Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 859K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
158
Πόντοι
1
Καλησπέρα
Συνάντηση με μαριλενα στο καρδιτσης
Στην φωτογραφία στο Facebook δεν μπορούσα να βγάλω και πολλά και αποφάσισα να πάω
Η κοπέλα είναι ωραία και όμορφη ωραίο βιζακι και γαμιεται καλά και κάνει ωραία πιπα
Για εμένα προτιμούσα Βικτόρια και Έλενα αλλά μαλον στην Πάτρα φέρνει όλα τα καλά θα δούμε στο μέλλον τι θα φέρουν

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
περασα αυτες τις μερες απο λαρισης ετσι για αλλαγη,πετυχα αυτη τη Σοφια,(Σαρα μου ειπε σε μενα οταν την ρωτησα).
μελαχροινη ,με κοιλια,κοντουλα με κρεμαστο στηθος,χαμογελαστη κ γενικα συμπαθητικη φυσιογνωμια,αλλα θα την ξαναπροτιμουσα μονο απο θεμα υπηρεσιων, μιας κ κατα τα αλλα φερνει λιγο στο μπαζακι της διπλανης πορτας...δεν μπορω να πω κατι αρνητικο για μεσα στο δωμα,αλλα απο θεμα εμφανισης δεν.(τουλαχιστον για μενα).τιμια βεβαια .
κοσμο δεν ειχε.
αν κανω συγκρισεις με νικολετες,βαρβαρες κτλ που εχουν περασει απο το συγκεκριμενο μαγαζι,βλεπω μια υποβαθμιση.Μακαρι να κανω λαθος.

Οντως το Λαρισης εχει παρει την κατω βολτα και δεν ειναι αυτο,κραταει τις κοπελες πολλες μερες,η Σαρα θα κατσει συνολο 20 μερες.Την φωτογραφισες παντως,οπως ακριβως τα λες φιλος.Συμπαθητικη μεσα στο δωματιο κατι που το προτιμω απο το να ειναι η αλλη μουναρα και να σου λεει μη το ενα,μη το αλλο.

Καλησπέρα
Συνάντηση με μαριλενα στο καρδιτσης
Στην φωτογραφία στο Facebook δεν μπορούσα να βγάλω και πολλά και αποφάσισα να πάω
Η κοπέλα είναι ωραία και όμορφη ωραίο βιζακι και γαμιεται καλά και κάνει ωραία πιπα
Για εμένα προτιμούσα Βικτόρια και Έλενα αλλά μαλον στην Πάτρα φέρνει όλα τα καλά θα δούμε στο μέλλον τι θα φέρουν

Ομορφη αρκετα η Μαριλενα,πεταει καπως η κοιλια της κατι που με ξενισε γιατι γενικα ειναι αδυνατη αλλα εκτος απο αυτο ειναι πολυ ωραια.Υπομονη για την Βικτωρια,θα ερθει μαλλον την ερχομενη Δευτερα αν και θα προτιμουσα να φερουν καμια καινουργια.Αυτο το αβυζο αδυνατο και ασπρο σαν πτωμα σωμα της Βικτωριας,δεν το μπορω.Οκ,γαμιεται ασυστολα αλλα μεχρι εκει.Τεσπα,περι ορεξεως.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Επισκεψη σε Μαριλενα πριν λιγο,πηρα 69.Απιστευτο μουνακι,απιστευτα καθαρη η κοπελα.Μουνι,κωλος ποδια τα παντα στην πενα,και που δεν την εγλειψα.Το μονο μειον οτι το ειχε με ξυραφακι και ενοχλουσε λιγο αλλα η καθαριοτητα της ξεφευγε οποτε χαλαλι.Βυζια που σκοτωνουν,ρογα για να κρεμας πουκαμισο,παλι καλα που αφηνει να της τα πασπατευεις χωρις αυριο.Πιπα πολυ δυνατη αλλα κανει και αυτη την ιδια μαλακια που κανει η Βικτωρια,απορω πως το σκεφτηκαν.Περνανε το χερι κατω απο τα παπαρια,πανε πισω και χαιδευουν,εμενα δεν μου αρεσει καθολου,ειναι ενοχλητικο.Αυτη τουλαχιστον το εκανε 2-3 φορες και σταματησε,η Βικτωρια το κανει 10 φορες και δεν λεει να σταματησει.Τεσπα,την επομενη φορα θα τις πιασω το χερι και θα τις σταματησω.Προσωπο τωρα που την προσεξα λιγο καλυτερα απλο καθημερινο,οκ.Την πρωτη φορα μου ειχε φανει πολυ πιο ομορφη.Αξιζει σε γενικες γραμμες,οχι τιποτα το τρελο αλλα κερδιζει πολυ που ηταν τοσο περιποιημενη και αρκετα καλη η συμμετοχη της.Μονο μειον οτι σημερα ειχε αρκετο αρωμα και μυριζω σαν κωλομπαρο ακομα και τωρα.Βαριεμαι να κανω μπανιο αλλα μαλλον δεν το γλιτωνω,για κανεναν παντρεμενο ειναι θεμα,εμενα που η δικια μου ειναι Αθηνα οκ,κλαιν.

Αυριο τελευταια μερα που δουλευει,31 φευγει και επιστρεφει 11 Απριλιου μεχρι 20 Απριλιου.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Μυστες καλησπερα. Ερωτηση ηρθε μια Μονικα στην Πατρα στο στουντιο Κ βλεπω απο φωτο βυζ@αρες. Μπορει καποιος να μου κανει μαι συντομη περιγραφη ηλικια σωμα εθνικοτητα και ολα αυτα? Χαχα ευχαριστω

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Μυστες καλησπερα. Ερωτηση ηρθε μια Μονικα στην Πατρα στο στουντιο Κ βλεπω απο φωτο βυζ@αρες. Μπορει καποιος να μου κανει μαι συντομη περιγραφη ηλικια σωμα εθνικοτητα και ολα αυτα? Χαχα ευχαριστω
Δε νομίζω να έχει έρθει ξανά Τρίκαλα η Μόνικα. Βασικά είμαι σίγουρος. Μακάρι να μας τις φέρουν τις καινούργιες κι από εδώ γιατί συνήθως μόνο παλιές γνώριμες φέρνουν.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Η Μονικα οντως δεν εχει ερθει ποτε Τρικαλα.Η Μαριλενα αυριο φευγει,ειμαι περιεργος να δω ποια θα φερουν.Μακαρι να φερουν μια εκ των δυο κοντοπουτανων πιπινιων Ανκα-Νταρια.Μαλλον Νταρια γιατι την αλλη την εχει για Πατρα αλλα ελπιζω.Σιγα μην εχουμε τυχερο,καμια Βικτωρια θα σκασει μυτη και μετα παλι Μαριλενα.Δε βαριεσαι,παλι καλα που τουλαχιστον τις πηγαινοφερνουν,εστω και τις ιδιες.Μας φαινεται για αλλαγη,χαχαχα

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Τελικα ηρθε η Αγαπη στο Καρδιτσης.Αξιζει επισκεψη αυτη?

Znik

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Μύστες καλημέρα!!! Γνωρίζει κανείς στο περίπου ώρες λειτουργίας στ Λαρίσης και Καρδίτσης??? Καταφθανω απόψε Τρίκαλα κ θέλω ν δω αν προλαβαίνω επίσκεψη για ξαλαφρωμα...

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Μύστες καλημέρα!!! Γνωρίζει κανείς στο περίπου ώρες λειτουργίας στ Λαρίσης και Καρδίτσης??? Καταφθανω απόψε Τρίκαλα κ θέλω ν δω αν προλαβαίνω επίσκεψη για ξαλαφρωμα...
Καλά ακριβές πρόγραμμα δε ξέρω και δε νομίζω να υπάρχει. Ανοίγουν κατά τις 10-11 και κλείνουν δώδεκα. Οπότε λογικά θα είσαι εντάξει

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αν θυμάμαι καλά 10:00 με 12:30 το Λαρίσης και 10:00 με 01:00 το Καρδίτσης αλλά μην πας και εσύ 10 λεπτά πριν κλείσουν.

Znik

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Καλά ακριβές πρόγραμμα δε ξέρω και δε νομίζω να υπάρχει. Ανοίγουν κατά τις 10-11 και κλείνουν δώδεκα. Οπότε λογικά θα είσαι εντάξει
Σε ευχαριστώ!!!! Ναι, φαίνεται ότι θα είμαι άνετος από χρόνο....

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ποιοι καυλιαρηδες ηταν σημερα στο Λαρισης,απο 11:00 και μετα?Ηταν κανενας απο εδω μεσα? :2funny:
5 ατομα πριν λιγο εκει,πηγα με σκοπο να παρω την Σαρα φουλ προγραμμα μιας και της το ειχα ''΄υποσχεθει'' και ειχε πει θα μου κανει αλλη τιμη αλλα ενας εφευγε μολις πηγα,ενας ηταν ηδη στο δωματιο και μετα απο 5 λεπτα εσκασαν και δυο πιτσιρικαδες,καμια 25αρια χρονων περιπου.Περιμενε μου λεει η Σαρα,θα τον ξεπεταξω γρηγορα αυτον.Οντως,στο 5λεπτο βγηκε. :D:

Τελικα πηρα απλο αλλα εγινε πολυ συνθετο,χαχα.Δεν γραφω λεπτομεριες σημερα γιατι ειπαμε και καναμε παρα πολλα με την Σαρα,μονη μαλακια οτι οταν πας πολλες φορες στην ιδια,ναι μεν περνας καλα γιατι τα κοριτσια δινονται και με το παραπανω αλλα πολυ οικειοτητα ρε παιδι μου και δεν μου φαινεται να ειναι καλο.Τεσπα,αφου τελειωσαμε,δεν εφευγε,καθομασταν ορθιοι και μιλουσαμε.Δεν πας τωρα τις λεω?Θα φυγουν οι πιτσιρικαδες.Δεν πα να φυγουν,να σου ζητησω κατι?Οτι θες της λεω,να σου δωσω ενα φιλι?μου κανει.Αυτο ηταν λεω?Και παω να την φιλησω στο μαγουλο αλλα αυτη εφερνε τα χειλια της κοντα στα δικα μου.Στεναχωρεθηκα ρε γμτ εκεινη την στιγμη,σκεφτομουν τους αλλους 2 πριν απο μενα,δεν ειχα καμια ορεξη να την φιλησω αλλα ντραπηκα.3 δοσεις εχω κανει,εχω να φιλησω ανθρωπο στο στομα πολυ καιρο,τι φοβασαι,δεν εχω τιποτα μου κανει.Τις δινω ενα στα χειλια πεταχτο,τι ειναι αυτο λεει,ξαδερφη σου ειμαι?Αυτη η οικειοτητα που ελεγα πιο πριν,τεσπα.Οχι οτι σιχαινομαι την κοπελα,προς Θεου,πεντακαθαρη σε σημειο υπερβολης ηταν αλλα δεν ημουν στο mood για γλωσσοφιλα.

Θα κανει υαλουρονικο στα χειλια,εχει κανει 10 μεχρι τωρα,τελευταια αυτη μου ειπε.Σκεφτηκα να της πω,δεν βαζεις λιγη σιλικονη στα βυζια που εφτασαν στο πατωμα?Η Βικτωρια στο Καρδιτσης τελικα,δεν παιζει να ερθει ξανα.Μπορει μετα απο καιρο που και παλι σιγουρο δεν ειναι αλλα τωρα συντομα οχι,δυστυχως για τους θαυμαστες της που θα μεινουν ετσι.

princeg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Για σας καινούργιος .Καρδίτσα δεν παίζει κάτι Λάρισα είχε κάτι καλό μασάζ αλά το έκλεισε η Ελλάς

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Μία και βρέθηκαν χθες στα Τρίκαλα είπα να επισκεφτώ την αγάπη έχοντας διαβάσει πολλά καλά σχόλια. Πρόκειται για ένα milf το οποίο κρατιέται καλά κοντό μαλλί ξανθό ωραίο σώμα για την ηλικία της και χαμογελαστή. Περάσα με ελεύθερο στοματικό εντάξει η γυναίκα του έχει αλλά όχι και για τόσο καλά όσο γράφουνε. Έδειξε να βιάζεται γιατί βαρούσε και το κουδούνι σε γενικές γραμμές ήταν μία τίμια συνάντηση αλλά δεν τρελάθηκα φεύγοντας από κει πήγα στο villa rustica στη Λάρισα ακολουθεί κριτική για εκεί.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πηγα κ γω Αγαπη αυτες τις μερες,βασικα οπως την προηγουμενη φορα,δεν αλλαξε κατι ...ιδια πιπα (δυστηχως δε εγλυψε φρεσκαδουρα αρχιδια),ιδια στησιματα κτλ...
μολις ξεκαυλωσα σκεφτομουν ενω οδηγουσα οτι μια απο τα ιδια σε κοπελες κ υπηρεσιες πλεον,πανω κατω ξερουμε παλι ποιες θα ξαναρθουν κ θα ροταρουν κ τι προγραμμα θα μας κανουν κτλ...εχουμε βαλτωσει δεν βλεπω αλλαγη σκηνικου συντομα,μερα της μαρμοτας κ στα μπουρδελα.Μαλλον γαμαμε απο συνηθεια πλεον.:rolleyes:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Δυστυχως φιλε dimmits ετσι ειναι.Αυτο ειναι που με τραβαει στα μπουρδελα,ειναι η ''αγωνια'' ας πουμε που εχεις οταν πας σε καινουργια κοπελα.Να δεις πως θα παει,πως θα συμπεριφερθει,πως θα γαμηθει,τι στασεις θα κανει κτλ.Τωρα,εχει 2-3 στο Καρδιτσης,εχει 2 στο Λαρισης,πανε ερχονται σαν τις αδικες καταρες,εγω εχω παει απο 5 φορες με την καθε μια και τι ενδιαφερον να εχει πλεον?Κριμα,θα μπορουσαν και καλυτερα.Στην Πατρα εχει καποιες κοπελες αλλα δεν τις φερνει,ετσι για αλλαγη.Θα μου πεις,αμα ερχονται και εχουν 2-3 πελατες την μερα,τι να βγαλουν και αυτες?Λογικο να μην θελουν να ερθουν.

Καλυτερα πας ενα ΣΚ Αθηνα,πας με 3-4 την μερα Φυλης με ενα δεκαρικο την φορα και γυρνας αδειος για ενα μηνα.Κοστος 150€ με το πηγαινε-ελα.Τουλαχιστον θα πηδηξεις 8 κοπελες διαφορετικες,οχι την Μαριλενα και την Σαρα απο 5-6 φορες λες και τις εχουμε γκομενες να ουμε.Αι σιχτιρ νευριασα.

Ποτε να φτασει ο Αυγουστος να την κανω για την Αραπια,να ειμαι μεσα στις Σλαβες και να μην ξαναδω αυτη την Σαρα που με εχει στοιχιωσει στον υπνο μου,την βλεπω σαν μπαμπουλα να με κυνηγαει για 30€. :2funny:

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Ο αγοραίος έρωτας στην πόλη παρακμάζει. Είναι ξεκάθαρο φρονώ. Θυμάμαι μου έλεγε η τσατσά στο X μετά από παράπονά μου ότι βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες(μετριότατες έως άσχημες) πως πλέον ειδικά και με την κορονοκατάσταση πολλές κοπέλες που δούλευαν στα σπιτάκια και τα στούντιο το ρίχνουν στη βίζιτα στην Αθήνα(λιγότερα ραντεβού - περισσότερα λεφτά, πώς να τις αδικήσεις μετά...) κι εγκαταλείπουν τα μπουρδέλα και δη τα επαρχιακά. Τα ίδια μου έλεγε κι η Κλεοπάτρα στο Λαρίσης, η οποία ήταν η τελευταία συγκίνηση του να ανοίγει η πόρτα και να βλέπεις καινούργια κοπέλα μες το χαμόγελο και νέα, έτοιμη να σε δέσει με την ομορφιά της· έλεγε πως πλέον αποσύρεται από τα σπιτάκια και πάει για βίζιτα με γνωστούς της στο Βόλο και ίσως και λίγο Αθήνα. Δεν αποκλείεται να βαρέσουν διάλυση. Τεσπα, λέω να επισκεφτώ την Αγάπη(για τρίτη φορά φέτο) και να δω τι παίζει και στο Χ(Σάρα στο λαρίσης όχι άλλο)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καποτε περασαν απο την καρδιτσα Ντενισες,Νατασες κτλ οι οποιες εδιναν απο μονες τους σε χαρτακι το τηλεφωνο τους για συναντηση εκτος μπουρδελου...εννοειται εφαγε πολυς κοσμος, αλλα απο την αλλη μαθευτηκε οτι το δινανε κ εκτος σπιτιου με αποτελεσμα να αρχισει η γκρινια κ να πεσει ακομη κ μπαν/ban απο τον οικο...αλλα εκεινη την περιοδο χορτασε ο κοσμος γαμησι...εννοειται τιμες χωματακι σε σχεση με να την ψωνιζες στο οικο ή απο κανα γραφειο καλλ γκερλ...κ κουλουρακι μεσα κ χωρις το αγχος του χρονου:kissass2:Ωραια χρονια,τωρα ειναι πιο φαστ τρακ οι υπηρεσιες κ με πιο πρωτοκολλημενες...αυτα στην επαρχια βεβαια γτ Αθηνα ειμαι σιγουρος οτι παιζουν ακομη τετοια σκηνικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom