boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πες της οτι το ξανασκεφτηκες και οτι τελικα ΕΣΥ ησουν αυτος που την πληγωσες τοτε.
Σωστό ρητόΕγώ θα σου έλεγα να ακολουθήσεις το ρητό : ''ότι δεν μπορείς να καταλάβεις, ξεφορτώσου το''
Μην τον βάλει να συμμετάσχει και στο thread:''Ξύρισμα Αρχιδιών''....Αυτή θα σε μέχρι που θα σε βάλει να ξουρίσεις το μουστάκι
Ρε παιδιά εξηγείστε μου κάτι σας παρακαλώ
Η κοπέλα φταίει για τη φρίκη που έφαγε ο φίλος μας? Δεν είχανε σχέση άρα είναι λογικό να την πηδάει άλλος, όπως κ αυτός να πηδάει κάποια άλλη όσο είναι μακριά. Δεν τον κεράτωσε. Απλά τον απέρριψε. Κ εγώ έχω φάει χυλόπιτες και είμαι σίγουρος ότι τρώνε πούτσο αυτή τη στιγμή. Δεν έκοψα φλέβες όμως γιατί κ εγώ ρίχνω τα μανίκια μου με άλλες. Επίσης τον προσέγγισε σα φίλο να δεί τη κάνει. Αν ήθελε,ας της έκλεινε το ακουστικό στα μούτρα να τελειώνει το θέμα.
Θα συμφωνήσω όμως στο ότι οι γυναίκες είναι ανασφαλή άτομα και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε... Κινούνται, ζουν κ αναπνέουν με ένα σωρό ανασφάλειες. Αντί να τις καλύπτουμε, πρέπει να τις ενδυναμώνουμε χχεχεχεχε
Δεν ειπαμε οτι φταιει απαραιτητα για τη φρικη.
Αλλα για το οτι τον σκατωσε αρχικα, και μετα οταν (λογικα) ειχε να φαει καλο πουτσο αρκετο καιρο, σκεφτηκε να παρει τηλεφωνο την ψυχη ... ( τον φιλο μας ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ χρονια.
Τι στο διαολο θελει λοιπον καποια παντρεμενη μετα απο εννεα χρονια ρε συναγωνιστη? Θα μου πεις πουτσο θελει, απλα.
είναι απαράδεκτο για μπουρδελιάρη να γράφει ότι ερωτεύθηκε και πληγώθηκε και ακόμα τον πονάει, δηλαδή αν η Κατερίνα Κολωνού παρατήσει το λειτούργημα που κάνει και παντρευτεί τον αγαπημένο της θα κηρύξουμε εθνικό πένθος?Μπορεί να μη θέλει απαραίτητα μπούτσο. Οι γυναίκες σκέφτομαι διαφορετικά από εμάς τους άντρες. Εμείς τα βλέπουμε όλα υπο το πρίσμα του πουλιού μας, αλλά δεν είναι έτσι. Άλλωστε αν το ήθελε θα του είχε ρίξει καμιά σπόντα.
Σημασία έχει να μην ασχοληθεί με το θέμα και αν τον πονάει ακόμα, να φέρει ένα καλό ct και να τις στείλει φωτογραφίες να του πεί τη γνώμη της :-))))