Μαχαιριτσας -Τιτανικος
OP OP R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 28 Δεκ 2008 #126 παραγγελιά...
OP OP R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 28 Δεκ 2008 #130 ViDiViCi έγραψε: άσχετο Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι γιατί τα άλλα είναι σχετικά... (άσε που μια χαρά είναι) ;)
ViDiViCi έγραψε: άσχετο Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι γιατί τα άλλα είναι σχετικά... (άσε που μια χαρά είναι) ;)
Επισκέπτης 28 Δεκ 2008 #132 Ασχετο αλλα τα γουσταρει καποιος τα ιταλικα... Eros Ramazzotti - Otra Como Tu (Un'Altra Te)
OP OP R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 28 Δεκ 2008 #133 lalakukakis έγραψε: Γαβ γαβ ( Βερτης-Ποια εσυ ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε λαλού... είπαμε αλλά....!!! αυτό δεν εντάσσεται καν σε μουσική!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (όπως και η εκτελεσθείσα παραγγελία)
lalakukakis έγραψε: Γαβ γαβ ( Βερτης-Ποια εσυ ) Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε λαλού... είπαμε αλλά....!!! αυτό δεν εντάσσεται καν σε μουσική!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ (όπως και η εκτελεσθείσα παραγγελία)
OP OP R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 28 Δεκ 2008 #135 ViDiViCi έγραψε: Γαβ-Γαβ αλλά μου αρέσει πολύ Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μη μου το κανετε πετ σοπ.... (θα ριξω φόλα λεμε....χαχαχαχχαα)
ViDiViCi έγραψε: Γαβ-Γαβ αλλά μου αρέσει πολύ Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε μη μου το κανετε πετ σοπ.... (θα ριξω φόλα λεμε....χαχαχαχχαα)
Επισκέπτης 28 Δεκ 2008 #137 rouli έγραψε: ρε μη μου το κανετε πετ σοπ.... (θα ριξω φόλα λεμε....χαχαχαχχαα) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Kαλα παρε εναν Bocelli να ησυχασεις... Andrea Bocelli- Con te Partiro
rouli έγραψε: ρε μη μου το κανετε πετ σοπ.... (θα ριξω φόλα λεμε....χαχαχαχχαα) Κλικ για ολόκληρη προβολή... Kαλα παρε εναν Bocelli να ησυχασεις... Andrea Bocelli- Con te Partiro
OP OP R rouli Τιμημένος Εγγρ. 31 Ιαν 2006 Μηνύματα 666 Like 0 Πόντοι 6 28 Δεκ 2008 #138 ViDiViCi έγραψε: Καλά πάρε ένα ποιοτικό. ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... βαλτός είσαι??? άντε γεια μας...
ViDiViCi έγραψε: Καλά πάρε ένα ποιοτικό. ;) Κλικ για ολόκληρη προβολή... βαλτός είσαι??? άντε γεια μας...