Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Επισκέπτης
Να σου πω αν και δεν θα καταλαβεις
Στην ζωη διαχρονικα υπηρχαν και θα υπαρχουν δυο τυποι ανθρωπων αυτοι που θα συγκινουνται η και θα θυσιαζονται για το ΧΡΗΜΑ και αυτοι οι λιγοι αλλα εκλεκτοι που θα συγκινουνται απο τις ΙΔΕΕΣ  και τις ΑΡΕΤΕΣ.Αυτους τους δευτερους εξεφρασαν σε διαφορετικες εποχες οι σταυροφοροι και ο Λεωνιδας.Τους πρωτους τους εκφραζεις εσυ και τα αριστερα η δεξια λαμογια που επιζητουν το χρημα ειτε επειδη τους λειπει, η επειδη θελουν περισσοτερο
για ποιες αρετές μιλάς βρε έρμε έχει αρετές ο φασισμός? όλη του η ιδεολογία βασίζεται επάνω στην καταπίεση σε σχέση με την ιδεολογία του κομμουνισμού που βασίζεται επάνω στην ελευθερία την ισότητα και την ειρήνη.
στον κομμουνισμό δεν υπήρξαν λάθη που προήλθαν μέσα από το ιδεολογικό του υπόβαθρο αλλά λάθη ατόμων τα οποία βρέθηκαν επάνω σε ηγετικές θέσεις.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μκοντε αν μας πεις ποτε εχεις γενεθλια θα σου παρουμε στρατιωτακια να εχεις παιζεις.  :jerking:
Εναν σταυροφορο και εναν Λεωνιδα. Να μας πεις και ποιος ειναι ο πιο δυνατος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
για ποιες αρετές μιλάς βρε έρμε έχει αρετές ο φασισμός? όλη του η ιδεολογία βασίζεται επάνω στην καταπίεση σε σχέση με την ιδεολογία του κομμουνισμού που βασίζεται επάνω στην ελευθερία την ισότητα και την ειρήνη.
στον κομμουνισμό δεν υπήρξαν λάθη που προήλθαν μέσα από το ιδεολογικό του υπόβαθρο αλλά λάθη ατόμων τα οποία βρέθηκαν επάνω σε ηγετικές θέσεις.
Κάτσε βρε Αρίωνα, ο Στάλιν ήταν μόνο ένας άνθρωπος που βρέθηκε απλώς σε λάθος θέση; Ολόκληρη τη γενιά των μπολσεβίκων που έκαναν την επανάσταση καθάρισε. Ξέχασες τις δίκες της Μόσχας;

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Να σου πω αν και δεν θα καταλαβεις
Στην ζωη διαχρονικα υπηρχαν και θα υπαρχουν δυο τυποι ανθρωπων αυτοι που θα συγκινουνται η και θα θυσιαζονται για το ΧΡΗΜΑ και αυτοι οι λιγοι αλλα εκλεκτοι που θα συγκινουνται απο τις ΙΔΕΕΣ  και τις ΑΡΕΤΕΣ.Αυτους τους δευτερους εξεφρασαν σε διαφορετικες εποχες οι σταυροφοροι και ο Λεωνιδας.Τους πρωτους τους εκφραζεις εσυ και τα αριστερα η δεξια λαμογια που επιζητουν το χρημα ειτε επειδη τους λειπει, η επειδη θελουν περισσοτερο

Οι Σταυροφόροι "λίγοι" ; Και "εκλεκτοί"; Που πολέμησαν για "ιδέες" και "αρετές"; και "όχι για το "χρήμα";
Μήπως πρέπει να αρχίσεις σιγά σιγά να διαβάσεις ΄και κάτι άλλο πέρα από τον "έγκριτο" Δημόπουλο -που ακόμα περιμένω να μου πεις λίγα λόγια- και τον Γεωργαλά;
Και γιατί δε θαυμάζεις και τον Σαλαντίν τότε, ας πούμε; Τον αντίπαλό τους , εννοώ; Μήπως γιατί πολέμησε εναντίον τους για το χρήμα; Και πώς θαυμάζεις τους καταστροφείς της Κωνσταντινούπολης, για την οποία είμαι σίγουρος ότι "θα έδινες και το αίμα σου για να την απελευθερώσεις";
Να περιμένω απάντηση; Μπα, δύσκολα σου βάζω πάλι. Πρέπει πρώτα να πάω να διαβάσω το Δημόπουλό μου για να συζητήσω μαζί σου.

Επισκέπτης
Μκοντε αν μας πεις ποτε εχεις γενεθλια θα σου παρουμε στρατιωτακια να εχεις παιζεις.  :jerking:
Εναν σταυροφορο και εναν Λεωνιδα. Να μας πεις και ποιος ειναι ο πιο δυνατος.
εγώ θα του πάρω μια αρκούδα να πηγαίνει στα πανηγύρια αλλά η αρκούδα θα βαρά το ντέφι και αυτός θα χορεύει.

Επισκέπτης
Κάτσε βρε Αρίωνα, ο Στάλιν ήταν μόνο ένας άνθρωπος που βρέθηκε απλώς σε λάθος θέση; Ολόκληρη τη γενιά των μπολσεβίκων που έκαναν την επανάσταση καθάρισε. Ξέχασες τις δίκες της Μόσχας;
στο ποστ μου γράφω ότι ο κομμουνισμός ιδεολογικά δεν είναι ένα πολιτικό σύστημα που σε κατευθύνει στην καταπίεση και γενικά σε όσα αρνητικά έγιναν,αλλά τα λάθη ήρθαν από άτομα που προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν λανθασμένα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στο ποστ μου γράφω ότι ο κομμουνισμός ιδεολογικά δεν είναι ένα πολιτικό σύστημα που σε κατευθύνει στην καταπίεση και γενικά σε όσα αρνητικά έγιναν,αλλά τα λάθη ήρθαν από άτομα που προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν λανθασμένα.
Αρίωνα, θα το ξαναπώ μια φορά και θέλω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση και όχι τα τσιτάτα της ΚΟΜΕΠ. Και το λέω γιατί το όραμα του κομμουνισμού είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να απαντάμε με μισόλογα.
Ο Στάλιν ήταν επαναστάτης η εγκληματίας;
Έχεις απάντηση η όχι;

Επισκέπτης
Αρίωνα, θα το ξαναπώ μια φορά και θέλω μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση και όχι τα τσιτάτα της ΚΟΜΕΠ. Και το λέω γιατί το όραμα του κομμουνισμού είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να απαντάμε με μισόλογα.
Ο Στάλιν ήταν επαναστάτης η εγκληματίας;
Έχεις απάντηση η όχι;
κατ αρχήν δεν διαβάζω ΚΟΜΕΠ και δεν είμαι οργανωμένος και έχω πει επανειλημμένα εδώ ότι δεν συμφωνώ με τον Στάλιν και όντως ότι έκανε εγκλήματα, απλά το μόνο που έχω πει είναι ότι από όλους όσους έστειλε στα γκουλάγκ  ορισμένους τους έστειλε δίκαια 

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Fethry, το πιο άσχημο με τον κοντό ή λάκη ή λαλάκη, δεν είναι ότι είναι μόνο φασίστας και έχει καβαντζάρει για τον εαυτό του και τους υδροκέφαλους ομοίους του τα ιδανικά, τις αρχές και τους κόπους ανθρώπων που θα τον έφτυναν αν τον γνώριζαν. Το χειρότερο είναι ότι είναι άχρηστος ακόμα και ως φασίστας. Ούτε προπαγάνδα δεν μπορεί να κάνει. Τον ρωτάω πράγματα κι αντί να κάτσει να μου απαντήσει, να συνδιαλεχτεί και να δείξει ότι κάτι έχει να πει, στέλνει μηνύματα του στυλ "απαξιώ να απαντήσω", "θέλω σοβαρά επιχειρήματα", "διάβασε πρώτα και άσε τα μουνάκια" κλπ.
Έχω άδικο να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος τύπος ακόμα και στο φασιστικό του χώρο, πεταμένος θα είναι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κατ αρχήν δεν διαβάζω ΚΟΜΕΠ και δεν είμαι οργανωμένος και έχω πει επανειλημμένα εδώ ότι δεν συμφωνώ με τον Στάλιν και όντως ότι έκανε εγκλήματα, απλά το μόνο που έχω πει είναι ότι από όλους όσους έστειλε στα γκουλάγκ  ορισμένους τους έστειλε δίκαια 
Αν δηλαδή και ο Χίτλερ έστελνε κάποιους εγκληματίες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (δεν το ξέρουμε, μπορεί όντως να το έκανε), μπορεί να τους έστελνε δίκαια, έτσι;
Εγώ πάντως εξακολουθώ να επιμένω οτι τα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (είτε χιτλερικά, είτε σταλινικά) ήταν ΝΤΡΟΠΗ για την ανθρωπότητα.
Και περιμένω την άποψή σου επ' αυτού.
Α, και δεν είναι ντροπή να διαβάζει κανείς ΚΟΜΕΠ, δεν την διαβάζουν μόνο τα μέλη του ΚΚΕ. Κι εγώ έχω επιχειρήσει πολλές φορές να τη διαβάσω, άσχετα αν η ξύλινη γλώσσα της είναι για κλωτσιές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Fethry, το πιο άσχημο με τον κοντό ή λάκη ή λαλάκη, δεν είναι ότι είναι μόνο φασίστας και έχει καβαντζάρει για τον εαυτό του και τους υδροκέφαλους ομοίους του τα ιδανικά, τις αρχές και τους κόπους ανθρώπων που θα τον έφτυναν αν τον γνώριζαν. Το χειρότερο είναι ότι είναι άχρηστος ακόμα και ως φασίστας. Ούτε προπαγάνδα δεν μπορεί να κάνει. Τον ρωτάω πράγματα κι αντί να κάτσει να μου απαντήσει, να συνδιαλεχτεί και να δείξει ότι κάτι έχει να πει, στέλνει μηνύματα του στυλ "απαξιώ να απαντήσω", "θέλω σοβαρά επιχειρήματα", "διάβασε πρώτα και άσε τα μουνάκια" κλπ.
Έχω άδικο να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος τύπος ακόμα και στο φασιστικό του χώρο, πεταμένος θα είναι;
Μάλλον δεν θα έβγαινε βουλευτής, όπως ο Πλεύρης υιός και ο Βορίδης.    :boobies:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φιλε mkonto ομολογω πως δεν βρηκα καποιο στοιχειο για τον βιολογο Δημοπουλο που συστησες. Καλο θα ηταν να μοθ πεις ποια ειδικοτητα ακριβως εχει, γενετιστης, βιοχημικος, μοριακος βιολογος? Αν μιλας για βιβλια στο τομεα αυτο μπορω να σου συστησω τουλαχιστο 100 αλλα πριν διαβασεις εναν αμφιβολου ποιοτητας και προθεσεων συγγραφεα. Δες μερικα για παραδειγμα:
D'onofrio - A behavioral genetic perpective
Suzuki,Griffiths,Miller,Lewontin - An introduction to genetic analysis
Morris D. - The human zoo
Benedict R. - Patterns of culture
Rose - Biology, Freedom, Determinism
Matt Ridley - The autobiography of species
Dobzhansky(αν και παλιο) - Τhe problem of human evolution
Ξεφυγε λιγο απο τις μπουρδες περι βιοπολιτικης και συμφεροντων και δες αν πραγματικα ενδιαφερεσαι την επιστημη και μονον.
Σου βαζω και ενα αινιγματακι ετσι για πλακα, δεσ το και θα σου απαντησω μετα.
Για να εισαι σημερα στο κοσμο εδω παει να πει οτι οι γονεις σου αλλα και οι γονεις τους οπως και ολη η αλυσιδα γονεων πισω απο αυτους σε ευθεια γραμμη συνευρεθησαν καιτεκνοποιησαν επιτυχως. Αν πας 8 γενιες πισω στην εποχη του Δαρβινου ο αριθμος των ανθρωπων που σεμμετειχαν σε αυτη την αναπαραγωγικη διαδικασια για χαρη σου ειναι 250 ατομα. Επειδη οποιος γνωριζει και λιγα μαθηματικα μπορει να το υπολογισει, αν παμε αλλες 20 γενιες πισω ο αριθμος ανερχεται σε 1.048.576 ατομα. Και 60 γενιες νωριτερα δηλαδη περιπου την εποχη των Ρωμαιων ο αριθμος γινεται περιπου 1 πεντακις εκατομυρια ανθρωποι. Δεν εγραψα λαθος, ειναι 1 πεντακις εκ. ανθρωποι. Δηλαδη χιλιαδες φορες περισσοτερους απο οσους εζησαν ποτε στη Γη. Για βρες λιγο την απαντηση και θα καταλαβεις τι εννοω...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η κάθε επανάσταση εχει και θύματα, θυμήσου την δικιά μας των συντ/χων :jerking: :jerking:
Πότε έκανε επανάσταση ο Στάλιν;
Γιατί απ' ότι θυμάμαι, αυτός καθάρισε τους μπολσεβίκους που ΟΝΤΩΣ την έκαναν το 1917 (Τρότσκυ, Μπουχάριν, Κάμενεφ, Ρίκοφ και χιλιάδες ακόμα).

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ειρηνη αδελφια ξεφυγατε απ το θεμα...να πω κ εγω γνωμη  μου για αλλοδαπους...να πω την πικρη μου αληθεια με χαλαει να τους βλεπω στις τσαρκες μου αλλα δεν ειναι ολοι μπιχλες.υπαρχουν και καλα και καθαρα παιδια..οπως επισης εχουμε ολοι πετυχει μπιχλες ελληναραδες καλοκαιρια με σαγιοναρα μασχαλιλα και μη πω και τιποτα χειροτερο...ειναι θεμα του καθενος η υγιεινη του...οπως ειναι θεμα και της καθε κοπελας με ποιους παει...απο εκει και περα αν θα πληρωσουμε να μπουμε ειναι επιλογη μας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σου βαζω και ενα αινιγματακι ετσι για πλακα, δεσ το και θα σου απαντησω μετα.
Για να εισαι σημερα στο κοσμο εδω παει να πει οτι οι γονεις σου αλλα και οι γονεις τους οπως και ολη η αλυσιδα γονεων πισω απο αυτους σε ευθεια γραμμη συνευρεθησαν καιτεκνοποιησαν επιτυχως. Αν πας 8 γενιες πισω στην εποχη του Δαρβινου ο αριθμος των ανθρωπων που σεμμετειχαν σε αυτη την αναπαραγωγικη διαδικασια για χαρη σου ειναι 250 ατομα. Επειδη οποιος γνωριζει και λιγα μαθηματικα μπορει να το υπολογισει, αν παμε αλλες 20 γενιες πισω ο αριθμος ανερχεται σε 1.048.576 ατομα. Και 60 γενιες νωριτερα δηλαδη περιπου την εποχη των Ρωμαιων ο αριθμος γινεται περιπου 1 πεντακις εκατομυρια ανθρωποι. Δεν εγραψα λαθος, ειναι 1 πεντακις εκ. ανθρωποι. Δηλαδη χιλιαδες φορες περισσοτερους απο οσους εζησαν ποτε στη Γη. Για βρες λιγο την απαντηση και θα καταλαβεις τι εννοω...

Τι γίνεται αν κάποιος βρίσκει την απάντηση (ή μάλλον το σφάλμα λογικής), αλλά δεν καταλαβαίνει τι εννοείς;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τι γίνεται αν κάποιος βρίσκει την απάντηση (ή μάλλον το σφάλμα λογικής), αλλά [size=14pt]δεν καταλαβαίνει[/size] τι εννοείς;

Ποσταρει αλα mkonto και νομιζει οτι o Mεταξας ειναι το λικερ. 

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μαγκες δεν υπαρχει σφαλμα ουτε λογικης ουτε στα μαθηματικα. το θεμα ειναι αληθινο και η απαντηση ειναι οτι στο παρελθον εχει πεσει παρα πολυ αιμομιξια στο ανθρωπινο ειδος γιαυτο και τα γονιδια μας ολων των ανθρωπων ειναι ιδια κατα 99,9%. Η διαφορα του 0,1% δηλαδη μια βαση νουκλεοτιδιου στις χιλιες εξασφαλιζει την ατομικοτητα μας. (νομπελιστας John Sulston). Αυτα για αυτους που νομιζουν οτι προερχονται απο ανωτερες ρατσες και ειναι στο dna τους. Καταλαβετε το οτι η διαδικασια της φυσικης επιλογης και το περιβαλλον εξελισσουν τα ατομα και ολα περι ανωτερων φυλων ειναι παπαριες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον  πριν κανα 3μηνο εχω παρει cg για τρεις ωρες  κυριακη βραδι. λοιπον μολις τελειωσα ανοιξα λιγο τηλεοραση γιατι ειχε ειδησεις και μολις η τανα ειδε εναν δημοσιογραφο γελαγε και μου ελεγε το ονομα του με απορια (η γκομενα δεν ηξερε γρι ελληνικα) και της λεω γιατι κανεις ετσι? μου εξηγησε οτι ο εν λογω δημοσιογραφος (αρκετα γνωστος) ειναι πελατης της και οτι ειναι απο τους πιο βρωμιαρηδες πελατες που εχει.
αυτο το λεω χωρις να θελω να πω οτι ειναι αληθεια η ψεμματα. απλως το μοιραζομαι μαζι σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom