Νέα

Για να μην λένε πιπες ορισμενοι....και οι εξυπνοι ακομη εχουν προβληματα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Το δύσκολο σήμερα είναι να βρεις μία κοπέλα που απλά να σε γουστάρει για αυτό που είσαι σαν άνθρωπος και όχι σαν κάποιο μέρος του κοινωνικού τοτέμ που θα ξεφορτωθεί με το που βρει κάποιον πιο πάνω.

Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Διάβασε στη βικιπαίδεια το λήμα hypergamy. Τη γυναίκα για να μην σε κερατώσει πρέπει να την καταπιέσεις. Να την κάνεις να πιστεύει ότι είσαι πολύ σπουδαίος για αυτήν. Ακούγεται σεξιστικό αλλά στην πραγματικότητα έτσι θα γίνει ευτυχισμένη. Αν δεν την καταπιέσεις θα νιώσει με το πέρασμα του χρόνου απογοήτευση και θα στραφεί σε κάτι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η φεμινιστική ιδεολογία δημιουργήθηκε από τις butch λεσβίες, δηλαδή από γυναίκες με αντρική ψυχοσύνθεση που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τις σχέσεις των δύο φύλων σα να ήταν όλες οι γυναίκες σαν τις ίδιες.

Για παράδειγμα μία από τις πρωτεργάτριες του φεμινισμού είχε απαρνηθεί το σεξ γιατί το θεωρούσε ως πράξη επιβολή του άντρα στη γυναίκα. Σωστά το θεωρούσε έτσι. Βλέπεις ακόμα και τα σκυλιά για να επιβληθούν το ένα στο άλλο καβαλιόνται. Εκεί που έκανε λάθος ήταν ότι στις φυσιολογικές γυναίκες αρέσει να τους επιβάλλονται.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Δε νομίζω ότι υπάρχει αυτό. Διάβασε στη βικιπαίδεια το λήμα hypergamy. Τη γυναίκα για να μην σε κερατώσει πρέπει να την καταπιέσεις. Να την κάνεις να πιστεύει ότι είσαι πολύ σπουδαίος για αυτήν. Ακούγεται σεξιστικό αλλά στην πραγματικότητα έτσι θα γίνει ευτυχισμένη. Αν δεν την καταπιέσεις θα νιώσει με το πέρασμα του χρόνου απογοήτευση και θα στραφεί σε κάτι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η φεμινιστική ιδεολογία δημιουργήθηκε από τις butch λεσβίες, δηλαδή από γυναίκες με αντρική ψυχοσύνθεση που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τις σχέσεις των δύο φύλων σα να ήταν όλες οι γυναίκες σαν τις ίδιες.

Για παράδειγμα μία από τις πρωτεργάτριες του φεμινισμού είχε απαρνηθεί το σεξ γιατί το θεωρούσε ως πράξη επιβολή του άντρα στη γυναίκα. Σωστά το θεωρούσε έτσι. Βλέπεις ακόμα και τα σκυλιά για να επιβληθούν το ένα στο άλλο καβαλιόνται. Εκεί που έκανε λάθος ήταν ότι στις φυσιολογικές γυναίκες αρέσει να τους επιβάλλονται.

Τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο όρο και συμφωνώ μαζί σου μέχρι ενός σημείου. Απλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ούτε τους καθορίζουν τα ένστικτα τους σε απόλυτο βαθμό.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο Φουφουτος δεν εχει αναγκη τυπε
εχει δηλωσει οτι ειναι σαν τον παρακατω τυπο δυο ποντους πιο ψηλος  :grin:

Έτσι μου λέγανε όταν προβαλόταν η μαλακία αυτή

ένας φίλος δε , με φώναζε συνεχώς μπεχλούλ

αν και δεν είμαι ξανθός ούτε έχω γένια

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έτσι μου λέγανε όταν προβαλόταν η μαλακία αυτή

ένας φίλος δε , με φώναζε συνεχώς μπεχλούλ

αν και δεν είμαι ξανθός ούτε έχω γένια

και σκεψου οτι αυτος στην φωτογραφια βγηκε και model of the year τυπε  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom