Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ.!!!!!!!!!!!11 ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ.!!!!!!!!!!!11 ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
γραφε με μικρα.βλεπουμε ακομα..

EVERGREY78

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
93
Πόντοι
0
Για πείτε ρε παιδιά τι πρωτότυπο θα βάλει η Ελένη στο πρόγραμμα??? Πάντως και έτσι όπως είναι τώρα τα τιμάει τα λεφτά που παίρνει!!!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Δηλαδή δεν έχει γλωσσόφιλα?

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!! σημερα ειναι η Καρολινα η Ερρικα η Χαρα η Ελενη η Δημητρα και η Σαμπρινα ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι!!!!!!!!! θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ! φιλακια πολλα παντου!!!!! :-* :-* :-* :-*

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Oλγα μηπωs θεs να πληρωσουμε για να περασουμε με τιs Ερρικα και Σαμπρινα ?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για πείτε ρε παιδιά τι πρωτότυπο θα βάλει η Ελένη στο πρόγραμμα??? Πάντως και έτσι όπως είναι τώρα τα τιμάει τα λεφτά που παίρνει!!!

γιατί δεν πας μια βόλτα να μας πεις κι εμάς?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Oλγα μηπωs θεs να πληρωσουμε για να περασουμε με τιs Ερρικα και Σαμπρινα ?

είσαι σοβαρός? και οι δύο κάνουν καταπληκτικό μασαζ,ειδικά δε η Ερρικα κάνει ισως το καλύτερο μασαζ που υπάρχει......όσο δε για τα υπόλοιπα,εντάξει η Ερρικα κάνει μόνο  :pipa3:,αλλά την κάνει πάρα πολύ καλά......η δε Σαμπρίνα κάνει body to body άπαιχτο........και αντικειμενικά είναι ωραία κοπέλλα.

Καλό είναι να μην γράφουμε ότι θέλουμε εδώ μέσα........εγω όποτε πήγα στο μαγαζί αυτό είχε συνεχώς κόσμο και αυτό δεν είναι τυχαίο.....και αν δεν πιστευεις εμένα,εχουν αναφερθεί με καλά λόγια για τις κοπέλλες συναγωνιστές με ιδιαίτερη εμπειρία,που έχουν γυρίσει όλα τα μαγαζιά........

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ακου ρε μαγκα....Οσον αφορα το μασαζ που εγραψεs γιατι και εμενα μου αρεσει πολύ το μασαζ, μπορει να μην εχω περασει με καμμια απο τιs 2 αλλα παω πασο αφου εχειs περασει και με τιs 2 και σου αρεσε. Αλλα μην λεs oτι είναι ομορφεs και κουκλεs, Αμα εσυ δινειs 80-60αρια για αυτεs δικαιωμα σου (δεν λεω για το μασαζ) . Και εγω οποτε εχω περασει εχει κοσμο ναι οκ. Τι να λεει ?

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω τα εχω γυρισει όλα και εχω αποψη. Και παντα συνδυάζω να είναι μουναρα, πολύ καλο μασαζ και πολύ καλο πρόγραμμα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και εγω τα εχω γυρισει όλα και εχω αποψη. Και παντα συνδυάζω να είναι μουναρα, πολύ καλο μασαζ και πολύ καλο πρόγραμμα.

Η εμφάνιση μιας κοπέλλας είναι υποκειμενικό θέμα......σε άλλους αρέσει,σε άλλους όχι......αλλά,το να λές ότι δεν βλέπονται,είναι νομίζω άδικο.......

Οσο για το πακέττο που θέλεις,όλοι το θέλουμε.......όμως,όπως πιθανως να γνωρίζεις,κοστίζει πολύ παραπάνω από 60 και 80 ευρώ......μόλις διάβαζα για ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που η τιμή είναι 120+.....

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η Ελενη (μιλφ) στηs Oλγαs που τα τιμαει τα λεφτα τηs, η Τζεσσσικα σε άλλο μαγαζι που εχει μαζεψει ολο το χρημα, το ιδιο και η Μονικα, τα συνδυαζουν όλα και οποιοs τα εχει γυρισει, ξερει που είναι. Φιλε εγω τα σεβομαι τα λεφτα μου αμα εχει μετα πρόγραμμα, στο ξαναλεω εκει που παω πασο είναι με το μασαζ, αν μενειs ικανοποιημενοs εσυ με τιs 2 παραπανω παω πασο εγω αδερφε.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Φίλε η Τζέσικα ΣΟΥΠΕΡ η Ελένη καλό σέρβις...
Αλλά για να ακριβολογούμε...
Μουνάρες ΔΕΝ είναι....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Έχεις 60 μηνύματα και 0 κριτικές. Από τα 60 μηνύματα τα 30 ρωτάς που πήγε η Βίκυ και στα άλλα 10 κατηγορείς τις υπόλοιπες ότι έιναι μπάζα και γιατί περνάμε εμείς οι υπόλοιποι μαζί τους. Σε ρωτάω και αλλού. Την Βίκυ γιατί την ψάχνεις??? Πέρασες καλά μαζί της? Εδώ γαιτί δεν ενεημέρωσες???

GUNS N ROSES

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
1 Φορα περασα μεσα Ιουλιο, αλλα δεν ενημερωσα. Πολύ καλο μασαζ, πολύ καλο πρόγραμμα. εγραψα ότι δεν είναι εμφανισημεs, αλλα παω πασο για το μασαζ. Και ναι την Βικυ την ψαχνω γιατι εκανε παρα πολύ καλο μασαζ και προγρ. και μακαρι να την ξανατιμουσα, και να ενημερωσω αυτη τη φορα,  να περασουν καλα ολοι οι συναγωνιστεs

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom