Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καθημερινο είναι οτι φοραω μίνια στη δουλεια !
Ω μα θα είστε ένα χάρμα οφθαλμών... Θα είσθε μία καλίπηγος ελληνίς.. Μία ποθητή νεανίδα που ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες του Μεγάλου Ανατολικού.. Είμαι βέβαιος πως έχετε ωραία στήθη.. με θηλές που ορθώνονται είτε με το απαλό αεράκι είτε μόλις συναντήουν τις λάγνες αντρικές ματιές.. Ω μη μου πείτε πως πλανώμαι...

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ω μα θα είστε ένα χάρμα οφθαλμών... Θα είσθε μία καλίπηγος ελληνίς.. Μία ποθητή νεανίδα που ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες του Μεγάλου Ανατολικού.. Είμαι βέβαιος πως έχετε ωραία στήθη.. με θηλές που ορθώνονται είτε με το απαλό αεράκι είτε μόλις συναντήουν τις λάγνες αντρικές ματιές.. Ω μη μου πείτε πως πλανώμαι...

αφου ειπα και πριν εκπροσωπο επαξια τη χωρα μου!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Ναι αλλα το καθηκον επιτασσει αυτη τη στιγμη να δωσουμε απο κοινου την μαχη μεσα απο τα συνορα μαs....Οχι αλλου να τρωs να πινειs και να τσαταρειs ...και αλλου να πηγαινειs να ξαπλαρειs
Ηθικα και δημογραφικα δεν ειναι σωστο

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλα το καθηκον επιτασσει αυτη τη στιγμη να δωσουμε απο κοινου την μαχη μεσα απο τα συνορα μαs....Οχι αλλου να τρωs να πινειs και να τσαταρειs ...και αλλου να πηγαινειs να ξαπλαρειs
Ηθικα και δημογραφικα δεν ειναι σωστο

ας μου δωσει λεφτα η ελλαδα κ ερχομαι.

kopernikos34

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Αλλο ενα ποστ που δειχνει οτι δεν ξερεις τιποτα απο αντρες.
Μαλλον εσυ δεν ξερεις τιποτα απο γυναικες. Εγω αν η γυναικα μου μου κανει τα αχατηρια μου στο κρεββατι και περιποιειται τον εαυτο της και ειναι σχετικα ομορφι, εγω δεν προκειται να την κερατωσω. Μεγαλο ρολο παιζει η συμπεριφορα της γυναικας μετα τον γαμο...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
ας μου δωσει λεφτα η ελλαδα κ ερχομαι.

Καποτε ....εναs λιγοτερο ομορφοs απο μενα.....προεδροs κι αυτοs, ειχε πει
Μην κοιταs τι μπορει να κανει η πατριδα σου για σενα, αλλα τι μπορει να κανειs εσυ για την πατριδα....
Μην ζηταs λεφτα.....καντο για την πατριδα ρε γμτ

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Από την ταραχή που σας έφερε η εικόνα ζωικού χυμού ή σπέρματος επί το λαικότερο επί θηλών ή χειλέων γίνατε αναορθόγραφη.. Εκπροσωπώ είναι το σωστό.. αλλά ας μην ξεφύγουμε.. άλλοστε στον έρωτα και την ορθογραφία όλα επιτρέπονται.. Σας φαντάζαομαι ημίγυμνη οδαλίσκη σε ανάκλυντρο με τον ωραίο ιταλό σας να σας πρσοφέρει με τα ακροδάχτυλα σταφύλι και με τον ωραίο άγγλο στα πόδια σας.. Οι αγγλοι παρά τις μεγαλοστομίες τους όπως πιθανόν να ξέρετε έχουν μία εγγενή τάση υποτακτικόητας.. Γι αυτούς η Θάτσερ η σιδηρά κυρία ήταν η Μητερούλα όπως ο στάλιν ήταν ο πατερούλης για τους άγριους΄και αδάμαστους Ρώσους...

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον εσυ δεν ξερεις τιποτα απο γυναικες. Εγω αν η γυναικα μου μου κανει τα αχατηρια μου στο κρεββατι και περιποιειται τον εαυτο της και ειναι σχετικα ομορφι, εγω δεν προκειται να την κερατωσω. Μεγαλο ρολο παιζει η συμπεριφορα της γυναικας μετα τον γαμο...

σωστοοοοοοοοοοοοοο οταν μιλαω εγωωω

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νέοι είστε εκτός θέματος... Γυρίσαμε σελίδα.. Η μικρή νυχτερινή θεραπενίς μας ομολογέι πως φτιάχτηκε.. είτε σιωπείστε είτε προσαρμοστείτε με ευγένεια και τακτ

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ναι  αλλα τα λεs απο μακρυα  και οι  ντοπιεs εδω δεν ακουν
Μα αγαπητέ μου , η καλή μας νυχτερινή θεραπενίς ίσως κι για αυτό ξενιτεύτηκε.. Τι κοινό μπορεί να είχε με τις εδώ μικροαστές.. ? Πως να την χωρέσει αυτή η μικρόμυαλη πατρίδα ? αυτήν που ο ωραίος ως Αινείας Ιταλός κρατάει σφικτά μεσα στην καρδιά του ? Αυτήν που ο ωραίος βρετανός πασχίζει να κατακτήσει ? Αυτήν που αναστατώνει με τις ενδυματολογικές επιλογές της όχι μόνο τον αντρικό πληθυσμό του εργασιακού της χώρου αλλά ακόμη και εμάς που διαβάζουμε τώρα αμέριμνοι για μίνια και ξώβυζα ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπαρχει και μεγαλυτερη καυλα απο τα μίνια... τα σορτσάκια  :dancing:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι  αλλα τα λεs απο μακρυα  και οι  ντοπιεs εδω δεν ακουν

κοιτα απο τη μια ειναι λαθος της γυναικας να αφηνεται και ν μη περιποιειται απο την αλλη ομως δεν παιζει ρολο μονο η εξωτερική εμφανιση. τωρα πιστευω οτι αν η γυναικα και σεξουαλική ειναι και περιποιείται και όλα αυτα τοτε μαλλον κατι δεν παει με τον άλλον καλά

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Υπαρχει και μεγαλυτερη καυλα απο τα μίνια... τα σορτσάκια  :dancing:
οχι ρε Μπολντ.Μαλακια ειναι σε σχεση με το μινακι.Ειναι και στην μοδα τωρα τα σορτσακια και τα φορανε ολες :huh:

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μα αγαπητέ μου , η καλή μας νυχτερινή θεραπενίς ίσως κι για αυτό ξενιτεύτηκε.. Τι κοινό μπορεί να είχε με τις εδώ μικροαστές.. ?

βασικα η αληθεια ειναι οτι στην θεσσαλονικη απ οπου και καταγομαι υπαρχουν πολυ ωραιες κοπελες. σαν συνολο ομως ο μεσο ορος ειναι καλυτερος στο λονδινο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
κοιτα απο τη μια ειναι λαθος της γυναικας να αφηνεται και ν μη περιποιειται απο την αλλη ομως δεν παιζει ρολο μονο η εξωτερική εμφανιση. τωρα πιστευω οτι αν η γυναικα και σεξουαλική ειναι και περιποιείται και όλα αυτα τοτε μαλλον κατι δεν παει με τον άλλον καλά
:rockon: :rockon:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βασικα η αληθεια ειναι οτι στην θεσσαλονικη απ οπου και καταγομαι υπαρχουν πολυ ωραιες κοπελες. σαν συνολο ομως ο μεσο ορος ειναι καλυτερος στο λονδινο
Εχω ζήσει εκεί δέκα χρόνια και αυτό που λες είναι αλήθεια. Οπως και να γινει το Λονδίνο είναι μία Κοσμοπολίτικη Μητρόπολη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι ρε Μπολντ.Μαλακια ειναι σε σχεση με το μινακι.Ειναι και στην μοδα τωρα τα σορτσακια και τα φορανε ολες :huh:

εμενα σημερα στο μολ παλι μου εφυγε το κλαπετο παντως. Μερικες φιλε με σορτσακι δεν παιζονται... και εχουν και την πλαταρα απο πανω και το μαλλακι το ωραιο ασε σου λεω τρελα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό πως μπορεί και περιποιημένη να είναι και σεξουαλική αλλά να είναι και σπίστευτα βαρετή και κουραστική ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.124
Πόντοι
12.756
εμενα σημερα στο μολ παλι μου εφυγε το κλαπετο παντως. Μερικες φιλε με σορτσακι δεν παιζονται... και εχουν και την πλαταρα απο πανω και το μαλλακι το ωραιο ασε σου λεω τρελα

Εσυ ρε Μπολντυ πηγαινεις στο Mall για να περνεις ματι ? ολο εκει εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom