ξέρουμε κάτι για αυτήν Τρίκαλα μόνο για 9 Ιανουαρίου μεχρι 11 ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 860K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Ο μιλφαρος Αγάπη επέστρεψε στο Καρδίτσης!! Τρομερή πίπα και δυνατά, γεμάτα καύλα καθίσματα. Στα τέσσερα υπέροχη θέα, όπου πετούσε και κάτι ρωσικά, που με τρέλαναν ( δε ξέρω, μπορεί και να με βριζε...) Σπεύσατε!!
Και στο Χ έχουμε ένα τιμιοτατο μιλφακι, όχι επίπεδου Αγάπης εμφανισιακά -εχει κάποια παραπανησια κιλά- αλλά με ικανοποιητικοτατες υπηρεσίες: δυνατό στοματικό, φουλ συμμετοχή και ενδιαφέρεται για το τι σου αρέσει και θέλει να περάσεις καλά. Σπάνιο με βάση τις τελευταίες επισκέψεις μου στο συγκεκριμένο, όπου έπαιζε φουλ φόλα και ξεπετες.
Και στο Χ έχουμε ένα τιμιοτατο μιλφακι, όχι επίπεδου Αγάπης εμφανισιακά -εχει κάποια παραπανησια κιλά- αλλά με ικανοποιητικοτατες υπηρεσίες: δυνατό στοματικό, φουλ συμμετοχή και ενδιαφέρεται για το τι σου αρέσει και θέλει να περάσεις καλά. Σπάνιο με βάση τις τελευταίες επισκέψεις μου στο συγκεκριμένο, όπου έπαιζε φουλ φόλα και ξεπετες.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Για την κοπέλα στο Χ απλά να αναφέρω κάνοντας λίγη έρευνα στο γειτονικό σάιτ πως είναι η περίφημη Στεφανία από το Ηλία Ηλιού(έχει έρθει παλιότερα και στο Καρδίτσης). Έλεγα κι εγώ τόση καύλα και προθυμία να ικανοποιήσει!! Ξέρει τι κάνει η μιλφαρα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
οντως εξαιρετικο μιλφ η Αγαπη με πολυ καλες υπηρεσιες ,περασα κ γω κ με ξετιναξε για ακομη μια φορα.Την βαζω στις τοπ επιλογες της περιοχης.Ο μιλφαρος Αγάπη επέστρεψε στο Καρδίτσης!! Τρομερή πίπα και δυνατά, γεμάτα καύλα καθίσματα. Στα τέσσερα υπέροχη θέα, όπου πετούσε και κάτι ρωσικά, που με τρέλαναν ( δε ξέρω, μπορεί και να με βριζε...) Σπεύσατε!!
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Στης Αναστασίας έχουμε νέα παρουσία, τη Σάρα. Μια αρκετά κοντή κοπελίτσα, μικροκαμωμένη με σφιχτό κώλον και ωραίο βυζί. Πρόσωπο δεν τρελάθηκα αλλά δε με χάλασε κιόλας. Έχει ένα piercing στο φρύδι και κάτι τατουάζ. Συμπαθητικό στοματικό, δίνει πόνο όταν είναι από πάνω και κάνει καθίσματα, ιεραποστολικό λόγω διαφοράς ύψους ενδεχομένως δε με βόλεψε πολύ αλλά στα τέσσερα αξίζει ο κωλος της. Αξίζει μιαν επίσκεψη.
Στο Καρδίτσης ήρθε η Λίζα για πρώτη φορά. Από το fb έμοιαζε με μοντέλο. Μοντέλο δεν ήταν. Έχει κιλά που εντοπίζονται κυρίως στην κοιλιά. Όχι κάτι αντιαισθητικο βέβαια. 28 χρόνων δήλωσε. Μέτριο πρόσωπο κι αυτήν. Στοματικό με λίγο δόντι ανά διαστήματα αλλά σε καλά επίπεδα. Βέβαια μου φάνηκε πως ήθελε να με ξεπεταξει διότι από ένα σημείο και μετά το στοματικό της έγινε βίαιο και με πολύ χέρι, τόσο που της έκανα νόημα να σταματήσει. Ανέβηκε από πάνω όπου έκανε τίμια καθίσματα, ωραία φωνητική συμμετοχή. Με είχε τρελάνει τόσο στην πίπα που δεν άντεξα άλλη στάση και παρέδωσα. Κι αυτήν όχι κάτι τρελό ούτε όμως και φόλα.
Στο Καρδίτσης ήρθε η Λίζα για πρώτη φορά. Από το fb έμοιαζε με μοντέλο. Μοντέλο δεν ήταν. Έχει κιλά που εντοπίζονται κυρίως στην κοιλιά. Όχι κάτι αντιαισθητικο βέβαια. 28 χρόνων δήλωσε. Μέτριο πρόσωπο κι αυτήν. Στοματικό με λίγο δόντι ανά διαστήματα αλλά σε καλά επίπεδα. Βέβαια μου φάνηκε πως ήθελε να με ξεπεταξει διότι από ένα σημείο και μετά το στοματικό της έγινε βίαιο και με πολύ χέρι, τόσο που της έκανα νόημα να σταματήσει. Ανέβηκε από πάνω όπου έκανε τίμια καθίσματα, ωραία φωνητική συμμετοχή. Με είχε τρελάνει τόσο στην πίπα που δεν άντεξα άλλη στάση και παρέδωσα. Κι αυτήν όχι κάτι τρελό ούτε όμως και φόλα.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Δε νομίζω να έχει τηλέφωνο το ΛαρίσηςΈχει κανείς τηλέφωνο απτό Λαρίσης Τρίκαλα?
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Τέταρτο χτύπημα από τον τυφώνα Βικτώρια. Νταξει δε θα πω πολλά γιατί κινδυνεύω να γίνω γραφικός αν δεν έχω γίνει ήδη. Απλά κορυφαία επιλογή όχι μόνον για την παρακμαζουσα (στον τομέα του αγοραίου έρωτα τουλαχιστον) πόλη μας, αλλά και γενικά. Σπεύσατε!!
Μόλις γύρισα από το Καρδίτσης,πραγματικά η Βικτώρια είναι δυναμίτης.Ψηλη κοπέλα,αδύνατη με τέλειο κωλο αλλά δυστυχώς μικρό στήθος και όχι μόνο μικρό,άδειο κιόλας.Πρωτη φορά το συνάντησα αυτό,δεν με χάλασε πάντως γιατί είναι πανέμορφη στο πρόσωπο και είναι και πολύ καλή κοπέλα,με το χαμόγελο και ευγενέστατη.
Πεντακάθαρη φυσικά,δεν είπε όχι σε τίποτα.Οσο μου επαιρνε πίπα,είχε φέρει το κωλαρακι της κολλητά στο πρόσωπο μου και της έδινα φιλάκια στα κωλομαγουλα και μου είπε άγγιξε με οπουδήποτε.Μονο no finger ειπε, it's the program.Πιπα χωρίς δόντι,ρουφάει καλά,τις μπάλες λίγο ακόμα και θα τις καταπινε αλλά για κάποιο λόγο ακόμα και όλη νύχτα να με ρουφαγε,δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω.
Το κατάλαβε και αυτή και μετά από 5 λεπτά μου είπε sit?Yes babe,sit της έκανα.Οτι είπε ο panagoskgkp, ανεβοκατεβαίνει με μανία,λες και θέλει να σου σπάσει την λεκάνη.Μετα μου πρότεινε να την πάρω στα 4,το ίδιο και εκεί.Σπρωχνει προς τα πίσω με μανία.Στα 4 τελειωσα πολύ γρήγορα,έβλεπα και τον εαυτό μου στον καθρέφτη και γουσταρα φουλ,χαχα.
Με λίγα λόγια η κοπέλα είναι πανέμορφη με πολύ γαμάτο σώμα,αν είχε στήθος λίγο πιο μεγάλο θα ήταν 10αρι στο νερό.Στο σεξ δίνει ρέστα,οποίος δεν έχει πάει δεν ξέρει τι χάνει.Εγω θα ξαναπάω σίγουρα,10 μερες θα κάτσει ακόμα απ' ότι μου είπε.
Πρώτη φορά πήγα σε στούντιο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.Πεντακαθαρος χώρος,πολύ ευγενική και η κυρία με τις γάτες στην υποδοχή.Πολυ μπροστά τα Τρίκαλα σε σχέση με εμάς την Καρδίτσα,μπράβο.
Πεντακάθαρη φυσικά,δεν είπε όχι σε τίποτα.Οσο μου επαιρνε πίπα,είχε φέρει το κωλαρακι της κολλητά στο πρόσωπο μου και της έδινα φιλάκια στα κωλομαγουλα και μου είπε άγγιξε με οπουδήποτε.Μονο no finger ειπε, it's the program.Πιπα χωρίς δόντι,ρουφάει καλά,τις μπάλες λίγο ακόμα και θα τις καταπινε αλλά για κάποιο λόγο ακόμα και όλη νύχτα να με ρουφαγε,δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσω.
Το κατάλαβε και αυτή και μετά από 5 λεπτά μου είπε sit?Yes babe,sit της έκανα.Οτι είπε ο panagoskgkp, ανεβοκατεβαίνει με μανία,λες και θέλει να σου σπάσει την λεκάνη.Μετα μου πρότεινε να την πάρω στα 4,το ίδιο και εκεί.Σπρωχνει προς τα πίσω με μανία.Στα 4 τελειωσα πολύ γρήγορα,έβλεπα και τον εαυτό μου στον καθρέφτη και γουσταρα φουλ,χαχα.
Με λίγα λόγια η κοπέλα είναι πανέμορφη με πολύ γαμάτο σώμα,αν είχε στήθος λίγο πιο μεγάλο θα ήταν 10αρι στο νερό.Στο σεξ δίνει ρέστα,οποίος δεν έχει πάει δεν ξέρει τι χάνει.Εγω θα ξαναπάω σίγουρα,10 μερες θα κάτσει ακόμα απ' ότι μου είπε.
Πρώτη φορά πήγα σε στούντιο και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.Πεντακαθαρος χώρος,πολύ ευγενική και η κυρία με τις γάτες στην υποδοχή.Πολυ μπροστά τα Τρίκαλα σε σχέση με εμάς την Καρδίτσα,μπράβο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
την πηρα κ γω την Βικτωρια,δυναμη μεσα στο δωματιο,αν κ με την πρωτη ματια δεν μου γεμισε το ματι,ευτηχως με διέψευσε...θα συμφωνησω οτι το βυζακι πασχει,ειναι γυρω στο 1.5 μικρο με μεγαλη ρωγα ομως ,κωλος πολυ ωραιος κ ολοστρογγυλος...Ευγενικη,χαμογελαστη κ αν εξαιρεσω την πιπα της που σε μενα την εκανε ελαφρως βιαστικα κ καπως αγαρμπα,σε ολα τα υπολοιπα θα συμφωνησω με Κωστα κ Παναγο...πολυ καλη στην συμμετοχη,ισως κ με καποιος βαθμο υπερβολης θα ελεγα.Εννοειται αν ειχα χρονο θα την επαιρνα πιο συχνα γτ την ιδρωνει την φανελα.
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Τι ερωτευσιμο και γλυκό μωρό έχει σκάσει μύτη στο Λαρίσης;;; Κλεοπάτρα από Ρουμανία. Χαμογελαστή, μικροκαμωμένη με υπέροχο βυζί, κωλο απίθανο κι ολοστρόγγυλο. Ξεκίνησε με απαλή και αισθησιακή πίπα και με καβάλησε σε reverse cowgirl. Δεν πρόλαβα να τη χαρώ γιατί η θέα του κώλου της και η καυλιαρικη φωνή της με εξολόθρευσαν πριν της ώρας μου. Απίθανη. Την κατατάσσω στις πιο όμορφες κοπέλες που έχουν έρθει. Αν προλάβω θα ξανά πάω πιο προετοιμασμένος. Μέχρι Κυριακή μου είπε.
Τι ερωτευσιμο και γλυκό μωρό έχει σκάσει μύτη στο Λαρίσης;;; Κλεοπάτρα από Ρουμανία. Χαμογελαστή, μικροκαμωμένη με υπέροχο βυζί, κωλο απίθανο κι ολοστρόγγυλο. Ξεκίνησε με απαλή και αισθησιακή πίπα και με καβάλησε σε reverse cowgirl. Δεν πρόλαβα να τη χαρώ γιατί η θέα του κώλου της και η καυλιαρικη φωνή της με εξολόθρευσαν πριν της ώρας μου. Απίθανη. Την κατατάσσω στις πιο όμορφες κοπέλες που έχουν έρθει. Αν προλάβω θα ξανά πάω πιο προετοιμασμένος. Μέχρι Κυριακή μου είπε.
Γιατι μας το κανεις αυτο ρε συ,δεν μας λυπασαι?
Μολις γυρισα απο Βικτωρια,ξανα.Πηρα 60€ προγραμμα 20 λεπτα με 69.Το τι γλειψιμο της εριξα δεν λεγεται.Ποσο της αρεσει να την γλειφουν ελεγε,πιο πολυ και απο το να κανει σεξ.Πινω φαντα,ελπιζω να εχω αυριο την γλωσσα μου.Αλλη κοπελα σε σχεση με την προηγουμενη φορα,δεν σταματαγε να μιλαει και ηταν τερμα χαλαρη.Εχει 3 παιδια,ειναι απο Ουκρανια,ειναι 25 χρονων,της αρεσουν πολυ οι Ελληνες γιατι ειναι πολυ ομορφοι και δεν ειναι κομπλεξικοι,γλειφουν πχ ενω οι Ουκρανοι ειναι ασχημοι και μαλακες.Φευγει την Δευτερα και σε ενα μηνα θα ερθει ξανα.Τον αλλο μηνα μου ειπε οτι θα βαλει και βυζια οποτε θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο.Πολυ καλυτερο σεξ απο την προηγουμενη φορα,πιο αργο τεμπο και πολυ πιο αισθησιακο,τα 60€ καναν την διαφορα μαλλον .Πιπα τελεια,ρουφηγμα μπαλες λες και ηθελε να τις καταπιει,γενικα αλλη κοπελα.Αμα ειχαμε 1 ωρα,ηθελε τα 55 λεπτα να την γλειφω.
Δεν ρωτησα την τσατσα ποια εχει σκοπο να ερθει μετα την Βικτωρια.Ελπιζω αυριο να καταφερω να παω και μια βολτα απο την Κλεοπατρα στο Λαρισης μιας και ο φιλος Παναγος λεει οτι αξιζει φουλ και πιστευω οτι εχει δικιο.
Δεν ρωτησα την τσατσα ποια εχει σκοπο να ερθει μετα την Βικτωρια.Ελπιζω αυριο να καταφερω να παω και μια βολτα απο την Κλεοπατρα στο Λαρισης μιας και ο φιλος Παναγος λεει οτι αξιζει φουλ και πιστευω οτι εχει δικιο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
παλι Βικτωρια εχει στο Καρδιτσης...στο μεταξυ ειχα δει στο φεις για Συλβια που φαινεται τρομερο βυζο-τουμπανο κ αυτος ηταν κ ο λογος που πηγα σημερα,αλλα δυστηχως δεν...ολα καλα με την Βικτωρια,αν εξαιρεσω την αγαρμπη πιπα που μου εκανε κ με πολυ χερι μαλιστα.Στα υπολοιπα αριστα.
παλι Βικτωρια εχει στο Καρδιτσης...στο μεταξυ ειχα δει στο φεις για Συλβια που φαινεται τρομερο βυζο-τουμπανο κ αυτος ηταν κ ο λογος που πηγα σημερα,αλλα δυστηχως δεν...ολα καλα με την Βικτωρια,αν εξαιρεσω την αγαρμπη πιπα που μου εκανε κ με πολυ χερι μαλιστα.Στα υπολοιπα αριστα.
Αυτη ειπε οτι θα παει Πατρα απο Δευτερα και θα γυρισει σε ενα μηνα,το εγραψε κιολας το StudioK στη σελιδα του στο Facebook.Οτι να ναι δλδ,ελεγα και εγω να επισκεφτω σημερα το Καρδιτσης μιας και οπως ειπες ελεγε για Συλβια αλλα αμα ειναι παλι η Βικτωρια δεν θα παρω,2 φορες πηγα,δεν ειναι για τριτη.Βυζι εβαλε?
Στο Λαρισης ξερει κανενας να μας πει μηπως ειναι ακομα η Κλεοπατρα,μιας και δεν προλαβα να παω την προηγουμενη εβδομαδα?
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα. Δυστυχώς η Κλεοπάτρα έχει φύγει. Μου είχε πει μάλιστα πως ήτανε οι τελευταίες μέρες στη δουλειά κι ότι θα αποσυρόταν σε συναντήσεις μόνο με γνωστούς της στο Βόλο. Δευτέρα και Τρίτη που πέρασα ήτανε κλειστό. Άμα μάθω ποια ήρθε θα ενημερώσω εννοείταιΑυτη ειπε οτι θα παει Πατρα απο Δευτερα και θα γυρισει σε ενα μηνα,το εγραψε κιολας το StudioK στη σελιδα του στο Facebook.Οτι να ναι δλδ,ελεγα και εγω να επισκεφτω σημερα το Καρδιτσης μιας και οπως ειπες ελεγε για Συλβια αλλα αμα ειναι παλι η Βικτωρια δεν θα παρω,2 φορες πηγα,δεν ειναι για τριτη.Βυζι εβαλε?
Στο Λαρισης ξερει κανενας να μας πει μηπως ειναι ακομα η Κλεοπατρα,μιας και δεν προλαβα να παω την προηγουμενη εβδομαδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Βικτώρια που γράφουν παραπάνω στο Καρδίτσης είναι κορυφαία επιλογήΠαιδια οποιος μπορει πμ για ενημερωση καρδιτσα τρικαλα να επισκεφτουμε και μεις τιποτα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
οχι δεν εβαλε,καλα ειναι να το γεμισει λιγο.Βυζι εβαλε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K