Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ, Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!! :-* :-* :-* :-*

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Γειά σας. Τι νέα;

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! :) :) :) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! :) :) :) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
thks καλημέρα Όλγα!!

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΡΡΙΚΑ!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΧΑΡΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ,!!!!!!!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Σήμερα ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν έχει ? (σε πρόλαβα)
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΧΑΡΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κατά πληροφορίες μου,η Ελένη πρόκειται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με κάτι καινούργιο.......το φυλάει για έκπληξη,όπως μου είπε,για τους καλούς πελάτες που είναι και τσαχπινογαργαλιάρηδες...... :rockon:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Κατά πληροφορίες μου,η Ελένη πρόκειται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με κάτι καινούργιο.......το φυλάει για έκπληξη,όπως μου είπε,για τους καλούς πελάτες που είναι και τσαχπινογαργαλιάρηδες...... :rockon:
αν δεν εχει μεγαλο στηθος,αστο καλυτερα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
αν δεν εχει μεγαλο στηθος,αστο καλυτερα...

εχει το σωστό στήθος,και το κυριότερο,φυσικό..... :tits: εμένα τα σιλικονάτα δεν μου αρέσουν......τώρα,αν ψάχνεις για 5άρια,έχει το μαγαζί την κατάλληλη.......το όνομά της αρχίζει από Δ.... :tits2: :tits2:

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
:gay: :gay: :gay:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

τι αλλο να βαλει αυτη η κοπελα στο προγραμμα της τα κανει ολα με παθος πραγματικα τιμια επιλογη για οποιον την επιλεξει!!!!!! μπραβο ελενη!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
τι αλλο να βαλει αυτη η κοπελα στο προγραμμα της τα κανει ολα με παθος πραγματικα τιμια επιλογη για οποιον την επιλεξει!!!!!! μπραβο ελενη!!!

δεν έχεις αρκετή φαντασία........για σκέψου......... :think: :think:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
εμένα τα σιλικονάτα δεν μου αρέσουν......τώρα,αν ψάχνεις για 5άρια,έχει το μαγαζί την κατάλληλη.......το όνομά της αρχίζει από Δ.... :tits2: :tits2:
Το οτι ειναι χοντρη δεν εχει και τοση σημασια  ε? το παραβλεπουμε?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Θα βάλει η Ελένη και την πίσω πόρτα στο παιχνίδι;
Την μικρή τρυπούλα;
Μη με προκαλείτε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom