Νέα

Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ολα Αυτα πολυ καλα που λετε αλλα και εσεις μαγκες οταν ξεμενετε δεν εχετε πάρει τηλεφωνα γκομενακια να γαμησετε?

Που ξερεις μπορει και η κοπελα να εχει απωθημενο ! μοιαζουμε σε αυτες τισ μαλακιες αντρες γυναικες...

Διάβαζα, διάβαζα... κι αναρωτιόμουν αν θα βρεθεί έστω κι ένας να παραδεχτεί ότι και οι άντρες την κάνουν αυτή τη μαλακία... τον τελευταίο πάντως τον πήδηξα και τον έφτυσα, όπως προτείνουν οι περισσότεροι εδώ. Και λογικά όλοι ξέρετε πώς αντέδρασε  :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά δεν έκανες και κάτι πρωτότυπο....οι περισσότερες αυτό κάνετε...και σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τους άντρες...απλά όταν σας το κάνουν εσάς το θεωρείτε.......δυστυχώς η αγάπη του άντρα με αυτή της γυναίκας διαφέρει πολύ.....ο άντρας αγαπάει πολύ πιο βαθιά από εσάς...εσείς είστε πιο επιδερμικές...τι να κάνουμε...το παιγνίδι της ζω'ής.....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Διάβαζα, διάβαζα... κι αναρωτιόμουν αν θα βρεθεί έστω κι ένας να παραδεχτεί ότι και οι άντρες την κάνουν αυτή τη μαλακία... τον τελευταίο πάντως τον πήδηξα και τον έφτυσα, όπως προτείνουν οι περισσότεροι εδώ. Και λογικά όλοι ξέρετε πώς αντέδρασε  :grin:

Δεν ξερω τι θα εκαναν οι αλλοι εγω θα εδινα 5€ σε κανα ζητιανο!!!

καλυτερα να σε φτυνουν ΑΦΟΥ πηδηξεις παρα πριν!

Ελπιζω να μιλαμε για ετεροφυλικες  σχεσεις!!

[move]τεστ τεστ τεστ[/move]

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Διάβαζα, διάβαζα... κι αναρωτιόμουν αν θα βρεθεί έστω κι ένας να παραδεχτεί ότι και οι άντρες την κάνουν αυτή τη μαλακία... τον τελευταίο πάντως τον πήδηξα [size=12pt]και τον έφτυσα[/size], όπως προτείνουν οι περισσότεροι εδώ. Και λογικά όλοι ξέρετε πώς αντέδρασε  :grin:

Άγιο είχε ο άνθρωπος!!! :boobies:

k4v0ur1d10n

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό θα ήταν όοοοοολα τα λεφτά!

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εντωμεταξύ και η κοπέλα που είμαστε μαζί και τα χαλάσαμε πριν κανένα μηνα μόλις σήμερα έστειλε sms που είσαι τι κανεις - και ας τις έχω πει να μην μιλάμε καθόλου μέχρι να την βγάλω από την σκέψη μου και μετά ίσος μεινει φιλια. αλλα όχι.....η κοπέλα πρόσφατα γύρισε από διακοπές και μάλλον δεν έχει παρέα οποτε λέει κάτσε να δω τι κάνει...τα καλά και συμφέροντα δηλαδή. τελικά μήπως ήμουν (και είμαι) εντελως ρομαντικός?  γαμώτο το 90% έτσι σκέφτεται?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
εντωμεταξύ και η κοπέλα που είμαστε μαζί και τα χαλάσαμε πριν κανένα μηνα μόλις σήμερα έστειλε sms που είσαι τι κανεις - και ας τις έχω πει να μην μιλάμε καθόλου μέχρι να την βγάλω από την σκέψη μου και μετά ίσος μεινει φιλια. αλλα όχι.....η κοπέλα πρόσφατα γύρισε από διακοπές και μάλλον δεν έχει παρέα οποτε λέει κάτσε να δω τι κάνει...τα καλά και συμφέροντα δηλαδή. τελικά μήπως ήμουν (και είμαι) εντελως ρομαντικός?  γαμώτο το 90% έτσι σκέφτεται?

Ναι γαμήθηκε καλά καλά στις διακοπές και επιστροφή στην εύκολη λύση!

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Καλά ρε φίλε, εσύ τι περίμενες δηλαδή; Έπρεπε να κλειστεί η κοπέλα σε μοναστήρι επειδή χωρίσατε και δεν είχατε κάνει σεξ; Η μήπως να φορούσε ζώνη αγνότητος και να σου ταχυδρομούσε το κλειδί; Ήμαρτον δηλαδή!

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
η ζωή λένε ότι κάνει κύκλους και ότι τα λάθη είναι για να διορθώνονται... Παράξενο όμως δεν φαίνεται να ζητάει επανασύνδεση μετά από 9 ολόκληρα έτη  :jerking:?.... Να πω ήταν κάποιους μήνες μετά τον χωρισμό σας, άντε βία βία κανάς χρόνος που και πάλι πολύ πάει, αλλά 9 έτη  :huh:? Και με τον γάμο της τι γίνεται, ο άντρας της που είναι σε άγνοια? Είσαι διατεθιμένος να γίνεις συμμέτοχος στην  πουτανιά αυτή? Και ποιός σου λέει ότι μέχρι τώρα δεν έπαιζε και με άλλους και είπε τώρα να θυμηθεί και  σένα....Ρίχνει δίχτυα και ότι πιάσει... Άρα άντε γειά, άντε γειά που λέει και ο Τσουκαλάς :badair:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
ναι, ναι συμφωνώ απόλυτα συνάδελφε. 9 χρόνια μετά, πάει πολύ πια το πράγμα...

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
>:(
αμμάν αδερφέ πια
πήδα την να πάει στο διάλο να ησυχάσουμε κι εμείς να ησυχάσεις και σύ.
αμμάν :rockon: :rockon: :rockon:

mechpanos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες μην του την λέτε του παιδιού γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στην θέση του και μην ακούω μαλακίες ότι δεν έχετε βρεθεί εσείς, θα είναι επειδή απλώς δεν σας έτυχε...
Τα σέβη μου σε όλους και συνεχίζω!
Φίλε είσαι πολύ τυχερός γιατί έχεις την ευκαιρία να πάρεις την εκδίκησή σου. Εσύ θεωρώ δεδομένο ότι είσαι ΟΚ από γκομενικά πλέον και δεν αισθάνεσαι τίποτα για την εν λόγω κυρία. Κράτα μια διακριτική και ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΗ επαφή μαζί της και σε καμία περίπτωση μην βγάλεις προς τα έξω ότι είσαι ΕΣΥ αυτός που ασχολείσαι με την πάρτη της, γιατί κατά βάθος αυτό θέλει. Όταν από γυναικείο εγωισμό θα στην πέσει εμμέσως (γιατί μην περιμένεις καμία να το κάνει στα ίσα όπως κάνουμε εμείς οι άντρες) τότε πέστης ΟΟΟΟΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κλπ...
Πες της ότι δεν μπορείς να την δεις ερωτικά γιατί το τάργκετ γκρουπ σου είναι οι νέες και ωραίες κοπέλες που αποτελούν πρόκληση για σένα...κάτι σίγουρα θα βρεις που θα την σκοτώσει :).
Και μετά πες της να πά να γαμηθεί :birdman: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και εννοείται πες μας κι εμάς να γουστάρουμε :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Χαχα... μου θύμησες την πρώην μου....
Ένώ τις είχα δώσει πολλά, λάθος μου βέβαια,
μου ζήτησε να χωρίσουμε εν ψυχρώ κι ενώ ήμουν έτοιμος να ξεχάσω την συμπεριφορά της, αδιαφορία, βαρεμάρα και λοιπές μαλακίες!! Και μετά το καλοκαίρι, διάστημα 3 μηνών, στέλνει μηνύματα που το έφερνε έξω έξω να φάει καμιά ψωλιά!! Αμ δε!
Υπάρχει και αξιοπρέπεια!!;)

Επισκέπτης
Τι λες ρε φιλε ? Σου τηλεφωνησε μετα απο 9 χρονια..........Εμενα μου τηλεφωνησε μετα απο 4 μερες. Η πρωην μου ετσι -οχι η δικια σου- μην παρεξηγηθω κιολας. Χωρησα το Σαββατο που μας περασε χωρις να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος απλα ειχα βαρεθει και σημερα το μεσημερι που την ειχα πεσει για να στανιαρω απο τη χτεσινοβραδυνη κρεπαλη, βαραει το κινητο. Απαντω χωρις να δω νουμερο και....ητανε το νουμερο. Αφου την αφησα μα μιλαει για κανα 5λεπτο μονη της εκλεισα το κωλο-κινητο και δεν το εχω ανοιξει απο το μεσημερι. Αυριο σταματω τη συνδεση και αλλαζω νουμερο. Αποψε, ελευθερος πλεον, θα συνεχισω αυτο που αφησα χτες βραδυ. Πιωμα, ξενυχτι και κρεπαλη μεχρι οσο αντεχω.
Αν λοιπον τη βλεπεις να κανεις κατι με την γκομενιτσα κανε, αν εισαι καλα οπως εισαι, αστην να παει στην ευχη του θεου και μην το πολυ-ταλαιπωρεις το θεμα. Γεματος ειναι ο κοσμος απο γκομενες που ψαχνουν πουτσα, αλλα και γκομενα να μην εχεις υπαρχουν και οι πουτανες. Αυτες δηλαδη τι θα κανουν, κλεφτες θα γινουν?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οταν χτυπουσε το τηλ κ ηταν η πρωην,ετυχε κ με τσιμπουκωνε μια φιλη..επρεπε να το σηκωσω τωρα που το σκεφτομαι..

Επισκέπτης
στην υγειά της αχάριστης που δεν έχει αισθήματα που λέει και το άσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom