Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Οι γυναικολόγοι τους βάζουν χέρι για το ξύρισμα και μάλιστα το ολοκληρωτικό. Όχι μόνο η περιοχή (που στην δική τους περίπτωση είναι και πολύ ευαίσθητη) προστατεύεται από την τριχοφυία αλλά το συνεχές ξύρισμα/ταλαιπωρία ερεθίζει αδένες και τους δημιουργεί προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Πάντως όλα είναι σχετικά και ζήτημα μυαλού. Οι γονείς μας, οι παππούδες μας και τοσες γενιές πριν από αυτούς είχαν σεξουαλική δραστηριότητα παρά την τριχοφυία του ανθρώπινου σώματος και μάλιστα πολύ συχνότερη και περισσότερο ακομπλεξάριστη από την δική μας. Το πρώτο πληθυντικό δεν αναφέρεται στους χρήστες του site συγκεκριμένα αλλά στον μέσο Έλληνα.

ετσι ακριβως

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγω λεω να καταργησουμε και τα αυτοκινητα και να οδηγαμε με καρα παλι..
Το οτι εξελισομαστε σου λεει κατι?

εξελιξη σε μια δεκαετια μεσα :headbang: απλα νομιζω οτι γινεστε υπερβολικοι. παρατησε ο αλλος γκομενα γτ ηταν αξυριστη! και για να σου φυγει η περιεργεια δεν ειμαι αξυριστη, εχω ντοκτορα πανω στο θεμα αποτριχωση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
εξελιξη σε μια δεκαετια μεσα :headbang: απλα νομιζω οτι γινεστε υπερβολικοι. παρατησε ο αλλος γκομενα γτ ηταν αξυριστη! και για να σου φυγει η περιεργεια δεν ειμαι αξυριστη, εχω ντοκτορα πανω στο θεμα αποτριχωση
Ναι,σε μια δεκαετια,που ειν το παραξενο?
Κι εγω θα την παραταγα αμα ηταν αξυριστη και δε με αφηνε να της το ξυρισω..
Και δεν ειχα περιεργεια για τις τριχες σου..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ναι,σε μια δεκαετια,που ειν το παραξενο?
Κι εγω θα την παραταγα αμα ηταν αξυριστη και δε με αφηνε να της το ξυρισω..
Και δεν ειχα περιεργεια για τις τριχες σου..

οχι γτ καποιοι αμεσως ειπαν οτι ειμαι αξυριστη και τετοια

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εγώ ψηφίζω αποτριχωμένο με χαλάουα η με λέιζερ , το ξυρισμένο μετά απο λίγες μέρεσ τσιμπάει
οχι γτ καποιοι αμεσως ειπαν οτι ειμαι αξυριστη και τετοια

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νοείται αίσθηση καθαριότητας με τρίχα... τέλος.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ ψηφίζω αποτριχωμένο με χαλάουα η με λέιζερ , το ξυρισμένο μετά απο λίγες μέρεσ τσιμπάει

σωωωωωωωωωωωωωπα.  και το λειζερ μετα απο δυο χρονια ξαναβγαινει. σου λεω εχω ντοκτορα. μονο της αποτριχωτικες μηχανες δεν εχω δοκιμασει ακομα. και λειζερ δλδ λογο χρηματων αλλα ξερω τι γινεται

georgius

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Κριτικές
10
Like
12
Πόντοι
11
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!
Μπα μην το λες. Εμένα η πρώην μου το είχε αξύριστο. Απλά το ξύριζε σαν να ήθελε μπικίνι. Αλλά το σεξ μια χαρά την ενδιέφερε. Από την άλλη πάλι, μου έτυχε γκόμενα που το είχε καράφλα, αλλά ήταν αντισεξουαλική.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
η λεξη''ΞΕΝΕΡΩΤΗ''σου λεει κατι?
Οσον αφορα τη δεκαετια του `90 επινες το γαλατακι σου,
ασε εμας που ασχολουμαστε με το θεμα να εκφερουμε αποψη και μην τα κανεις για μια ακομα φορα μπουρδελο.

Ξυρισμενο μουνι forever!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
η λεξη''ΞΕΝΕΡΩΤΗ''σου λεει κατι?
Οσον αφορα τη δεκαετια του `90 επινες το γαλατακι σου,
ασε εμας που ασχολουμαστε με το θεμα να εκφερουμε αποψη και μην τα κανεις για μια ακομα φορα μπουρδελο.

Ξυρισμενο μουνι forever!

αμα ξουριζεις κι εσυ το δικο σου παω πασο

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Επειδή το έχω πληρώσει το λέιζερ σε πρώην γκόμενα σε πληροφωρώ ότι βγήκαν ελάχιστες και αδύνατες τρίχες που με χαλάουα  εξαφανίζονται αμέσως , εσύ έχεις δοκτορά στο δικό σου και εγώ έχω δοκτορά σε πολλές !!!
σωωωωωωωωωωωωωπα.  και το λειζερ μετα απο δυο χρονια ξαναβγαινει. σου λεω εχω ντοκτορα. μονο της αποτριχωτικες μηχανες δεν εχω δοκιμασει ακομα. και λειζερ δλδ λογο χρηματων αλλα ξερω τι γινεται

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή το έχω πληρώσει το λέιζερ σε πρώην γκόμενα σε πληροφωρώ ότι βγήκαν ελάχιστες και αδύνατες τρίχες που με χαλάουα  εξαφανίζονται αμέσως , εσύ έχεις δοκτορά στο δικό σου και εγώ έχω δοκτορά σε πολλές !!!

ξερεις καλυτερα απο αισθητικους με 20 χρονια πειρα στο επαγγελμα με τις οποιες εχω μιλησει; και εχουν δει σιγουρα πολυ περισσοτερα απο σενα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν νοείται αίσθηση καθαριότητας με τρίχα... τέλος.
Αλλη βλακεια αυτο με τη καθαριοτητα..
Δηλαδη αυτος που ξυριζεται και εχει να κανει 100 μερες μπανιο δε θα βρωμαει το παπαρι του?
Ξυριζεστε και ξυριζομαστε για περισσοτερη καβλα,οχι για καθαριοτητα..

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ξέρω γιατί όποιο νίμου βρώ σαν θάμνο πληρώνω και το ξεριζώνω
ξερεις καλυτερα απο αισθητικους με 20 χρονια πειρα στο επαγγελμα με τις οποιες εχω μιλησει; και εχουν δει σιγουρα πολυ περισσοτερα απο σενα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Εγω λεω να καταργησουμε και τα αυτοκινητα και να οδηγαμε με καρα παλι..
Το οτι εξελισομαστε σου λεει κατι?

Θεωρουμε λοιπόν στάδιο στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους το ξύρισμα μουνιου ή εξέλιξη στην τεχνολογική πρόοδο ? Ελα μουνί (ξυρισμένο και αξύριστο) στον τόπο σου  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom