Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 859K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
καποτε περασαν απο την καρδιτσα Ντενισες,Νατασες κτλ οι οποιες εδιναν απο μονες τους σε χαρτακι το τηλεφωνο τους για συναντηση εκτος μπουρδελου...εννοειται εφαγε πολυς κοσμος, αλλα απο την αλλη μαθευτηκε οτι το δινανε κ εκτος σπιτιου με αποτελεσμα να αρχισει η γκρινια κ να πεσει ακομη κ μπαν/ban απο τον οικο...αλλα εκεινη την περιοδο χορτασε ο κοσμος γαμησι...εννοειται τιμες χωματακι σε σχεση με να την ψωνιζες στο οικο ή απο κανα γραφειο καλλ γκερλ...κ κουλουρακι μεσα κ χωρις το αγχος του χρονου:kissass2:Ωραια χρονια,τωρα ειναι πιο φαστ τρακ οι υπηρεσιες κ με πιο πρωτοκολλημενες...αυτα στην επαρχια βεβαια γτ Αθηνα ειμαι σιγουρος οτι παιζουν ακομη τετοια σκηνικα.

Οπως τα περιγραφεις,πρεπει να ηταν πολυ ωραια φαση.Δυστυχως ετσι ειναι,οταν μαθευτει,χαλαει η φαση,επρεπε να το ξερουν αυτο οι κοπελες και να ειναι πιο επιλεκτικες στο που δινουν το τηλεφωνο.Αθηνα φιλε dimmits δεν ειμαι και πολυ σιγουρος να παιζει τετοια φαση,οταν περνανε απο την κοπελα 30-40 ατομα την μερα,πως να ξεχωρισει καποιον?Εγραφε ενας χθες στο θεμα με τα μπουρδελα Αθηνα οτι εχει παει σε μια κοπελα 30-35 φορες,βεβαια σε διαστημα 1-2 ετων.Ε,της ζητησε να βρεθουν εξω και αυτη του απαντησε:Τι λες ρε φιλε,σε ξερω και απο χθες?xaxaxa

Εδω επαρχια που ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα,παιζει πολυ πιο ευκολα αυτο.Απλα το θεμα ειναι οτι οι κοπελες ειναι μικρες και θελουν ερωτες.Μια 35αρα ή 40αρα πχ θελει μονο να βγαλει λεφτα.Οι 25χρονες αμα σε γουσταρουν κιολας,θελουν σχεση.Τωρα να κατσεις να ασχοληθεις απλα για να πηδηξεις στο τσαμπα μια σεξεργατρια,κλαιν,εγω δεν το κανω.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Πολυ νεκρα εχει πεσει παιδια,τι γινεται,δεν γαμαει κανενας?χαχαχα

Πηγα σημερα το απογευμα απο το Καρδιτσης,μεγαλη μαλακια την μερα,εχει και τα συνεργεια διπλα και παιζει πολυς κοσμος.Αφησα το αμαξι 100 μετρα πιο περα σε ενα παραδρομο και πηγα στα κρυφα με τα ποδια,καλτιλα φαση.Μαριλενα κλασικα,απλο προγραμμα αλλα πολυ κουβεντα,παιζει να ημασταν μεσα 20 λεπτα και τα 12 μιλουσε ασταματητα.Παντως η τσατσα πολυ καλη,ουτε καν να ενοχλησει τοση ωρα αλλα και η Μαριλενα εδειχνε πολυ ανετη και χωρις ιχνος βιασυνης.Απιστευτο πραγμα,σκασμενη για κουβεντα ηταν,εμαθα για το 80% της ζωης της,τι θα κανει τις διακοπες του Πασχα και γενικα πιστευω οτι δεν αφησε κατι που να την αφορα και να μην μου το πει.Στον αγωνα,πιπα πολυ δυνατη,παλευα να μην τελειωσω,καβαλημα πρωτα με πολυ δυναμη απο πλευρας της και φιλια-δαγκωματα συνεχεια,μετα ιεραποστολικο οπου ηρθε και το τελος.Το μονο κακο που εκανε 10+ λεπτα να ερθει στο δωματιο,βεβαια ηρθε πεντακαθαρη και μυριζε τελεια η κοπελα αλλα πολυ αναμονη και ξενερωνω.Μετα το τελος,αλλο ενα πενταλεπτο κουβεντα και φιλακια για καλο Πασχα.Της ειπα οτι θα ξαναπαω και μου ειπε οτι θα με περιμενει αλλα΄΄ οσο θα με περιμενει αυτη,αλλο τοσο θα παω και εγω.

Στο Λαρισης πηγε κανενας,εχουμε κανενα νεοτερο σχετικα με την κοπελα που ηρθε?Θα παρω αυριο το βραδυ ενα τηλεφωνο την Αναστασια να δω τι παιζει,αν ειναι στα καλα της η κοπελα ή αν ειναι μεσα στα νευρα και σκεφτομαι την Παρασκευη να κανω μια επισκεψη.

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Το Λαρισης κλειστο,πηγα το απογευμα να δοκιμασω Αννιτα και εφαγα ακυρο ρε γμτ,μαλλον δεν ηρθε ποτε αυτη.Στο Χ ακομα η Ξενια,μια νταρντανα Ελληνιδα η οποια θα ειναι εκει μεχρι τις 20 του μηνα.Δυστυχως εμεινα με το πουλι στο χερι.Απο Δευτερα καμια Σαρα παλι στο Λαρισης,μπας και ερθει η Βικτωρια απο Πεμπτη στο Καρδιτσης αλλιως με μαλακια θα την βγαλουμε.Εκτος και αν κανει καμια κινηση ματ το Χ και φερει κανενα καλο.Ειδωμεν.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Έλα ρε συ. Ξενερα!! Κι είχα ψηθεί για την τρελιαρα Ανίτα. Αύριο λέω να πάω για μιαν επίσκεψη στη Μαριλένα, αν το δω ανοιχτό θα ενημερώσω τι γίνεται. Η Ξένια στο Χ χάλι μαύρο; Από πρόσωπο τι λέει αν θυμασαι;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Και εγω ειχα ψηθει φουλ για τρελοκομειο Ανιτα αλλα δυστυχως τζιφος.Τωρα για το Χ φιλε Παναγο,πηρα τηλεφωνο και ρωτησα την τσατσα ποια κοπελα δουλευει.Μου λεει ποσο καιρο εχεις να ερθεις?Της λεω 15 μερες,ηταν μια νταρντανα Ελληνιδα,μου λεει ακομα αυτη ειναι.Εγω ομως,κοιτωντας τα μυνηματα ειχα παει πριν απο 1 μηνα περιπου οποτε δεν ξερω με σιγουρια αν ειναι η ιδια.Παντως εκεινη που ειχα παει τοτε,πριν 1 μηνα,οχι να δωσω 30 να την γαμησω,100 να μου εδινε παλι θα εφευγα.Προσωπο χοντρης,σωμα ντραρντανοχοντρη σε βαθμο αηδιας.Σου λεω μολις γυρισε να φυγει απο το σαλοναρισμα και ειδα κωλο και μπουτια απο πισω,μου ηρθε να ξερασω.Γουστα ειναι αυτα βεβαια,εγω γουσταρω αδυνατες πετιτ,καποιος που γουσταρει νταρντανες μπορει να του αρεσει.Αν σου αρεσουν κοπελες στυλ Βικτωρια,Μαριλενα κτλ,μην πας καθολου.

Αν πας αυριο Μαριλενα με το που μπει στο δωματιο θα σου πει:Γεια σου μωρο μου,βολτιτσα ησουν? :2funny:
:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
περασα κ γω αυτες τις μερες με Μαριλενα,αλλα ψιλο-απογοητευτηκα..στηθηκε κατω στα ποδια μου οποτε δεν την εφτανα με τπτ,πιπα βιαστικη με πολυ χερι αλα Βικτωρια,μου αρχισε κ τα μη κ μα για τα βυζομπαλα μολις εκανα επιθεση...ανακαλυψα οτι κ απο πανω(cow girl) κλειδωνει τα ποδια για να μην μπορεις να πιασεις ρυθμο κ απο κατω χαμηλωνει την λεκανη της κ δεν εχεις ανετη διεισδυση.Τοσα χρονια στα ντελα τα ξερουμε τα κολπα των κορασιδων.Δεν λεω ειναι ευγενικη ,χαμογελαστη,συζητισημη,αλλα στην πουτανα πουτανιες δεν χωρανε.Εχει κορμαρα για πολλα γαμησια,αλλα προσωπικα δυσκολα να ξαναφαω,γτ προτιμω τιμια στησιματα χωρις υπεκφυγες.(πχ σαρα,βικτωρια,αγαπη κτλ)

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Μόλις γύρισα κι εγώ από μια επίσκεψη στη Μαριλένα. Ο μαλακας δεν πρόλαβα τη μιλφο Αγάπη και κλαίω με μαύρο δάκρυ. Βέβαια να πω πως η κοπέλα ήτανε βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη φορά. Το μαλλί το ισιωσε και το είχε πιασμένο κάτι που με καύλωσε αρκετά σε σχέση με τότε που τα είχε σπαστά. Αυτό που λέει ο dimmits δυστυχώς το έκανε και με μένα. Το καταλάβαινα. Οπότε την έσφιξα πάνω μου, φιλαγα εκεί λαιμούς και προσπαθούσα να βρω δικό μου ρυθμο, όπου και μετά από κάποια δικά της φιλιά στο λαιμό παρέδωσα. Ενώ όντως το σώμα της πετάει φωτιές, δε νιώθω κι εγώ πως θέλω να τη ξανά δω. Και φίλε Κώστα πράγματι πρώτο πράγμα που ρώτησε είναι αν ήμουν βολτιτσα!! Χαχα. Το Λαρίσης δυστυχώς κλειστό. Άμα ξανά φέρει Σάρα τι να πω.... Όσο για το Χ σε ελεύθερη πτώση, απορώ πώς δεν έχουν βαρεσει διάλυση.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Αυτο το κανει η μαλακισμενη,στο ιεραποστολικο αφηνει τα ποδια χαμηλα με αποτελεσμα να μην μπορεις να μπεις ολος μεσα,μεγαλο ξενερωμα αυτο.Στο καβαλημα σε εμενα τουλαχιστον καβαλουσε με δυναμη,δεν στηριχτηκε στα ποδια της αλλα ανεβοκατεβαινε με πολυ δυναμη.Οπως τα λετε,εχει σωματαρα τρελη η Μαριλενα,βυζομπαλο πυραυλο,κωλο πολυ καλο,προσωπο ομορφο αλλα κανει τετοια χαζα και σε ξενερωνει.Στην τελικη,γιατι δεν πλακωνεται στο τζελ να μην νιωθει και πολλα αφου δεν γουσταρει?Θα παω παλι την Δευτερα και θα της κανω πουστια.Στο καβαλημα θα της πω να στηριχτει στα ποδια της να δω τι θα πει.Μετα,θα την βαλω να κανουμε την σταση που μου εμαθε η Βικτωρια,ξαπλωνει η κοπελα μπρουμυτα με κλειστα ποδια και λιγο σηκωμενο το κωλαρακι και εκει μπαινεις μεχρι τον λαιμο.Να δω πως θα αντιδρασει.Τουλαχιστον η Σαρα μπορει να μην ειναι και το τοπ μουνι αλλα ειναι πολυ τιμια ρε παιδια,στα 4 με ρωταγε:στηθηκα καλα μωρο μου?Επειδη ειμαι κοντη και εσυ εισαι ψηλος.Το ιδιο και η Βικτωρια,μπορει να μην εχει καθολου βυζι και να ειναι αδυνατη σαν σκελετος αλλα σε αποζημιωνει η κοπελα με το γαμησι που κανει.Κριμα,παμε απο το κακο στο χειροτερο.

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Μολις γυρισα απο Μαριλενα,ειπα να μην παω αλλα μετα το ακυρο της Παρασκευης με το Λαρισης κλειστο δεν αντεξα.Στον δρομο σκεφτομουν συνεχεια αυτα που εγραψαν dimmits και Παναγος,ημουν ετοιμος για φολα και ειχα προετοιμαστει.Με το που φτανω,δεν βλεπω αμαξι και λεω εδω ειμαστε,θα ειναι ξεκουραστη,θα της πιασω την κουβεντα μπας και περασω καλα.Δεν προλαβαινω να κατεβω,παρκαρει αλλος πιο κοντα στην εισοδο και με προλαβε στην σειρα.Κακο σημαδι λεω,δεν βαριεσαι τοσα χλμ εκανα.Παμε μεσα και μας λεει η τσατσα η κοπελα εχει δωματιο.Ρε πουστη μου,τριτος δλδ,ωχ,η φολα ερχεται,ασχημα παει η βραδια.Θα παω καμια βολτα λεω και ξεκιναω για Λαρισης να δω τι παιζει μιας και η Σαρα ειπε οτι Δευτερα θα ερθει αλλα η Αναστασια παλι δεν σηκωνε το τηλεφωνο.Ειχε ενα χαρτι στην πορτα που εγραφε κλειστο,Τριτη ανοιχτο.Μενει να δουμε ποια κοπελα θα ερθει.

Με τα πολλα επιστρεφω Μαριλενα,τι το ηθελα,για να το σκεφτομαι κανενα μηνα?Μπαινω και η κοπελα ηταν στο δωματιο εκει που καθεται η τσατσα.Με βλεπει,μωρακι μου μου λεει,μπες και σε 2 λεπτα ερχομαι.Αυτος τελικα μπροστα απο μενα εφυγε.Με τα πολλα,ερχεται σε 2 λεπτα οντως,πιασαμε παλι την κουβεντα,απο δω το πηγαινα,απο κει το πηγαινα να της πω για κανενα καφε,τελικα οταν ξανα ερθω θα παμε μου λεει.Ξεκιναει οπως κανει παντα σε μενα,να τριβεται με τα βυζια στον πουτσο μου,μου τον επαιζε,με φιλαγε σε πουτσα,ποδια,αρχιδια,στηθος,δαγκωνε ρωγες,τα παντα.Βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα ενω εχει στηθει διπλα μου.Τις δυο πρωτες φορες της επαιζα το μουνακι ενω με πιπωνε,την προηγουμενη φορα δεν την αγγιξα καν εκει,μονο την χαιδευα στην πλατη.Τωρα το ιδιο,καποια δοση αφου δεν την αγγιζα φερνει τον πατο της στο προσωπο μου.Με τα πολλα και μετα απο μια απιστευτη πιπα,της λεω ξεκινα απο πανω.Ξεκιναει και αρχιζει να καβαλαει με αρκετη δυναμη ενω στηριζοταν στα γονατα.Μετα απο 20 πανω κατω,την βλεπω ξεδιπλωνει το ενα ποδι,παει να ξεδιπλωσει και το αλλο,οτι ηθελα να στο ζητησω της κανω.Σοβαρα?Στο μυαλο σου ειμαι μου κανει.Καβαλημα στυλ Βικτωριας αλλα με πολυ περισσοτερο κοπανημα μιας και η Μαριλενα εχει πιο βαρυ κορμι απο την Βικτωρια.Μετα απο κανενα λεπτο μου λεει,κλεισε τα ποδια σου και ξεκιναει να γυρναει για να καβαλησει αναποδα ενω ημουν μεσα της,δεν σηκωθηκε και να τον ξαναβαλει,απλα γυρισε.Με τρελανε,εδωσε φουλ πονο στο αναποδο,παλευα να μην τελειωσω οπως εβλεπα την κωλαρα της να ανεβοκατεβαινει.Τρελα,μετα ξαναγυρισε παλι χωρις να σηκωθει,εδωσε λιγο καβαλημα ακομα αλλα την ειδα κουραστηκε.Ελα της λεω,να αλλαξουμε σταση.

Παμε ιεραποστολικο,ετοιμος ημουν να της πω καμια μαλακια αλλα απο μονη της σηκωσε ψηλα τα ποδια,στην αρχη τα εβαλε στους ωμους μου,μετα τα κατεβασα για να μπορω να πεσω πανω της και να την φιλαω.Πολλα φιλια εν τω μεταξυ οπου μετα απο κανενα 5λεπτο,αφου αναστεναζε φουλ και ενιωθα την ανασα της πανω μου και αφου δαγκωναμε ο ενας το αυτι του αλλου δεν αντεξα,ηρθε το τελος και εγω να μην μπορω να πιστεψω πως εξελιχθηκε τελικα η βραδια και τι ηταν ολο αυτο.Κινδυνευω να θεωρηθω φιδεμπορας γιατι η εμπειρια μου σημερα με την Μαριλενα ηταν τελειως διαφορετικη και ακομα και τωρα δεν μπορω να το πιστεψω.Παω για υπνο και ολη νυχτα θα την ονειρευομαι.χαχαχα

15 Μαιου θα μας ερθει παλι.Οντως εχει σωματαρα η ατιμη,κωλαρα,βυζαρες,δεν τα ειχα προσεξει πολυ καλα τις πρωτες φορες.Τα βυζια ενταξει δεν γινεται να μην τα προσεξεις μιας και τα περιφερει ελευθερα αλλα σαν συνολο τωρα την προσεξα καλα,ειναι πολυ δυνατη.Στο προσωπο ομως που την προσεξα λιγο καλυτερα εχει φουλ φακιδες.Ασχημη δεν την λες παντως.Αν την δω μερα θα εχω καλυτερη γνωμη.

Τελευταία τροποποίηση:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Χρονια πολλα για τις μερες,στο Καρδιτσης εφυγε η Μαριλενα εχει ερθει η Φωτεινη .Περασα τις προηγουμενες μερες κ τις εριξα ενα χερι ,:zfuck:με καυλωσε ασχημα με τις βυζαρες της κ την κωλαρα της,ελπιζω να βελτιωσει μονο την πιπα της η οποια ειναι χαλια

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Χρονια πολλα για τις μερες,στο Καρδιτσης εφυγε η Μαριλενα εχει ερθει η Φωτεινη .Περασα τις προηγουμενες μερες κ τις εριξα ενα χερι ,:zfuck:με καυλωσε ασχημα με τις βυζαρες της κ την κωλαρα της,ελπιζω να βελτιωσει μονο την πιπα της η οποια ειναι χαλια
Χρόνια πολλά φίλε dimmits!! Και σε όλους. Ωραία, αν την προλάβω θα περάσω, παρότι θα ειναι η τρίτη φορά.

Dimos(2)

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Like
39
Πόντοι
0
Στης Αναστασίας Πία κοπέλα είναι έχει ανοίξει

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Χρονια πολλα παιδια,υγεια σε ολους.

Στης Αναστασιας κλασικα Σαρα,ειναι εκει απο Μεγαλη Πεμπτη.Αξιζει η συγκεκριμενη παιδια,πολυ καλη μεσα στο δωματιο,η καημενη δεν λεει οχι σε τιποτα.Βεβαια το εμφανησιακο ειναι ενα θεματακι αλλα σε αποζημιωνει με την θετικοτατη συμπεριφορα της.Βεβαια εμενα μου την εσπασε λιγο την Μ. Πεμπτη που πηγα γιατι ειναι πονηρη και θα εξηγησω γιατι.Φιλε Παναγο,η τρελη η κοπελα που ελεγα οτι ηταν να ερθει τις προαλλες,η Αννιτα,τελικα ειναι η Κλεοπατρα που πηγες και σου αρεσε πολυ.Μου το ειπε η Αναστασια οπως κουβεντιαζαμε,αλλαξε το ονομα της επειδη ειχε βγαλει κακη φημη,μαλωνε με ολους οπως μου ειχε πει.Μυαλο κουκουτσι,ενας που την ξερει δεν θα την γνωρισει αμα παει?Τι να πεις,πουτανες ειναι αυτες.Η Σαρα την ξερει την Κλεοπατρα,ειναι φιλες και εχει και το κινητο της,τις μερες που ελειπε η Σαρα δεν ειχε παει Καλαματα για να ξεκουραστει τελικα αλλα δουλευε στον Βολο.Παιζει να δουλευαν και στο ιδιο στουντιο.Της ελεγα να της πει να ερθει ξανα στα Τρικαλα γιατι οπως ειπες και εσυ Παναγο αλλα οπως μου ειπε και η Αναστασια η Κλεοπατρα ειναι φοβερο κορμι αλλα η Σαρα το επαιζε τρελιτσα,οτι δεν εχει ιδεα για ποια κοπελα μιλαω και τετοια.Τεσπα,ειδα εμφανιστηκε ξανα η Βικτωρια στην Πατρα,αντε πας και η επομενη αλλαγη στο Καρδιτσης ειναι η Βικτωρια.Μεχρι να ερθει η τρελα η Μαριλενα.

Εν τω μεταξυ,ασχετο αλλα ποσο μουνι ειχε Καρδιτσα αυτες τι μερες ρε παιδια?Τρικαλα δεν ειχα την ευκαιρια να βγω καθολου και Καρδιτσα ειχα κατι χρονια να βγω τετοιες μερες και επαθα ΠΛΑΚΑ.Και κουτσος γκαβος να εισαι εβρισκες γκομενα.Εκτος απο κατι γεματουλς που ειδα,ελαχιστες οι πιο πολλες ηταν μουναρες.Παπαπαπα,δεν ειναι να βγαινω,αγριευω.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Χρονια πολλα παιδια,υγεια σε ολους.

Στης Αναστασιας κλασικα Σαρα,ειναι εκει απο Μεγαλη Πεμπτη.Αξιζει η συγκεκριμενη παιδια,πολυ καλη μεσα στο δωματιο,η καημενη δεν λεει οχι σε τιποτα.Βεβαια το εμφανησιακο ειναι ενα θεματακι αλλα σε αποζημιωνει με την θετικοτατη συμπεριφορα της.Βεβαια εμενα μου την εσπασε λιγο την Μ. Πεμπτη που πηγα γιατι ειναι πονηρη και θα εξηγησω γιατι.Φιλε Παναγο,η τρελη η κοπελα που ελεγα οτι ηταν να ερθει τις προαλλες,η Αννιτα,τελικα ειναι η Κλεοπατρα που πηγες και σου αρεσε πολυ.Μου το ειπε η Αναστασια οπως κουβεντιαζαμε,αλλαξε το ονομα της επειδη ειχε βγαλει κακη φημη,μαλωνε με ολους οπως μου ειχε πει.Μυαλο κουκουτσι,ενας που την ξερει δεν θα την γνωρισει αμα παει?Τι να πεις,πουτανες ειναι αυτες.Η Σαρα την ξερει την Κλεοπατρα,ειναι φιλες και εχει και το κινητο της,τις μερες που ελειπε η Σαρα δεν ειχε παει Καλαματα για να ξεκουραστει τελικα αλλα δουλευε στον Βολο.Παιζει να δουλευαν και στο ιδιο στουντιο.Της ελεγα να της πει να ερθει ξανα στα Τρικαλα γιατι οπως ειπες και εσυ Παναγο αλλα οπως μου ειπε και η Αναστασια η Κλεοπατρα ειναι φοβερο κορμι αλλα η Σαρα το επαιζε τρελιτσα,οτι δεν εχει ιδεα για ποια κοπελα μιλαω και τετοια.Τεσπα,ειδα εμφανιστηκε ξανα η Βικτωρια στην Πατρα,αντε πας και η επομενη αλλαγη στο Καρδιτσης ειναι η Βικτωρια.Μεχρι να ερθει η τρελα η Μαριλενα.

Εν τω μεταξυ,ασχετο αλλα ποσο μουνι ειχε Καρδιτσα αυτες τι μερες ρε παιδια?Τρικαλα δεν ειχα την ευκαιρια να βγω καθολου και Καρδιτσα ειχα κατι χρονια να βγω τετοιες μερες και επαθα ΠΛΑΚΑ.Και κουτσος γκαβος να εισαι εβρισκες γκομενα.Εκτος απο κατι γεματουλς που ειδα,ελαχιστες οι πιο πολλες ηταν μουναρες.Παπαπαπα,δεν ειναι να βγαινω,αγριευω.
Έλα ρε συ;; Τι φάση; Εμένα η Κλεοπάτρα μου έβγαλε μόνο θετικές σκέψεις από άποψη συμπεριφοράς. Και σκέψου την είχα δει δύο φορές. Τώρα δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μας έρθει ε;

Καλά κι εδώ Τρίκαλα χαμός γίνεται. Πήγα σήμερα μια βόλτα. Ότι πρέπει

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Έλα ρε συ;; Τι φάση; Εμένα η Κλεοπάτρα μου έβγαλε μόνο θετικές σκέψεις από άποψη συμπεριφοράς. Και σκέψου την είχα δει δύο φορές. Τώρα δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να μας έρθει ε;

Καλά κι εδώ Τρίκαλα χαμός γίνεται. Πήγα σήμερα μια βόλτα. Ότι πρέπει

Θα παω μαλλον Τριτη στην Σαρα και θα της πω μπας και την παρει τηλεφωνο και επιστρεψει.Οπως μιλαγα σου λεω με την Αναστασια και μου ελεγε τι αχρηστη και ανωμαλη ειναι η Αννιτα,της κανω:Με μια Σαρα δεν γινεται να δουλεψεις,πρεπει να ερθουν και αλλα κοριτσια.Μια Κλεοπατρα που ειχε ερθει πριν κανενα μηνα,ειχα ακουσει οτι ειναι πολυ καλη.Αυτη δεν παιζει να ερθει ξανα?Με κοιταει η Αναστασια και μου λεει,αυτη παιδι μου ειναι η Αννιτα,αλλαξε το ονομα για να μπερδεψει ταχα τον κοσμο,λες και ο κοσμος ειναι χαζος.Εκει μου ηρθες στο μυαλο εσυ που εγραψες κριτικη για το τι γλυκο και ερωτευσιμο μωρο εσκασε μυτη στο Λαρισης.Καποιος σκεφτομαι τρολαρει,η΄΄ ο Παναγος η΄΄ η Αναστασια.Ειναι δυνατον η μια να λεει οτι η κοπελα ειναι γαγγραινα και ο αλλος να λεει οτι ειναι γλυκο και ερωτευσιμο μωρο?Πιανω την κουβεντα στην Σαρα μετα μεσα και μου ειπε οτι αλλαξε τροπαριο το τελευταιο διαστημα γιατι ειδε οτι με την συμπεριφορα που ειχε,δεν εβγαζε χρηματα.Αν θελεις να δουλεψεις πρεπει να κανεις υπομονη και να αλλαξεις,της ειπε η Σαρα.Ισως το ακουσε και ειδες εσυ αυτη την τελειως διαφορετικη συμπεριφορα.

Τωρα οσον αφορα το αν θα επιστρεψει η Κλεοπατρα,φιλε με την Σαρα και την Αναστασια δεν μπορεις να συννενοηθεις ουτε με διερμηνεα.Η Αναστασια δικαιολογειται καπως γιατι οπως εγραψα και πιο πισω,εχει περασει μεγαλη στεναχωρια μετα απο μια τεραστια απωλεια που της ετυχε.Η Σαρα απο την αλλη ειναι πιο χαζη και απο τα ραδικια,δεν κοβει ουτε με βαλε και με κουραζει απιστευτα το να μιλαω μαζι της οποτε δεν θα ασχοληθω ξανα.Θα προσπαθησω να πω στην Αναστασια οτι εχει μιλησει η Σαρα στην Κλεοπατρα και εχει αλλαξει σταση η δευτερη,παρτην τηλεφωνο και πες της να ερθει και θα δουμε.Θα ενημερωσω για οτιδηποτε.

Εδω στο χωριο μου χθες βραδυ,χωριο 1000 κατοικων εχει δυο καφετεριες και στην μια ειχε 100 ατομα σιγουρα και στην αλλη 150 ατομα μεσα που κανονικα χωραει ουτε 80 και αλλα 100+ να ειναι απ εξω.Της πουτανας απο γκομενες,τετοιο κοσμο ειχα να δω απο εποχες Πασοκ να ουμε.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Στο Χ πηγε κανενας?Μου ειχε πει η τσατσα οτι θα φερει καινουργια κοπελα μετα τις 20 του μηνα.Ειναι μακρια για μενα για να παω απλα να τσεκαρω,οποιος ειναι κοντα εκει ας ριξει μια ματια αν ειναι ευκολο.

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Στο Χ πηγε κανενας?Μου ειχε πει η τσατσα οτι θα φερει καινουργια κοπελα μετα τις 20 του μηνα.Ειναι μακρια για μενα για να παω απλα να τσεκαρω,οποιος ειναι κοντα εκει ας ριξει μια ματια αν ειναι ευκολο.
Έχω φάει τόσες ξενερες από το Χ, που πλέον απλά παίρνω τηλέφωνο να μου πει όνομα. Άσε που πέφτει και λίγο μακριά από το σπίτι μου. Το πιθανότερο είναι να φέρει παλιά γνώριμη- φόλα. Άμα ακούσεις για Ισπανίδα καλή στο δωμάτιο κτλ μακριά!!

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Έχω φάει τόσες ξενερες από το Χ, που πλέον απλά παίρνω τηλέφωνο να μου πει όνομα. Άσε που πέφτει και λίγο μακριά από το σπίτι μου. Το πιθανότερο είναι να φέρει παλιά γνώριμη- φόλα. Άμα ακούσεις για Ισπανίδα καλή στο δωμάτιο κτλ μακριά!!
Οπότε θα πηγαίνουμε Σάρα στο Λαρίσης,Μαριλενα-Φωτεινη,καμία φορά Αγάπη και ίσως Βικτώρια στο Καρδίτσης.Απελπισια.

Αχάριστος δεν είμαι,από τα κορίτσια δεν έχω το παραμικρό παράπονο,ειδικά με Σάρα και με Βικτώρια ειλικρινά δεν μπορώ να πω κουβέντα.Την τελευταία φορά και η Μαριλένα ήταν απίστευτη στο δωμάτιο,θα περιμενω να έρθει ξανά για να δω πιο σίγουρα.Παλι όμως συνέχεια το ίδιο καταντάει βαρετό.Τεσπα.

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
158
Πόντοι
1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Αυτήν η Φωτεινή στο καρδιτσης αξίζει?
Δεν την έχω πάρει ξέρει κάποιος κάτι για αυτήν σκέφτομαι να πάω σήμερα?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Αυτήν η Φωτεινή στο καρδιτσης αξίζει?
Δεν την έχω πάρει ξέρει κάποιος κάτι για αυτήν σκέφτομαι να πάω σήμερα?
Καλησπέρα. Η Φωτεινή είναι τιμιότατη. Έχει ωραίο σώμα, φοβερό κωλο, όχι και τόσο ωραίο πρόσωπο αλλά όχι και κάτι άσχημο. Καθημερινό θα το έλεγα. Αδύναμο σημείο της η πίπα που την περιορίζει στο κεφάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom