Νέα

Μπουρδέλα και πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα... πριν απο ενα χρονο πηγα για πρωτη φορα σε μπουρδελο, και την πρωτη φορα δεν εχυσα παροτι η κοπελα καθησε 10-15 λεπτα στο δωματιο...
Απο τοτε εχω παει 10-12 φορες και δεν εχω χυσει ποτε!!! με αποτελεσμα να εχω πολυ αγχος και να μην μπορω να γαμησω... παροτι εχω βρει πολυ ωραιες πουτανες, τωρα τελευταια νοιωθω οτι δεν μπορω να γαμησω καλα, γαμαω και δεν νοιωθω τιποτα παιδια σαν πιο εμπειροι βοηθηστε ειτε αν ξερετε καποια πουτανα ειτε καποια συμβουλη τι να κανω... σιγα σιγα εχω παθει ψυχολογικο...

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αφου είναι έτσι η φαση , αντι να τα δινεις σε μπουρδελα που το περιβάλλον μπορεί να σου είναι λίγο αγχωτικό, μάζεψε κανένα φράγκο παραπάνω και πήγαινε σε ξενοδοχείο με καλό cg.. Θα με θυμηθείς (πιστεύω για καλό)

Επισκέπτης
το εχω σκεφτει και αυτο αλλα ξερεις τι φοβαμαι μηπως δωσω κανα 100ρικο και παλι δεν γινει τιποτα.. αν ξερεις κανα καλο cg στειλε pm το τηλεφωνο μην πεσω σε καμια μποφα.. και τελος αυτες ποση ωρα καθονται? και τι προγραματα εχουν? και σε ποιο ξενοδοχειο μπορω να παω?
????????????????????????????????????????

Επισκέπτης
το εχω σκεφτει και αυτο αλλα ξερεις τι φοβαμαι μηπως δωσω κανα 100ρικο και παλι δεν γινει τιποτα.. αν ξερεις κανα καλο cg στειλε pm το τηλεφωνο μην πεσω σε καμια μποφα.. και τελος αυτες ποση ωρα καθονται? και τι προγραματα εχουν? και σε ποιο ξενοδοχειο μπορω να παω?
????????????????????????????????????????

Υπάρχουν τα κλασικά ξενοδοχεία ημιπαραμονής.Αλλά αν γουστάρεις κλείνεις ένα δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο,συναντάς κάπου την κοπέλα και την πας εκεί.Για εμένα είναι καλύτερη λύση,από τα "ειδικά" ξενοδοχεία.

him

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για την κατερινα στην κωλονου 32β ειναι καλα για πρωτη φορα? τι λετε?

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πω ρε τι μου θυμισατε....ειχα ζαλιστει απο τους πολλους γυρους μεχρι να το παρω αποφαση...
παντως μην το ψαχνετε πολυ..οσο το ψαχνεις τοσο κολλας..
πηγαιντε -γαμηστε- τελος!μετα θα πρεπει βεβαια να ψαχνετε για οικονομικη ενισχυση γιατι μετα την πρωτη φορα μετα αρχιζει το πραγματικο γαμησι!!! :dancing:

Επισκέπτης
Αν μπορείς να σκάσεις 120 Ευρώπουλα, πάρε CG (100 η γκόμενα και 20 το HOTEL). Δεν συγκρίνεται η ποιότητα και η άνεση.

Kopernikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά παιδιά !!!Μόλις χτες ανακάλυψα το και έχω μείνει έκπληκτος !! Είμαι 17 χρονών και χτύπησε σε εμένα και την παρέα μου το καμπανάκι να γίνουμε άντρες αν και άργησε λίγο  :jerking:!!! Αλλά πριν πάω θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα :helpplea::1) Πόσες πιθανότητες έχει να σπάσει η καπότα αφού μου τον πάρει πίπα και κολλήσω τίποτα από το γ@μιση μετά κανένα πχ AIDS 2)Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην τελειώσουμε άμεσος? 3) Και ένα καλό μπουρδελο στην οδός Φυλής γύρο στα 30euro με κανένα καλό μουνι!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απάντηση σας :) :)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
για την καποτα μην φοβασε,προσωπικα δεν ετυχε να μου σπασει ποτε,δεν νομιζω να εισαι τοσο ατυχος!!!!διαβασε τα σχολια που γραφουν τα παιδια για ποια μπουρδελα εχουν καλες γκομενες,αντε και καλο βολι!!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Καλως τον!
1)Η καποτα δε σπαει εκτος αν τη ζορισεις πολυ η αν ειναι ελαττωματικη.Για καλο και για κακο παντως (και μετα απο οσα ειδαμε στον Ευαγγελατο) παρε ενα κουτακι Durex η Duo και πες στην πουτανα να σου φορεσει πρωτα τη δικια σου και μετα την αλλη.
2)Για να μην τελειωσεις αμεσως ακολουθησε την παλια δοκιμασμενη συνταγη που λεει να τραβηξεις μια ξεγυρισμενη μαλακια καμια ωρα πριν πας να γαμησεις.
3)Για πληροφοριες σχετικα με μπουρδελο για πρωτη φορα κοι τα στο forum - Αγοραιος ερωτας γενικα - καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά...
Και μια συμβουλη:Πριν ανοιξεις νεο θεμα η ρωτησεις κατι, κανε ενα κοπο και διαβασε σχετικα θεματα του forum...
Να'σαι καλα... ;)

Kopernikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η καποτα δε σπαει εκτος αν τη ζορισεις πολυ η αν ειναι ελαττωματικη.Για καλο και για κακο παντως (και μετα απο οσα ειδαμε στον Ευαγγελατο) παρε ενα κουτακι Durex η Duo και πες στην πουτανα να σου φορεσει πρωτα τη δικια σου και μετα την αλλη.
Δηλαδή θα γ@μησω με διπλή καπότα ?Και θα θέλει η πουτανα να βάλω και την δικιά μου ? :huh: :huh: Eυχαριστω πολυ για τις απαντιση σας!!!

Επισκέπτης
17 χρόνια περίπου,δε μου έσπασε ποτέ προφυλακτικό.Πάρε ένα κουτί δικά σου από φαρμακείο ή super market,και απαίτησε να χρησιμοποιήσεις τη δική σου.Αν δεν έχεις φορέσει ποτέ προφυλακτικό κάνε μια δοκιμή στο σπίτι σου.Πρόσεξε τη στιγμή που η κοπέλα φοράει το  προφυλακτικό,να πιέζει τη σπερματοδόχο.Αν κρατήσει αέρα εκεί μπορεί να σπάσει.Αν η κοπέλα επιμείνει να χρησιμοποιήσει δικό της,δες αν είναι συσκευασμένο και όχι ανοιγμένο.Αν πάρεις προφυλακτικό δικό σου,να πάρεις normal όχι ultra thin,delay,με γεύσεις και άλλα τέτοια.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Έγινε συγχώνευση του "Μπορδελότσαρκα" που άνοιξε ο Kopernikos, σε αυτό εδώ το thread.

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην φορεσεις διπλη για κανενα λογο...ειναι πιο επικινδυνο να σπασει απ τι η μονη..λογω τριβης
απλα προσεχε να ναι συσκευασμενο κι οχι χυμα..
και πηγαινε και μην το σκεφτεσαι..

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Γεια χαρά παιδιά !!!Μόλις χτες ανακάλυψα το και έχω μείνει έκπληκτος !! Είμαι 17 χρονών και χτύπησε σε εμένα και την παρέα μου το καμπανάκι να γίνουμε άντρες αν και άργησε λίγο  :jerking:!!! Αλλά πριν πάω θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα :helpplea::1) Πόσες πιθανότητες έχει να σπάσει η καπότα αφού μου τον πάρει πίπα και κολλήσω τίποτα από το γ@μιση μετά κανένα πχ AIDS 2)Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην τελειώσουμε άμεσος? 3) Και ένα καλό μπουρδελο στην οδός Φυλής γύρο στα 30euro με κανένα καλό μουνι!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απάντηση σας :) :)
Πρεπει να εισαι πολυ Μητσοτακης για να σπασει η καποτα!

Επισκέπτης
Πρεπει να εισαι πολυ Μητσοτακης για να σπασει η καποτα!

δεν νομιζω να χρειαζεται τοση γκαντεμια ρε μεγαλε!!!!!!εχει συμβει σε αρκετους......αλλα μικρε προχωρα μην σε απασχολει......χωρις αγχος για την πρωτη ηδονικη επαφη!!!!!!!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα... πριν απο ενα χρονο πηγα για πρωτη φορα σε μπουρδελο, και την πρωτη φορα δεν εχυσα παροτι η κοπελα καθησε 10-15 λεπτα στο δωματιο...
Απο τοτε εχω παει 10-12 φορες και δεν εχω χυσει ποτε!!! με αποτελεσμα να εχω πολυ αγχος και να μην μπορω να γαμησω... παροτι εχω βρει πολυ ωραιες πουτανες, τωρα τελευταια νοιωθω οτι δεν μπορω να γαμησω καλα, γαμαω και δεν νοιωθω τιποτα παιδια σαν πιο εμπειροι βοηθηστε ειτε αν ξερετε καποια πουτανα ειτε καποια συμβουλη τι να κανω... σιγα σιγα εχω παθει ψυχολογικο...

Μπορείς να γνωρίσεις πάντα κανά γκομενάκι από chat.
Δεν αποκλείεται να πέσεις σε παχουλή, αλλά με τόση συζήτηση
που θα'χεις ρίξει, θα'χεις ηρεμήσει κ' θα χύσεις.
Τουλάχιστον, δεν θα σου πει "άντε τελείωνε"...

Καλή τύχη mate, κ' χαλάρωσε, το sex είναι διασκέδαση.. αν πρόκειται
να αγχώμαστε και για αυτό... γάμα τα. Στην τελική μπορείς πάντα
να σταματήσεις τις προσπάθειες για λίγο. Ο μπουκόβσκι για παράδειγμα,
είχε κάνει αγρανάπαυση 5 χρόνων, όπως λέει στην αρχή του βιβλίου του
"γυναίκες" (" Ήμουν 45 και είχα να γαμήσω 5 χρόνια", σε ελεύθερη
μεταφορά).

υγ: συστύνω τον εν λόγω συγγραφέα σε όλη την μπουρδελοπαρέα
του site... Με μέτρο όμως. :rolleyes:

Επισκέπτης
Γεια σας παιδια!! Ειμαι καινουριος και στο site και στον κοσμο του sex. Πηγα τισ προαλλες σε ενα μπουρδελο στη Φυλης, ειδα μια καλη Ρωσιδα πληρωσα και μπηκα στο δωματιακι... Μετα ηρθε, της λεω οτι ειναι πρωτη φορα.. αρχιζει πιπα και να μην τα πολυλογω την αλλαζα στασεις για να τα δω ολα... αλλα αυτη στο 5λεπτο εφυγε και εγω εμεινα με το παραπονο χωρις να τελειωσω......... Δεν ειναι η πρωτη φορα οπως την φανταζομουν!!! Εν τω μεταξει αυτη μου εχει κολλησει στο μυαλο και θελω να ξαναπαω για να την παρω μεχρι το τελος αλλα εχω αγχος μηπως παλι φυγει πριν τελειωσω... :(

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια!! Ειμαι καινουριος και στο site και στον κοσμο του sex. Πηγα τισ προαλλες σε ενα μπουρδελο στη Φυλης, ειδα μια καλη Ρωσιδα πληρωσα και μπηκα στο δωματιακι... Μετα ηρθε, της λεω οτι ειναι πρωτη φορα.. αρχιζει πιπα και να μην τα πολυλογω την αλλαζα στασεις για να τα δω ολα... αλλα αυτη στο 5λεπτο εφυγε και εγω εμεινα με το παραπονο χωρις να τελειωσω......... Δεν ειναι η πρωτη φορα οπως την φανταζομουν!!! Εν τω μεταξει αυτη μου εχει κολλησει στο μυαλο και θελω να ξαναπαω για να την παρω μεχρι το τελος αλλα εχω αγχος μηπως παλι φυγει πριν τελειωσω... :(

Σε 3 πουτάνες έχω πάει μέχρι τώρα (δήλωση),
η 1η ήταν την 1η μου φορά και ήταν στα 40 κ' έμπειρη.

Δεν τελείωσα μα δεν ξαναγάμησα πουτάνα για κάμποσο καιρό.

Έπειτα πήγα σε κάτι μουνάρες ρωσσίδες, όλο fuck me fuck me λέγανε, αλλά δεν έχυνα κ' οπότε φαίνεται πως θέλω τον χρόνο μου...

Μάλλον ισχύει αυτό που μου ήρθε τις προάλλες:
Το να γαμάς πουτάνες είναι σαν να παίζεις blits (10' λεπτες παρτίδες) στο σκάκι. Πρέπει να παίζεις γρήγορα αν θελήσεις
να πετύχεις το ματ.

Μετά από κάμποσες παρτίδες σκάκι τον τελευταίο μήνα,
μπορώ να σου πω ότι δεν χάνω πλέον από χρόνο.
Ίσως αν συνεχίσω να παίζω να καταφέρω να κάνω και ματ μέσα σε 10'... Φαντάζομαι έτσι πάει και τις πουτάνες.
Συνέχισε να γαμάς, και σύντομα θα τελειώσεις πρωτού
σου φύγουν.

Εναλλακτικά μπορείς να παίζεις μεγαλύτερες παρτίδες...αλλά πάει
πιο πολύ το μαλί στις πουτάνες. Ευτυχώς στο σκάκι δεν πληρώνεις
παραπάνω :grin:. Χρέωσε συνεπώς καμιά πουτάνα για καμιά ώρα...
Και γάμα χαλαρά με την άνεσή σου... Κανείς δεν θα σε βιάζει.

Το καλύτερο θα'ταν να βρεις κανά γκομενάκι αλλά ποιος έχει την
υπομονή...

υγ: και τώρα πιες κανά 2 μπυρίτσες να χαλαρώσεις μετά την πρώτη
σου εμπειρία... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom