Μολις γυρισα απο επιδρομη.Λοιπον,ετοιμαστειτε για το γνωστο σεντονι,χαχα.
Ξεκιναμε με το X Studio,καποιος να πει στον Πουτιν να ριξει εναν Kinzhal.Για ποιο λογο καθεται ανοιχτο δεν μπορω να καταλαβω.Τον προηγουμενο καιρο ειχε μια ρωσιδα η οποια συμφωνα με τον Παναγο (τον οποιο εμπιστευομαι απολυτα) ηταν χαλια μαυρα σε υπηρεσιες.Αυτες τις μερες οντως εφερε καινουργια κοπελα,Ελληνιδα.Λεω και εγω εδω ειμαστε.Παω και βλεπω μια γεματουλα να μην πω χοντρη και γινω κακος.Απλο προσωπο τιποτα το ιδιαιτερο,ψηλη νταρτνανα και με το που γυρναει να φυγει βλεπω κατι μπουτια και κατι κωλομαγουλα που ειχαν καταπιει το στρινγκ.Τετοιες δεν τις πηδαω ουτε τσαμπα,οχι να πληρωσω κιολας.Προσωπικη αποψη παντα μιας και μ αρεσουν οι πιτσιρικες πετιτ οσο γινεται.Εφυγα με σουζα.
Παω Λαρισης,η τσατσα εκει στα προθυρα της αυτοκτονιας.Με το ζορι μια καλησπερα και ακολουθει διαλογος φωτια.Ποια κοπελα ειναι την ρωταω?Ειναι μια κοπελιτσα εκει μου κανει,σαμπως την ξερω?Α καλα λεω.βγαινει η κοπελα και ειναι η Σαρα,επεστρεψε.Τεσπα,τις δινω το 30αρι και την ρωταω,η αλλη κοπελα εφυγε?Ποια αλλη μου κανει?Η Ελιζα χριστιαννη μου λεω,η προηγουμενη.Αααα,εφυγε ναι,γιατι τι θα αλλαζε μου κανει?Σωστα τις λεω,το ιδιο πραγμα ειναι.Αρε αγορι μου και εσυ μου λεει,δεν αλλαζει τιποτα.Κριμα την καημενη,δεν την παλευει καστανο.Τεσπα, η Σαρα αρκετα καλη,καλη πιπα,πολλες και καλες αποπειρες dt,ρουφηγμα μπαλες.Κατι μου κανει η συγκεκριμενη και τελειωνω στο λεπτο ρε πουστη μ.1 λεπτο πιπα και την σταματησα γιατι θα εχυνα.Καθεται κατευθειαν και δεν καβαλαει 2 λεπτα,τελειωσα.Αχ ρε μωρο μου μου κανει,δεν προλαβα να σε δω καθολου,ελεος σκεφτομαι,δεν εχουν καθολου δουλεια και προσπαθουν με οτι μεσα εχουν και αυτες.Συνεχιζε αυτη το ανεβοκατεβασμα και εδινε φουλ φιλια στο λαιμο.Καλη φαση η συγκεκριμενη,την συμπαθησα και ταιριαζω μαζι της καλα,θα ξαναπαω σιγουρα.Ηρθε πριν 4 μερες και θα κατσει συνολο 20 οποτε υπολογιστε.
Κανονικα θα εφευγα αλλα επειδη δεν μου πιαστηκε με την Σαρα λεω ας περασω και απο το Καρδιτσης.Ημου ξενερωμενος φουλ απο τις φωτο της Μαριλενας στο facebook(πολυ πλαδαρος κωλος) και πηγα με κρυα καρδια.Μολις βγαινει η Μαριλενα,σκεφτομαι:κοιτα ρε τους μαλακες,παλι ψευτικες φωτο βαζουν.Το εκαναν με την Βικτωρια,με την Συλβια και τωρα με την Μαριλενα.Η κοπελα απο κοντα ειναι αρκετα καλυτερη,προσωπο για τα γουστα μου πολυ καλο και αν εξαιρεσεις την ελαχιστη κοιλιτσα που εχει,το σωμα της ειναι πολυ δυνατο,ωραιο τατου κατω απο κωλομαγουλο.Ωραια βυζομπαλα με ρωγα φωτια,ωραιος κωλος μην πω κωλαρα (εδω θα διαφωνησω λιγο με τον Παναγο).Βολτα ησουν μου κανει?Τωρα θα παω της λεω,αχ και να μπορουσα να ερθω μαζι σου.Αν γινοταν αυτο της λεω,πρωτον θα εκανες ζημια στο μαγαζι τετοια γυναικαρα που εισαι (την ανεβαζα μπας και περασω καλυτερα) και δευτερον θα τρωγαμε ξυλο,εγω τουλαχιστον.Ωχχχ,καταλαβα μου κανει.Ειχαμε αρκετο σοσιαλ και να μην τα πολυλογω ειναι απο Σερβια,αλλα ο λογος που ξερει καλα Ελληνικα ειναι επειδη γεννηθηκε και μεγαλωσε εδω και οχι μονο,πηγε και σχολειο εδω.Ξεκιναμε και αρχιζει να τριβει το στηθος της στο πουλι μου.Μετα απο λιγο αρχιζει ισπανικο.Εγλειφε μπαλες και γυρω περιοχη και δωστου παλι ισπανικο.Βαζει καποτα και ξεκιναει στοματικο το οποιο ειναι πολυ καλο.Πολυ dt,μπαλες φουλ,ρουφηγμα κεφαλι και γενικα πολυ καλη πιπα,στηνεται και κοντα και πιανεις φουλ.Εβαλε ελαχιστο δοντι 1-2 φορες αλλα οχι κατι το ενοχλητικο.
Ξεκιναει καβαλημα πολυ δυνατο,ουτε να κλεβει ουτε τιποτα.Σε καποια δοση διπλωνει τα ποδια προς τα πισω και τα βαζει πανω στα δικα μου και χτυπιεταν με μανια.Εκει προσπαθησαμε να βρουμε λιγο ρυθμο,δεν μας βγηκε,τις πιανω τα κωλομαγουλα και τα ανεβοκατεβαζα στον πουτσο μου και γουσταρε φουλ.Γλυψιμο ρωγες,φιλια στο λαιμο και στο μαγουλο συνεχεια.Θελω ιεραποστολικο λεει,γυρναει και εκει ριχνει ενα βηχα.Ωχ λεω,τεσπα μπαινω και αφου εγλειψα λιγο βυζους,με τραβαει πανω της απο τον σβερκο και διναμε φουλ φιλια.Στο ιδιο εργο θεατης οπως με την Βικτωρια,μολις τις φιλας σε λαιμο και πας προς μαγουλο,λες και πατας καποιο κουμπι.Μολις πηγα απο λαιμο σε μαγουλο,μου πιανει το κεφαλι και ηθελε να με ρωτησει για γλωσσοφιλα.Αν δεν ειχε βηξει θα τις εδινα αλλα δεν πηγα προς το στομα και συνεχισαμε σε λαιμο και μαγουλα.Μετα απο κανενα 5λεπτο τελειωσα και συνεχισαμε για λιγο φιλακια.Απο μυρωδια η κοπελα μυριζε πολυ ωραια,ελαχιστη μυρωδια τσιγαρου,δεν ενοχλουσε καθολου αλλα γενικα μοσχομυριζε.Με εξεπληξε,δεν περιμενα με τιποτα να εχει τετοια συμμετοχη και τετοιο παθος.Το προσωπο της που ενω δεν ειναι και το πιο ομορφο,για τα γουστα μου ειναι τελειο.Μ αρεσει που ειναι λιγο αγριο και προστυχο,ριχνει και κανενα βρωμολογο.Φευγει αυριο και θα ερθει παλι 26 με 31.Δεν το περιμενα ειναι η αληθεια αλλα με εξεπληξε ευχαριστα η Μαριλενα.
Να δουμε τι θα φερει το Καρδιτσης απο Δευτερα.Αυτα τα ολιγα.