panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 481
Αμάν ζημιά. Λογικά εξήντα θα είναι το απλό @Kostas(3) . Είχα ρωτήσει στο παρελθόν. Αλλά τι να πρώτο κάνει κανείς σε δέκα λεπτά με δύο.
οχιΠαιδιά το hot villa στην Καρδίτσα δουλεύει????
την ξεμουνιασατε την κοπελα απ οτι φαινεται ...για την Κλεοπατρα λεω...πηγα κ δεν την βρηκα,οποτε στροφη κ Καρδιτσης...
2ο μοντελο στην περιοχη,ψηλη κοπελα,ωραιο προσωπο ,βυζαρες τουμπανο σιλικονατες(λιγο σκληρες στην αφη),μουναρο-αλογο κανονικο με ατελειωτες ποδαρες...εννοειται περασα δωματιο κ περασα πολυ καλα...βαθια καθισματα κ ωραια στησιματα αυτα που αρεσουν στον παναγο.(μαλλον Ιταλιδα δεν ρωτησα,αλλα εκει που ''παλευαμε'' ελεγε si κ κατι τετοια...)...αν την προλαβω θα ξαναπαω...καμμια σχεση με την φωτο στο φεις που την αδικει.θυμιζει κατι μουναρες στο utube απ αυτες που τις παιρνουν συνεντευξη κατι φουσκωτοι κ τους ρωτανε πονηρες ερωτησεις κτλ
Δεν συμφερει να κανεις τον ''εργατη'' μεσα στην ζεστη μετα τρεχεις σαν βρυση ανοιχτη...τα κακα του καλοκαιριου...
ητανε κλειστο τελειως.Τι εννοεις δεν την βρηκες ρε συ?Πηγες μεσα και σου ειπε η Αναστασια οτι εφυγε ή ειδες την ταμπελα σβηστη?Γιατι και προχθες που πηγα εγω σβηστη ηταν η ταμπελα αλλα το κοριτσι ηταν μεσα.Με αγχωσες τωρα,ηθελα να ξαναπαω Κλεοπατρα ρε γμτ.Η Λετησια τοσο καλη ε?Μαλιστα,αν μπορεσω θα παω και εγω.Δεν βλεπω να μενει φραγκο στο τελος με αυτες,θελω να παρω και αμαξι και βλεπω τα χιλιαρικα και λεω,ελα μωρε,τοσα ειναι,για 30€ κανεις ετσι?και στο τελος απο Golf R line που θελω να παρω,με βλεπω με κανενα i30 στο τελος.
Πάντως όπως γυρναγα και πέρασα από της Αναστασίας ήτανε ανοιχτό κανονικά κι αναμμένη η κλασσική ένδειξη στην είσοδο. Οπότε ίσως δεν έφυγε. Πέρνα μια κι αν δεν είναι φύγε αμέσως για Καρδίτσης.Κριμα ρε γμτ,τωρα σιγα μην ερθει ξανα συντομα η Κλεοπατρα.Τεσπα,θα βολευτουμε με οτι εχουμε.
Πάντως όπως γυρναγα και πέρασα από της Αναστασίας ήτανε ανοιχτό κανονικά κι αναμμένη η κλασσική ένδειξη στην είσοδο. Οπότε ίσως δεν έφυγε. Πέρνα μια κι αν δεν είναι φύγε αμέσως για Καρδίτσης.
Η Αγαπη ξανθια ρωσιδα ολα αυτα?Λοιπον,εχουμε και λεμε.Τελικα ηρθα χθες το απογευμα απο Αθηνα,μου εκανε χαρη ο Θεος να συναντησω την Αγαπη και τι απιστευτο πραγμα ηταν αυτο ρε παιδια.Παμε πρωτα ομως στο Studio X και στην Ιζαμπελα απο Σερβια.Δεν ξερω αλλα οταν ακουω Σερβια,κατι παθαινω,εχω αδυναμια στις Σερβες.......
Η Βαρβαρα μελαχρινη μιλφ τουμπανο στο Λαρισης ολα αυτα?Μολις γυρισα απο Βαρβαρα,εχω βαρεθει και εγω ο ιδιος να γινομαι γραφικος αλλα δυστυχως θα γινω ακομη μια φορα,χαχα.Τι γυναικαρα απιστευτη ειναι αυτη,τι μουναρα τελειωτη,τι γαματη κοπελαρα,δεν εχω λογια.Ειχα παει με σκοπο να παρω 69,βγαινε η Βαρβαρα απο το δωματιο μισοκοιμησμενη,η πρωτη εικονα ειναι η αληθεια οτι με ξενισε και το σκεφτηκα ξανα.Ειναι νταρντανα,πολυ νταρντανα ομως.Εγω που ειμαι 1,84 και 82 κιλα,διπλας της αισθανομουν σαν χομπιτ.Ειναι που ειναι πανυψηλη,πανω στα πορνοτακουνα ειναι σαν γιγαντας.Εχει παρει και κιλα τωρα τελευταια και εχει γινει θεριο.Δε βαριεσαι σκεφτηκα,για ενα 20αρικο?....
ειναι τιμια σε σχεση με τη σαπιλα που υπαρχει στη Λαρισα και στην επαρχια γενικα.ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΕΦΑΝΙΑ !ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ !ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
Είμαι η Στεφανία !Ελληνίδα Μουναρα 30 χρονων με φουλ διάθεση & ατελείωτη Καύλα για Δυνατό Σεξ.. Σε περιμένω στον χώρο μου να σου προσφέρω την πιο αξέχαστη ερωτική σου εμπειρία ! 699 3395197kanesex.com
Οποίος μπορέσει η τον βγάλει ο δρόμος Λάρισα η Στεφανία να ξέρετε είναι φωτιά
Είναι ίδια με τις φωτογραφίες πολύ ευγενική και πολύ καλή στο κρεβάτι
60 ευρο μια πιστόλια κάπου 30 με 40 λεπτά την έχω πάρει πολλές φορές αξίζει για μια επίσκεψη κρίμα που δεν έρχεται και από Τρίκαλα
Η Αγαπη ξανθια ρωσιδα ολα αυτα?
Η Βαρβαρα μελαχρινη μιλφ τουμπανο στο Λαρισης ολα αυτα?
Δε ξερω ρε μπρο, αλλα μηπως λεω μηπως βαζεις μια γερη δοση υπερβολης?
Η Αγαπη σε μενα ηταν απλα διαικπεραιωτικη για να φυγουν τα χοντρα τπτ περισσοτερο.
Τη Βαρβαρα εχω καιρο να την παρω, αν λεμε την ιδια, καλη ειναι αλλα οκ, απεχει πολυ απο τα δικα σου.
ειναι τιμια σε σχεση με τη σαπιλα που υπαρχει στη Λαρισα και στην επαρχια γενικα.
δεν ειναι να πεις ουαου τι γαμησα παλι! ποια 40λεπτα? με το που χυσεις, γεια σας. 60ευρω με μονο ακα πιπα σαν εξτρα, ειναι πολλα λεφτα.
Αθηνα τη sexyjo μονο που δε τη παντρευεσαι με 50ευρω (δε την εχω παρει, ειναι στο to do list).
η Στεφανια εχει παρει κιλα, και γενικα θελει να χεις αντοχη να την κουμανταρεις, ειναι τουμπανο.
Αδερφέ εμένα παντός η Στεφανία ποτέ δεν μου είπε για ώρα και η πραγματικότητα ειναι (ήμουν ένα χρόνο τώρα Λάρισα πριν 1 μίνα επέστρεψα μόνιμα Τρίκαλα) το τι σαπίλα παίζει δεν φαντάζεσαι παίζει να είναι η μόνη νορμάλ που έρχεται όλες οι άλλες είναι πέρα βρέχειΗ Αγαπη ξανθια ρωσιδα ολα αυτα?
Η Βαρβαρα μελαχρινη μιλφ τουμπανο στο Λαρισης ολα αυτα?
Δε ξερω ρε μπρο, αλλα μηπως λεω μηπως βαζεις μια γερη δοση υπερβολης?
Η Αγαπη σε μενα ηταν απλα διαικπεραιωτικη για να φυγουν τα χοντρα τπτ περισσοτερο.
Τη Βαρβαρα εχω καιρο να την παρω, αν λεμε την ιδια, καλη ειναι αλλα οκ, απεχει πολυ απο τα δικα σου.
ειναι τιμια σε σχεση με τη σαπιλα που υπαρχει στη Λαρισα και στην επαρχια γενικα.
δεν ειναι να πεις ουαου τι γαμησα παλι! ποια 40λεπτα? με το που χυσεις, γεια σας. 60ευρω με μονο ακα πιπα σαν εξτρα, ειναι πολλα λεφτα.
Αθηνα τη sexyjo μονο που δε τη παντρευεσαι με 50ευρω (δε την εχω παρει, ειναι στο to do list).
η Στεφανια εχει παρει κιλα, και γενικα θελει να χεις αντοχη να την κουμανταρεις, ειναι τουμπανο.