Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γι αυτο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ αναβιωνει στην νεολαια ολου του κοσμου και θα βγαλει τους νεους ΗΡΩΕΣ του μελλοντος ενω η αριστερα τα νεα ΛΑΜΟΓΙΑ 

Πέη βαθυγάλαζα! Πολύ αργά κινείστε. Ο Χίτλερ χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να πάρει την εξουσία. Εσείς τόσα χρόνια ρε τι κάνετε; Πού είναι ρε το κόμμα σας; Πού είναι τα τάγματα εφόδου να ρίξουν καμιά σφαλιάρα στα κουμμούνια και στους Εβραίους; Περιμένετε μόνο καμιά διαδήλωση για να κινηθείτε; Αν ζούσε ο Χίτλερ κι ο Μουσολίνι θα σας έκραζε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

mkonto έγραψε:
Γι αυτο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ αναβιωνει στην νεολαια ολου του κοσμου και θα βγαλει τους νεους ΗΡΩΕΣ του μελλοντος ενω η αριστερα τα νεα ΛΑΜΟΓΙΑ

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

υγ: επιτελους ο λακης ειναι κ παλι μαζι μας

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Πέη βαθυγάλαζα! Πολύ αργά κινείστε. Ο Χίτλερ χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να πάρει την εξουσία. Εσείς τόσα χρόνια ρε τι κάνετε; Πού είναι ρε το κόμμα σας; Πού είναι τα τάγματα εφόδου να ρίξουν καμιά σφαλιάρα στα κουμμούνια και στους Εβραίους; Περιμένετε μόνο καμιά διαδήλωση για να κινηθείτε; Αν ζούσε ο Χίτλερ κι ο Μουσολίνι θα σας έκραζε.
Τα χρώματα του Ναζισμού ήταν το κόκκινο και το μαύρο. Καμμία σχέση με κυανά, γαλάζια κλπ.
Δυστυχώς όμως και τον πόλεμο τον χάσαμε το 1945 και νέος Χίτλερ δεν έχει ακόμη γεννηθεί.
Δείξτε λίγη κατανόηση...

Επισκέπτης
Τα χρώματα του Ναζισμού ήταν το κόκκινο και το μαύρο. Καμμία σχέση με κυανά, γαλάζια κλπ.
Δυστυχώς όμως και τον πόλεμο τον χάσαμε το 1945 και νέος Χίτλερ δεν έχει ακόμη γεννηθεί.
Δείξτε λίγη κατανόηση...
μαριγούλα μαριγώ δεν μου δίνεις να και εγώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δείξτε λίγη κατανόηση...
εχω την εντυπωση οτι το περιοδικο tivo εχει ενθετο το ''εργόχειρο''..

αντε, μην καθεστε..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

Δείξτε λίγη κατανόηση...

Ουφφφφ! Αυτός εδώ έμπλεξε την πούτσα με τη σβάστιγγα. Πέη βαθυγάλαζα = πούτσες μπλε.

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1

Το συμπερασμα που βγανει απο την συζητηση και το γκαλλοπ ειναι
ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και εγω θα προσθετα

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

Επισκέπτης
ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και εγω θα προσθετα

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
φιρφιρικο διαλεξε..www.freesmileys.org] [/url]
www.freesmileys.org] [/url]

sexistis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο ποστ μου γράφω ότι ο κομμουνισμός ιδεολογικά δεν είναι ένα πολιτικό σύστημα που σε κατευθύνει στην καταπίεση και γενικά σε όσα αρνητικά έγιναν,αλλά τα λάθη ήρθαν από άτομα που προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν λανθασμένα.

Φασιστές κουφαλες ακούστε το καλα:
Η μανα του Σταλιν ειναι εγκυος ξανα !!!

* Σου τροποποίησα το πρωτο σου μήνυμα...Παρακαλω να γράφεις με μικρους χαρακτήρες

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
1. ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και εγω θα προσθετα

2. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ

Οι τριτοκοσμικοί έξω, ενώ αν είναι πρωτοκοσμικοί (Γερμανοί νεοναζιστές ας πούμε) μέσα;
2. Το ξέρουμε ότι δεν τους ανήκει, αλλά μη μας πεις ότι ανήκει στους ομοιδεάτες σου, κυρ βλάκα...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τα ιδια και τα ιδια λεμε...δεν προκειται να αλλαξει τιποτα..

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Καλά, σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα. Απλά, δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω τώρα και είπα να κράξω λίγο κανένα mkonto να μας πει τίποτα ενδιαφέρον να έχουμε να ασχολούμαστε :)

bourdeliaris79

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνουσα αν στα μπουρδελα υπηρχαν μονο ελληνιδες,οταν γαμας βουλγαρες ρουμανες κ λοιπα δεν σε πειραζει

Επισκέπτης
θυμηθικα μια τσοντα απο τα παλια που ειχε τιτλο:

ΕΙΣΒΟΛΗ SS ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ!

χεεχχεχεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom