Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.113
Πόντοι
6.256
Δεν βοήθησες........την έχουμε δει την Μαριάννα και την ξέρουμε......το θέμα είναι αν είναι καλή στο δωμάτιο.....αυτό δεν μας το είπες..... :idiot:
Εγω θα σου πω τι κανει στο δωματιο? ενας kontolagnos?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τόσο καλή πίπα κάνει?
ή μου είσατε ψιλο-εύκολοι...???

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

επιτελους κ αλλος που ΔΕΝ  γαμησε τη καρολινα,νομιζα οτι ημουν ο μονος κ αρχισα να αισθανομαι ασχημα...  :dancing:

καλά,εσένα μόνο ο guru13 μπορεί να σε κάνει καλά.......... :rockon:

Διάβασα προσεκτικά την κριτική του συναγωνιστή........κατά τη γνώμη μου δεν φταίει η κοπέλλα,και θα εξηγήσω το γιατί :
Πρώτον,αυτή έκανε το μασαζ της και προχώρησε στο παρασύνθημα..... :pipa3: είναι και δική μας ευθυνη να κοντρολάρουμε την κατάσταση ώστε να μην έρθει το τέλος,αλλά να επακολουθήσει και  :knockinb:
Δεύτερον,μην πηγαίνετε βρε παιδιά στα μαγαζιά την ώρα που κλείνουν.......είναι προφανές ότι οι κοπέλλες θα είναι κουρασμένες και ισως και βιαστικές να φύγουν......

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δυνατο ροστερ αλλα θελει τουλαχιστον 1 δωματιο ακομα αμα περιμενεις στο σαλονι γαμησε τα

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095

Διάβασα προσεκτικά την κριτική του συναγωνιστή........κατά τη γνώμη μου δεν φταίει η κοπέλλα,και θα εξηγήσω το γιατί :
Πρώτον,αυτή έκανε το μασαζ της και προχώρησε στο παρασύνθημα..... :pipa3: είναι και δική μας ευθυνη να κοντρολάρουμε την κατάσταση ώστε να μην έρθει το τέλος,αλλά να επακολουθήσει και  :knockinb:
Δεύτερον,μην πηγαίνετε βρε παιδιά στα μαγαζιά την ώρα που κλείνουν.......είναι προφανές ότι οι κοπέλλες θα είναι κουρασμένες και ισως και βιαστικές να φύγουν......
χααααααααα ο guru μονο για πιτσα ειναι καλος!
μεχρι το παρασυνθημα προχωραει η συγκεκριμενη!ασχετα αν εχω μιλησει με 5 διαφορετικους τυπους,συμφομουριτες κ μη κ μου ειπαν οτι προχωρησανε κ μετα το παρασυνθημα!συμπερασμα?η κυρια κανει επιλεκτικο γαμησι κατι που με εκνευριζει αφανταστα...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
χααααααααα ο guru μονο για πιτσα ειναι καλος!
μεχρι το παρασυνθημα προχωραει η συγκεκριμενη!ασχετα αν εχω μιλησει με 5 διαφορετικους τυπους,συμφομουριτες κ μη κ μου ειπαν οτι προχωρησανε κ μετα το παρασυνθημα!συμπερασμα?η κυρια κανει επιλεκτικο γαμησι κατι που με εκνευριζει αφανταστα...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ....εχω πονοδοντο...δεν θα μπορεσω...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

Πρώτον,αυτή έκανε το μασαζ της και προχώρησε στο παρασύνθημα..... :pipa3: είναι και δική μας ευθυνη να κοντρολάρουμε την κατάσταση ώστε να μην έρθει το τέλος,αλλά να επακολουθήσει και  :knockinb:
πεστα μωρε αντι...αιντε εδω μεσα πια!!!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
άστα... για ευκολάκια σας κόβω...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πλάκα κάνω μη τσιμπας... περί πρόωρης...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
πλάκα κάνω μη τσιμπας... περί πρόωρης...

χαχαχα.......δεν τσιμπάω.......απλά γελάω που μερικοί συναγωνιστές δεν ξέρουνε να χειριστούνε καταστάσεις μέσα στο δωμάτιο και έρχονται μετά εδώ για να παραπονεθούν......

Πέρα από την πλάκα όμως,στο συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει και η Ολγα.......που και σε καθοδηγεί σωστά και ακούει τα παράπονα και τις υποδείξεις και έχει τον τρόπο της να διορθώνει τα πράγματα.......

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
χαχαχα.......δεν τσιμπάω.......απλά γελάω που μερικοί συναγωνιστές δεν ξέρουνε να χειριστούνε καταστάσεις μέσα στο δωμάτιο και έρχονται μετά εδώ για να παραπονεθούν......

Πέρα από την πλάκα όμως,στο συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει και η Ολγα.......που και σε καθοδηγεί σωστά και ακούει τα παράπονα και τις υποδείξεις και έχει τον τρόπο της να διορθώνει τα πράγματα.......

...εγω θελεις απο χαζομαρα,θελεις να δω αν σκοπευει να με ξεπεταξει,θελεις η ωραια πιπα την αφησα να δω που θα το παει και το πηγε εκει που περιμενα...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
παικτη σου απαντησα μολις τωρα στη κριτικη σου...αν θες με πμ να τα πουμε για να μη χαλασουμε το ονειρο εδω στα λεβεντοπαιδα,ευχαριστως

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παικτη σου απαντησα μολις τωρα στη κριτικη σου...αν θες με πμ να τα πουμε για να μη χαλασουμε το ονειρο εδω στα λεβεντοπαιδα,ευχαριστως
μην ξεχασεις να στειλεις και μια πιτσα...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom