Νέα

Μπουρδέλα και πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί δεν έκανες το άλλο, εκεί που ήσουν ντούρος πάνω στην καύλα
κ' η γκόμενα έφυγε ;

Να σκάσεις άλλα τόσα+άλλα τόσα(άλλα τόσα 2 φορές) στην τσατσά κ' να την γαμήσεις στα επόμενα 20 λεπτά...

Εναλλακτικά μπορείς να πας σε κάποια που δίνει περισσότερο χρόνο
γαμισιού... Που πήγες κ' έμπλεξες και εσύ,,, δεν της είπες πως είσαι
πρωτάρης ;

ʼντε βρες καμιάν άλλη,,,,10 λεπτά μόνο τι να λέει...(αν και ο χρόνος μεταβάλλεται περίεργα στα μπουρδέλα...ποτέ δεν είσαι σίγουρος
αν τα 10 λεπτά για τον πούτσο σου ήταν επίσης και 10 λεπτά
για το μουνί της :2funny:)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όχι μόνο να μην ξαναπάς στην ίδια, αλλά ούτε στο ίδιο μπουρδέλο.

Ακόμα καλύτερα, κοίτα για κανένα στούντιο.

crak

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Συμφωνω στο να πας σε καποιο στουνιο.Και εγω την πρωτη φορα που πηγα σε μπουρδελο διαλεξα στουντιο γιατι γνωριζα για τον χρονο,την καθαριοτητα κλπ.
Καλυτερα εκει παρα στη Φυλης για πρωτη σου φορα.

Επισκέπτης
Παιδες τελικα πηγα στο ιδιο μπουρδελο με την ιδια κοπελα και ηταν ολα τελεια....χωρις βιασυνες και αλλα. Τωρα ειμαι οκ

Υ.Γ. Ελεος η τσατσα με θυμοτανε απο το μαλλι μου (μυτες-καρφακια) ---
ειχα παει πριν μια βδομαδα

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ελεος με αυτο το ρολοι στο sex.δεν γινετε ετσι ειναι μαλακια.καλυτερα να σου πει ας πουμε οτι πρεπει να φυγω η πληρωσε με να μεινω περισοτερο παρα να σηκωθει και να φυγει ετσι.

Επισκέπτης
ολα καλα τωρα που μ' εμαθε και η τσατσα θα τρωω τσαμπα πραγμα!!!! :D:D:D:D:D:D:cheesy:

χωρις πλακα... τωρα που ξαναπηγα ηταν μια χαρα!!! απλα δεν ειναι δεν εχω τι να κανω δεν παιρναω απο Φυλης... θελει να εισαι λιγο στα high σου... αμα του εχεις δωσει να καταλαβει ολες τις περασμενες μερες πως να σου λειτουργησει????????? κανεις λιγο κρατει και μετα το απολαμβανεις πανηγυρικα!!!!

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια!! Ειμαι καινουριος και στο site και στον κοσμο του sex. Πηγα τισ προαλλες σε ενα μπουρδελο στη Φυλης, ειδα μια καλη Ρωσιδα πληρωσα και μπηκα στο δωματιακι... Μετα ηρθε, της λεω οτι ειναι πρωτη φορα.. αρχιζει πιπα και να μην τα πολυλογω την αλλαζα στασεις για να τα δω ολα... αλλα αυτη στο 5λεπτο εφυγε και εγω εμεινα με το παραπονο χωρις να τελειωσω......... Δεν ειναι η πρωτη φορα οπως την φανταζομουν!!! Εν τω μεταξει αυτη μου εχει κολλησει στο μυαλο και θελω να ξαναπαω για να την παρω μεχρι το τελος αλλα εχω αγχος μηπως παλι φυγει πριν τελειωσω... :(
παλι καλα που της ειπες οτι ηταν η πρωτη σου φορα.αν δεν της το λεγες και ολας θα εφευγε στο λεπτο.ρε φιλε μηπως τελικα πρεπει να βρουμε καποια που να ΜΗΝ ειναι πουτανα?τουλαχιστον επισημα.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Υστερα απο χρονιο τετοιο προβλημα στα μπουρδελα 10 λεπτου, κατεληξα στη λυση που με ικανοποιει περισσοτερο.Οταν η γκομενα πρεπει να φυγει και αρχιζει σπαμωδικες μαλακιες για να τελειωσω(π.χ "το μαλακιζω λες και χτυπαω φραπε") της λεω να ξεκουμπιστει. ντυνομαι σφαιρα :badair: παιρνω το καβλι μου και παω στο διπλανο μπουρδελο και συνεχιζω ακαθεκτος!Και αν παλι τα ιδια σε τριτο.
Μεχρι τρεις το χω κανει.Απλα πρεπει τα μπουρδελα να ειναι κολλητα και να μην εχει κοσμο.(+να φορας φορμα,οχι τζιν)

Επισκέπτης
nikos6: ρε φιλε μηπως τελικα πρεπει να βρουμε καποια που να ΜΗΝ ειναι πουτανα?

κοιταξε φιλε Νικο... εγω ειχα κουραστει με ολες τις παραξενιες των κοριτσιων της ηλικιας μου (16)... ολο συναισθημα μερικες, αλλες τα εχουν με 20+ και απολαμβανουν τη φυση απο νωρις.... αλλες δεν βλεπονται αλλες παρεξιγιουνται κλπ κλπ κλπ δεν λεω καλες οι σχεσεις αλλα τι να κανεις .... αν σου εχει καρφωθει στο μυαλο το sex δεν μπορεις... τωρα που μου εφυγε η καψα ισως εμβαθυνω παλι στο συναισθηματικο τομεα!!!

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Παιδια καταλαβαινω τη διαθεση σας να βοηθησετε τον πιτσιρικα, ολοι περασαμε απο την ηλικια, μα προσεχετε τι λετε & που παραπεμπετε δημοσια εναν ανηλικο. Δε διαφωνω οτι πρεπει να μαθει, μα προσεχετε λιγο, γιατι ειναι λιγο παραξενη η κατασταση με ανηλικους-ες internet, κλπ.  Σκεφτειτε!!!  :idiot: & φυσικα για εσας πρωτα-πρωτα  :idiot: Τωρα κατα την (καχυποπτη) γνωμη μου κατι δε μου παει καλα στο ολο θεμα....

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ lepando λίγο παράξενο το βλέπω το θέμα.Αλλά για ενημέρωση από προσωπική πείρα λέω πάντα ότι όπως αναφέρθηκε πιο πάνω καλό είναι να κάνεις  την τσάρκα σου να δεις τι παίζει στα γύρω μαγαζιά αλλά πάντως καλό είναι να έχεις και καποιον άλλο μαζί σου κατα προτίμηση πιο έμπειρο στους ενλόγω χώρους.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Η πρωτη φορα θα σου μινει για παντα στο μυαλο σου .

IdaF0sKaiBika

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για το στουντιο στο παγκρατι τι γνωμη εχετε;;;

Επισκέπτης
αφιστε τουσ πιτσιρικαδες να οδιγιθουν μονοι τους στο κοσμο τις ιδονις..αλοστε και εμεις μονοι περπατισαμε στο κοσμο...θα τον βρουμε τον δρομο τουσ.....!!!ξερουν αυτοι!

Επισκέπτης
Εμένα η πρώτη φορά γιατί δε μου εχει μήνει στο μυαλο;

Επισκέπτης
Tο σωτήριο έτος 1991, ρώτησα ένα φίλο και μου είπε ότι στην Φυλής 64 ή 54 (που ανεβαίνεις πολλές σκάλες), είναι η Λίτσα που μάλιστα κάνει και τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό. Kινήσαμε λοιπόν μαζί με τον κολλητό μου για την πρώτη μας φορά με γυναίκα... Nτροπαλός και συνεσταλμένος, απέτυχα να εκσπερματώσω και το γεγονός αυτό με προβλημάτισε. O φίλος μου βγήκε πανηγυρίζοντας (πολλά χρόνια μετά που είπε ότι ούτε εκείνος είχε τελειώσει...). Γνώριζα την μοίρα πολλών από αυτούς που απέτυχαν την πρώτη τους φορά σε οίκο ανοχής: Mε τον φόβο της αποτυχίας, δεν θα ξαναπήγαινα στα κόκκινα φωτάκια ποτέ στη ζωή μου. Mία ολόκληρη Disneyland θα ήταν για εμένα πάντα κλειστή. Θα φοβόμουν μία ζωή τους σκύλους επειδή κάποιος με είχε δαγκώσει όταν ήμουν μικρός....Έπρεπε να αλλάξω την μοίρα μου. Eκατοντάδες φορές από εκείνη την ημέρα πήγα στην Φυλής, στον Kεραμικό, στο Mεταξουργείο, μόνος ανάμεσα στα αγρίμια, στα χειρότερα βρωμερά καταγώγια με άσχημες πουτάνες που μύριζαν αλλά και με υπέροχα λουλούδια που έβρισκες καμμιά φορά κρυμμένα στα σκοτεινά, και σταδιακά έφτασα σε σημείο να γαμάω ακόμα και αν η γκόμενα είναι τελείως αλλού. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που το κέρδισα και 18 χρόνια μετά, συνεχίζω να το κερδίζω. H Disneyland είναι πάντα ανοικτή. Nα ξέρετε ότι όσοι είναι ενάντια στον πληρωμένο έρωτα, οι περισσότεροι είχαν αρνητική εμπειρία την οποία δεν προσπάθησαν να αλλάξουν. Ένας διάσημος συγγραφέας - του οποίου μου διεφεύγει το όνομα είχε πει: "Aν δεν έχεις νοιώσει έστω και μία φορά στη ζωή σου την τάση αυτοκαταστροφής βγαίνοντας μεθυσμένος ξημερώματα από έναν οίκο ανοχής, δεν είσαι ολοκληρωμένος άντρας". Keep Fucking.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Πολύ λογοτεχνική γραφή, αν το δουλέψεις λίγο θα βγάλεις και λεφτά... (πλάκα κάνω, πολύ καλό αυτό που έγραψες)

Επισκέπτης
Tο σωτήριο έτος 1991, ρώτησα ένα φίλο και μου είπε ότι στην Φυλής 64 ή 54 (που ανεβαίνεις πολλές σκάλες), είναι η Λίτσα που μάλιστα κάνει και τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό. Kινήσαμε λοιπόν μαζί με τον κολλητό μου για την πρώτη μας φορά με γυναίκα... Nτροπαλός και συνεσταλμένος, απέτυχα να εκσπερματώσω και το γεγονός αυτό με προβλημάτισε. O φίλος μου βγήκε πανηγυρίζοντας (πολλά χρόνια μετά που είπε ότι ούτε εκείνος είχε τελειώσει...). Γνώριζα την μοίρα πολλών από αυτούς που απέτυχαν την πρώτη τους φορά σε οίκο ανοχής: Mε τον φόβο της αποτυχίας, δεν θα ξαναπήγαινα στα κόκκινα φωτάκια ποτέ στη ζωή μου. Mία ολόκληρη Disneyland θα ήταν για εμένα πάντα κλειστή. Θα φοβόμουν μία ζωή τους σκύλους επειδή κάποιος με είχε δαγκώσει όταν ήμουν μικρός....Έπρεπε να αλλάξω την μοίρα μου. Eκατοντάδες φορές από εκείνη την ημέρα πήγα στην Φυλής, στον Kεραμικό, στο Mεταξουργείο, μόνος ανάμεσα στα αγρίμια, στα χειρότερα βρωμερά καταγώγια με άσχημες πουτάνες που μύριζαν αλλά και με υπέροχα λουλούδια που έβρισκες καμμιά φορά κρυμμένα στα σκοτεινά, και σταδιακά έφτασα σε σημείο να γαμάω ακόμα και αν η γκόμενα είναι τελείως αλλού. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που το κέρδισα και 18 χρόνια μετά, συνεχίζω να το κερδίζω. H Disneyland είναι πάντα ανοικτή. Nα ξέρετε ότι όσοι είναι ενάντια στον πληρωμένο έρωτα, οι περισσότεροι είχαν αρνητική εμπειρία την οποία δεν προσπάθησαν να αλλάξουν. Ένας διάσημος συγγραφέας - του οποίου μου διεφεύγει το όνομα είχε πει: "Aν δεν έχεις νοιώσει έστω και μία φορά στη ζωή σου την τάση αυτοκαταστροφής βγαίνοντας μεθυσμένος ξημερώματα από έναν οίκο ανοχής, δεν είσαι ολοκληρωμένος άντρας". Keep Fucking.
πορνοσιγκινιθικα!απλα τελειο!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom