Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
αυτά θα σας καίνε που δεν κατορθώσατε να τα πάρετε αυτά και τον 902 με τον μεγαλοδημοσιογράφο σας.
Εννούσα τα μπετά, διότι αυτά δεν διαθέτουν εγκέφαλο.
Αλλά που να το καταλάβεις, εσύ ψελλίζεις ακόμα τα τσιτάτα της ΚΟΜΕΠ και πιστεύεις οτι για την πτώση του υπαρκτού (για την ακρίβεια τα καθεστώτα στις υπαρκτές χώρες του ανύπαρκτου σοσιαλισμού) έφταιγε η "συνωμοσία του Γκορμπατσώφ"!  :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δηλαδή ρε warhol εγώ πώς να σε κρίνω που είσαι σκουληκαντέρα;

Επισκέπτης
στη πρωτη ερωτηση η απαντηση ειναι οχι!
στη δευτερη ερωτηση η απαντηση παλι οχι ειναι!
στη τριτη ερωτηση σου απαντω οτι εγω κρινω καποιον με βαση τα πιστευω του και τις πραξεις του!απο τη στιγμη που δεν σε γνωριζω προσωπικα κρινω με βαση τα πιστευω σου!
εγω προσωπικα ειμαι αριστερος και τασσομαι ιδεολογικα με το ΚΚΕ!
επειδη ομως απαντας πολυ γενικα με αποτερο στοχο να εισαι σε θεση να κρινεις τους παντες και να μην μπορεις να κριθεις,σου λεω οτι δεν ειναι και η σωστοτερη σταση για να γινει μια συζητηση!
μου θυμίζει την ιστορία του Κοκού ένας είναι ο τέως Κοκός.

όταν πήγαινε στην σχολή Αναβρύτων τον ρώτησε ένας καθηγητής πως  σε λένε απαντάει ο Κοκός  Κωνσταντίνο τον ρωτάει πάλι ο καθηγητής τι Κωνσταντίνο εεεεεεεεεεεε κάνει αυτός τον ρωτάει ο καθηγητής δεν έχεις επώνυμο? εεεεεεεεεεεε ο Κοκός και του λέει ο καθηγητής μήπως είσαι μπάσταρδος?

η ιστορία είναι αληθινή.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στη πρωτη ερωτηση η απαντηση ειναι οχι!
στη δευτερη ερωτηση η απαντηση παλι οχι ειναι!
στη τριτη ερωτηση σου απαντω οτι εγω κρινω καποιον με βαση τα πιστευω του και τις πραξεις του!απο τη στιγμη που δεν σε γνωριζω προσωπικα κρινω με βαση τα πιστευω σου!
εγω προσωπικα ειμαι αριστερος και τασσομαι ιδεολογικα με το ΚΚΕ!
επειδη ομως απαντας πολυ γενικα με αποτερο στοχο να εισαι σε θεση να κρινεις τους παντες και να μην μπορεις να κριθεις,σου λεω οτι δεν ειναι και η σωστοτερη σταση για να γινει μια συζητηση!
Οκ λοιπόν, δείχνεις καλοπροαίρετος, εν αντιθέσει με τον σύντροφό σου τον Αρίωνα, που τα έχει σαλάτα στο κεφάλι του και δυσφημεί χωρίς να το καταλαβαίνει αυτά που πιστεύει.
Αλλά για να μην τα πρήζουμε στους άλλους, επειδή εδώ είναι θρεντ με άλλο θέμα, δεν πάμε αλλού να τα πούμε; Διάλεξε, η το θρεντ περί ΚΚΕ, που υπάρχει ήδη, η ανοίγουμε καινούργιο. Σύμφωνοι;

Επισκέπτης
Οκ λοιπόν, δείχνεις καλοπροαίρετος, εν αντιθέσει με τον σύντροφό σου τον Αρίωνα, που τα έχει σαλάτα στο κεφάλι του και δυσφημεί χωρίς να το καταλαβαίνει αυτά που πιστεύει.
Αλλά για να μην τα πρήζουμε στους άλλους, επειδή εδώ είναι θρεντ με άλλο θέμα, δεν πάμε αλλού να τα πούμε; Διάλεξε, η το θρεντ περί ΚΚΕ, που υπάρχει ήδη, η ανοίγουμε καινούργιο. Σύμφωνοι;
εγω εχω μαθει να δειχνω τον απαιτουμενο σεβασμο στον συνομιλητη μου και παντα να προσπαθω να μαθω κατι απο τις αποψεις του!ιδεολογικα ειμαι εναντια στον καπιταλισμο!με ολους τους αριστερους εχω κοινη ιδεολογια απλα διαφωνω σε κομβικα σημεια!αν θελεις να ανοιξουμε καινουργιο θρεντ,εγω δεν εχω κανενα προβλημα!αλλα θα μπουνε πολλοι και διαφοροι και θα γινει μπαχαλο παλι!η αποφαση δικη σου!εγω πολυ ευχαριστως να συζητησουμε οπου θελεις!

Επισκέπτης
Εννούσα τα μπετά, διότι αυτά δεν διαθέτουν εγκέφαλο.
Αλλά που να το καταλάβεις, εσύ ψελλίζεις ακόμα τα τσιτάτα της ΚΟΜΕΠ και πιστεύεις οτι για την πτώση του υπαρκτού (για την ακρίβεια τα καθεστώτα στις υπαρκτές χώρες του ανύπαρκτου σοσιαλισμού) έφταιγε η "συνωμοσία του Γκορμπατσώφ"!  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε  άσε τον Γκορμπατσώφ και την ΚΟΜΕΠ έβγα έξω και ρώτα τον κόσμο γιατί ψηφίζει ΚΚΕ? για αυτό τον λόγο είστε δεκανίκια του δικοματισμού από την μια και από την άλλη ντρέπεστε να πείτε και τι είστε και ξέρετε γιατί? γιατί οι πνευματικοί σου πατέρες του τέως ΚΚΕ εσ όταν το κόμμα είχε ανάγκη το έβαλαν στα πόδια και έγιναν εσ και για να δικαιολογήσουν το εσ βάζανε δίπλα στο άλλο εξ.
και μόνο αυτό δείχνει την προδοσία των πνευματικών σου πατέρων που βάλανε το εσ γιατί λέει ήταν εδώ στο εσωτερικό της χώρας και αυτοί που ήταν εδώ στο εσωτερικό της χώρας διέγραψαν και τον Άρη και τον Πλουμπίδη.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
λοιπον  πριν κανα 3μηνο εχω παρει cg για τρεις ωρες  κυριακη βραδι. λοιπον μολις τελειωσα ανοιξα λιγο τηλεοραση γιατι ειχε ειδησεις και μολις η τανα ειδε εναν δημοσιογραφο γελαγε και μου ελεγε το ονομα του με απορια (η γκομενα δεν ηξερε γρι ελληνικα) και της λεω γιατι κανεις ετσι? μου εξηγησε οτι ο εν λογω δημοσιογραφος (αρκετα γνωστος) ειναι πελατης της και οτι ειναι απο τους πιο βρωμιαρηδες πελατες που εχει.
αυτο το λεω χωρις να θελω να πω οτι ειναι αληθεια η ψεμματα. απλως το μοιραζομαι μαζι σας

Τι πιο λογικό δημοσιογράφος στην τηλεόραση δεν είναι; Βρώμικος θα είναι..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε  άσε τον Γκορμπατσώφ και την ΚΟΜΕΠ έβγα έξω και ρώτα τον κόσμο γιατί ψηφίζει ΚΚΕ? για αυτό τον λόγο είστε δεκανίκια του δικοματισμού από την μια και από την άλλη ντρέπεστε να πείτε και τι είστε και ξέρετε γιατί? γιατί οι πνευματικοί σου πατέρες του τέως ΚΚΕ εσ όταν το κόμμα είχε ανάγκη το έβαλαν στα πόδια και έγιναν εσ και για να δικαιολογήσουν το εσ βάζανε δίπλα στο άλλο εξ.
και μόνο αυτό δείχνει την προδοσία των πνευματικών σου πατέρων που βάλανε το εσ γιατί λέει ήταν εδώ στο εσωτερικό της χώρας και αυτοί που ήταν εδώ στο εσωτερικό της χώρας διέγραψαν και τον Άρη και τον Πλουμπίδη.
Συνεχίζεις να εικάζεις χωρίς να ξέρεις και -ως εκ τούτου- να συκοφαντείς.
Πάντως ΚΑΙ ο Άρης ΚΑΙ ο Πλουμπίδης ΔΕΝ είναι αποκαταστημένοι επίσημα απο το ΚΚΕ. Και σε προκαλώ να φέρεις τις αποδείξεις γι' αυτό που λες, αν δεν θες να λες λόγια του αέρα.
Για τον Κώστα Καραγιώργη και το θάνατό του έχεις να μας πεις τίποτα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγω εχω μαθει να δειχνω τον απαιτουμενο σεβασμο στον συνομιλητη μου και παντα να προσπαθω να μαθω κατι απο τις αποψεις του!ιδεολογικα ειμαι εναντια στον καπιταλισμο!με ολους τους αριστερους εχω κοινη ιδεολογια απλα διαφωνω σε κομβικα σημεια!αν θελεις να ανοιξουμε καινουργιο θρεντ,εγω δεν εχω κανενα προβλημα!αλλα θα μπουνε πολλοι και διαφοροι και θα γινει μπαχαλο παλι!η αποφαση δικη σου!εγω πολυ ευχαριστως να συζητησουμε οπου θελεις!
Πάμε λοιπόν στο θρεντ περί ΚΚΕ. 'Οχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί ήδη υπάρχει. Οκ?

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Να σου πω αν και δεν θα καταλαβεις
Στην ζωη διαχρονικα υπηρχαν και θα υπαρχουν δυο τυποι ανθρωπων αυτοι που θα συγκινουνται η και θα θυσιαζονται για το ΧΡΗΜΑ και αυτοι οι λιγοι αλλα εκλεκτοι που θα συγκινουνται απο τις ΙΔΕΕΣ  και τις ΑΡΕΤΕΣ.Αυτους τους δευτερους εξεφρασαν σε διαφορετικες εποχες οι σταυροφοροι και ο Λεωνιδας.Τους πρωτους τους εκφραζεις εσυ και τα αριστερα η δεξια λαμογια που επιζητουν το χρημα ειτε επειδη τους λειπει, η επειδη θελουν περισσοτερο

Μιας και βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, ότι εκπροσωπώ το χρήμα, θα ήθελα πολύ να μάθαινες με τι ακριβώς ασχολούμαι, για να καταλάβεις ότι από το πόστο μου κάνω απείρως περισσότερα για τη διάδοση και την ενίσχυση της εικόνας αυτής της ωραίας ιδέας που ονομάζουμε Ελλάδα και ελληνικός πολιτισμός, μικρέ μου κουφιοκέφαλε. Θα ήθελα επίσης να μάθαινες που βρίσκομαι για αυτήν την ιδέα, αλλά τότε θα είχες πρόβλημα μάλλον, γιατί θα φοβόσουν μήπως κολλήσεις ψωρίαση διαβάζοντας τα μηνύματά μου,Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι στο γραφείο του σπιτιού μου στην Ελλάδα, λέγοντας μαλακίες που τρώνε εκ των έσω τον ελληνικό πολιτισμό σαν κι εσένα

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Εχει πολυ πλακα να βλεπεις αριστερους να τσακωνονται.Παιδια χωνεψτε το ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ειναι το μελλον γιατι η ιδεολογια του ειναι συνδεδεμενη με τους νομους της ΦΥΣΗΣ γι αυτο παντα θα αναγενναται απο την τεφρα του και αυτο σας τρελλαινει.Η κομμουνιστικη θεωρια ειναι απο τα θεμελια λαθος, διοτι προεξοφλει ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι η μπορει να γινουν ισοι.αυτο ομως αντιβαινει τους φυσικους νομους ΤΙΠΟΤΑ στην φυση δεν ειναι ισοι.Οι αρχαιοι το γνωριζαν αυτο, γι αυτο δεν μιλησαν ποτε για ισοτητα αλλα για δικαιοσυνη.Ειναι μεσσιανικη δηλ θρησκευτικη, κατα συνεπεια αφυσικη η εννοια της ισοτητας.Επισης μια αλλη αφυσικη αποψη της αριστερας ολων των αποχρωσεων ειναι οτι οι παραγωγικες δυναμεις αλλαζουν τις παραγωγικες σχεσεις.Μπουρδες το ατομο και τα χαρισματα του κανουν την διαφορα.Εαν δεν ηταν ο Λενιν δεν θα γινοταν η επανασταση εαν δεν ηταν ο Χιτλερ το ιδιο, η ο Μεγας Αλεξανδρος.Το ατομο-ατομα ειναι ο καταλυτης των εξελιξεων και οχι οι απροσωπες παραγωγικες δυναμεις.Βλεπετε εγω ο φασιστας μιλαω με θεσεις ενω εσεις τσακωνεστε σαν κορακια πανω απο το πτωμα της αριστερας

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Απο την  αφυσικη αρχη της ΙΣΟΤΗΤΑΣ προκυπτει η αλλη αφυσικη επιδιωξη του ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ.
Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ερχεται σε πληρη αντιθεση με τα συμφεροντα της πατριδας και του Εθνους.Ο διεθνισμος το 1920 ελεγε οτι η Μακεδονια δεν ειναι ελληνικη αλλα βαλκανικη.Ευτυχως που υπηρξαν ηγετες σαν τον Παυλο Μελα τον βασιλια Κωνσταντινο και τον Βενιζελο και ετσι σημερα ειναι η Θεσαλλονικη και την Μακεδονια ελληνικη.Χαρις γενικα στον πατριωτισμο-εθνικισμο των Ελληνων τοτε ,δεν ειναι τα συνορα μας ακομα στην Λαρισα.Γι αυτη του την θεση βεβαια  -σχετικα με την Μακεδονια εκανε το ΚΚΕ δεκαετιες μετα την αυτοκριτικη του.
Σημερα ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ που παλευει για ελευθερη κινηση και νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων
και για να εχουν ισα πολιτικα δικαιωματα, κανει την δευτερη του μεγαλη προδοσια εναντια στο Εθνος και στην πατριδα.Γινεται δε ο νεροκουβαλητης του καπιταλισμου ο οποιος μεσω της παγκοσμοιοπησης επιδιωκει την ελευθερη διακινηση της εργασιας και του κεφαλαιου.
Μετακινουμενοι εξαθλειωμενοι, φθηνοι εργατες για αυτον και νεοι ψηφοφοροι για την αριστερα.Ποιος χεζει την ιδιαιτεροτητα του πολιτισμου τα ηθη και εθιμα την γλωσσα τα χαρακτηριστικα ενος λαου δηλ ολα αυτα που συγκροτουν την εννοια ΕΘΝΟΣ.σ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
Γι αυτο ο καπιταλισμος δεν φοβαται την αριστερα η οποια ειναι παγκοσμιως πλεον νομιμη και χαιρει προνομιων. Τον μονο που φοβαται ειναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-προσοχη οχι τυπου ΛΑΟΣ-διοτι το Εθνος
φυσιολογικα ειναι εναντια σε μια παγκοσμια ισοπεδωση ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ.Για αυτο οποιος υπστηριζει την φυλετικη και εθνικη ιδιαιτεροτητα της χωρας του αποκαλειται συλληβδην φασιστας και διωκεται ανηλεως.Γι αυτο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ αναβιωνει στην νεολαια ολου του κοσμου και θα βγαλει τους νεους ΗΡΩΕΣ του μελλοντος ενω η αριστερα τα νεα ΛΑΜΟΓΙΑ 

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ο πλουραλισμος στη κουβεντα αυτη ειναι απιστευτος. Ξεκινησαμε απο τη βρωμια των αλλοδαπων και θεματα υγειας, περασαμε στο ρατσισμο και την ανωτεροτητα καποιων φυλων και καταληξαμε να σφαζονται μερικοι υπερ του κομμουνισμου η της δεξιας. Ολοι εχουν τη θεση τους σε αυτο το θρεντ και μαλλον εγινε κουραστικο. Ας το αφησουμε καλυτερα.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Οταν σας αγνοω,δεν εχω θεσεις.Οταν παιρνω θεσεις-επειδη κομπλαρετε-παραληρω.Δεν γαμιεστε λεω εγω :jerking:

Σε τι αναφέρεται το mkonto ;
- Στο άτομό σου; mkonto= ο malakas o kontos?
- στις επιθυμίες σου ; mkonto = mouni konto ?
- στα φυσικά χαρακτηριστικά σου;mkonto = matzaflari konto?

Επισκέπτης
ο πλουραλισμος στη κουβεντα αυτη ειναι απιστευτος. Ξεκινησαμε απο τη βρωμια των αλλοδαπων και θεματα υγειας, περασαμε στο ρατσισμο και την ανωτεροτητα καποιων φυλων και καταληξαμε να σφαζονται μερικοι υπερ του κομμουνισμου η της δεξιας. Ολοι εχουν τη θεση τους σε αυτο το θρεντ και μαλλον εγινε κουραστικο. Ας το αφησουμε καλυτερα.
μερικοί απλά βγάζουν τα κατάλοιπα τους και εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom