SEX_PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
...η μουνότριχα στο μουνί είναι αραιή σαν να πάσχει από [size=12pt]τριχοφάγο ιό[/size]
χαχαχα η ολη φαση μου θυμησε cyber-sex
Μονο το ζωντανο κρεας αξιζηcyber- et καλητερα....... :-*
Βραζιλιανικο, άντε το πολύ πολύ κανένα διακριτικό σχεδιάκι...
Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ..Το μουνί αν θέλει να κυκλοφορεί αξύριστο πρέπει απαραιτήτως να έχει πυκνή μουνότριχα και να είναι κοντοκουρεμένη έτσι που να σου δείνει την αίσθηση μιας απαλής μοκέτας, βλέπε Monica Bellucci στο L'ultimo capodanno, με την περιοχή των μουνόχειλων εντελώς καθαρή όμως. Στην περίπτωση που η μουνότριχα στο μουνί είναι αραιή σαν να πάσχει από τριχοφάγο ιό, τότε το καθολικό ξύρισμα επιβάλεται.
Το καθε ενα εχει τη γοητεια του!Μουνακι να ειναι...
αλλη εμπειρια ο αντρας στην ξουρα...οσο να πεις...Μια φορα μου εχει τύχει με γκόμενα, και ηταν θαμνος! Της το έλεγα διεκριτικά να το ξυρίσει αλλα τίποτα... Της το είπα 1-2.. και στο τέλος μια μέρα που ήμασταν στο κρεβάτι γυμνοί, δεν άντεξα (λεω τωρα θα σε φτιαξω εγω!), και εκεί που καθόμασταν πάω ξαφνικά μέσα στο μπάνιο, φέρνω λεκάνη με καυτό νερό, αφρό και ξυραφάκι και της λέω: "Ανοιξε τα πόδια σου και χαλάρωσε!" Ανοιγεί τα πόδια η γκόμενα και περιμένει... Και της λέω"Όχι δεν ειναι αυτο που νομίζεις" τέλοςπάντων έκατσα σαν τον μαλάκα και την ξύριζα!!! Ε μα τι να κάνω, μου έβγαλε το λάδι!! Απο τότε όμως κάθε φορα ξυρισμένη... Φαίνεται κάνω γαμω τις ξουρες..κόντρα το πήρα!!
Tι νόμιζε, ότι θα ξυριστείς εσύ;και εκεί που καθόμασταν πάω ξαφνικά μέσα στο μπάνιο, φέρνω λεκάνη με καυτό νερό, αφρό και ξυραφάκι και της λέω: "Ανοιξε τα πόδια σου και χαλάρωσε!" Ανοιγεί τα πόδια η γκόμενα και περιμένει... Και της λέω"Όχι δεν ειναι αυτο που νομίζεις"