gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχεις κεφια σημεραTι νόμιζε, ότι θα ξυριστείς εσύ;
εχεις κεφια σημεραTι νόμιζε, ότι θα ξυριστείς εσύ;
Τέλειωσε η περίοδος μου χτες
Hairy...
http://[URL unfurl="true"]www.megahairypussy.com/images/SexyHairyGirls3-full-01_chunk_401-tn.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ημαρτον ρε σεις :banghead: :banghead:
εσυ ψαχνεις να ειναι σαν το δασος του Φιλοπαππου...στην Λαρισα ειναι μια τυπισα (εργαζομενη) που το εχει αξυριστο...οχι θαμνο,αλλα εχει καλη τριχα,πλουσια θα ελεγα...αλλα εισαι μακρυα...Επισης να σημειωθει οτι με νοιαζει ο θαμνος και οχι το μια εδω και μια εκει.
Το θελω μεχρι πισω αξυριστο και μου αρεσει πολυ.
ψαχνεις για θαμνο?Καλησπερα σας,παιρνω λαβη απο τον προηγουμενο τυπο και ξεθαβω αυτο το θρεντ.
Ε ναι λοιπον,μου αρεσουν οσο δεν παει και εμενα τα τριχωτα μουνια.
Το λεω και λιωνω.
Αν εκτος οσων φιλων εχω στειλει π.μ ξερει κανεις το που εχει
σε μπουρδελα ας στειλει π.μ.
Επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει εχετε τα ματια ανοικτα.
Εγω απο την πλευρα μου αν βρω κατι που θελετε θα σας απαντησω με χαρα.
Δεν με νοιαζει κανενα αλλο χρωμα τριχας πλην της μαυρης σε λευκο δερμα.
Επισης να σημειωθει οτι με νοιαζει ο θαμνος και οχι το μια εδω και μια εκει.
Το θελω μεχρι πισω αξυριστο και μου αρεσει πολυ.
Ισως καποιοι να σιχαινεστε(θεμα γουστου η να σας οδηγει η μοδα)
αλλα εμενα καθως και σε πολυ κοσμο ακομα μας αρεσει.
Συμμαχοι μας τα πολλα ξενα φορουμ και θρεντ σε σαιτ ανα την γη.
Θα κρατησουμε γερα κουφαλα μοδα και δεν θα μας ριξεις με πλαστικα βυζια και τσιτωμενα χειλη.
Ειμαστε οι "ανωνυμους τριχωτους" για να ευθυμησουμε και ειμαστε παντου.
Θλεουμε ομορφες και απεριποιητες στα μουνια τους.
Σας ευχαριστω πολυ.
Καλησπερα σας,παιρνω λαβη απο τον προηγουμενο τυπο και ξεθαβω αυτο το θρεντ.
Ε ναι λοιπον,μου αρεσουν οσο δεν παει και εμενα τα τριχωτα μουνια.
Το λεω και λιωνω.
Αν εκτος οσων φιλων εχω στειλει π.μ ξερει κανεις το που εχει
σε μπουρδελα ας στειλει π.μ.
Επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει εχετε τα ματια ανοικτα.
Εγω απο την πλευρα μου αν βρω κατι που θελετε θα σας απαντησω με χαρα.
εσυ ψαχνεις να ειναι σαν το δασος του Φιλοπαππου...στην Λαρισα ειναι μια τυπισα (εργαζομενη) που το εχει αξυριστο...οχι θαμνο,αλλα εχει καλη τριχα,πλουσια θα ελεγα...αλλα εισαι μακρυα...
καλα αν δεν βαριεσαι τα χιλιομετρα κ βρεθεις προς τα πανω,σφυρα να σου πω...ελπιζω να μην το εχει ξυρισει μεχρι τοτε...εχει κ ζεστη...Μακρια δεν ειναι τιποτα αν θες κατι φιλε μου,ολοι οι στοχοι που πετυχα στην ζωη μου
επαγγελματικοι η μη ειχαν να κανουν με το ποσο το ηθελα,συνελλαβα πολλες φορες τον εαυτο μου να λεω
οτι δεν το πετυχα γιατι πολυ απλα δεν το ηθελα πολυ.
ψαχνεις για θαμνο?
Ακριβως,ψαχνω για θαμνο (bush)
And i mean it!!!
Εννοειται βεβαια οτι στα ποδια,στηθος,μασχαλες και προσωπο δεν θελω τριχοφυια,το παθος μου ειναι τοσο μεγαλο
για αυτο το θεμα που εφτασα να διαχωρισω το καμακι μονο για αυτο.
Αναλογα τι θελω πανω στην τρελλα μου.
Πλεον εχω εκπαιδευτει που να κοιταω την γκομενα για να καταλαβω πανω-κατω τι γινεται στο βρακακι της.
Και βεβαια αν βρω κατι θετω βετο τερμα τα razors.
Εγω θελω θαμνο Ιαπωνιας!
εσυ ψαχνεις να ειναι σαν το δασος του Φιλοπαππου...στην Λαρισα ειναι μια τυπισα (εργαζομενη) που το εχει αξυριστο...οχι θαμνο,αλλα εχει καλη τριχα,πλουσια θα ελεγα...αλλα εισαι μακρυα...
ε τοτε οι πιθανοτητες να βρεις σε εργαζομενη συρικνωνονται...μονο σε καμμια αβγαλτη παρθενα του βουνου ή σε καμμια Κνητισα παιζει να βρεις θαμνο...θα χουν ομως σιγουρα κ σε μασχαλες κτλ,κτλ...Αυτος ειναι ο μονος λογος που δεν θα παω.
ε τοτε οι πιθανοτητες να βρεις σε εργαζομενη συρικνωνονται...μονο σε καμμια αβγαλτη παρθενα του βουνου ή σε καμμια Κνητισα παιζει να βρεις θαμνο...θα χουν ομως σιγουρα κ σε μασχαλες κτλ,κτλ...