Νέα

Μπουρδέλα και πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
ρε παιδια αποφασισα να παω σε μπουρδελο για να χασω την παρθενια μου!τι λετε?συμφωνειτε?πως ειναι η εμπειρια?help...!!!

Ντροπή σου που θές να κάνεις τέτοια πράγματα !!

Χωρίς πλάκα φίλε, εγώ προτίνω να πας την πρώτη φορά σε μπουρδέλο όπως λές κι εσύ, για να κάνεις και μια τσάρκα, να δείς 2-3 διαφορετικά μωρά και να επιτεθείς σε αυτήν που θα σου κάνει το περισσότερο κούκου (αν και μεταξύ μας την πρώτη φορά με τις καύλες που είχα εγώ, ακόμα και ο τσάτσος τραβεστί μου φαινότανε Jena Jameson !!). Το καλό με τα μπουρδέλα είναι οτι χάνεσαι μεταξύ αγνώστων, κάτι που δεν γίνεται στα studio που μπορεί να είσαι μόνος σου και να κομπλάρεις.

Την δεύτερη - τρίτη φορά που θα έχεις ξεψαρώσει μπορείς να χτυπήσεις και κανένα στουντιο ή ακόμα καλύτερα κανένα c-g και να διαπρέψεις !

Καλή αρχή

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν το βρίσκω πολύ καλή ιδέα το μπουρδέλο για πρωτάρη. Ειδικά άμα πρόκειται για κάνα παιδί συνεσταλμένο, απ' αυτά που ντρέπονται να τα ρίξουν σε γκόμενα.

Και να προσθέσω ότι πρέπει νάσαι ενημερωμένος για τις ασθένειες....δλδ αν σου λάχει καμιά γονόρρεια μη φρικάρεις... και μην μπλέξεις με ΙΚΑ! Κατευθείαν σε ιδιώτη ουρολόγο για καλλιέργεια.

rookie(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά το αποφάσισα να χάσω την παρθενιά μου σε μπουρδέλο. :cheesy: Είχα για καιρό αμφιβολίες αλλά ειλικρινά την έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας τη μαλακία  :idiot: Grosper ήταν όντως καλά στην Ιουλιάνου? Πάντως με βολεύει περισσότερο αυτό που ανέφερε κάποιος στην Ιπποκράτους 144... Τι λέτε?

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε rookie και εγω μια από τα ίδια θέλω και εγώ να χάσω τη παρθενιά μου αλλά που?διάβασα στο φόρουμ για ένα στούντιο στη Λέλας Καραγιάννη 35 και για μια Σόνια τώρα δεν ξέρω αν είναι καλά εκεί αλλά γενικά θα ήθελα να μου πείτε και μένα τη γνώμη σας.

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κανα cg εγω σκεφτομαι!
και καλη ειναι και ειναι ποιο επαγγελματιες!

Επισκέπτης
Μην το ψάχνετε πολύ,πηγέντε στη Φυλής,βρείτε μια ωραία γκόμενα και μπείτε.Να γαμήσετε πάτε,όχι ν'αγοράσετε αμάξι!!!

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ παιδιά αποφάσησα να πάω στο Στούντιο στη Λέλας Καραγιάννη να χάσω τη παρθενιά μου διάβασα πολύ καλά σχόλια μόνο πείτε μου που ακριβός είναι,πως θα το βρω,ποιά μέρα και τη ώρα να πάω για να βρω κανά καλό γκομενάκη.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ παιδιά αποφάσησα να πάω στο Στούντιο στη Λέλας Καραγιάννη να χάσω τη παρθενιά μου διάβασα πολύ καλά σχόλια μόνο πείτε μου που ακριβός είναι,πως θα το βρω,ποιά μέρα και τη ώρα να πάω για να βρω κανά καλό γκομενάκη.

Η Λέλας Καραγιάννη είναι μία οδός κάθετη στην Πατησίων στο ύψος της Κυψέλης.Το σπίτι είναι πολύ κοντά στην Πατησίων οπότε δεν χρειάζεται να περπατήσεις πολύ στα ενδότερα.Δεν ξέρω από ποια περιοχή είσαι , για να σου προτείνω λεωφορείο πάντως ας πούμε με το Α8 ή το Β8 κατεβαίνεις στην στάση πλατεία Αμερικής.Με τον ηλεκτρικό κατεβαίνεις Βικτώρια , βγαίνεις Πατησίων και πας αριστερά αλλά έτσι θα περπατήσεις κανά τέταρτο.Θα σου πρότεινα να πας κάποια νεκρή μέρα και ώρα για να μην έχει κόσμο.

Γενικά μιλώντας , πιστεύω πως από μια ηλικία και μετά , απ'
τα 20 ας πούμε , το να είσαι παρθένος σε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο να βρεις γκόμενα.Οι πιθανότητές σου μειώνονται και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος.Ψάχνεις πλέον να βρεις γκόμενα ΚΑΙ για να γαμήσεις ΚΑΙ να δεις πώς είναι και αυτό περνάει στις γκόμενες και τις ξενερώνει.Για μένα όποιος ας πούμε έχει κοπέλα στα 17 , καλώς έχει , ας δοκιμάσει μαζί της.Για ηλικίες 20 , 22 , 25 και τέτοια η μόνη λύση πλέον είναι η πουτάνα.Και δεν πρέπει να ντρέπεται κανείς για αυτό !

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ξέρω οτι το ζαλίζουμε αλλά είναι απαραίτητο (κ βαλε) γιατί κάποιοι δεν έχουμε ιδέα τι παίζει.
Βασικά εγώ ετοιμάζομαι για την πρώτη μου φόρα κ θα ήθελα οποίος ξέρει και έχει την διάθεση να μου πει που θα βρω κάτι με τα παρακάτω χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα τελευταία τελευταία δεδομένα.
Να μην ανήκει σε Φυλής,ΚΩΛΟΝΌ,παραλιακά
Ας είναι λιγο ακριβό (50-60 ευρώ)
Να υπάρχει κάποια κατανόηση για πρώτη φορά
Συνεργάσιμη τσατσα και τουλάχιστον καλή πουτάνα
Οποιοι έχουν να προτείνουν κάτι θα το εκτιμούσα.

υ.γ. Είχα πετύχει ένα μαγαζί στην Χαρ.Τρικούπη ξέρετε κάτι γι αυτό??
:- :- :-

Επισκέπτης
spicer όσο το ψάχνεις,τόσο δε θα βρίσκεις αυτό που θέλεις.Κάνε μια βόλτα στη Φυλής ένα μεσημέρι-αν μπορείς βέβαια-βρες μια κοπέλα που να σού αρέσει και μπες.Τη συνεργάσιμη τσατσά τί τη θέλεις;Για συνέταιρο;Να γαμήσεις πας και όχι για να ανοίξεις επιχείρηση.Όσο για την πουτάνα,αυτή που είναι καλή σε εμένα,που έχω εμπειρία,μπορεί να είναι πολύ κακή σε εσένα που είναι η πρώτη σου φορά.Χαλάρωσε και κοίτα να κάνεις την αρχή,που ως γνωστόν είναι το ήμιση του παντός.

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου Φυλής δεν πάω το έχω αποκλείσει μένω και σχετικά κοντά και την έχω αποκλείσει. Όσο για την τσατσά το λέω για δύο λόγους πρώτον δεν θέλω να μου πασάρει τρν-τρβ κλπ κ δεύτερον παίζει να με κομπλάρει περισσότερο και απο την ίδια την κοπέλα...

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Aυτό το θέμα με αγγίζει ιδιαίτερα γιατί πριν λίγους μήνες ήμουν ακριβώς στην ίδια φάση.
Φίλε καταρχάς δεν χρειάζεται βιασύνη.Από την στιγμή που πήρες την μεγάλη απόφαση , θα το κάνεις.Τώρα αν θα είναι αύριο , σε δυο βδομάδες ή σε δυο μήνες δεν έχει σημασία.
Κάνε πολλή μπουρδελότσαρκα μέχρι να βρεις κάτι που εσένα προσωπικά να σου αρέσει πολύ.Και να σου προετείνει κάποιος μια κοπέλα από εδώ μπορεί εσένα απλά να μην σου αρέσει.Γούστα είναι αυτά.Εσύ πληρώνεις και έχεις δικαίωμα να επιλέξεις με όσο αυστηρά κριτήρια θες.ʼμα σου τη σπάει η τσατσά μην μπεις , πολύ απλά.Μην πάρεις δεδομένο ότι "πρέπει σήμερα να πάω εκεί και οπωσδήποτε να γαμήσω".Κάνε τις βόλτες σου να ξεψαρώσεις και κάποια στιγμή , θα νιώσεις πιο άνετα , θα δεις και κάποια που να σε φτιάχνει πολύ και η καύλα θα ξεπεράσει το άγχος.Θα σου πρότεινα μόνο να πας σε μια νεκρή μέρα και ώρα όπου και εσύ θα νιώθεις πιο ξέγνοιαστος και δεν θα έχει πολλή δουλειά το μαγαζί , γιατί άμα γίνεται χαμός και η καλύτερη θα βιάζεται.

Επισκέπτης
ποιεσ συνυθωσ ειναι οι νεκρεσ μερεσ;

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Πρωινα τις καθημερινες.

Μην πας σαββατοκυριακο οποιαδηποτε ωρα γιατι θα εχει κοσμο και θα ψαρωσεις.

Βασικα αυτος που ειπε ενας φιλος νωριτερα ειναι πολυ σωστο,να κανεις δηλαδη αρκετη μπουρδελοτσαρκα νωριτερα και να συνομιλησεις με τις τσατσαδες και τις κοπελες λιγο,ωστε να σου φυγει το αγχος.

Αυτα και καλο βολι!

spicer

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστω παιδιά για τις απαντήσεις πάντως αν έχετε υπ' οψιν κανα καλο στούντιο σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα θα με εξυπηρετούσατε. :-

Επισκέπτης
Αν είσαι ευγενικός ακόμα και οι τσατσάδες δε θα σού δημιουργήσουν πρόβλημα.Αν είσαι "μαγκιά" σού απαντάνε με τον ίδιο τρόπο.Δε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις.Βλέπεις την κοπέλα,λες "ευχαριστώ,θα κάνω μια βόλτα και αν είναι ξανάρχομαι".Οι περισσότερες θα σού πουν "όπως θέλεις".Αν υπάρξει και καμιά μαλακισμένη να σού την πει,γραψτη στ'αρχίδια σου και συνέχισε.

Επισκέπτης
Φίλε μου Φυλής δεν πάω το έχω αποκλείσει μένω και σχετικά κοντά και την έχω αποκλείσει. Όσο για την τσατσά το λέω για δύο λόγους πρώτον δεν θέλω να μου πασάρει τρν-τρβ κλπ κ δεύτερον παίζει να με κομπλάρει περισσότερο και απο την ίδια την κοπέλα...

Οι τσατσάδες δε θα σού πουν ποτέ αν είναι καλή ή όχι η κοπέλα και αν είναι ή όχι τραβέλι.Να πουλήσουν θέλουν.Όλες σαν καλές θα σου τις πασάρουν.Οι τσατσάδες είναι εκεί μόνο για να εισπράττουν το χρήμα και και να στρώνε (;) τα σεντόνια!Κι ενίοτε "παρουσιάζουν" και τις κοπέλες.Δεν είναι εκεί ως σύμβουλοι περί σεξ.Στη Φυλής είναι ένα μπουρδέλο που φέρνει μόνο τραβέλια.Νομίζω στο νούμερο 99,ένα υπόγειο,πριν την Πιπίνου,αν δεν κάνω λάθος.Τα υπόλοιπα κοπέλες φέρνουν.Και κοντά που μένεις δε λέει και πολλά.Εκτός και αν μένεις στον ίδιο δρόμο οπότε είναι πρόβλημα.Για να μη σού πω ότι είναι πιο "ασφαλές" να πας στη Φυλής επειδή και οι γείτονες σου το ίδιο με εσένα σκέφτονται πιθανόν και θα πάνε αλλού!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
.Τη συνεργάσιμη τσατσά τί τη θέλεις;Για συνέταιρο;Να γαμήσεις πας και όχι για να ανοίξεις επιχείρηση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με εστειλες!!!

Στο θέμα μας παντως φιλε spicer το μονο που εχω να σου πω ειναι να μην αγχωνεσαι, χαλαρωσε και απολαυσε το, αλλωστε γι αυτο δεν πας; Το να καθεσαι να το σκεφτεσαι μονο χειροτερα θα τα κανει τα πραγματα.

Παντως ενα καλο studio ειναι στη Πιπινου 118. Πηγαινε απογευμα και παρε τη Σονια. Η κοπελα και ωραιο παιδι ειναι και καλή συμπεριφορά έχει οποτε μάλλον θα σου δέσει το γλυκό. Αμα θες να το βρείς κατέβα στο metro αττική. Για περισσότερες οδηγίες ρίξε μια ματια στο driveme.gr

Οι περισσοτεροι εδω μεσα νομιζω οτι θα συμφωνήσουν για τη Σονια έτσι δεν είναι?  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom