belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ, Η ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑ!!!!!! :-* :-* :-* :-*
τι έχουν αρχίσει να κρύβουν τις καλές Θεραπεύτριες;;Εχει αλλαξει κατι στα μασατζιδικα και δεν το μαθα?
Αν κρυβεις τα καλα κοματια των μασαζ δεν κανεις καλα
τι έχουν αρχίσει να κρύβουν τις καλές Θεραπεύτριες;;
Ναι. Τις φυλάνε στην Ουκρανία και στη Ρωσία......
thks καλημέρα Όλγα!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
αν δεν εχει μεγαλο στηθος,αστο καλυτερα...Κατά πληροφορίες μου,η Ελένη πρόκειται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με κάτι καινούργιο.......το φυλάει για έκπληξη,όπως μου είπε,για τους καλούς πελάτες που είναι και τσαχπινογαργαλιάρηδες......
αν δεν εχει μεγαλο στηθος,αστο καλυτερα...
Κατά πληροφορίες μου,η Ελένη πρόκειται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με κάτι καινούργιο.......το φυλάει για έκπληξη,όπως μου είπε,για τους καλούς πελάτες που είναι και τσαχπινογαργαλιάρηδες......
Κατά πληροφορίες μου,η Ελένη πρόκειται να εμπλουτίσει το πρόγραμμά της με κάτι καινούργιο.......το φυλάει για έκπληξη,όπως μου είπε,για τους καλούς πελάτες που είναι και τσαχπινογαργαλιάρηδες......
τι αλλο να βαλει αυτη η κοπελα στο προγραμμα της τα κανει ολα με παθος πραγματικα τιμια επιλογη για οποιον την επιλεξει!!!!!! μπραβο ελενη!!!
Το οτι ειναι χοντρη δεν εχει και τοση σημασια ε? το παραβλεπουμε?εμένα τα σιλικονάτα δεν μου αρέσουν......τώρα,αν ψάχνεις για 5άρια,έχει το μαγαζί την κατάλληλη.......το όνομά της αρχίζει από Δ....