Ποιοι καυλιαρηδες ηταν σημερα στο Λαρισης,απο 11:00 και μετα?Ηταν κανενας απο εδω μεσα?
5 ατομα πριν λιγο εκει,πηγα με σκοπο να παρω την Σαρα φουλ προγραμμα μιας και της το ειχα ''΄υποσχεθει'' και ειχε πει θα μου κανει αλλη τιμη αλλα ενας εφευγε μολις πηγα,ενας ηταν ηδη στο δωματιο και μετα απο 5 λεπτα εσκασαν και δυο πιτσιρικαδες,καμια 25αρια χρονων περιπου.Περιμενε μου λεει η Σαρα,θα τον ξεπεταξω γρηγορα αυτον.Οντως,στο 5λεπτο βγηκε.
Τελικα πηρα απλο αλλα εγινε πολυ συνθετο,χαχα.Δεν γραφω λεπτομεριες σημερα γιατι ειπαμε και καναμε παρα πολλα με την Σαρα,μονη μαλακια οτι οταν πας πολλες φορες στην ιδια,ναι μεν περνας καλα γιατι τα κοριτσια δινονται και με το παραπανω αλλα πολυ οικειοτητα ρε παιδι μου και δεν μου φαινεται να ειναι καλο.Τεσπα,αφου τελειωσαμε,δεν εφευγε,καθομασταν ορθιοι και μιλουσαμε.Δεν πας τωρα τις λεω?Θα φυγουν οι πιτσιρικαδες.Δεν πα να φυγουν,να σου ζητησω κατι?Οτι θες της λεω,να σου δωσω ενα φιλι?μου κανει.Αυτο ηταν λεω?Και παω να την φιλησω στο μαγουλο αλλα αυτη εφερνε τα χειλια της κοντα στα δικα μου.Στεναχωρεθηκα ρε γμτ εκεινη την στιγμη,σκεφτομουν τους αλλους 2 πριν απο μενα,δεν ειχα καμια ορεξη να την φιλησω αλλα ντραπηκα.3 δοσεις εχω κανει,εχω να φιλησω ανθρωπο στο στομα πολυ καιρο,τι φοβασαι,δεν εχω τιποτα μου κανει.Τις δινω ενα στα χειλια πεταχτο,τι ειναι αυτο λεει,ξαδερφη σου ειμαι?Αυτη η οικειοτητα που ελεγα πιο πριν,τεσπα.Οχι οτι σιχαινομαι την κοπελα,προς Θεου,πεντακαθαρη σε σημειο υπερβολης ηταν αλλα δεν ημουν στο mood για γλωσσοφιλα.
Θα κανει υαλουρονικο στα χειλια,εχει κανει 10 μεχρι τωρα,τελευταια αυτη μου ειπε.Σκεφτηκα να της πω,δεν βαζεις λιγη σιλικονη στα βυζια που εφτασαν στο πατωμα?Η Βικτωρια στο Καρδιτσης τελικα,δεν παιζει να ερθει ξανα.Μπορει μετα απο καιρο που και παλι σιγουρο δεν ειναι αλλα τωρα συντομα οχι,δυστυχως για τους θαυμαστες της που θα μεινουν ετσι.