Νέα

Μπερδεμένη Ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gold23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φοβερό σασπένς, όλο το bourdela έχει χάσει τον ύπνο του για το τι θα γίνει παρακάτω. Να το κάνεις και σενάριο να το πουλήσεις στον Ant1, ποιος Σουλεϊμάν και μαλακίες, 95% τηλεθέαση θα πιάσει με τον Άγγλο, το Γάλλο και τον Πόντιο.  :rockon:

πόντιος δεν εχει μπει στο σκηνικο

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σωστά το ν πριν από το β γίνεται μ.. Ναι παμβρώμική, σκόνη δαχτυλιές και στίγματα από αν θυμάμαι καλά κοκα κόλα... Αλλης προέλευσης λεκέδες πάντως δεν είναι. δεν συνηθίζεται. Προτιμάμε το Real από το Virtual. ... Λύθηκε η απορία σας ?

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά το ν πριν από το β γίνεται μ.. Ναι παμβρώμική, σκόνη δαχτυλιές και στίγματα από αν θυμάμαι καλά κοκα κόλα... Αλλης προέλευσης λεκέδες πάντως δεν είναι. δεν συνηθίζεται. Προτιμάμε το Real από το Virtual. ... Λύθηκε η απορία σας ?

μήπως :bigdick:??

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σωστή η παρατήρηση σας δεσποινίς μου αλλά και πάλι.. Προτιμώ να μην χαραμίζω το ζωικό χυμό μου επί άψυχων αντικειμένων αλλά να τον εναποθέτω είτε επί αδηφάγων χειλέων είτε διογκωμένων από την προσμονή και απόλαυση θηλών.. Ελπίχω να μην σας σοκάρω

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σωστή η παρατήρηση σας δεσποινίς μου αλλά και πάλι.. Προτιμώ να μην χαραμίζω το ζωικό χυμό μου επί άψυχων αντικειμένων αλλά να τον εναποθέτω είτε επί αδηφάγων χειλέων είτε διογκωμένων από την προσμονή και απόλαυση θηλών.. Ελπίχω να μην σας σοκάρω

φτιάχτηκα!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.830
Πόντοι
37.127
Είναι πικρή ιστορία δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί έχουμε αισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλα όλα μπορούν να παιξουν όπς είπα να βρει αλλη να βρω άλλον κλπ. πως μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε μια τετοια κατασταση.απλά τον προηγούμενο μήνα που βρεθήκαμε  είπαμε να προσπαθήσει η για μικρότερης διάρκκειας συμβόλαια ή αργότερα για δουλειά land-based.  Πάντως ίσως ακουστεί κάπς σκληρό αλλά του είπα οτι μπορεί και να μην ξαναβρεθούμε δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.Έτσι ένιωσα πάντως.

τι σε έκανε να μοιραστείς την ιστορία σου με τους αναγνώστες του bou? γιατί δεν άνοιγες ένα blog που θα συνέλεγες γνώμες από ένα ευρύτερο κοινό ...γιατί ειδικά εδώ ?

μήπως ενδόμυχα στο υποσυνείδητό σου θέλεις να ζήσεις τον καθαρά σαρκικό έρωτα αφού δεν μπορείς να εκπληρώσεις εκείνον που συναισθηματικά σε καλύπτει?

μήπως τελικά θες να μας χρησιμοποιήσεις σαν αντικείμενα ηδονής  για να ξεπεράσεις τον Ιταλό? 

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νειώθετε αυτή την γλύκα ? αυτό το μούδιασμα ? Αυτό το ανεπαίσθητο τρέμουλο των  αισθήσεων ?  Μιλήστε μας γι αυτό αν δεν εντρεπεσθε.. Τόσα και τόσα μας είπατε για τους Μνηστήρες σας.. Στα μάτια μας η νήσος της Βρετανίας φαντάζει μία Ιθάκη πλεόν

OP
OP
G

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τι σε έκανε να μοιραστείς την ιστορία σου με τους αναγνώστες του bou? γιατί δεν άνοιγες ένα blog που θα συνέλεγες γνώμες από ένα ευρύτερο κοινό ...γιατί ειδικά εδώ ?

μήπως ενδόμυχα στο υποσυνείδητό σου θέλεις να ζήσεις τον καθαρά σαρκικό έρωτα αφού δεν μπορείς να εκπληρώσεις εκείνον που συναισθηματικά σε καλύπτει?

μήπως τελικά θες να μας χρησιμοποιήσεις σαν αντικείμενα ηδονής  για να ξεπεράσεις τον Ιταλό?   

συναισθηματικά έχω πει οτι τον θέλω τον συγκεκριμένο άνθρωπο. αλλα αφου υπαρχει αποσταση και λυση δε βρισκεται προσ το παρον ήθελα να το μοιραστω σε ενα φορουμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom