με ξυραφι εχεις φαγουρα μετα,με ξυριστικη σωματος δεν εχεις τιποτα ,τριμαρει απλα..τα εχουμε πει κ αλλου
Για δώσε link για εμάς τους άσχετους.
με ξυραφι εχεις φαγουρα μετα,με ξυριστικη σωματος δεν εχεις τιποτα ,τριμαρει απλα..τα εχουμε πει κ αλλου
που να βρεις τετοια πραγματα... εκτος αν εχεις καμια μηχανη του χρονου να γυρισεις πισω στην δεκαετια του 80Ξερει κανενας απο εσας παιδια που μπορω να βρω γυναικα με πολυ αξυριστο η θαμβος ( Hairy ) μουνακι σε μπουρδελο η ακομη και σε studio.
ελα αηδιασαμε πρωι πρωι....ειπαμε το θελουμε ξυρισμενο....αυτο σου κανη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ελα αηδιασαμε πρωι πρωι....ειπαμε το θελουμε ξυρισμενο....
Ρε Αμτζικούλη , σε αυτό τον μουνογιεγιέ που έβαλες , κάποιος πρέπει να του μιλήσει για την Gillete .αυτο σου κανη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αυτο ειναι κοσμημα α μπραβο...το περιποιουμαι δεοντως με πολλους τροπους...οχι το δασος του σειχσου που μου βαλες πριν...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ρε Αμτζικούλη , σε αυτό τον μουνογιεγιέ που έβαλες , κάποιος πρέπει να του μιλήσει για την Gillete .
αυτο σου κανη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξυρισμενο και μονο ξυρισμενο ,εστω και μια τριχουλα να δω ξενερωνομαι!!!
γιατι ομως οταν εμεις οι γυναικες ζηταμε απο σας του αντρεσ να ξυρισετε τα @@ σασ κανετε τιν παπια?
Παντα ξυρισμενο να μην μπερδευεται η γλωσσα με της τριχεςΒλεπω οτι οι πιο πολλοι αντρες το προτιματε ξυρισμενο..και καλα κανετε. Εγω παντα το εχω....δεν αντεχω την τριχα.....γιατι ομως οταν εμεις οι γυναικες ζηταμε απο σας του αντρεσ να ξυρισετε τα @@ σασ κανετε τιν παπια?
έγω κανω λειζερ καί είμαι ο.κ
270 ευρω.
Καλό το laser, αλλά μεγαλύτερη ΚΑΥΛΑ είναι να βάζεις γυναίκα (που εμπιστεύεσαι κ ξέρει τι να κάνει εννοείται), να στα ξυρίζει κ μετά να στα περιποιείται με την γλώσσα της... ;)