Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
παντα!τωρα που βρηκα κ αλλο παθων θα γινει πιτσαρια γκραντε!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
...εγω θελεις απο χαζομαρα,θελεις να δω αν σκοπευει να με ξεπεταξει,θελεις η ωραια πιπα την αφησα να δω που θα το παει και το πηγε εκει που περιμενα...

Καμμία χαζομάρα.......αφού στην τελική πέρασες καλά,δεν πειράζει που δεν  :knockinb:
Το θέμα του χρόνου όμως είναι σημαντικό........αν θυμάμαι καλά,ολα τα δωμάτια εχουν ρολοι,επομένως είναι ευθυνη της κοπέλλας να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο.......5 λεπτά πάνω η κάτω δεν έχουν μεγάλη σημασία βέβαια,αλλά οι ξεπέτες του 20λεπτου είναι απαράδεκτες........

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Καμμία χαζομάρα.......αφού στην τελική πέρασες καλά,δεν πειράζει που δεν  :knockinb:
Το θέμα του χρόνου όμως είναι σημαντικό........αν θυμάμαι καλά,ολα τα δωμάτια εχουν ρολοι,επομένως είναι ευθυνη της κοπέλλας να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο.......5 λεπτά πάνω η κάτω δεν έχουν μεγάλη σημασία βέβαια,αλλά οι ξεπέτες του 20λεπτου είναι απαράδεκτες........

Εκατσε στο δματιο καθαρα 30 λεπτα καιπληρωθηκε για 45.....δεν ειμαι τσιπης αλλα το σχολιαζω για να ειμαστε σωστοι.

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Μετα απο περασμα με 4 κοπελες απο το εν λογω καταστημα οι εξης εμπειριες μου ειναι:
Σαμπρινα: Εμφανισιακα δε με τρελαινει και μασαζ ψιλοαδιαφορο. Στο δευτερο μερος αρκετα καλη, αντεχει και δε σε περιοριζει.
Καρολινα: Απιστευτο τουμπανο, απο τα καλυτερα σωματα που εχω δει.¨Καλουτσικο μασαζ. Αλλα την εχω παθει και εγω.2 φορες εχω παει και τις 2 με τελειωσε με στομα!Μπορει να ημουν χαζος και εγω που δε πιεσα αλλα δεν ειναι του στυλ μου. Απλως δε θα την ξαναπαρω.
Βικυ(νομιζω): Πολυ γυμνασμενο σωμα απο κορμο και πανω, κωλος ψιλοχαλαρος. Μασαζ μετριο αλλα στα του αγωνα αρκετα καλη μπορω να πω.
Χαρα: Τι να πω??? Το καλυτερο και το πιο δυνατο μασαζ που μου εχουν κανει! Και στο σεξ μου εβγαλε μια απιστευτη καυλα και μετα περιποιηση σαν να ειμαι ο γκομενος της. Εχει μερικα παραπανω χρονακια (που υπο νορμαλ συνθηκες με  χαλανε) αλλα με αυτο το σωμα και με αυτες τις επιδοσεις ειναι η εκλεκτη!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μετα απο περασμα με 4 κοπελες απο το εν λογω καταστημα οι εξης εμπειριες μου ειναι:
Σαμπρινα: Εμφανισιακα δε με τρελαινει και μασαζ ψιλοαδιαφορο. Στο δευτερο μερος αρκετα καλη, αντεχει και δε σε περιοριζει.
Καρολινα: Απιστευτο τουμπανο, απο τα καλυτερα σωματα που εχω δει.¨Καλουτσικο μασαζ. Αλλα την εχω παθει και εγω.2 φορες εχω παει και τις 2 με τελειωσε με στομα!Μπορει να ημουν χαζος και εγω που δε πιεσα αλλα δεν ειναι του στυλ μου. Απλως δε θα την ξαναπαρω.
Βικυ(νομιζω): Πολυ γυμνασμενο σωμα απο κορμο και πανω, κωλος ψιλοχαλαρος. Μασαζ μετριο αλλα στα του αγωνα αρκετα καλη μπορω να πω.
Χαρα: Τι να πω??? Το καλυτερο και το πιο δυνατο μασαζ που μου εχουν κανει! Και στο σεξ μου εβγαλε μια απιστευτη καυλα και μετα περιποιηση σαν να ειμαι ο γκομενος της. Εχει μερικα παραπανω χρονακια (που υπο νορμαλ συνθηκες με  χαλανε) αλλα με αυτο το σωμα και με αυτες τις επιδοσεις ειναι η εκλεκτη!!

σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.......τη Βίκυ δεν την γνώρισα,εμεινε λίγο και δεν την πρόλαβα....

Αλλά συνάδελφε,την καλύτερη δεν εχεις δοκιμασει....πως σου ξεφυγε?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
χααααααα μεγαλώνει το μαγαζι! Ζεσταίνω φούρνο κ εχω μαργαρίτα με καυτερό σουτζούκι κ σπέσιαλ πίτσα καρμπονάρα!θα στείλω το γκουρού να παρει παραγγελίες,ενας ενας μη βιαζεστεεεεεεε

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ωπ,και αλλος στην ομαδα.στις 3 πιτσες η μια δωρο...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
Η καρολινα νομιζω ξεβαφει, ειναι τοσο σκουρη που χανει το βραζιλιανικο και πλησιαζει το βαθυ γυφτε.
Οσοι νομιζουν οτι ειναι ετσι οι βραζιλιανες..
Ας μην το σχολιασουμε αλλο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η καρολινα νομιζω ξεβαφει, ειναι τοσο σκουρη που χανει το βραζιλιανικο και πλησιαζει το βαθυ γυφτε.

υπερβολικό σχόλιο.......εμείς οι Ελληνες δεν είμασταν ποτέ ρατσιστές και ούτε θα γίνουμε......ο τόπος καταγωγής μιάς κοπέλλας δεν εχει καμμία σημασία,οι υπηρεσίες της μας ενδιαφέρουν.....
Τώρα,αν η κοπέλλα δεν θέλει να κάνει σεξ,δικαίωμά της είναι.......αρκεί να το πει από την αρχή.Απ' ότι διαβάζω,και η Μαριάννα δεν κάνει σεξ,αλλά δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανείς..........

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
υπερβολικό σχόλιο.......εμείς οι Ελληνες δεν είμασταν ποτέ ρατσιστές και ούτε θα γίνουμε.....
Γιατι, νομιζεις οτι αυτη δε θα λεει για μας οτι ειμαστε
Καραφλες
Μικροτσουτσουνοι
Κοιλαραδες
Μυτογκες
Προωροι
Μπιχληδες
Αξυριστοι
ΛΙΓΟΥΡΙΑ
αυνανες
Τσιπηδες
Στραβοτσουτσουνοι
Κοντοπιθαροι
Πασοκατζηδες
Και αλλα πολλα ρατσιστικα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μπορεί να τα λέει,αγαπητέ,δεν το ξέρω.......αλλά δεν τα λέει,ούτε τα γράφει δημόσια,διαφορετικά κάτι θα είχε πάρει το αυτί μας........

Δεν έχω καμμιά ιδιαίτερη συμπάθεια για την συγκεκριμένη κοπέλλα,αλλά νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί υπερβολικά........

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δεν έχω καμμιά ιδιαίτερη συμπάθεια για την συγκεκριμένη κοπέλλα,αλλά νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί υπερβολικά........

Υπονοεις οτι λεμε-λεω ψεμματα η οτι εσκεμμενα θυσιασα το 60αρι για να εχω πατημα να λεω οτι δεν περασα καλα και αν ναι για ποιο λογο;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Υπονοεις οτι λεμε-λεω ψεμματα η οτι εσκεμμενα θυσιασα το 60αρι για να εχω πατημα να λεω οτι δεν περασα καλα και αν ναι για ποιο λογο;

Προφανώς και όχι.....εσύ έγραψες μια κριτική,την διάβασα προσεκτικά και νομίζω ότι και αληθινή είναι και αντικειμενική.......

Οι κριτικές είναι πάντα χρήσιμες και βοηθούν στην σωστή ενημέρωση και των υπολοίπων.......
Στα σχόλια κάποιων αναφέρθηκα,που τα θεωρώ υπερβολικά.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Προφανώς και όχι.....εσύ έγραψες μια κριτική,την διάβασα προσεκτικά και νομίζω ότι και αληθινή είναι και αντικειμενική.......

Οι κριτικές είναι πάντα χρήσιμες και βοηθούν στην σωστή ενημέρωση και των υπολοίπων.......
Στα σχόλια κάποιων αναφέρθηκα,που τα θεωρώ υπερβολικά.

Οκ, δεκτό.

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Ρομα? :cheesy:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σιγα μην ειναι και λατινα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δηλαδή δεν μεγάλωσε στις φαβέλες του Ρίου ντε Τζανέιρου;
Νον αμπλάρ πορτουγκές;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom