμάτιο η Βαρβάρα,κατάλαβα ότι θα περάσω καλά.Το γουστάρε φουλ και το έδειχνε.Τωρα για ποιο λόγο δεν ξέρω,να είχε πιει,είχε ώρα να πάει πελάτης και είχε βαρεθεί,με είδε σαν ξερολουκουμο και γουσταρε,που να ξέρω.Μπορει την επόμενη φορά που θα πάω,να μην έχει καμία σχέση με χθες.Παντως χθες ήταν απίστευτη,και πεντακάθαρη,πολύ σημαντικό αυτό.Μυρωδια πάνω της δεν υπήρχε πουθενά,το μουνι της μύριζε αφρολουτρο,καύλα σκέτη.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
160
Πόντοι
1

Αδερφέ εμένα παντός η Στεφανία ποτέ δεν μου είπε για ώρα και η πραγματικότητα ειναι (ήμουν ένα χρόνο τώρα Λάρισα πριν 1 μίνα επέστρεψα μόνιμα Τρίκαλα) το τι σαπίλα παίζει δεν φαντάζεσαι παίζει να είναι η μόνη νορμάλ που έρχεται όλες οι άλλες είναι πέρα βρέχει

Αν και φίλος μου είπε πως έρχονται για συγκεκριμένο πελατολόγιο που τους τα περνούν χοντρά και στους άλλους ξεπέτα πιο φθηνά να περνούν έξτρα τώρα τι πραγματικά γίνετε δεν ξέρω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Στεφανια στο Καρδιτσης πολυ καλη κ μαλιστα το κουδουνι δε επαψε να χτυπαει σε ολη την διαρκεια της επισκεψης...μοσχομυριστη καυλα βυζο-μιλφ,οποιος παει δεν θα χασει.:zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom