Νέα

Μπουρδέλα και αλλοδαποί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 381
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 4 100,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΙΣΩΣ

• ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

mkonto

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
4
Πόντοι
1
ιδεολογία του κομμουνισμού που βασίζεται επάνω στην ελευθερία την ισότητα και την ειρήνη.
στον κομμουνισμό δεν υπήρξαν λάθη που προήλθαν μέσα από το ιδεολογικό του υπόβαθρο αλλά λάθη ατόμων τα οποία βρέθηκαν επάνω σε ηγετικές θέσεις.

Ποια ισοτητα και ελευθερια ρε κακομοιρη τα 100.000.000 θυματα-νεκρους του να ρωτησεις και τα αλλα εκκατομυρια εξαθλιωμενους ζωντανους και τις επορνευμενες γυναικες τους που πηδαμε ολοι μας,αυτους που εζησαν τα Γκουλαγκ αυτους που εγιναν λιπασμα απο το καθεστως του Πολ Ποτ και του Μαο .Αυτοι και αλλοι τοσοι ειναι οι ευεργετηθεντες απο την ισοτητα και την ειρηνη που προκαλεσαν τα διαχρονικα λαθη των ηγετων του.Γι αυτο σου λεω με τετοιους ανεγκεφαλους σαν κα σενα επιβιωνει η αριστερα -ευτυχως μονο στην Ελλαδα.Μεχρι και ο Donald καταλαβε τι μαλακιες λες.Και μετα θελεις να σου δωσω και πληροφοριες για τον Δημοπουλο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ποια ισοτητα και ελευθερια ρε κακομοιρη τα 100.000.000 θυματα-νεκρους του να ρωτησεις και τα αλλα εκκατομυρια εξαθλιωμενους ζωντανους και τις επορνευμενες γυναικες τους που πηδαμε ολοι μας,αυτους που εζησαν τα Γκουλαγκ αυτους που εγιναν λιπασμα απο το καθεστως του Πολ Ποτ και του Μαο .Αυτοι και αλλοι τοσοι ειναι οι ευεργετηθεντες απο την ισοτητα και την ειρηνη που προκαλεσαν τα διαχρονικα λαθη των ηγετων του.Γι αυτο σου λεω με τετοιους ανεγκεφαλους σαν κα σενα επιβιωνει η αριστερα -ευτυχως μονο στην Ελλαδα.Μεχρι και ο Donald καταλαβε τι μαλακιες λες.Και μετα θελεις να σου δωσω και πληροφοριες για τον Δημοπουλο
Να αφήσεις τον Donald ήσυχο, αγαπητέ. (που δεν τον λένε κάν Donald, αλλά τέλος πάντων).
Εσύ ονειρέψου το Άουσβιτς, διάβασε τις ρατσιστοθεωρίες του Δημόπουλου και κάνε μας τη χάρη.

Επισκέπτης
Αν δηλαδή και ο Χίτλερ έστελνε κάποιους εγκληματίες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (δεν το ξέρουμε, μπορεί όντως να το έκανε), μπορεί να τους έστελνε δίκαια, έτσι;
Εγώ πάντως εξακολουθώ να επιμένω οτι τα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης (είτε χιτλερικά, είτε σταλινικά) ήταν ΝΤΡΟΠΗ για την ανθρωπότητα.
Και περιμένω την άποψή σου επ' αυτού.
Α, και δεν είναι ντροπή να διαβάζει κανείς ΚΟΜΕΠ, δεν την διαβάζουν μόνο τα μέλη του ΚΚΕ. Κι εγώ έχω επιχειρήσει πολλές φορές να τη διαβάσω, άσχετα αν η ξύλινη γλώσσα της είναι για κλωτσιές.
θέλω να απαντήσω σε μερικά ζητήματα.
κατ αρχήν εγώ δεν έχω να απολογηθώ για κανέναν ούτε για τον Στάλιν ούτε για το ΚΚΕ εγώ προσωπικά ασπάζομαι μια ιδεολογία και όχι πρόσωπα.
αν κάποιοι εφάρμοσαν αυτή την ιδεολογία λάθος η αναρριχήθηκαν στην εξουσία και έκαναν εγκλήματα δεν θα απολογηθώ εγώ.
άσχετα αν είμαι ψηφοφόρος του ΚΚΕ είμαι γιατί στην εποχή που ζούμε ότι έχει την μεγαλύτερη συνέπεια στον αγώνα ενάντια στα προβλήματα της εργατικής τάξης και δεν συνδιαλέγεται με οικονομικά κέντρα και δεν αποτελεί κέντρο διερχομένων προς κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ που αυτά τα κέντρα διερχομένων έχουν χρώμα ροζ, ερωτοτροπούν με μεγάλα συγκροτήματα για προβολή σε στυλ μαϊντανού  στα ΜΜΕ. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θέλω να απαντήσω σε μερικά ζητήματα.
κατ αρχήν εγώ δεν έχω να απολογηθώ για κανέναν ούτε για τον Στάλιν ούτε για το ΚΚΕ εγώ προσωπικά ασπάζομαι μια ιδεολογία και όχι πρόσωπα.
αν κάποιοι εφάρμοσαν αυτή την ιδεολογία λάθος η αναρριχήθηκαν στην εξουσία και έκαναν εγκλήματα δεν θα απολογηθώ εγώ.
άσχετα αν είμαι ψηφοφόρος του ΚΚΕ είμαι γιατί στην εποχή που ζούμε ότι έχει την μεγαλύτερη συνέπεια στον αγώνα ενάντια στα προβλήματα της εργατικής τάξης και δεν συνδιαλέγεται με οικονομικά κέντρα και δεν αποτελεί κέντρο διερχομένων προς κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ που αυτά τα κέντρα διερχομένων έχουν χρώμα ροζ, ερωτοτροπούν με μεγάλα συγκροτήματα για προβολή σε στυλ μαϊντανού  στα ΜΜΕ. 
Αρίωνα, για να τελειώνουμε, και ενώ ξέρεις οτι σε εκτιμώ:
α. Όταν έχεις ποστάρει τόσες χιλιάδες φορές για το ΚΚΕ και πόσο καλό είναι (ενάντια στην αστική τάξη, τα μονοπώλια και τους συμμάχους τους κλπ), θα πρέπει να δίνεις και απαντήσεις σ' αυτά που σε ρωτάνε, αλλιώς δεν είσαι αξιόπιστος, παρά μόνο γραφικός.
β. Αν ποτέ υπάρξει ξανά σοσιαλισμός, θα πρέπει να είσαι θέση να απαντήσεις στο αν θα μοιάζει μ' αυτόν που δοκίμασαν τα εκατομμύρια Σοβιετικοί, Κινέζοι, Ανατολικογερμανοί, Ρουμάνοι, Καμποτζιανοί κλπ. Δεν γίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη στάση για το Στάλιν π.χ. και να μας τσαμπουνάς οτι απλώς "έκανε κάποια λάθη". Άφησε εκατομμύρια νεκρούς πίσω του και το προσπερνάς α λα γαλλικά. Εκτός πια κι αν ισχυρίζεσαι πως δεν είναι έτσι τα πράγματα, τότε όμως οφείλεις και να μας πεις τι ακριβώς έγινε. Γιατί αν έχεις κατά νου να ξαναζήσουμε π.χ. τον Τσαουσέσκου, καλό είναι να μας το πεις καθαρά.
γ. Τι έχεις να πεις για τους διάφορους (Άρη Βελουχιώτη, Νίκο Πλουμπίδη, Κώστα Καραγιώργη και δεκάδες άλλους) που αφέθηκαν απο το Κόμμα να πεθάνουν ατιμασμένοι, ενώ κανένας δεν είχε την τσίπα να τους αποκαταστήσει;
Στο ξαναλέω: Μη μου απαντάς σαν ρομπότ η σαν το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Συγκεκριμένα και απλά ερωτήματα θέτω, περιμένω εξίσου καθαρές απαντήσεις. Επίσης, αν δεν εμπλέξεις στην απάντηση το Συνασπισμό, τους τροτσκιστές η τους σαλαμέμπορους, θα το εκτιμούσα.

Επισκέπτης
κατ αρχήν εγώ δεν ντρέπομαι να πω τι είμαι, εγώ επανειλημμένα έχω καταδικάσει τον Στάλιν και αυτά που έκανε αλλά δεν έχω εγώ τον λόγο να απολογηθώ για αυτών.
όσο για τους λαϊκούς αγωνιστές όπως ο Άρης Βελουχιώτης αλλά και ο Νίκος Πλουμπίδης ποτέ δεν διαγράφτηκαν από το επίσημο ΚΚΕ και πάντα είναι μέσα στο κόμμα το από που τους δια γράψανε να ψάξεις κάπου αλλού να το βρεις, ποιοι τον διέγραψαν και από πού να τα αναζητήσεις αλλού κάπου ποιο ροζ και όχι στο ΚΚΕ αν εσύ ντρέπεσαι να πεις τι είσαι εγώ δεν ντρέπομαι, το έχω αναφέρει επανειλημμένα. 
άλλοι έχουν στρίψει από τον δρόμο που τραβούσε ο Πλουμπίδης και ο Άρης και ψάχτους  δίπλα σου, εσύ και οι όμοιοι σου αποτελείται το αριστερό δεκανίκι του δικομματισμού και πάψε να προκαλείς με αναφορές στο μακρύ παρελθόν.
σήμερα το ΚΚΕ αποτελεί το ποιο πρωτοπόρο κομμουνιστικό κόμμα στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται  από την δράση του την οργάνωση διεθνών φόρουμ όπου αναλύονται τα λάθη του παρελθόντος και ετοιμάζουν την εργατική τάξη στο να κατακτήσει αυτά που της ανήκουν.
αν δεις την αντί ΚΚΕ πολιτική σου δεν διαφέρει καθόλου από αυτήν της χρυσής αυγής και του ακροδεξιού φιλοναζί λαλάκη. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κατ αρχήν εγώ δεν ντρέπομαι να πω τι είμαι, εγώ επανειλημμένα έχω καταδικάσει τον Στάλιν και αυτά που έκανε αλλά δεν έχω εγώ τον λόγο να απολογηθώ για αυτών.
όσο για τους λαϊκούς αγωνιστές όπως ο Άρης Βελουχιώτης αλλά και ο Νίκος Πλουμπίδης ποτέ δεν διαγράφτηκαν από το επίσημο ΚΚΕ και πάντα είναι μέσα στο κόμμα το από που τους δια γράψανε να ψάξεις κάπου αλλού να το βρεις, ποιοι τον διέγραψαν και από πού να τα αναζητήσεις αλλού κάπου ποιο ροζ και όχι στο ΚΚΕ αν εσύ ντρέπεσαι να πεις τι είσαι εγώ δεν ντρέπομαι, το έχω αναφέρει επανειλημμένα. 
άλλοι έχουν στρίψει από τον δρόμο που τραβούσε ο Πλουμπίδης και ο Άρης και ψάχτους  δίπλα σου, εσύ και οι όμοιοι σου αποτελείται το αριστερό δεκανίκι του δικομματισμού και πάψε να προκαλείς με αναφορές στο μακρύ παρελθόν.
σήμερα το ΚΚΕ αποτελεί το ποιο πρωτοπόρο κομμουνιστικό κόμμα στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται  από την δράση του την οργάνωση διεθνών φόρουμ όπου αναλύονται τα λάθη του παρελθόντος και ετοιμάζουν την εργατική τάξη στο να κατακτήσει αυτά που της ανήκουν.
αν δεις την αντί ΚΚΕ πολιτική σου δεν διαφέρει καθόλου από αυτήν της χρυσής αυγής και του ακροδεξιού φιλοναζί λαλάκη. 
Ρώτησα απλά πράγματα και μου απάντησες με τσιτάτα.
Συν το οτι με είπες και φασίστα.
Να χαίρεσαι λοιπόν τις απόψεις σου (πούντες άραγε; δεν τόλμησες να τις εκφράσεις) και το Κόμμα που σε διαπαιδαγώγησε να τα κάνεις όλα γαργάρα όταν σε στριμώχνουν.
Δεν θα συνεχίσω λοιπόν ένα τέτοιο διάλογο. Για διάλογο μου κάνουν μόνο όσοι απαντάνε σε ότι τους ρωτάνε και όχι αυτοί που κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο και δε βγάζουν λέξη π.χ. για τον Τσαουσέσκου. Αν το προσέξεις, και ο Λάκης (η πως αλλιώς τον λένε αυτό το φασιστάκο) δεν απαντάει σε όσα τον ρωτάμε και ψελλίζει μόνο όσα διάβασε απο τα βιβλία του -παγκοσμίως άγνωστου- Δημόπουλου. Ποιος απο τους δυο μας λες μοιάζει περισσότερο μαζί του;
Καληνύχτα
ΥΓ Σου εύχομαι να μη διαφωνήσεις ποτέ με το Κόμμα σου, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς στη θέση του Κώστα Καραγιώργη. Όχι, δεν έχω απαιτήσεις να τον ξέρεις και να μου πεις πότε, που και πως πέθανε.

Επισκέπτης
Ρώτησα απλά πράγματα και μου απάντησες με τσιτάτα.
Συν το οτι με είπες και φασίστα.
Να χαίρεσαι λοιπόν τις απόψεις σου (πούντες άραγε; δεν τόλμησες να τις εκφράσεις) και το Κόμμα που σε διαπαιδαγώγησε να τα κάνεις όλα γαργάρα όταν σε στριμώχνουν.
Δεν θα συνεχίσω λοιπόν ένα τέτοιο διάλογο. Για διάλογο μου κάνουν μόνο όσοι απαντάνε σε ότι τους ρωτάνε και όχι αυτοί που κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο και δε βγάζουν λέξη π.χ. για τον Τσαουσέσκου. Αν το προσέξεις, και ο Λάκης (η πως αλλιώς τον λένε αυτό το φασιστάκο) δεν απαντάει σε όσα τον ρωτάμε και ψελλίζει μόνο όσα διάβασε απο τα βιβλία του -παγκοσμίως άγνωστου- Δημόπουλου. Ποιος απο τους δυο μας λες μοιάζει περισσότερο μαζί του;
Καληνύχτα
ΥΓ Σου εύχομαι να μη διαφωνήσεις ποτέ με το Κόμμα σου, γιατί κινδυνεύεις να βρεθείς στη θέση του Κώστα Καραγιώργη. Όχι, δεν έχω απαιτήσεις να τον ξέρεις και να μου πεις πότε, που και πως πέθανε.
κάθεσαι και με ρωτάς για τον Στάλιν λες και αυτός ο κόσμος που σήμερα είναι δίπλα στο ΚΚΕ είναι μαζώχες.
αλλά απλά να πας στο ροζ κόμμα σου και να ρωτήσεις της σχέσεις του κόμματος σου κατά την διάσπαση του συνασπισμού με κάτι λαμόγια που σφετερίστηκαν περιουσιακά στοιχεία του ΚΚΕ την σχέση ΣΥΝ με τον ΣΟΕ του Τροχανά ποιά μέλη του κόμματος σου ήταν στελέχη του ΣΟΕ κλπ.
ποιά μέλη του κόμματος σου είναι ιδιοκτήτες εταιρείας εισαγωγής και εξαγωγής οσπρίων. ποιοι κατέχουν την διαφημιστική εταιρεία Πρότασης και αν θέλεις και άλλα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κάθεσαι και με ρωτάς για τον Στάλιν λες και αυτός ο κόσμος που σήμερα είναι δίπλα στο ΚΚΕ είναι μαζώχες.
αλλά απλά να πας στο ροζ κόμμα σου και να ρωτήσεις της σχέσεις του κόμματος σου κατά την διάσπαση του συνασπισμού με κάτι λαμόγια που σφετερίστηκαν περιουσιακά στοιχεία του ΚΚΕ την σχέση ΣΥΝ με τον ΣΟΕ του Τροχανά ποιά μέλη του κόμματος σου ήταν στελέχη του ΣΟΕ κλπ.
ποιά μέλη του κόμματος σου είναι ιδιοκτήτες εταιρείας εισαγωγής και εξαγωγής οσπρίων. ποιοι κατέχουν την διαφημιστική εταιρεία Πρότασης και αν θέλεις και άλλα.
Το Κόμμα ΜΟΥ;
Έκανα εγώ ποτέ καμμιά τέτοια δήλωση; Για κομματόσκυλο με έχεις;
Εκτός αν είσαι αφελής η -ακόμα χειρότερα- ασφαλίτης και ψάχνεις ιδεολογικές και κομματικές ταυτότητες.
Και μην ανησυχείς, την καταλάβαμε όλοι τη θέση σου για τον Τσαουσέσκου!
Άντε γεια!

Επισκέπτης
Το Κόμμα ΜΟΥ;
Εκτός αν είσαι αφελής η -ακόμα χειρότερα- ασφαλίτης.
Άντε γεια!
άσε ρε που ντρέπεσαι να μας πεις ότι είσαι ροζ, μπαίνεις εδώ και πουλάς πνεύμα και το τι είσαι το ξέρει ο καθείς εδώ.
το ΚΚΕ σας πονάει γιατί οι σύντροφοι σου το ξέσκισαν κατά την διάσπαση μέχρι και τα μπετά του Περισού ήθελαν να σφετεριστούν.

Επισκέπτης
Το Κόμμα ΜΟΥ;
Εκτός αν είσαι αφελής η -ακόμα χειρότερα- ασφαλίτης και ψάχνεις ιδεολογικές και κομματικές ταυτότητες.
Άντε γεια!
φεθρυ εγω εχω μια ερωτηση για σενα και περιμενω να μου απαντησεις!ιδελογικα που ανηκεις?

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
fethry άμα σε έβλεπα σε μπουρδέλο θα σε πέταγα έξω. Οι Αλβανοί να πάνε να γαμήσουν στην Αλβανία χαχαχαχαχαχ

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Αστειεύομαι, για εσένα τουλάχιστον χαχαχαχαχαχαχα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κκε-μλ,μλ-κκε,σεκ,συριζα κτλ κτλ?
Πρέπει να υπογράψω κάποια δήλωση; Η αποκλείεται να είμαι ανέντακτος;
Εσύ δηλαδή κρίνεις κάποιον σύμφωνα με αυτά που λέει η σύμφωνα με την κομματική του κάρτα;
Άσε που η δική σου απάντηση -για το που ανήκεις- εκκρεμεί ακόμα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
άσε ρε που ντρέπεσαι να μας πεις ότι είσαι ροζ, μπαίνεις εδώ και πουλάς πνεύμα και το τι είσαι το ξέρει ο καθείς εδώ.
το ΚΚΕ σας πονάει γιατί οι σύντροφοι σου το ξέσκισαν κατά την διάσπαση μέχρι και τα μπετά του Περισού ήθελαν να σφετεριστούν.
Το κακό είναι οτι κρατήσατε μόνο τα μπετά.

Επισκέπτης
Πρέπει να υπογράψω κάποια δήλωση; Η αποκλείεται να είμαι ανέντακτος;
Εσύ δηλαδή κρίνεις κάποιον σύμφωνα με αυτά που λέει η σύμφωνα με την κομματική του κάρτα;
Άσε που η δική σου απάντηση -για το που ανήκεις- εκκρεμεί ακόμα.
στη πρωτη ερωτηση η απαντηση ειναι οχι!
στη δευτερη ερωτηση η απαντηση παλι οχι ειναι!
στη τριτη ερωτηση σου απαντω οτι εγω κρινω καποιον με βαση τα πιστευω του και τις πραξεις του!απο τη στιγμη που δεν σε γνωριζω προσωπικα κρινω με βαση τα πιστευω σου!
εγω προσωπικα ειμαι αριστερος και τασσομαι ιδεολογικα με το ΚΚΕ!
επειδη ομως απαντας πολυ γενικα με αποτερο στοχο να εισαι σε θεση να κρινεις τους παντες και να μην μπορεις να κριθεις,σου λεω οτι δεν ειναι και η σωστοτερη σταση για να γινει μια συζητηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom