Νέα

Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πες της οτι το ξανασκεφτηκες και οτι τελικα ΕΣΥ ησουν αυτος που την πληγωσες τοτε.  :rockon:

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σε ξαναπήρε και καλά να δει πως είσαι ενώ τόσο καιρό μάθαινει από αλλού τι κάνεις? Μάλλον είναι οι κλασσικές πουτανιές! Μακριά για το καλό σου. Γκομενα που σε πάτησε μια φορα και ισοπέδωσε τα αισθήματά σου την δευτερη φορά θα σου πάρει την ψυχή κυριολεκτικά και μετφορικά! Νέος είσαι και στην καλύετρη ηλικία για να κυνηγάς γκομενες και να μην σε ψαρώνουν με τέτοιες μαλακίες σαν 18χρονο. Κοινώς ξεκόλλα και προχώρα!

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω εχω να πω , μακρια απο το παρελθον μας, οποιος δεν ξεκολλησε εμεινε εκει..

Επισκέπτης
Απο τα λιγα που διαβασα, ισως και να εχει τυψεις,και επειδη δεν ειναι ευχαριστημενη απο τον συζηγο, γιαυτο σε πηρε τηλεφωνο.
Δηθεν οτι δεν θυμαται που σε πληγωσε. προσωπικα νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να της δειξεις πληρη αδιαφορια, μονο ετσι θα αισθανθεις και εσυ οτι την πληρωσες με το ιδιο νομισμα.
Και σε τελικη αναλυση νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκες μαζι της.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Εγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις το ρητό : ''ότι δεν μπορείς να καταλάβεις, ξεφορτώσου το''

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αυτή θα σε μέχρι που θα σε βάλει να ξουρίσεις το μουστάκι  :rockon:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ρε παιδιά εξηγείστε μου κάτι σας παρακαλώ  :think:
Η κοπέλα φταίει για τη φρίκη που έφαγε ο φίλος μας? Δεν είχανε σχέση άρα είναι λογικό να  την πηδάει άλλος, όπως κ αυτός να πηδάει κάποια άλλη όσο είναι μακριά.  Δεν τον κεράτωσε. Απλά τον απέρριψε.  Κ εγώ έχω φάει χυλόπιτες και είμαι σίγουρος ότι τρώνε πούτσο αυτή τη στιγμή. Δεν έκοψα φλέβες όμως γιατί κ εγώ ρίχνω τα μανίκια μου με άλλες. Επίσης τον προσέγγισε σα φίλο να δεί τη κάνει. Αν ήθελε,ας της έκλεινε το ακουστικό στα μούτρα να τελειώνει το θέμα.

Θα συμφωνήσω όμως στο ότι οι γυναίκες είναι ανασφαλή άτομα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε... Κινούνται, ζουν κ αναπνέουν με ένα σωρό ανασφάλειες. Αντί να τις καλύπτουμε, πρέπει να τις ενδυναμώνουμε χχεχεχεχε

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Για καψουράκο σε κόβω. Μην ασχοληθείς. Θα κολλήσεις, θα σε παρατήσει ξανά (όταν χορτάσει πούτσο) και τότε είναι που θα λαλήσεις. Ας αλλάξουμε θέμα...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
φιλε συναγωνιστη εχεις δυο επιλογες
α) και καλυτερη γραφτην στα αρχιδια σου και τελος
β) συναντησε την γαμησε την τραβα και κανενα βιντεακι και μοιρασε το παντου αλλα παντα με την προυποθεση να την εχεις γραμμενη γιατι διαφορετικα θα σε πηδηξει περισσοτερο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Στο β πέφτει στο επίπεδό της...δεν χρειάζεται κατά την γνώμη μου...απλά...αδιαφορία και πως ''αγαπά άλλη που είναι η τέλεια γυναίκα...''εκεί τρελλαίνονται....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε παιδιά εξηγείστε μου κάτι σας παρακαλώ   :think:
Η κοπέλα φταίει για τη φρίκη που έφαγε ο φίλος μας? Δεν είχανε σχέση άρα είναι λογικό να  την πηδάει άλλος, όπως κ αυτός να πηδάει κάποια άλλη όσο είναι μακριά.  Δεν τον κεράτωσε. Απλά τον απέρριψε.  Κ εγώ έχω φάει χυλόπιτες και είμαι σίγουρος ότι τρώνε πούτσο αυτή τη στιγμή. Δεν έκοψα φλέβες όμως γιατί κ εγώ ρίχνω τα μανίκια μου με άλλες. Επίσης τον προσέγγισε σα φίλο να δεί τη κάνει. Αν ήθελε,ας της έκλεινε το ακουστικό στα μούτρα να τελειώνει το θέμα.

Θα συμφωνήσω όμως στο ότι οι γυναίκες είναι ανασφαλή άτομα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε... Κινούνται, ζουν κ αναπνέουν με ένα σωρό ανασφάλειες. Αντί να τις καλύπτουμε, πρέπει να τις ενδυναμώνουμε χχεχεχεχε

Δεν ειπαμε οτι φταιει απαραιτητα για τη φρικη.

Αλλα για το οτι τον σκατωσε αρχικα, και μετα οταν (λογικα) ειχε να φαει καλο πουτσο αρκετο καιρο, σκεφτηκε να παρει τηλεφωνο την ψυχη ... ( τον φιλο μας ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ χρονια.

Τι στο διαολο θελει λοιπον καποια παντρεμενη μετα απο εννεα χρονια ρε συναγωνιστη? Θα μου πεις πουτσο θελει, απλα.

Γιατι ομως καθε φορα που θελουν αυτες πουτσο να ειναι τοσο απλο το θεμα, και καθε φορα που θελουμε εμεις να γινεται ολοκληρο θεμα? Να κατσει με τον γαμια της λοιπον η οποια μαλακω και να μην ξυνει πληγες, και οσο για τον πουτσο, ελπιζω να μην τον δει καμια τετοια απο αυτους που σκατωσανε με τετοιο τροπο!  :birdman:

Υπαρχουν τοσες γκομενες εξαλλου, γιατι να γαμαμε αυτες που ηδη πηδιουνται απο καποιον αλλον? Για να τους ανεβαζουμε το εγω ? Ρε δεν πανε να γαμηθουνε!

Επισκέπτης
τι μετά από 9 χρόνια εγώ έχω αλλάξει 20 φορές αριθμό τηλεφώνου.εκτός φίλε μου αν την φούσκωσες και βρήκε τον άλλο και το φόρτωσε και τώρα θέλει να σου δείξει τον υιό σου άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.   

Επισκέπτης
καλά εσένα σε πήρε μετά 9 χρόνια η άλλη μια γιαγιά στα 86 της είπε του παππού ότι τον κεράτωσε στα 29 της και έκανε το 4ο παιδί της.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Δεν ειπαμε οτι φταιει απαραιτητα για τη φρικη.

Αλλα για το οτι τον σκατωσε αρχικα, και μετα οταν (λογικα) ειχε να φαει καλο πουτσο αρκετο καιρο, σκεφτηκε να παρει τηλεφωνο την ψυχη ... ( τον φιλο μας ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ χρονια.

Τι στο διαολο θελει λοιπον καποια παντρεμενη μετα απο εννεα χρονια ρε συναγωνιστη? Θα μου πεις πουτσο θελει, απλα.

Μπορεί να μη θέλει απαραίτητα μπούτσο. Οι γυναίκες σκέφτομαι διαφορετικά από εμάς τους άντρες. Εμείς τα βλέπουμε όλα υπο το πρίσμα του πουλιού μας, αλλά δεν είναι έτσι. Άλλωστε αν το ήθελε θα του είχε ρίξει καμιά σπόντα.

Σημασία έχει να μην ασχοληθεί με το θέμα και αν τον πονάει ακόμα, να φέρει ένα καλό ct και να τις στείλει φωτογραφίες να του πεί τη γνώμη της :-))))

Επισκέπτης
Μπορεί να μη θέλει απαραίτητα μπούτσο. Οι γυναίκες σκέφτομαι διαφορετικά από εμάς τους άντρες. Εμείς τα βλέπουμε όλα υπο το πρίσμα του πουλιού μας, αλλά δεν είναι έτσι. Άλλωστε αν το ήθελε θα του είχε ρίξει καμιά σπόντα.

Σημασία έχει να μην ασχοληθεί με το θέμα και αν τον πονάει ακόμα, να φέρει ένα καλό ct και να τις στείλει φωτογραφίες να του πεί τη γνώμη της :-))))
είναι απαράδεκτο για μπουρδελιάρη να γράφει ότι ερωτεύθηκε και πληγώθηκε και ακόμα τον πονάει, δηλαδή αν η Κατερίνα Κολωνού παρατήσει το λειτούργημα που κάνει και παντρευτεί τον αγαπημένο της θα κηρύξουμε εθνικό πένθος? 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αιντεεεε... τελικα οτι θενε σας κανουνε οι γυναικες... κ μετα φωναζετεεε
μια σχεση 6 μηνες ειχατε στα 21 σας... δεν ξαναμιλησατε απο τοτε... κ 9 χρονια μετα ειναι δυνατον ακομη να αισθανεσαι πληγωμενος κ να νομιζεις πως μαλλον τη γουσταρεις κ να διερωτασαι τι να κανεις κ να ψαχνεις τη καλυτερη λυση για εκδικηση κ να γινονται 3 σελιδων ποστς για μια που οσο κ να προσπαθω δεν μπορω καν να καταλαβω πως σκεφτεται παντρεμενη???

αδιαφορησε κ πες της οτι δε γουσταρεις κ αντε γεια... ακου να μην ξερεις τι να κανεις...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Άμα έχεις όρεξη να γαμήσεις αλλά και να γελάσεις θα σου προτείνω να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ πριν περίπου 10 χρόνια. Τα χα με μια γκομενίτσα ένα καλοκαίρι με την οποία χωρίσαμε κάπως άγαρμπα και μετά από μια βδομάδα τα φτιαξε με έναν γνωστό μας, ο οποίος ήταν και ο λόγος που τσακωνόμασταν. Εμένα με πείραξε τότε αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέθανα κιόλας.
Επειδή όμως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο το οποίο τρώγεται σε όλες τις περιστάσεις αλλά είναι ιδιαιτέρως εύγευστο όταν τρώγεται κρύο, η κυρία μετά από σχεδον 2 χρόνια με πήρε τηλέφωνο και μου λεγε ότι της έλειψα και ότι θα έπρεπε να βρεθούμε κτλπ.  Εγώ το έπαιξα λίγο δύσκολος αλλά εν τέλει τη συναντάω και της ρίχνω το πιο πρόστυχο πήδημα που μπορούσα να κάνω τότε, συμπεριλαμβάνοντας βρομόλογα, φάπες στα κωλομέρια και ότι άλλο μου ‘ρχόταν στο μυαλό. Αφού τελειώσαμε γυρνάω και καλά στενοχωρημένος και της λέω ότι μετάνιωσα καθώς αυτή την περίοδο είμαι μια κοπέλα την οποία αγαπάω και ότι το όλο θέμα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το κερασάκι ήταν ότι πάνω στη συζήτηση που ακολούθησε και προσπαθώντας να το παίξω ερωτευμένος και μετανιωμένος με πιάσαν τα γέλια και η γκόμενα κατάλαβε το δούλεμα.  Έβρασε, έβρισε αλλά και πάλι το καταχάρηκα!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Εγώ πάντως λέω να μην ασχοληθεί γιατί είναι καψούρης κ θα έχει προβλήματα. Στείλτην ευγενικά και πέστης ότι είσαι καλά σε όλους τους τομείς ;-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom