Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κι ομως τωρα που το ξανασκεφτομαι. Ξανθο αραπάκι εχετε δει; Γιατι εγω τοχω δει κι αυτο.

Ρε παιδί πώς γίνεται αυτό;
Ϊσως κάνω λάθος, αλλά το τι είδους τριχοφυία έχει κάποιος εκτός από γονιδιακό θέμα (πρωτίστως) έχει σχέση και με τα ποσοστά μελανίνης στον οργανισμό.
Γι' αυτό οι άνθρωποι που ζουν σε πολύ ζεστά κλίματα είναι μαύροι κυρίως με σκούρα μαλλιά και σκούρα μάτια. Πώς να αντέξει ένας κατάλευκος, ξανθός με γκριζογάλανα μάτια στην Κένυα πχ?
Θέλω να πω, το ότι είναι κάποιος μαύρος είναι επειδή αυτό είναι και φυσική άμυνα-προστασία του οργανισμού για λόγους επιβίωσης. Φυσικά το αυτό έχει σχέση κ με το χρώμα των μαλλιών και ματιών. Χωρίς να είναι ο κανόνας 100%
Τώρα ίσως πράγματι αυτό συνέβη ή εγώ έχω βγάλει λάθος συμπεράσματα, και ίσως εσύ είδες ένα σπάνιο άτομο :P

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αμα σου λεω για σαιμποργκ ριτσαρντ
χαχαχαχα

βεβαια επειδη κ τα αγορια δεν σας κοβει κ πολυ σ αυτα τα θεματα
κ ξανθια να την εβλεπες κ σου λεγε ειμαι φυσικη θα πιστευες
χαχαχαχα
koita δεις κουκλαρα με αι κιου 82 μετρημενο στη μενσα (ειμαι βραδυποριακος) και Μαικ Φελπ να με πεις εμενα τον ζουμπομπυροκεφτεδοκοιλια του 1,68 και τον 100 αισιος κιλων που καμω μπανιο με σαμπρελα,θα το πιστεψω !!!!!!!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε παιδί πώς γίνεται αυτό;
Ϊσως κάνω λάθος, αλλά το τι είδους τριχοφυία έχει κάποιος εκτός από γονιδιακό θέμα (πρωτίστως) έχει σχέση και με τα ποσοστά μελανίνης στον οργανισμό.
Γι' αυτό οι άνθρωποι που ζουν σε πολύ ζεστά κλίματα είναι μαύροι κυρίως με σκούρα μαλλιά και σκούρα μάτια. Πώς να αντέξει ένας κατάλευκος, ξανθός με γκριζογάλανα μάτια στην Κένυα πχ?
Θέλω να πω, το ότι είναι κάποιος μαύρος είναι επειδή αυτό είναι και φυσική άμυνα-προστασία του οργανισμού για λόγους επιβίωσης. Φυσικά το αυτό έχει σχέση κ με το χρώμα των μαλλιών και ματιών. Χωρίς να είναι ο κανόνας 100%
Τώρα ίσως πράγματι αυτό συνέβη ή εγώ έχω βγάλει λάθος συμπεράσματα, και ίσως εσύ είδες ένα σπάνιο άτομο :P
Μαλλον εχω δει 2 ξανθους μαυρους, και τους 2 στη Νοτια Αφρικη. Ο ενας ητανε ενηλικας και το αλλο ενα παιδακι που το κρατουσε μια μαυρη στην αγκαλια της. Υπεθεσα οτι και στις 2 περιπτωσεις ο ενας γονεας θα ητανε λευκος. Παντως ενω ειχανε ολα τα χαρακτηριστικα της μαυρης φυλης (παχια χειλη, και κατασγουρο μαλι)το χρωμα τους ητανε λευκο και τα μαλια τους καταξανθα. Φανταστητε ενα μαυρο που τον εχουν "βαφτησει" στο μεικ απ, και του εχουν βαψει τα μαλια ξανθα.  :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ο ενας γονεας ειναι ξανθος
ενταξει ρε συ
δεν ειναι κ παραδοξο σ αυτη τη περιπτωση

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για να δούμε και τον χάρτη της ευρώπης με τις ξανθιές. Εγώ πάντως προτιμώ μελαχρινές.
Για περισσότερα στοιχεία που εξηγούν και τις διαφορές που υπάρχουν μέσα στην ίδια χώρα

Συνημμένα

• blondes in europe.jpg
    blondes in europe.jpg
    92,8 KB · Εμφανίσεις: 23

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μένω Σκωτία και έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες.Ούτε στριπτιζέζ είναι, ούτε επαγγελματίες, ούτε τίποτα.Σε χέρια, αφαλό, και γενικότερα σώμα τρίχα μηδέν. Ούτε χνούδι,ούτε αποτριχώσεις, ούτε τίποτα.Ακόμη και στα πόδια οι τρίχες είναι τόσο λεπτές που δεν υπάρχουν τα κόκκινα σημάδια απο το ξύρισμα. Κάτι που σε μεσογειακές χώρες είναι εμφανή και για αυτό προτιμάνε τα κορίτσια εκεί άλλες μεθόδους όπως laser, κερί κτλ σωστά???

Πες τα γιατί εδώ μέσα θα μας βγάλουν τις πιθηκότριχες κοινό τόπο σε όλο τον πλανήτη..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν μας λες βρε persona εσυ απο το 17 ποστ ξεκινησες εδω μέσα?
πέρασαν πάρα πολλά ποστ και 0 κλώνοι μέχρι να αρχίσω να μπινελικώνω μαλάκες με 17 ποστ.
Με την ευα τα παίρνω γιατί λέει μαλακίες ορισμένες φορές, αλλά συγχωρείται γιατί είναι μικρή. Εχει το θάρρος της γνώμης της και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην κοινωνία. Ρουφιανάκια και λαμόγια που ούτε στο νετ δεν έχουν το θάρρος του ψευδώνυμού τους δείχνουν πόσο δειλά και κομπλεξικά ανθρωπάρια είναι στην προσωπική τους ζωή.

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Τι λες μωρέ μαλακοτρίφτη; Κάθε νέος χρήστης είναι ρουφιάνος και λαμόγιο; Σοβαρά; Φαντάζομαι όσο διαφωνεί μαζί σου...
1personanongrata ο γαμιας του πληκτρολογίου. Ο άνθρωπος με το θάρρος του nick του. Ο κάνω μια διαφορά απόψεων προσωπικό μου θέμα.
Μαλακία ολόρθη  :idiot:

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Η μόδα του ξυρισμένου έρχεται:
1. από τις σεξ-γκλαμ φωτογραφίσεις για περιοδικά στιλ Playboy, Penthouse, Hustler κλπ
2. από την πορνοβιομηχανία (για προφανείς λογους)
3. και από τα 1 και 2 πήγε στις βίζιτες Ανατ. Ευρώπης

και από τις βίζιτες κυριάρχησε και στην Ελλάδα...

Οσοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θυμηθείτε τι συνέβαινε πριν από τη δεκαετία 90 και την κάθοδο των Ανατολικών... Θαμνούληδες παντού, και «περιποιηση» με μπικ ή κερί χαλάουα κλπ το καλοκαίρι για το μπικίνι.
Θυμηθείτε επίσης ότι τ α πρωτα χρόνια ΚΑΙ οι Ανατολικές που έφταναν ήταν θαμνωμένες! Μετά εξελιχτηκαν κι  αυτές και μιμήθηκαν τις δυτικές πορνοσταρ... Και να τα τατουάζ, να τα pierce, τα λέιζερ και οι σιλικόνες...

Θυμίζω επίσης ότι το ξυρισμα είναι έθιμο, σχεδόν υποχρεωτικό, στον ισλαμικό κόσμο... Κάτι σαν την περιτομή, που επιβάλλεται στο ισλάμ και στους Εβραίους.

Στους άνδρες το ξύρισμα εφηβαίου, στήθους κλπ ξεκίνησε από τους γκέι, κι υστερα πήγε σε κολυμβητές, σπρίντερ κλπ Τωρα αποτριχώνονται και τα αντρίδια για να τους τα γλείφουν οι τάνες...

Να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν να σκέφτονται οι νεότεροι...
(my 5 cents)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το οτι εξελισομαστε σου λεει κατι?

ωχ το μάτι μου. σε λίγο θα μας πεις ότι οι πίθηκοι δεν εξελίχθηκαν επειδή δεν το ξύριζαν.
αφήστε λέω εγώ τις μαλακίες περί εξέλιξης και υγιεινής γιατί από την φύση τους όλα έχουν τρίχες και τρίχες είναι αυτά που λέτε. απλά τώρα είναι μόδα το ξυρισμένο έτσι μας το πασάρουν και έτσι το προτιμάμε.
άμα ζούσαμε 30 χρονια πριν δεν θα το δoιανοουταν κανένας ξυρισμένο. εγώ λέω να προσέχουμε τι λέμε γιατί από ότι βλέπω θέλουν και τους άντρες σε αυτά τα πρότυπα με χαλάουα και μαλακίες. βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή :dancing:

Το έχω ξαναγράψει...

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!

βαριόμουν να διαβάσω όλες τις σελίδες και
θα συμφωνήσω με τον φίλο... ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η μόδα του ξυρισμένου έρχεται:
1. από τις σεξ-γκλαμ φωτογραφίσεις για περιοδικά στιλ Playboy, Penthouse, Hustler κλπ
2. από την πορνοβιομηχανία (για προφανείς λογους)
3. και από τα 1 και 2 πήγε στις βίζιτες Ανατ. Ευρώπης

και από τις βίζιτες κυριάρχησε και στην Ελλάδα...

Οσοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θυμηθείτε τι συνέβαινε πριν από τη δεκαετία 90 και την κάθοδο των Ανατολικών... Θαμνούληδες παντού, και «περιποιηση» με μπικ ή κερί χαλάουα κλπ το καλοκαίρι για το μπικίνι.
Θυμηθείτε επίσης ότι τ α πρωτα χρόνια ΚΑΙ οι Ανατολικές που έφταναν ήταν θαμνωμένες! Μετά εξελιχτηκαν κι  αυτές και μιμήθηκαν τις δυτικές πορνοσταρ... Και να τα τατουάζ, να τα pierce, τα λέιζερ και οι σιλικόνες...

Θυμίζω επίσης ότι το ξυρισμα είναι έθιμο, σχεδόν υποχρεωτικό, στον ισλαμικό κόσμο... Κάτι σαν την περιτομή, που επιβάλλεται στο ισλάμ και στους Εβραίους.

Στους άνδρες το ξύρισμα εφηβαίου, στήθους κλπ ξεκίνησε από τους γκέι, κι υστερα πήγε σε κολυμβητές, σπρίντερ κλπ Τωρα αποτριχώνονται και τα αντρίδια για να τους τα γλείφουν οι τάνες...

Να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν να σκέφτονται οι νεότεροι...
(my 5 cents)

+ 1000

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Aν το ξυριζομε ολες μας μετα απο 5-6 γενεες ισως παψουν να φυτρωνουν τριχες, οποτε δεν θα μας απασχολει το ζητημα.

είτε θα καταλάβει η φύση ότι έκανε μαλακια που φύτεψε τόσες τρίχες είτε το ξυραφάκι μαζί με το κερί θα τροποποιήσουν γενετικά το DNA τις γυναικας και στο μουνί δεν θα φυτρώνει πλέον μουστάκι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωχ το μάτι μου. σε λίγο θα μας πεις ότι οι πίθηκοι δεν εξελίχθηκαν επειδή δεν το ξύριζαν.
αφήστε λέω εγώ τις μαλακίες περί εξέλιξης και υγιεινής γιατί από την φύση τους όλα έχουν τρίχες και τρίχες είναι αυτά που λέτε. απλά τώρα είναι μόδα το ξυρισμένο έτσι μας το πασάρουν και έτσι το προτιμάμε.
άμα ζούσαμε 30 χρονια πριν δεν θα το δoιανοουταν κανένας ξυρισμένο. εγώ λέω να προσέχουμε τι λέμε γιατί από ότι βλέπω θέλουν και τους άντρες σε αυτά τα πρότυπα με χαλάουα και μαλακίες. βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.
καλά κάτσε 5-6 ώρες σε καρέκλα γραφείου και μετά πάνε να βγάλεις γκόμενα με τη βαρβατίλα.....
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, η τρίχα είναι εστία βακτηρίων και συνεπώς οσμής.
α και δεν ξυρίζονται μόνο οι κολυμβητές. Βρες μου ποδοσφαιριστή με τρίχα στη γάμπα και γω θα τον στείλω να κάνει παρέα με τον Γιούτσο......

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οι παππούδες (και οι πατεράδες μας) δεν βγάζανε γκόμενες, ως γνωστόν, ένεκα η βαρβατίλα.
Ε ρε τι ακούμε (και με τι τουπέ το ακούμε).      :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι παππούδες (και οι πατεράδες μας) δεν βγάζανε γκόμενες, ως γνωστόν, ένεκα η βαρβατίλα.
μισό λεπτό να φορέσω τη φουστανέλλα να μην παραξηγηθώ απ τους παππούδες του σάιτ....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Οι παππούδες και οι γονείς σου μεγάλωσαν και έκαναν οικογένεια στον προηγούμενο αιώνα...

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλά, άμα σας παρακαλέσουμε να μη μας κάτσετε... για τρίχες  :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom