δεν ισχυει τιποτα απο ο,τι λες τρελε μου
αρκει μονο να εχει υπονοια οτι εχεις τελεσει αυτοφωρο πλημμελημα η κακουργημα για να σε ξεβρακωσει
και δεν χρειαζεται να εισαι ο τζακ ο αντεροβγαλτης
λιγο να μην του αρεσει η φατσα σου εαν θελει μπορει να σε θεωρησει υποπτο για κατοχη ναρκωτικων και να σου κανει ελεγχο
ουτε εισαγγελεας χρειαζεται ουτε τιποτα
εισαγγελεα θελει μονο για κατ'οικον ερευνα
το να με σταματησει εμενα σε δημοσιο χωρο κ να ζητησει ταυτοτητα στοιχει ναι μπορει να το κανει σωματικο ελεγχο σε δημοσιο σημειο χωρις λογο χωρις να προκαλέσεις με κοσμο μπροστα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
είναι καταφορη καταπατηση ανθρωπινων δικαιωμάτων κ προσβολή
μπορει να σου ζητησει με ακρα ευγενεια να τον ακολουθήσεις στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα για περετερο ελεγχο αλλα όχι να σε ψαξει διαφορετικα παραβιαζει ένα σωρο νομους για δικαιώματα κ πρατει μεχρι κ καταπατηση του συνταγματος
κ ναι από την στιγμη που εισαι καθαρος κ βλέπεις προκαταληψη μπορεις να ζητήσεις εισαγγελεα η να πας σε αστυνομικο τμημα γιατι δεν εμπιστευσαι τον κάθε τυχαιο με σημα κ που δεν σεβαιτε τον νομο κ τα δικαιώματα σου...
κ στο λεω γιατι με εχουν σταματησει ανευ λογου στην ερμου συνοδεια με γυναικα κ αφου εδειξα ταυτότητες κ τετοια ο τυπος αρχισε να μου λεει βγαλε μπουφαν για σωματικο ελεγχο
με μαγκια που εγινε κλανια όταν καλεσα το 100 κ ζητησα παρουσια εισαγγελεα για καταχρηση εξουσιας...
επισεις εάν σε παει στο τμημα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να διορθωσουν την ζημια που σου προκαλεσαν πχ
εχασα ένα σημαντικο ραντεβου
η καθηστερισα να παω στην δουλεια μου
η σε περιπτωση που με εχουν στειλει απο την δουλεια οφειλουν
να αναλαβουν ευθηνη γιατι δεν την εφερα σε περας στο αφεντικο μου
οπως εαν σε σταματησουν με το αμαξι κ στο ψαξουν οφειλουν να στο παραδωσουν
στην κατασταση που το βρηκαν πριν τον ελεγχο
κ επειδη σε εμενα οταν πρωτοπηρα αυτοκινητο μου εβαλαν σκυλο μεσα με το ετσι θελω σε ελεγχο
γιατι ημουν νεαρος οταν τελειωσαν κ δεν ειχαν βρει τιποτα μου ειπαν μπορειτε να φυγετε
κ η απαντηση μου ηταν οχι δεν μπορω
μπηκε σκυλος στο αμαξι
το γεμισατε με τριχα
το περνετε
το πατε για πλυσιμο
κ μου το ξαναφερνετε πλυμενο κ καθαρο
εγω συχενομαι φοβαμαι το αμαξι μενει εδω
καποιος μπορει να υσχιριστει βεβαια κ αλλεργια
ακομα κ για αρνηση ελεγχου απο σκυλο
αλλα τοτε αν θελει ο καθε αστυνομικος σε παει στο πλησιεστερο νοσοκομειο
για εξακριβωση της αλλεργιας
ναι οσο κ να σου φενεται παραξενο κ οι νομοι κ το συνταγμα σε προστατευουν
απο το να σε ρεζιλεψει ο καθε κομπλεξικος με στολη που δεν του αρεσαν τα μουτρα σου