Νέα

Μπουρδέλα και πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

funat

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Kαι μενα η πρώτη μου φορά ήταν σε μπουρδέλο. Θα ήθελα να εινια αλλιώς, γουσταρα ενα πολύ όμορφο κορίτσι τότε, βγαίναμε μαζί κλπ και μετα απο κανα μηνα (που δεν ειχαμε κανει τιποτα) ερχεται ενας γνωστος μου, ο γαμιας της παρέας και καλά, και μου λέει "Τι λέει ρε με τη Γιωργια? Να ξέρεις ότι εγω αυτή την γάμησα πριν καμια εβδομάδα,σπίτι της".Και όντως αληθεια ήταν. Γυρισε η γκομενα και μου τα ειπε όλα (και λεπτομερώς μάλιστα, σε τραγικό σημειο, προφανως γουσταρε να με κανει λιώμα), σε σημείο που ειλικρινα μελαγχόλησα. Ήμουν λιωμα και αποφάσισα να παω σε μπουρδέλο. Φανταστειτε ότι ανεβηκα Αθηνα αποκλειστικα και μονο γαι αυτο το λόγο. Αναζητουσα τη Φυλης ώσπου τελικα ρώτησα κάποιον περαστικό(που με κοιταξε και με μισο μάτι). Έφτασα εκεί και μπήκα στο πρώτο μπουρδέλο που βρήκα. Ήταν απογευματάκι, χειμωνας, ειχε ηδη σκοτεινιάσει. Ανέβηκα πολύ αγχωμένος (φοβομουν μπας και με ληστέψουν), ο τσάτσος ευγενικότατος μου ειπε "πολύ καλή περιποίηση, μια χαρα θα περάσεις στο εγγυώμαι" και εγω, για να καταλάβετε ποσο αγχωμένος ήμουν, νομιζα οτι μου λεγε να πηδήξω αυτόν...του λέω "μα, με κοπέλα ε?" και τον πηραν τα γέλια. Τελοσπαντων, βγηκε μια κοπελιτσα αρκετα όμορφη, ημίγυμνη, θαμπώθηκα. Μπηκα στο δωμάτιο γδύθηκα, ήρθε η κοπελα και από τη στιγμή που ξεκίνησε με την πίπα εγω γουρλωσα τα μάτια και τρελάθηκα. Μετα ήρθε αυτη απο πανω και με έβαλε μέσα, ε εκεί το χασα τελείως. Δεν πρέπει να άντεξα πάνω από λεπτό.
Το κακό ήταν ότι τις επόμενες μέρες άρχισα να έχω πονοκεφάλους, πονόλαιμο, πρησμένους λεμφαδένες και να ιδρώνω τη νυχτα, και νομισα ότι κόλλησα AIDS. Δεν ειχα καν το μυαλό να ελέξω το προφυλακτικό όταν το έβγαλα, και αρχισα να πλαθω σενάρια, ότι ειχε σπάσει και δεν το κατάλαβα, ή ότι η γκομενα το χε τρυπησει για να κολλάει τον κόσμο αρρώστειες κλπ κλπ..

Κοινως, ή πρώτη μου φορά δεν ήταν πολύ καλή, λόγω του άγχους..

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Η πρωτη μου φορα ηταν στην Διδυμου 8β σε ηλικια 15 ετων παρεα με τον φιλο μου και συμμαθητη Σπυρακο, ακριβως δηλαδη πριν απο 15 χρονια.Δεν θυμαμαι το ονομα της κοπελας αλλα την ιδια δεν την ξεχνω ποτε.Μια ρωσιδουλα κουκλακι που με τελειωσε στο διλεπτο.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εμαινα η πρωτη μου φορα ηταν με μια κορασηδα 20 χροννων απο φυλησ ειχα παει με το φιλαρακι μου

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
την ειχα ερωτευθει μα ρεσε πολυ ποιοσ ξερει που θα ναι τωρα

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
εμαινα η πρωτη μου φορα ηταν με μια κορασηδα 20 χροννων απο φυλησ ειχα παει με το φιλαρακι μου

εμενα στα 14 μου χρονια και πληρωσα τοτε το αστρονομικο ποσο τον 300 δραχμων (0,88 ευρω λεπτα)

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
εμενα στα 14 μου χρονια και πληρωσα τοτε το αστρονομικο ποσο τον 300 δραχμων (0,88 ευρω λεπτα)
και το πρωτο μου μπουρδελο ηταν στιν οδο ελευσινιων στο σταθμο λαρισης νομιζο στο αριθμο 3 η 1 μια υπογα που βγικε θυμαμε μια ψηλη εεληνιδα με μακρη μαυρο μαλι που με προσεξε και μαλιστα τσακωθηκε με τον τσατσο γιατι εγω ειμουν ανηλικος

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
και το πρωτο μου μπουρδελο ηταν στιν οδο ελευσινιων στο σταθμο λαρισης νομιζο στο αριθμο 3 η 1 μια υπογα που βγικε θυμαμε μια ψηλη εεληνιδα με μακρη μαυρο μαλι που με προσεξε και μαλιστα τσακωθηκε με τον τσατσο γιατι εγω ειμουν ανηλικος

Γιώτα (αποχώρησε από το επάγγελμα πριν από αρκετά χρόνια) με ...αδελφή σε ενεργό δράση μέχρι και σήμερα ως υπηρεσία

...άλλα να μην ρωτήσετε, γιατί δεν θα απαντηθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για άψογο άνθρωπο που ήταν και καλή επαγγελματίας

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Γιώτα (αποχώρησε από το επάγγελμα πριν από αρκετά χρόνια) με ...αδελφή σε ενεργό δράση μέχρι και σήμερα ως υπηρεσία

...άλλα να μην ρωτήσετε, γιατί δεν θα απαντηθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για άψογο άνθρωπο που ήταν και καλή επαγγελματίας
Δεν θυμαμε το ονομα της  :( ηταν τοσο καλη με εμενα που τιν θυμαμε μεσα σε ομηχλη μονο :(

viziki

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες σημερα το βραδυ πηγα σε ενα μπουρδελο λιγο πιο διπλα απο το σταθμο αττικης.ειχα κοιταξει 6-7 πιο πριν κοντινα αλλα καλυτερα μαρεσε η τελευταια πουτανα.
ειμαι 18 και ηταν η πρωτη μου φορα..ημουν αρκετα αγχωμενος αλλα το κοριτσι(πρεπει να ηταν ρωσιδα)ηταν πολυ καλη στα κολπα της..δεν καταλαβαινε πολλες λεξεις αλλα επιανε τα βασικα και η δουλεια εγινε
σε επομενες περιπτωσεις θα ειμαι λογικα πιο καλος αφου για να χυσω σκεφτηκα μια συμμαθητρια μου
αυτα απο μενα

grteo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γειά σας παιδιά . για παρασιου 36 για πρωταρη τι λετε;εντυπωσεισ; ευχαριστω

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ρε μαγκες σημερα το βραδυ πηγα σε ενα μπουρδελο λιγο πιο διπλα απο το σταθμο αττικης.ειχα κοιταξει 6-7 πιο πριν κοντινα αλλα καλυτερα μαρεσε η τελευταια πουτανα.
ειμαι 18 και ηταν η πρωτη μου φορα..ημουν αρκετα αγχωμενος αλλα το κοριτσι(πρεπει να ηταν ρωσιδα)ηταν πολυ καλη στα κολπα της..δεν καταλαβαινε πολλες λεξεις αλλα επιανε τα βασικα και η δουλεια εγινε
σε επομενες περιπτωσεις θα ειμαι λογικα πιο καλος αφου για να χυσω σκεφτηκα μια συμμαθητρια μου
αυτα απο μενα
καλως ορισες στο club μεγαλε...Συμβουλη..Την επομενη φορα κοιτα να πας με μια που να μην χρειαζεται να φανταστεις καποια αλλη για να χυσεις...Επελεξε κοινως καποια που να σου κανει πολυ εκκεινη την στιγμη..θα βρεις εδω μεσα οσα χρειαζονται για να το κανεις αυτο..Και που΄σαι..Γαμα και την συμμαθητρια σου..Δεν ειναι κακο.. :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom