sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εγραψεs!!!
;)
Εγραψεs!!!
Kαι αμα ηταν πεs....και δασυτριχοs ε????????? Τιγκλα η τριχα??????????....Και τιποτα σκληρεs τριχεs????
Σαν να φτυνειs ...λεπια απο ψαρι?????????
Yπαρχει μια λυση ξερειs.........Να σου πεσει εκει κατω ολωs τυχαιωs ενα ..αναμενο σπιρτο!!!!!!!!δεν πλησιαζω καν εκει κατω, αντε για τα απαραιτητα, ειναι ξενερωμα λεμε
Yπαρχει μια λυση ξερειs.........Να σου πεσει εκει κατω ολωs τυχαιωs ενα ..αναμενο σπιρτο!!!!!!!!
Φωτια στοs δασοs!!!!!!!!!! Βεβαια ετσι προωθειται η ..πυρομανια , αλλα τι να κανουμε!!!!!!!!!
μα αντιστοιχα παει και για τον πουτσο τι να το κανω αν δεν μπορω να παρω πιπα σαν ανθρωπος, να γλειψω τα αρχιδια και να πρεπει καθε τρεις και λιγο να σταματαω για να φτυνω μια τριχα???ντεκαβλε τελειως
Εκτος και αν δεν γουσταρη την πιπα
Εγω του δικου μου το το ξεκοψα απο την αρχη. Αν δεν τα ξυρισεις........πιπα δεν εχει.
Ας εκανε κι αλλιως.
Εγω του δικου μου το το ξεκοψα απο την αρχη. Αν δεν τα ξυρισεις........πιπα δεν εχει.
Ας εκανε κι αλλιως.
Εγω χτες το ξυρισα της γυναικας μου. Εχω μάθει τωρα και το κανω ωραία. ειναι αρκετα χοντρη και δεν το βλεπει καλα κατα απο την κοιλια της. Ετσι λοιπον το ξυριζω εγω. Ειναι σχετικα ευκολο αλλα θελει προσοχη
αφοθ δεν επιτρεπεται link.
στειλε μηνυμα να δουμε πως θα σας το ανεβασω
Μαλλον εχω δει 2 ξανθους μαυρους, και τους 2 στη Νοτια Αφρικη. Ο ενας ητανε ενηλικας και το αλλο ενα παιδακι που το κρατουσε μια μαυρη στην αγκαλια της. Υπεθεσα οτι και στις 2 περιπτωσεις ο ενας γονεας θα ητανε λευκος. Παντως ενω ειχανε ολα τα χαρακτηριστικα της μαυρης φυλης (παχια χειλη, και κατασγουρο μαλι)το χρωμα τους ητανε λευκο και τα μαλια τους καταξανθα. Φανταστητε ενα μαυρο που τον εχουν "βαφτησει" στο μεικ απ, και του εχουν βαψει τα μαλια ξανθα.
Εγω θελω να γαμησω milf με τριχωτο μουνι.(Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα)παιζει να εισαι κ ο μονος που θελει να γαμησει τριχωτο μουνι...εγω γαμαω ξυρισμενο απαλο μουνακι και κανει κ φλαπ.οι γνωστες καταλαβαν
Και εγώ θέλω να γαμήσω 19χρονή σούπερ γκόμενα,παρθένα(ξυρισμένο/αξύριστο,αδιάφορο!)!!Εγω θελω να γαμησω milf με τριχωτο μουνι.(Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα)
Αν ξερει καποιος τιποτα ας ενημερωσει
Και εγώ θέλω να γαμήσω 19χρονή σούπερ γκόμενα,παρθένα(ξυρισμένο/αξύριστο,αδιάφορο!)!!
Πού υπάρχει κάτι τέτοιο;!