Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Α σορυ. Δεν ηξερα οτι αν τα ειχα μαζι σου, θα επρεπε να σε βλεπω να γαμιεσαι μπροστα μου με αλλον, προκειμενου να μην το κανεις με δυο απο πισω μου.
Τι λεει η κοπελα.  :headbang:

ναι οκ. ο άντρας πάντα κοιτά να ναι αυτός ευχαριστημένος. οκ τρίο με γυναίκα αλλά προς θεού όχι με άντρα είναι υποτιμητικό γι αυτόν. αυτό το είπαμε την ίδια λογική οτι αν ο αντρας δεν καλύπτεται σεξουαλικά κάνει κάτι πισώπλατα. το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα λοιπόν. το θέμα είναι κατά πόσο θες κιόλας να κερατώσεις. εγώ πάντως δεν θα γούσταρα να ανακαλύψω οτι με κερατώνουν πέρα τώρα από παιχνίδια στα πλαισια του ζευγαριού

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν διάβασα τα ενδιάμεσα. μονο το αρχικό ποστ. Μην κάνεις ποτέ εξετάσεις DNA, είσαι κλασικη ελληνίδα που κάνει το τόσο Τ____Ο____Σ_____Ο με το συμπάθειο για να δίνει νόημα σε καταστάσεις που δεν έχουν ούτε ίχνος απο αυτό. Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να μιλάτε; ποιο είναι το πρόβλημα, όπως εσύ είπες, αν και όταν συναντηθήτε να ξεπατωθήτε στο πήδημα; Τι σε μπερδεύει τελικά; Που σου μιλάει στο ιντερνετ; Κάντον μπλοκ και οποτε θες να καυλαντίσεις ξεμπλοκαρετον. Αυτή είναι η γνώμη μου και αν σου φαίνομαι επιθετικός....είμαι.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Οτι η καβλα  επηρεαζει το αρσενικο ακομα κι οταν εσυ δεν το ελεγχειs/ξερειs .....Αλλοιωτικα δεν θαχαμε ξενοπηδηματα/χωρισμουs κλπ κλπ
Πεσμου οτι το μαθαινειs μολιs τωρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οτι η καβλα  επηρεαζει το αρσενικο ακομα κι οταν εσυ δεν το ελεγχειs/ξερειs .....Αλλοιωτικα δεν θαχαμε ξενοπηδηματα/χωρισμουs κλπ κλπ
Πεσμου οτι το μαθαινειs μολιs τωρα
Αστο τύπε.
Το κοριτσι εχει την εντυπωση οτι επειδη (πιθανον) ειναι ομορφη και καυλιαρα και ειναι και προθυμη να κανει σεξ με τον δικο της ολη μερα και να δεχτει και τριο με αλλη γυναικα, εξασφαλισε να μην φαει κερατο ποτέ.
Το κακο ειναι οτι τα πιστευουν κιολας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Αστο τύπε.
Το κοριτσι εχει την εντυπωση οτι επειδη (πιθανον) ειναι ομορφη και καυλιαρα και ειναι και προθυμη να κανει σεξ με τον δικο της ολη μερα και να δεχτει και τριο με αλλη γυναικα, εξασφαλισε να μην φαει κερατο ποτέ.
Το κακο ειναι οτι τα πιστευουν κιολας.

Ετσι φαινεται....Και να πειs οτι δεν εχουν πληροφορηση για το τι γινεται

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2on1:
Ετσι φαινεται....Και να πειs οτι δεν εχουν πληροφορηση για το τι γινεται

ναι κ γιατι ν το επιτρέψω ν γινει αυτο? όσο πεερνά απ το χέρι μου θα το εμποδίσω. δενν ανέχομαι να μαι η δεύτερη

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διάβασα τα ενδιάμεσα. μονο το αρχικό ποστ. Μην κάνεις ποτέ εξετάσεις DNA, είσαι κλασικη ελληνίδα που κάνει το τόσο Τ____Ο____Σ_____Ο με το συμπάθειο για να δίνει νόημα σε καταστάσεις που δεν έχουν ούτε ίχνος απο αυτό. Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να μιλάτε; ποιο είναι το πρόβλημα, όπως εσύ είπες, αν και όταν συναντηθήτε να ξεπατωθήτε στο πήδημα; Τι σε μπερδεύει τελικά; Που σου μιλάει στο ιντερνετ; Κάντον μπλοκ και οποτε θες να καυλαντίσεις ξεμπλοκαρετον. Αυτή είναι η γνώμη μου και αν σου φαίνομαι επιθετικός....είμαι.

οκ.... δεν ειναι τοσο απλή η κατάσταση δεν περιμενω ν καταλάβουν πολλοί

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• 7.jpg
    7.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 69

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:2on1:
ναι κ γιατι ν το επιτρέψω ν γινει αυτο? όσο πεερνά απ το χέρι μου θα το εμποδίσω. δενν ανέχομαι να μαι η δεύτερη
Ας είσαι η πρώτη τότε. Απλά θα έχει λίγο ουρά μετά από εσένα if you don't mind.

:2funny:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρισα κ αλλον ιταλο.βγηκαμε γ δειπνο και την αλλη μερα μ εστελνε σ αγαπω. εντωμεταξυ μ  ειπε οτι αυγοστο φευγει. τ ειπα τοτε ν κοψει τα σ αγαπω κ ν περασουμε καλα. ο αλλος ιταλος ερεται αρχες αγουστου... :rolleyes: :rolleyes:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γνωρισα κ αλλον ιταλο.βγηκαμε γ δειπνο και την αλλη μερα μ εστελνε σ αγαπω. εντωμεταξυ μ  ειπε οτι αυγοστο φευγει. τ ειπα τοτε ν κοψει τα σ αγαπω κ ν περασουμε καλα. ο αλλος ιταλος ερεται αρχες αγουστου... :rolleyes: :rolleyes:
Ευχαριστουμε που επελεξες εμας για την ενημερωση μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom