Μολις γυρισα απο Μαριλενα,ειπα να μην παω αλλα μετα το ακυρο της Παρασκευης με το Λαρισης κλειστο δεν αντεξα.Στον δρομο σκεφτομουν συνεχεια αυτα που εγραψαν dimmits και Παναγος,ημουν ετοιμος για φολα και ειχα προετοιμαστει.Με το που φτανω,δεν βλεπω αμαξι και λεω εδω ειμαστε,θα ειναι ξεκουραστη,θα της πιασω την κουβεντα μπας και περασω καλα.Δεν προλαβαινω να κατεβω,παρκαρει αλλος πιο κοντα στην εισοδο και με προλαβε στην σειρα.Κακο σημαδι λεω,δεν βαριεσαι τοσα χλμ εκανα.Παμε μεσα και μας λεει η τσατσα η κοπελα εχει δωματιο.Ρε πουστη μου,τριτος δλδ,ωχ,η φολα ερχεται,ασχημα παει η βραδια.Θα παω καμια βολτα λεω και ξεκιναω για Λαρισης να δω τι παιζει μιας και η Σαρα ειπε οτι Δευτερα θα ερθει αλλα η Αναστασια παλι δεν σηκωνε το τηλεφωνο.Ειχε ενα χαρτι στην πορτα που εγραφε κλειστο,Τριτη ανοιχτο.Μενει να δουμε ποια κοπελα θα ερθει.
Με τα πολλα επιστρεφω Μαριλενα,τι το ηθελα,για να το σκεφτομαι κανενα μηνα?Μπαινω και η κοπελα ηταν στο δωματιο εκει που καθεται η τσατσα.Με βλεπει,μωρακι μου μου λεει,μπες και σε 2 λεπτα ερχομαι.Αυτος τελικα μπροστα απο μενα εφυγε.Με τα πολλα,ερχεται σε 2 λεπτα οντως,πιασαμε παλι την κουβεντα,απο δω το πηγαινα,απο κει το πηγαινα να της πω για κανενα καφε,τελικα οταν ξανα ερθω θα παμε μου λεει.Ξεκιναει οπως κανει παντα σε μενα,να τριβεται με τα βυζια στον πουτσο μου,μου τον επαιζε,με φιλαγε σε πουτσα,ποδια,αρχιδια,στηθος,δαγκωνε ρωγες,τα παντα.Βαζει καποτα και ξεκιναει πιπα ενω εχει στηθει διπλα μου.Τις δυο πρωτες φορες της επαιζα το μουνακι ενω με πιπωνε,την προηγουμενη φορα δεν την αγγιξα καν εκει,μονο την χαιδευα στην πλατη.Τωρα το ιδιο,καποια δοση αφου δεν την αγγιζα φερνει τον πατο της στο προσωπο μου.Με τα πολλα και μετα απο μια απιστευτη πιπα,της λεω ξεκινα απο πανω.Ξεκιναει και αρχιζει να καβαλαει με αρκετη δυναμη ενω στηριζοταν στα γονατα.Μετα απο 20 πανω κατω,την βλεπω ξεδιπλωνει το ενα ποδι,παει να ξεδιπλωσει και το αλλο,οτι ηθελα να στο ζητησω της κανω.Σοβαρα?Στο μυαλο σου ειμαι μου κανει.Καβαλημα στυλ Βικτωριας αλλα με πολυ περισσοτερο κοπανημα μιας και η Μαριλενα εχει πιο βαρυ κορμι απο την Βικτωρια.Μετα απο κανενα λεπτο μου λεει,κλεισε τα ποδια σου και ξεκιναει να γυρναει για να καβαλησει αναποδα ενω ημουν μεσα της,δεν σηκωθηκε και να τον ξαναβαλει,απλα γυρισε.Με τρελανε,εδωσε φουλ πονο στο αναποδο,παλευα να μην τελειωσω οπως εβλεπα την κωλαρα της να ανεβοκατεβαινει.Τρελα,μετα ξαναγυρισε παλι χωρις να σηκωθει,εδωσε λιγο καβαλημα ακομα αλλα την ειδα κουραστηκε.Ελα της λεω,να αλλαξουμε σταση.
Παμε ιεραποστολικο,ετοιμος ημουν να της πω καμια μαλακια αλλα απο μονη της σηκωσε ψηλα τα ποδια,στην αρχη τα εβαλε στους ωμους μου,μετα τα κατεβασα για να μπορω να πεσω πανω της και να την φιλαω.Πολλα φιλια εν τω μεταξυ οπου μετα απο κανενα 5λεπτο,αφου αναστεναζε φουλ και ενιωθα την ανασα της πανω μου και αφου δαγκωναμε ο ενας το αυτι του αλλου δεν αντεξα,ηρθε το τελος και εγω να μην μπορω να πιστεψω πως εξελιχθηκε τελικα η βραδια και τι ηταν ολο αυτο.Κινδυνευω να θεωρηθω φιδεμπορας γιατι η εμπειρια μου σημερα με την Μαριλενα ηταν τελειως διαφορετικη και ακομα και τωρα δεν μπορω να το πιστεψω.Παω για υπνο και ολη νυχτα θα την ονειρευομαι.χαχαχα
15 Μαιου θα μας ερθει παλι.Οντως εχει σωματαρα η ατιμη,κωλαρα,βυζαρες,δεν τα ειχα προσεξει πολυ καλα τις πρωτες φορες.Τα βυζια ενταξει δεν γινεται να μην τα προσεξεις μιας και τα περιφερει ελευθερα αλλα σαν συνολο τωρα την προσεξα καλα,ειναι πολυ δυνατη.Στο προσωπο ομως που την προσεξα λιγο καλυτερα εχει φουλ φακιδες.Ασχημη δεν την λες παντως.Αν την δω μερα θα εχω καλυτερη γνωμη.