Νέα

Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
αν σε ξαναπαρει τηλεφωνο .. ρωτησε την αν τον εχει παρει ποτε απο πισω...

αν σου απαντησει πως οχι....ποτέ...

τοτε να της πεις ..οτι αφου πριν 9 χρονια δεν την πηδηξες (κανονικα)..
δεχεσαι την επαναπροσεγκιση με την προυποθεση να της τον φορεσεις ΚΟΛΑΡΙΣΤΑ...  :dancing: :thumbsup:

(ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ...............)

Επισκέπτης
Έχεις κάνει άπειρα και μεγάλα λάθη μαζί της ...

1)Δεν έπρεπε να αναφερθείς σε γεγονός που συνέβει πριν 9 χρόνια.
2)Δεν έπρεπε καν να το θυμάσαι το γεγονός.
3)Δεν έπρεπε να σε χαλάει για τόσο καιρό το οτιδήποτε συνέβηκε με αυτή και να σε εμποδίζει στο καθημερινό καθήκον του ελεύθερου ανδρός:να την πέφτει σε όλες τις γκόμενες που βλέπει και γουστάρει.
4)Δεν έπρεπε το οτιδήποτε συνέβει μαζί της να το θεωρείς "σχέση" εφόσον δεν τη γάμησες. Σχέση δημιουργείται με μια γκόμενα αφού τη γαμήσεις. Αν δεν την έχεις γαμήσει δεν είναι σχέση, είναι παπάρια μέντολες.

Σχετικά με τα τωρινά:

1)Το ότι θέλει να σε δει και πήρε τηλέφωνο, σημαίνει ότι έχεις την ευκαιρία αντο χειριστείς σωστά να τη γαμήσεις.
2)Ο λόγος για τον οποίο θέλει αυτή να σε δει, δεν σε ενδιαφέρει. Μπορεί να είναι από πολύ μαλακισμένος εώς πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ μαλακισμένος.
3)Αν τη συναντήσεις και βάλεις στην άκρη τη σχέση που νομίζεις ότι είχατε, αλλά δεν είχατε στο παρελθόν και δεν σου βγεί κανένα συναισθηματικό , που θα ήταν άσκοπο όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά από το προηγούμενο νταραβέρι σας αλλά και έχοντας πάντα υπόψη ότι είναι παντρεμένη, έχεις τη δυνατότητα να τη γαμήσεις. Μπορείς να το προσπαθήσεις τέλος πάντων.
4)Αν δεν κάτσει το γαμήσι, ξεκαθαρίζεις ότι δεν την θέλεις για φίλη, δεν κάθεσαι να ακούς μαλακίες και της λες να μην σε ενοχλήσει ποτέ ξανά, γιατί θα της γαμήσεις το σπίτι και θα φάει κλωτσές.
5)Εννοείται ότι δεν θυσιάζεις τίποτε από τα τωρινά και ότι δεν σταματάς να την πέφτεις σε όποια κινείται για χάρη αυτού του φνατάσματος. Αν κάτσεο θα είναι ένα επιπλέον γαμήσι/-ια. Σε καμία περίπτωση δεν στηρίζεσαι σε αυτή.
6)Αν δεν μπορείς να τα διαγράψεις όλα και να τη δείς απλά ως δύο τρύπες που έχεις την ευκαιρία να ταπώσεις με την ψωλή σου , στείλε τη στο διάολο από τώρα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελικα εγινε τπτ? σου ξανατηλεφωνησε? η να περιμενουμε νεο ποστ μετα απο 9 χρονια? :rolleyes:
μπορει εκει που ζει η κοπελα να περναει διαφορετικα ο χρονος :P

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τελικα εγινε τπτ? σου ξανατηλεφωνησε? η να περιμενουμε νεο ποστ μετα απο 9 χρονια? :rolleyes:
μπορει εκει που ζει η κοπελα να περναει διαφορετικα ο χρονος :P

:2funny:

Αργείς λίγο(ίσως και για εσένα να περνάει ο χρόνος διαφορετικά )..αλλά όταν έρθει η στιγμή.πετάς πετυχημένα.. :grin:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Νομίζεις δεν μας έχει περάσει από το μυαλό…  :grin:

Πάντως υπάρχει και σχετικό θέμα ..μπορεί να το βρεις και ενδιαφέρον…άνθρωπος είσαι βρε αδερφέ ..μπορεί να νιώσεις την ανάγκη  να ποστάρεις καμιά φωτογραφία σου. ….Αχρείαστο να είναι βέβαια…  :grin:

www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,7720.60/lang,el]Εξωγήινοι[/url]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
νοτ ποσσιμπολ... ειμαι ιγκογκνιτο εδω περα.. :cheesy:

spt

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και εμένα μου έχει τύχει.Μετά από χρόνια μου τηλεφώνησε 2 φορές.Τη μία 3 μήνες πρίν τον γάμο της και την δεύτερη, 1 εβδομάδα πριν τον γάμο της θέλοντας να βολιδοσκοπίσει μπας και τα ξαναφτιάξουμε για να ακυρώσει τον γάμο!!!
Από μένα το μόνο που πήρε ήταν γλυκιά αδιαφορία.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και εμένα μου έχει τύχει.Μετά από χρόνια μου τηλεφώνησε 2 φορές.Τη μία 3 μήνες πρίν τον γάνο της και την δεύτερη, 1 εβδομάδα πριν τον γάμο της θέλοντας να βολιδοσκοπίσει μπας και τα ξαναφτιάξουμε για να ακυρώσει τον γάμο!!!
Ο καήμενος ο γαμπρός....αυτόν λυπάμαι....κρίμα...και είμαι σίγουρος πως θα είναι και καλό παιδί....κρίμα......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε νταξ μωρε... κ αυτος θα βρει... αλλιως τι να καναν κ οι οικοι ανοχης? να κλειναν? :P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ε νταξ μωρε... κ αυτος θα βρει... αλλιως τι να καναν κ οι οικοι ανοχης? να κλειναν? :P
Τί να βρεί?Τώρα θα είναι παντρεμένος με την εν λόγω κυρία...θα έχουν κανένα κουτσούβελο...θα της έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν θα χωράει να περάσει από την πόρτα....
ΥΓ--->Ντύσου,στολίσου να πάμε για καφέ....έρχομαι στις 6 να σε πάρω....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι αλλα κ αυτη μπορει να του εχει πληρη εμπιστοσυνη κ αυτος να γυροφερνει στα σπιτακια κ στ αλλα κοριτσακια... πολλα παραδειγματα τετοια εχουμε.. αρα ολοι ευτυχισμενοι... οτι δε ξερεις δε σε πληγωνει :P

υγ: νοου καν ντου εχω διαβασμα... εκτος αν θες να ρθεις να διαβασουμε μαζι χα χα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ο άντρας ο σωστός , ο πρόστυχος κ.λ.π. άμα είναι ευτυχισμένος με την γυναίκα που έχει δίπλα του και δεν του λείπει τίποτα...δεν ξενοκοιτάει ή ξενοπηδάει...κυρία bite....
άντε μην τα πάρω και τα ακούσεις εσύ τώρα.......... :bottom: :cussing: :knuppel: :2funny:

Επισκέπτης
Και εμένα μου έχει τύχει.Μετά από χρόνια μου τηλεφώνησε 2 φορές.Τη μία 3 μήνες πρίν τον γάμο της και την δεύτερη, 1 εβδομάδα πριν τον γάμο της θέλοντας να βολιδοσκοπίσει μπας και τα ξαναφτιάξουμε για να ακυρώσει τον γάμο!!!

Μπα, μάλλον να τον φάει γύρευε!!! Φίλη μου είχε πάει σε γυναικείο bachelor στο ΤΕΣΣΕΡΑ και η νύφη πήρε 4-5 πίπες και την "σοβατίσανε" για τα καλά! Ελπίζω να πλύθηκε καλά για να μην μύριζε χυσίλα την επόμενη μέρα στην εκκλησία!!! :cheesy:

Ρε τον "τυχερό" τον γαμπρό...!!! Και που να 'ξερε!!!

Επισκέπτης
ο άντρας ο σωστός , ο πρόστυχος κ.λ.π. άμα είναι ευτυχισμένος με την γυναίκα που έχει δίπλα του και δεν του λείπει τίποτα...δεν ξενοκοιτάει ή ξενοπηδάει...κυρία bite....

Θα διαφωνήσω μαζί σου... δεν πιστεύω να υπάρχει άντρας που να ΜΗΝ ξενογαμάει, όσο κι αν είναι ευτυχισμένος με την γυναίκα του! Κι εξαιρέσεις αν υπάρχουν είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα!

Ξέρεις μετά από 5-10-15-20 χρόνια, είτε πιάνεις το μπούτι της γυναίκας σου είτε το δικό σου, η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια :)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ξέρεις μετά από 5-10-15-20 χρόνια, είτε πιάνεις το μπούτι της γυναίκας σου είτε το δικό σου, η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια

το ξέρω φίλε λιόμας και πολύ καλά μάλιστα...αλλά άμα η γυναίκα είναι έξυπνη και βρεί το κουμπί σου σε κρατάει......τουλάχιστον με την δικιά μου μαλακισμένη νοοτροπία....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
άντε μην τα πάρω και τα ακούσεις εσύ τώρα.......... :bottom: :cussing: :knuppel: :2funny:

α δεν ξερω κυριε ταλος... εδω τοσοι κ τοσοι λενε οτι εισθε πολυγαμικα οντα κ ειναι στο ντιενει του ανηρ να ξενοπηδαει κ δε σημαινει τπτ κ αλλα τετοια ομορφα... δεν φταιω εγω αυτοι τα λενε  :cheesy:

Επισκέπτης
το ξέρω φίλε λιόμας και πολύ καλά μάλιστα...αλλά άμα η γυναίκα είναι έξυπνη και βρεί το κουμπί σου σε κρατάει......τουλάχιστον με την δικιά μου μαλακισμένη νοοτροπία....

E... δώσε του λίγο χρόνο ακόμα και θα δεις... θα έρθεις κι εσύ στο club!!! Εκτός βέβαια αν είσαι η εξαίρεση... για να επιβεβαιώσεις τον κανόνα!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα καμμιά .....παρόλο που το ήξεραν όλες τους.....καλά να πάθουν....dum spiro spero.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom