Νέα

Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαιρετώ και πάλι όλους. θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία....να μου πείτε γνώμες σας

το 1998 ήμουν περίπου 22 και αυτή 21.γνωριστήκαμε κάναμε σχέση αλλα δεν κράτησε πολύ 1 μηνα μετά έφυγα εξωτερικό όπου και σπούδαζα.συνεχίσαμε εξ αποστάσεως και τα xmas το χαλάσαμε.εκ τότε την ξαναείδα άλλες 2-3 φορες μέχρι το 2000 όπου και ήταν η τελευταία φορα. την είχα ερωτευθεί και μου άρεσε και την σκεφτόμουν σοβαρά. τις ηπα ότι δεν ήθελα να επιστρέψω ελλάδα αλλα να ζήσω εξωτερικό και αυτή είχε φρικάρει για τα καλά. η σχέση όπως ηπα δεν συνεχίστηκε.τις είχα πει πως θα την ήθελα και αυτή εξωτερικό να πάμε mazi.tin συμπεριέλαβα στα σχέδια μου δηλαδή

σε μια από τις μετέπειτα συνάντησης μας έκανε το εξής απαράδεκτο:προσπάθησε να μου διηγηθεί πως πήγε να πηδηχτεί με κάποιον άλλον. μαζί μου δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο μονο όλα τα υπόλοιπα πήδημα όμως δεν είχε πεσει.na μη σας τα πολυλογώ αυτό που έκανε με τσάκισε στην κυριολεξία και έκανα 3-4 χρονια να την ξεπεράσω...

προχτές χτυπάει το τηλέφωνο. το σηκώνω. μάντεψε μου λέει.ήταν αυτή. έψαξε και βρήκε το τηλέφωνο μου και αποφάσισε να με πάρει μετά από...9 χρονια.βεβαια είναι παντρεμένη πια και μου δήλωσε πως δεν ψάχνετε. άντε να το πιστέψω και αυτο.μιλήσαμε πολύ παρόλη την κάποια αμηχανία. όλα αυτά τα χρονια μάθαινε νέα μου μέσο κάποιον κοινόν γνωστόν.γενικά έδειξε ενδιαφέρον και πολύ χαρά που με ξανάκουγε μιας και πέρασε πολύ καλά μαζί μου όπως είπε.

παιδιά σε κάποια φάση την ρώτησα γιατί με πλήγωσε τόσο πολύ κάποτε....και αν είναι δυνατόν δεν θυμόταν λέει tpt. σου έκανα λέει τέτοιο πράγμα? έβρισε αρκετές φορες τον εαυτό τις για την συμπεριφορά τις. μιλάμε η κοπέλα δεν κατάλαβε τι κακό μου προξένησε τότε ειναι δυνατόν? είναι δυνατόν να μην κατάλαβε ποσο με πλήγωσε και τι είχε πει τότε? σε τι κόσμο ζούσε τότε αυτή η κοπέλα?

γιατί μας τα λες όλα αυτά τώρα θα πεις? προσπαθώ να καταλάβω τι έχει μέσα ένα γυναικείο μυαλό. ξέρω πως δεν θα καταφέρω να το βρω αλλα ήθελα να μοιραστώ αυτό το αναπάντεχο μαζί σας.

είναι δυνατόν να σε παίρνει η άλλη τηλέφωνο μετά από 9 χρονια παντρεμένη κιόλας να πούμε τι? και να εννοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι θέλει να σε ξαναδεί.

τι "ζόρι" να "τραβάει" άραγε?

περιττό να πω πως δεν ξέρω αν θα κάνω χρήση του κινητού τις μιας και μάλλον ακόμα την γουστάρω αλλα δεν ξέρω αν είμαι διατεθειμένος να μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί είναι πολύ πιθανό το μονο που ζητάει να είναι μια ακόμα επιβεβαίωση πως μετράει και μετά άντε μαλακα πνίξου. άλλωστε είναι και παντρεμένη.

άποψεις σας?

edit giorgospapa: διορθωθηκε ο τιτλος του θρεντ..

Εγώ σε σχέση με τους υπόλοιπους εδώ θα σου έλεγα νατην πηδήξεις με την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται να κολλήσεις μαζί της. Γάμησε την και άσε την να ζήσει τη μίζερη έγγαμη ζωή και να τρίβει την κοιλάρα του άντρα της. Γάμα την μόνο για να σου φύγει η απορία του τότε και να προχωρήσεις μπροστά, because life is go on :rockon: :rockon:

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Άμα έχεις όρεξη να γαμήσεις αλλά και να γελάσεις θα σου προτείνω να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ πριν περίπου 10 χρόνια. Τα χα με μια γκομενίτσα ένα καλοκαίρι με την οποία χωρίσαμε κάπως άγαρμπα και μετά από μια βδομάδα τα φτιαξε με έναν γνωστό μας, ο οποίος ήταν και ο λόγος που τσακωνόμασταν. Εμένα με πείραξε τότε αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέθανα κιόλας.
Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο το οποίο τρώγεται σε όλες τις περιστάσεις αλλά είναι ιδιαιτέρως εύγευστο όταν τρώγεται κρύο, η κυρία μετά από σχεδον 2 χρόνια με πήρε τηλέφωνο και μου λεγε ότι της έλειψα και ότι θα έπρεπε να βρεθούμε κτλπ.  Εγώ το έπαιξα λίγο δύσκολος αλλά εν τέλει τη συναντάω και της ρίχνω το πιο πρόστυχο πήδημα που μπορούσα να κάνω τότε, συμπεριλαμβάνοντας βρομόλογα, φάπες στα κωλομέρια και ότι άλλο μου ‘ρχόταν στο μυαλό. Αφού τελειώσαμε γυρνάω και καλά στενοχωρημένος και της λέω ότι μετάνιωσα καθώς αυτή την περίοδο είμαι μια κοπέλα την οποία αγαπάω και ότι το όλο θέμα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το κερασάκι ήταν ότι πάνω στη συζήτηση που ακολούθησε και προσπαθώντας να το παίξω ερωτευμένος και μετανιωμένος με πιάσαν τα γέλια και η γκόμενα κατάλαβε το δούλεμα.  Έβρασε, έβρισε αλλά και πάλι το καταχάρηκα!
  + 1000000
Αν δεν ειχες γελασει κιολας θα την ειχες κανει να νιοωσει τελειως ΣΚΑΤΑ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παλι θα συμφωνησω με την μπαιτ....ειναι δυνατον να ασχολειστει με μια γυναικα που υπηρξε πριν απο 9 χρονια? απλα και μονο για το γαμωτο του θεματος και για τον ατιμο τον εγωισμο (υποθετω αυτο ειναι και το θεμα...) δειξε αδιαφορια και γκετ ιτ οβερ γουιθ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αν γουσταρεις ενα πηδουλο συναντηθειτε-Αν και εκει θα ανακτησει δυναμεις και μπορει να το παιξει κα ιλιγο δυσκολη...μετα απο 9 χρονια-Θα σου ελεγα παντως να τη γραψεις στα αρχιδια σου και να πας για αλλες πορτοκαλιες με ζουμερα πορτοκαλια και οχι με περσινα ξινα σταφυλια-2 φορες εχω γειωσει ετσι γκομενες

Επισκέπτης
Γράφτην στα παπάρια σου ρε μεγάλε... μουνιά υπάρχουν άπειρα και παντού!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Να μην τη συναντησεις.Μια επαφη μαζι της ενδεχομενως να σε ταραξει ψυχολογικα. Απο τα γραφομενα σου φαινεται οτι ειναι πιθανον να μην την εχεις ξεπερασει ακομα. Γι αυτο γραφτην στους ορχεις σου και προχωρα.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Mwnn μην την συναντήσεις. Αν την συναντήσεις θα χάσεις την ψυχική σου υγεία φίλε όπως τότε...αλλά από την άλλη αν δεν την συναντήσεις δεν θα πάρεις εκδίκηση ποτέ για το κακό που σου έκανε, δηλητηριάζοντας σου την ψυχή τόσα χρόνια. Αν είσαι αποφασισμένος να την καταστρέψεις ήρθε η ώρα!(πάρε και κρυφή βιντεοκάμερα θα χρειαστεί) :2funny: :2funny: :2funny:Αν που φοβάμαι ότι θα της την πέσεις και θα σε κλάσει για άλλη μια φορά...απλά θέλει να τσεκάρει αν περνάει η μπογιά της...Γύναια!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Υπαρχει και η αλλη περιπτωση....

Ειναι αρκετα "κακη" αλλα ισως παρεις την εκδικηση σου με τον σωστο τροπο, και ισως της μαθεις μερικα πραγματα για τη ζωη οσο ασχημα και αν της φερθεις.

Βεβαια αυτο εμπεριεχει το ρισκο να την ερωτευτεις κτλ αλλα ελπιζω να μην φτασεις σε τετοιο επιπεδο γιατι τοτε θα εισαι εσυ αυτος που την επαθε και οχι αυτη.

Να της δωσεις ο,τι ζητησει και να την φτασεις σε σημειο να χωρισει για σενα, και μετα να την παρατησεις  :rockon:

Να της κανεις τη ζωη πουτανα με λιγα λογια, ισως ετσι καταλαβει καποτε  :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
υπαρχει κ η περιπτωση να θελει νατον ξαναχρησιμοποήσει κ τωρα απλα για να ζηλεψει ο αντρασ τησ κ ο φιλοσ μασ να τισ αρπαξει στο ξαφνικο..

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οντως...

αλλα δεν πιστευω ποτε μια γυναικα να ηταν τοσο εξυπνη  :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε σαυτα ειναι διαννοιεσ,οι καριολεσ..

nikoscbr

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου γραψτην κανονικα,αγνοησε την εντελως και μη ξανασχοληθεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ειναι αρκετα "κακη" αλλα ισως παρεις την εκδικηση σου με τον σωστο τροπο, [size=12pt]και ισως της μαθεις μερικα πραγματα [/size] για τη ζωη οσο ασχημα και αν της φερθεις.

μάθε τη να δίνει κωλαράκι, αν δεν έχει προλάβει άλλος ως τώρα  :rockon:

Να της κανεις τη ζωη πουτανα με λιγα λογια, ισως ετσι καταλαβει καποτε  :rockon:

Εδώ διαφωνώ, η ζωή της είναι ήδη πουτάνα, αλλιώς δε θα τρωγόταν με τα νύχια της μετά από 9 χρόνια!!! :think:

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου,
ας το δουμε λιγο διαφορετικα. Κατ αρχην εν ετει 1998 και σε ηλικιες 20-21 δεν ειναι σχεση οταν επι 1 μηνα δεν πεφτει πηδημα. Υπαρχει γουσταρισμα, ερωτισμος η οτι αλλο θες αλλα σχεση με την εννοια του "ειμαστε ζευγαρι" η "ειμαστε μαζι" δεν υπαρχει. Μετα εσυ εφυγες για εξω με δηλωμενη προθεση να μην ξαναγυρισεις. Το οτι της εκανες  προταση να ερθει μαζι σου, στην καλυτερη περιπτωση δειχνει ευγενεια και στην "ακομη καλυτερη περιπτωση" ηθελες να παρεις αυτο που δικαιουσο αλλα δεν προλαβες, το πηδημα. Και επιδη συμφωνω οτι το πηδημα το δικαιουσαι, παρτη τηλεφωνο , βγες μαζι της και φχαριστηθετο και οι δυο.
Εγω νομιζω το κινητρο της ειναι απλο, σε γουσταρε, της την εκανες και ισως να θυμωσε, της περασε η πικρα και της εμεινε το απωθημενο να πηδηχτει μαι σου. Αρκει βεβαια να μην εμπλακεις συναισθηματικα.
Απλα μια αποψη ....

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ο Oxyllos έχει δίκιο.
Για να έχεις τέτοια διλλήματα του τύπου, τι να κάνω τώρα; να πηδηχτώ μαζί της ή να κόψω πέρα,
δύο περιπτώσεις υπάρχουν:
1) Είσαι πολύ ερωτευμένος
2) Είσαι πολύ μαλάκας

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
έχουν πέσει πολλές άποψης στο τραπέζι και βεβαια είναι δύσκολο να σχολιάσω κάθε μια χωριστά. αυτό που θέλω να πω σε πρώτη φάση είναι ότι δεν ψάχνομαι να την παο στο κρεβάτι (πήδημα) κάτι που δεν έγινε τότε. από την άλλη δεν ψάχνομαι να τις κάνω κάτι κιόλας. τα παρέθεσα αυτά όλα εδώ πρωτίστως επειδή είναι κάτι που δεν σoυ συμβαίνει κάθε μέρα και μετά για ανάλυση όπως και έχουμε κάνει εδώ και 4 σελίδες!

κάποτε με πλήγωσε παρα πολύ και παρόλο που περάσανε 9 χρονια δεν μου βγαίνει να την εκδικηθώ ξεσκίζοντας την. είναι ωραία κοπέλα βεβαια αλλα αν το έκανα αυτό απλά θα τις έδινα αυτό που ψάχνει - αν ψάχνει για πήδημα. και δεν είμαι τέτοιος τύπος ειδικά σε περίπτωσις που δεν το αξίζουν όπως αυτή. η οποια "εκδίκηση"  γίνει πιστεύω πως θα πρέπει να περάσει μέσα από την αδιαφορία. μπορεί που και που να υπάρχει κάποια μικρή επικοινωνια (πχ sms) αλλα ποτε δεν πρέπει να ξεπεραστούν κάποια όρια -αν δεις ότι υποφέρεις τότε απλά το ξεφορτώνεσαι όπως είπε και ένας συνάδελφος! ομόλογο πως ακόμα μάλλον με ελκύει η κοπέλα οποτε θα πρέπει να είμαι επιπλεον προσεκτικός. δεν έχει νόημα να εμπλακώ συναισθηματικά.

κάποτε και για αυτά που κάναμε ερωτικά  παρόλο που δεν είχαμε πηδηχτεί και το ήθελα πολύ με είχε παιδέψει αρκετά. βεβαια η κοπέλα ήταν τότε παρθένα και δεν είχε εμπειρίες. αλλα με είχε παιδέψει για τα αυτονόητα. αν τις έχει μεινει απωθημένο να πηδηχτεί μαζί μου τότε δεν θέλω να τις κάνω την χάρι να γίνει αυτό. δηλαδή όταν εγώ ήθελα μου τα δίνε με το σταγονόμετρο και έκανε ότι έκανε και τώρα που ίσος να θέλει αυτή τα πάντα εγώ θα τις τα προσφέρω τόσο απλόχερα? μπα δεν νομίζω....
δηλαδή όταν θέλουν οι γυναίκες κάτι θα το περνούν εύκολα και όταν θέλουν οι άντρες κάτι θα πέφτει ζάλισμα? a μπα δεν νομίζω... δεν θα υποκύψω με οποιο το κόστος. ωραίο το μουνί δεν λέω αλλα μουνοδουλος δεν θέλω να καταντήσω.

τέλος τέτοιου τύπου γυναίκες αξίζουν φτύσιμο. μονο έτσι ίσος στρώσουν, όταν τους δίνεις αυτό που ζητάνε δεν πρόκειται ποτε να στρώσουν χαρακτήρα. όχι μονο πήδημα δεν είμαι διατεθειμένος να προσφέρω αλλα ούτε καν να συναντηθούμε.και βλεπουμε....

οποιαδήποτε σχόλια δεκτά δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση να πω την αλήθεια

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ο Oxyllos έχει δίκιο.
Για να έχεις τέτοια διλλήματα του τύπου, τι να κάνω τώρα; να πηδηχτώ μαζί της ή να κόψω πέρα,
δύο περιπτώσεις υπάρχουν:
1) Είσαι πολύ ερωτευμένος
2) Είσαι πολύ μαλάκας

ποτε δεν δήλωσα πως με απασχολούν τέτοια διλήμματα. κατανοώ πως είναι λογικό να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα αλλα η αρχική μου πρόθεση ήταν και είναι να γίνει κουβεντούλα μεταξύ μας κάνοντας ανάλυση συμπεριφορών και χαρακτήρων στην συγκεκριμένη ιστορία.

πήδημα δεν δινω εύκολα σε γυναικα που θεωρώ πως δεν το αξίζει. πληρώνω το αντίστοιχο τίμημα αλλα προς το παρόν το προτιμώ. δεν ξεκίνησα το νήμα πάντως για να πάρο απάντησης σε ερώτησης του τύπου την πηδάω η δεν την πηδάω?
το έκανα για βαθύτερους λόγους και πιο ουσιαστικούς.τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι και αυτά κάποιες πτυχές τις υπόθεσις αλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

οι ανορθογραφίες οφείλονται στο ότι γράφω μέσο converter

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
η οποια "εκδίκηση"  γίνει πιστεύω πως θα πρέπει να περάσει μέσα από την αδιαφορία. μπορεί που και που να υπάρχει κάποια μικρή επικοινωνια (πχ sms) αλλα ποτε δεν πρέπει να ξεπεραστούν κάποια όρια
:cool2:φιλαρακι αδιαφορια με κανα sms ταυτοχρονα δεν γινεται!!!αν εχεις οποιαδηποτε επικοινωνια μαλλον θα καταληξεις στο να γινεις μουνοδουλος και ερμαιο των διαθεσεων της καποια στιγμη....οταν λεμε αδιαφορια εννοουμε καμμια επαφη!!!τωρα τι αδιαφορια μπορει να ειναι αυτη επικοινονωντας με sms που και που δεν το καταλαβαινω :think:
Αν θες οντως να δειξεις αδιαφορια σβηνεις κινητο,αν σε παρει δεν απαντας κι αν σου στειλει μηνυμα το σβηνεις χωρις καν να το διαβασεις!!!μονο ετσι θα προχωρησεις μπροστα στη ζωη σου αλλιως θα φθειρεις ψυχολογια τον εαυτο σου χωρις λογο και θα χαραμισεις τα καλυτερα χρονια της ζωης σου :tickedoff: Μηπως εισαι λιγο τραβατε με κι ας κλαιω..?εντελως φιλικα :-

OP
OP
M

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:cool2:φιλαρακι αδιαφορια με κανα sms ταυτοχρονα δεν γινεται!!!αν εχεις οποιαδηποτε επικοινωνια μαλλον θα καταληξεις στο να γινεις μουνοδουλος και ερμαιο των διαθεσεων της καποια στιγμη....οταν λεμε αδιαφορια εννοουμε καμμια επαφη!!!τωρα τι αδιαφορια μπορει να ειναι αυτη επικοινονωντας με sms που και που δεν το καταλαβαινω :think:
Αν θες οντως να δειξεις αδιαφορια σβηνεις κινητο,αν σε παρει δεν απαντας κι αν σου στειλει μηνυμα το σβηνεις χωρις καν να το διαβασεις!!!μονο ετσι θα προχωρησεις μπροστα στη ζωη σου αλλιως θα φθειρεις ψυχολογια τον εαυτο σου χωρις λογο και θα χαραμισεις τα καλυτερα χρονια της ζωης σου :tickedoff: Μηπως εισαι λιγο τραβατε με κι ας κλαιω..?εντελως φιλικα :-

δεν σύμφωνο. διαχωριστικές μπορούν να κρατηθούν αν κάποιος μπορεί να το κάνει. έστω και με σποραδικά sms. και θα συ πω γιατί το λέω αυτό. γιατί στην τελική πιστεύω πως υπάρχουν στιγμές που όλη μας χρειαζόμαστε όλους τους συνανθρώπους μας.αν καταφέρουμε να απαλλαγούμε πραγματικά από το παρελθόν και μεινει απλά η γνωριμία τότε σε χαλάει κάτι σε αυτό? εμενα όχι απαραίτητα ισα ισα..αν βεβαια δεις ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις τότε αποχωρείς πριν είναι αργά. κοιτάζω να κάνω αυτό: να δω πως θα συμπεριφερθώ συναισθηματικά στο πέρασμα του χρόνου και αν δεν με χαλάει μια επαφή μπορείς να κράτησης κακό δεν κάνει. στην ζωή ποτε δεν ξέρεις ποια ατομα μπορείς να χρειαστείς και ποτε..

με πιάνεις έτσι?

silicone

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η γνωμη μου είναι οτι σε αυτες τις περιπτωσεις καλυτερη επιλογη ειναι μαχαιρι.
Ουτε τηλεφωνα ουτε καλημερα.
Αν θέλει πήδημα πες της θα φερω και δυο φίλους να περάσουμε καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom