Θα βάλει η Ελένη και την πίσω πόρτα στο παιχνίδι;
Την μικρή τρυπούλα;
Μη με προκαλείτε...
σκέψου κάτι πιο πρωτότυπο........
Θα βάλει η Ελένη και την πίσω πόρτα στο παιχνίδι;
Την μικρή τρυπούλα;
Μη με προκαλείτε...
σκέψου κάτι πιο πρωτότυπο........
γραφε με μικρα.βλεπουμε ακομα..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ.!!!!!!!!!!!11 ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ.!!!!!!!!!!!11 ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Για πείτε ρε παιδιά τι πρωτότυπο θα βάλει η Ελένη στο πρόγραμμα??? Πάντως και έτσι όπως είναι τώρα τα τιμάει τα λεφτά που παίρνει!!!
Oλγα μηπωs θεs να πληρωσουμε για να περασουμε με τιs Ερρικα και Σαμπρινα ?
πες μου που να παω παικτη αν τα εχεις βρει ολα αυτα....Και παντα συνδυάζω να είναι μουναρα, πολύ καλο μασαζ και πολύ καλο πρόγραμμα.
Και εγω τα εχω γυρισει όλα και εχω αποψη. Και παντα συνδυάζω να είναι μουναρα, πολύ καλο μασαζ και πολύ καλο πρόγραμμα.
Και εγω τα εχω γυρισει όλα και εχω αποψη. Και παντα συνδυάζω να είναι μουναρα, πολύ καλο μασαζ και πολύ καλο πρόγραμμα.