ΠΟΛΥ ευχαριστως, αλλα λιγο αργοτερα, διοτι εχω κατι ξορκισμους πρωτα..
Μην ξεχάσεις και το ευχέλαιο σπίτι παλιόπαπα!!!
ΠΟΛΥ ευχαριστως, αλλα λιγο αργοτερα, διοτι εχω κατι ξορκισμους πρωτα..
λαλάκη την κ ρεμούλα σου.Οταν σας αγνοω,δεν εχω θεσεις.Οταν παιρνω θεσεις-επειδη κομπλαρετε-παραληρω.Δεν γαμιεστε λεω εγω
Γι αυτο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ αναβιωνει στην νεολαια ολου του κοσμου και θα βγαλει τους νεους ΗΡΩΕΣ του μελλοντος ενω η αριστερα τα νεα ΛΑΜΟΓΙΑ
mkonto έγραψε:Γι αυτο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ αναβιωνει στην νεολαια ολου του κοσμου και θα βγαλει τους νεους ΗΡΩΕΣ του μελλοντος ενω η αριστερα τα νεα ΛΑΜΟΓΙΑ
Τα χρώματα του Ναζισμού ήταν το κόκκινο και το μαύρο. Καμμία σχέση με κυανά, γαλάζια κλπ.Πέη βαθυγάλαζα! Πολύ αργά κινείστε. Ο Χίτλερ χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να πάρει την εξουσία. Εσείς τόσα χρόνια ρε τι κάνετε; Πού είναι ρε το κόμμα σας; Πού είναι τα τάγματα εφόδου να ρίξουν καμιά σφαλιάρα στα κουμμούνια και στους Εβραίους; Περιμένετε μόνο καμιά διαδήλωση για να κινηθείτε; Αν ζούσε ο Χίτλερ κι ο Μουσολίνι θα σας έκραζε.
μαριγούλα μαριγώ δεν μου δίνεις να και εγώ.Τα χρώματα του Ναζισμού ήταν το κόκκινο και το μαύρο. Καμμία σχέση με κυανά, γαλάζια κλπ.
Δυστυχώς όμως και τον πόλεμο τον χάσαμε το 1945 και νέος Χίτλερ δεν έχει ακόμη γεννηθεί.
Δείξτε λίγη κατανόηση...
εχω την εντυπωση οτι το περιοδικο tivo εχει ενθετο το ''εργόχειρο''..Δυστυχώς όμως και τον πόλεμο τον χάσαμε το 1945 και νέος Χίτλερ δεν έχει ακόμη γεννηθεί.
Δείξτε λίγη κατανόηση...
Πέη βαθυγάλαζα! Πολύ αργά κινείστε. Ο Χίτλερ χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να πάρει την εξουσία. Εσείς τόσα χρόνια ρε τι κάνετε; Πού είναι ρε το κόμμα σας; Πού είναι τα τάγματα εφόδου να ρίξουν καμιά σφαλιάρα στα κουμμούνια και στους Εβραίους; Περιμένετε μόνο καμιά διαδήλωση για να κινηθείτε; Αν ζούσε ο Χίτλερ κι ο Μουσολίνι θα σας έκραζε.
Τα χρώματα του Ναζισμού ήταν το κόκκινο και το μαύρο. Καμμία σχέση με κυανά, γαλάζια κλπ.
Δυστυχώς όμως και τον πόλεμο τον χάσαμε το 1945 και νέος Χίτλερ δεν έχει ακόμη γεννηθεί.
Δείξτε λίγη κατανόηση...
Ουφφφφ! Αυτός εδώ έμπλεξε την πούτσα με τη σβάστιγγα. Πέη βαθυγάλαζα = πούτσες μπλε.
Φαντάζεστε η πούτσα να είχε σχήμα σβάστιγγας;
φιρφιρικο διαλεξε..www.freesmileys.org] [/url]Το συμπερασμα που βγανει απο την συζητηση και το γκαλλοπ ειναι
ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και εγω θα προσθετα
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
στο ποστ μου γράφω ότι ο κομμουνισμός ιδεολογικά δεν είναι ένα πολιτικό σύστημα που σε κατευθύνει στην καταπίεση και γενικά σε όσα αρνητικά έγιναν,αλλά τα λάθη ήρθαν από άτομα που προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν λανθασμένα.
Φασιστές κουφαλες ακούστε το καλα:
Η μανα του Σταλιν ειναι εγκυος ξανα !!!
Μπα αληθεια και η γιαγια μου ειναι ξανα εγκυος.Τι συμπτωση!!
Το συμπερασμα που βγανει απο την συζητηση και το γκαλλοπ ειναι
1. ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
και εγω θα προσθετα
2. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ