kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
Ολγα, οι πελατες ειναι κουκλοι?ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ
Ολγα, οι πελατες ειναι κουκλοι?ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ
Eναs αντραs που φοραει παντελόνια πρεπει να ξερει και να ζηταει και συγγνωμη. Σορρυ ζηταω από τα 2 κορίτσια τηs Ολγαs. Καλη συνεχεια σε ολουs.
Και εγω τα εχω γυρισει όλα και εχω αποψη. Και παντα συνδυάζω να είναι μουναρα, πολύ καλο μασαζ και πολύ καλο πρόγραμμα.
καλημέρα ΌλγαΚαλημερα σε ολους σας !!!!!!!!!! ;) ;) ;)σημερα ειναι η Καρολινα η Χαρα η Ελενη η Σαμπρινα και η Δημητρα ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι!!!!!!!!!!!!! θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τισ 6 το απογευμα σας περιμενουμε με πολλη αγαπη!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) φιλακια πολλα παντου καλο σαββατοκυριακο!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι η Καρολινα η Ερρικα η Σαμπρινα και η Ελενη ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!, θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ!!!!!!!!. Ελατε σημερα γιατι αυριο θα ειμαστε κλειστα λογω επισημης αργιας 28ης οκτωβριου!!!!!!!!!!!!. φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μια παρελαση εστω βρε αδελφε!!1ελα βρε Ολγα με τις επίσημες αργίες.......ισα ισα,ο εργαζόμενος που δεν δουλευει εκείνη την ημέρα θέλει να πάει κάπου να χαλαρώσει,να διασκεδάσει.......προτείνω να λειτουργήσει το μαγαζί και στα δωμάτι;α να παίζουν εμβατήρια,αντί για χαλαρωτική μουσική.....ετσι για ....... "ανύψωση" του εθνικού φρονήματος.......
ελα βρε Ολγα με τις επίσημες αργίες.......ισα ισα,ο εργαζόμενος που δεν δουλευει εκείνη την ημέρα θέλει να πάει κάπου να χαλαρώσει,να διασκεδάσει.......προτείνω να λειτουργήσει το μαγαζί και στα δωμάτι;α να παίζουν εμβατήρια,αντί για χαλαρωτική μουσική.....ετσι για ....... "ανύψωση" του εθνικού φρονήματος.......
τις αργιες οι παντρεμενοι ειναι σπιτι.....