KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Μεταξουργειο ειχα παει εγω και πληρωσα 1200δρχ τοτε ;)
1200 δραχμές?!
αυτό αναλογεί σε 4 ευρώ!!!!
Ποπο μας έχει τσακίσει η οικονομική κρίση-εξαθλίωση!
Μεταξουργειο ειχα παει εγω και πληρωσα 1200δρχ τοτε ;)
εμαινα η πρωτη μου φορα ηταν με μια κορασηδα 20 χροννων απο φυλησ ειχα παει με το φιλαρακι μου
και το πρωτο μου μπουρδελο ηταν στιν οδο ελευσινιων στο σταθμο λαρισης νομιζο στο αριθμο 3 η 1 μια υπογα που βγικε θυμαμε μια ψηλη εεληνιδα με μακρη μαυρο μαλι που με προσεξε και μαλιστα τσακωθηκε με τον τσατσο γιατι εγω ειμουν ανηλικοςεμενα στα 14 μου χρονια και πληρωσα τοτε το αστρονομικο ποσο τον 300 δραχμων (0,88 ευρω λεπτα)
και το πρωτο μου μπουρδελο ηταν στιν οδο ελευσινιων στο σταθμο λαρισης νομιζο στο αριθμο 3 η 1 μια υπογα που βγικε θυμαμε μια ψηλη εεληνιδα με μακρη μαυρο μαλι που με προσεξε και μαλιστα τσακωθηκε με τον τσατσο γιατι εγω ειμουν ανηλικος
Δεν θυμαμε το ονομα της ηταν τοσο καλη με εμενα που τιν θυμαμε μεσα σε ομηχλη μονοΓιώτα (αποχώρησε από το επάγγελμα πριν από αρκετά χρόνια) με ...αδελφή σε ενεργό δράση μέχρι και σήμερα ως υπηρεσία
...άλλα να μην ρωτήσετε, γιατί δεν θα απαντηθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για άψογο άνθρωπο που ήταν και καλή επαγγελματίας
η πρωτη φορα μενει για παντα
Αν δεν εχεις σκοπο να γαμησεις δευτερο μουνι σε ολη την ζωη σου.. συμφωνωγια αυτο πρεπει να ειναι μονο με την κοπελα του.
αξιζει να περιμενει κανεις.
τα αλλα ειναι μαλακιες. ;)
Αν αρχισει με πουτανα θα χασει γρηγορα το μετρημαη πρωτη φορα μενει για παντα
καλως ορισες στο club μεγαλε...Συμβουλη..Την επομενη φορα κοιτα να πας με μια που να μην χρειαζεται να φανταστεις καποια αλλη για να χυσεις...Επελεξε κοινως καποια που να σου κανει πολυ εκκεινη την στιγμη..θα βρεις εδω μεσα οσα χρειαζονται για να το κανεις αυτο..Και που΄σαι..Γαμα και την συμμαθητρια σου..Δεν ειναι κακο..ρε μαγκες σημερα το βραδυ πηγα σε ενα μπουρδελο λιγο πιο διπλα απο το σταθμο αττικης.ειχα κοιταξει 6-7 πιο πριν κοντινα αλλα καλυτερα μαρεσε η τελευταια πουτανα.
ειμαι 18 και ηταν η πρωτη μου φορα..ημουν αρκετα αγχωμενος αλλα το κοριτσι(πρεπει να ηταν ρωσιδα)ηταν πολυ καλη στα κολπα της..δεν καταλαβαινε πολλες λεξεις αλλα επιανε τα βασικα και η δουλεια εγινε
σε επομενες περιπτωσεις θα ειμαι λογικα πιο καλος αφου για να χυσω σκεφτηκα μια συμμαθητρια μου
αυτα απο μενα
Και που΄σαι..Γαμα και την συμμαθητρια σου..Δεν ειναι κακο..