life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
.....Μονο απο συγκεκριμενα ατομα η υπαρχει παντου?ε ναι αλλά πάνω στην καύλα παρασύρεσαι
.....Μονο απο συγκεκριμενα ατομα η υπαρχει παντου?ε ναι αλλά πάνω στην καύλα παρασύρεσαι
Α σορυ. Δεν ηξερα οτι αν τα ειχα μαζι σου, θα επρεπε να σε βλεπω να γαμιεσαι μπροστα μου με αλλον, προκειμενου να μην το κανεις με δυο απο πισω μου.
Τι λεει η κοπελα.
.....Μονο απο συγκεκριμενα ατομα η υπαρχει παντου?
Οτι η καβλα επηρεαζει το αρσενικο ακομα κι οταν εσυ δεν το ελεγχειs/ξερειs .....Αλλοιωτικα δεν θαχαμε ξενοπηδηματα/χωρισμουs κλπ κλπ
τι εννοείς?
Αστο τύπε.Οτι η καβλα επηρεαζει το αρσενικο ακομα κι οταν εσυ δεν το ελεγχειs/ξερειs .....Αλλοιωτικα δεν θαχαμε ξενοπηδηματα/χωρισμουs κλπ κλπ
Πεσμου οτι το μαθαινειs μολιs τωρα
Αστο τύπε.
Το κοριτσι εχει την εντυπωση οτι επειδη (πιθανον) ειναι ομορφη και καυλιαρα και ειναι και προθυμη να κανει σεξ με τον δικο της ολη μερα και να δεχτει και τριο με αλλη γυναικα, εξασφαλισε να μην φαει κερατο ποτέ.
Το κακο ειναι οτι τα πιστευουν κιολας.
Ετσι φαινεται....Και να πειs οτι δεν εχουν πληροφορηση για το τι γινεται
Δεν διάβασα τα ενδιάμεσα. μονο το αρχικό ποστ. Μην κάνεις ποτέ εξετάσεις DNA, είσαι κλασικη ελληνίδα που κάνει το τόσο Τ____Ο____Σ_____Ο με το συμπάθειο για να δίνει νόημα σε καταστάσεις που δεν έχουν ούτε ίχνος απο αυτό. Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να μιλάτε; ποιο είναι το πρόβλημα, όπως εσύ είπες, αν και όταν συναντηθήτε να ξεπατωθήτε στο πήδημα; Τι σε μπερδεύει τελικά; Που σου μιλάει στο ιντερνετ; Κάντον μπλοκ και οποτε θες να καυλαντίσεις ξεμπλοκαρετον. Αυτή είναι η γνώμη μου και αν σου φαίνομαι επιθετικός....είμαι.
ναι κ γιατι ν το επιτρέψω ν γινει αυτο? όσο πεερνά απ το χέρι μου θα το εμποδίσω. δενν ανέχομαι να μαι η δεύτερη
Ας είσαι η πρώτη τότε. Απλά θα έχει λίγο ουρά μετά από εσένα if you don't mind.
ναι κ γιατι ν το επιτρέψω ν γινει αυτο? όσο πεερνά απ το χέρι μου θα το εμποδίσω. δενν ανέχομαι να μαι η δεύτερη
Ας είσαι η πρώτη τότε. Απλά θα έχει λίγο ουρά μετά από εσένα if you don't mind.
Οπότε δεν είναι απλά θέμα σειράς.τοτε τον αφήνω λοιπόν στην ουρά του και σχηματίζω την δικιά μου ουρά
Οπότε δεν είναι απλά θέμα σειράς.
;)
Ευχαριστουμε που επελεξες εμας για την ενημερωση μας.Γνωρισα κ αλλον ιταλο.βγηκαμε γ δειπνο και την αλλη μερα μ εστελνε σ αγαπω. εντωμεταξυ μ ειπε οτι αυγοστο φευγει. τ ειπα τοτε ν κοψει τα σ αγαπω κ ν περασουμε καλα. ο αλλος ιταλος ερεται αρχες αγουστου...
Ευχαριστουμε που επελεξες εμας για την ενημερωση μας.
cosmopolitan,κατηγορία: ''Love Stories''Ευχαριστουμε που επελεξες εμας για την ενημερωση μας.
Όχι άλλο πρέπει να κάνεις:prepei na to kano update
Όχι άλλο πρέπει να κάνεις:
προφίλ->Ενέργειες
Διαγραφή λογαριασμού