hehehe και το άλλο μπορεί να παιχτεί αν είσαι έτοιμος να το κανεις: να τις προτείνεις να συ γνωρίσει καμια φιλί τις μιας και στο ψάξιμο είμαστε. αυτά βεβαια αν το θέσεις σε σωστή βάση μέσα σου και "παίξεις και εσύ το παιχνίδι σου" με άλλους ορους πλέον βεβαια!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μου τηλεφώνησε ξανά μετά από...9 χρόνια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mwnn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
παιδιά ανακάλεσα και κάτι άλλο από την μνήμη μου: στις συνάντησης τις λίγες που είχαμε κάνει αφότου χωρίσαμε μου είχε πει ότι το είχε μετανιώσει που δεν είχε κάνει κάτι μαζί μου (πήδημα δηλαδή) και τι χάζι που ήταν. όχι αυτό αλλάζει τρελα τα δεδομένα αλλα είναι ένα επιπλέον στοιχειο που θυμήθηκα.
φιλαρακο φαντασου να μην ειχε χαλασει η δουλεια και να εισουν ακομη μαζι της. Τωρα θα μας εστελνες mail οτι σε αηδιαζει μετα απο 9 χρονια.
[/quote]
αν λοιπόν είχε γίνει έτσι το πράγμα, τώρα μάλλον θα έστελνε mail ότι υποπτεύεται ότι η κυρία του τον απατά με μιά παλιά της σχέση, που τηλεφωνιούνται και πάλι μετά απο 9 χρόνια. (το κέρατο, ή η υποψία του κέρατου, δέν υποφέρετα, έστω και αν την είχε σιχαθεί)
Εμενα με πηρε γκομενα, μετα απο 5 χρονια, που ειχαμε χωρισει. Ηταν παντρεμενη πλεον αλλα στα χωρισματα, οπως μου ειπε. Δεν ειχα μαθει τιποτα για αυτην απο τοτε που χωρισαμε. Συναντηθηκαμε 2-3 φορες, ηθελε sex & το εδειξε απο την πρωτη φορα. Γενικως δεν ειμουν πολυ ζεστος γιατι φοβομουνα μπλεξιματα. Τελικα θελησα να το κανουμε ετσι τιμης ενεκεν.
Παιδες το γαμησι ηταν απο τα χειροτερα , που εχω κανει ever. Το πολυ χειροτερο ηταν οτι εμεινε σπιτι, κοιμηθηκε διπλα μου & ειχα φρικαρει!!! Ηθελα να φυγει σαν τρελος αλλα ηταν καπως χοντρο να τη διωξω. Εν συντομια συνεχισε τα τηλεφωνα ωσπου τις εβαλα παγο & τελειωσε εκει το θεμα.
Για το φιλο που ανοιξε το topic, μιας & δεν την εχεις γαμησει εαν ειναι να σου φυγει το απωθημενο κανε την κινηση. Αλλα μεχρι εκει, μπερδεμενα πραγματα φιλε μου τετοιες καταστασεις. Πηγαινε για κατι πιο υγιες η συμβουλη μου
Παιδες το γαμησι ηταν απο τα χειροτερα , που εχω κανει ever. Το πολυ χειροτερο ηταν οτι εμεινε σπιτι, κοιμηθηκε διπλα μου & ειχα φρικαρει!!! Ηθελα να φυγει σαν τρελος αλλα ηταν καπως χοντρο να τη διωξω. Εν συντομια συνεχισε τα τηλεφωνα ωσπου τις εβαλα παγο & τελειωσε εκει το θεμα.
Για το φιλο που ανοιξε το topic, μιας & δεν την εχεις γαμησει εαν ειναι να σου φυγει το απωθημενο κανε την κινηση. Αλλα μεχρι εκει, μπερδεμενα πραγματα φιλε μου τετοιες καταστασεις. Πηγαινε για κατι πιο υγιες η συμβουλη μου
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Βασικα στα 31 για αλλο θα επρεπε να ανησυχεις!!!
Οτι μετα απο 9 χρονια μενεις ακομα στο ιδιο σπίτι και σε βρηκε η γκόμενα. Αυτη παντρευτηκε, ΕΣΥ τι εκανες???
Ή γαμησε τη ή μην τη γαμησεις, με αλλα θα πρεπει να ανυσυχεις πια!!!
ΥΓ Εμεις δηλαδη γιατι γιναμε "κοκκινιστοι"??
Οτι μετα απο 9 χρονια μενεις ακομα στο ιδιο σπίτι και σε βρηκε η γκόμενα. Αυτη παντρευτηκε, ΕΣΥ τι εκανες???
+1000000000000Μαθε τι δεν της κανει ο αντρας της στο κρεββατι και καντης οτι πιο προστυχο και ανομαλο φανταστεις. ξεσκισε την και πιτσιλισε την απο ολες τις τριπες...
κάνε το ρε παιδί μου επιτέλους.
σκίστην.
θα της αρέσει
θα σου φύγει η μαυρίλα που κουβαλάς από τότε.
δέν υπάρχει καλλίτερο πράγμα απο να διαολοστέλνεις κάποια που κάποτε σε γείωσε.
Βασικα στα 31 για αλλο θα επρεπε να ανησυχεις!!!
δεν μένω στο ίδιο σπίτι. η εν λόγο πήρε το 11888 και έμαθε το νέο μου νούμερο. όταν με πήρε λέω μα καλά πως με βρήκε πήγε στους γονείς μου και ζήτησε νούμερο πήγε στον αδερφό μου σε κανένα γνωστό...τι έκανε. και είχε κάνει ότι πιο απλό:11888
σεβαστές οι άποψης όλον αλλα ως τώρα απλά δεν μου έχει έρθει η καύλα να την πιτσιλίσω. καμια φιλί τις ναι αλλα αυτήν όχι...(ακόμα τουλάχιστον)
την έχει πάρο το μάτι μου εντελώς τυχαία κάποιες φορες μέσα στα χρονια - κινούμαστε σε ίδιες περιοχές βλέπεις- και εξακολουθεί να είναι εμφανίσιμη.Ρε παιδιά, γάμα την ο ένας, κλάστην ο άλλος...Την έχει δει το παλληκάρι μέσα στα 9 χρόνια, ή μήπως η γκόμενα έχει γίνει σαν το Θωρηκτό Ποτέμκιν από μάσες-ξάπλες και δεν την πηδάει ούτε ο άντρας της;
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μην της κάνεις την χάρη να την πηδήξεις.....όπως έλεγε και κάποια ψυχή:''Δεν σε και για αυτό έχεις σκάσει....''
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την φτυσεις. Τι εισαι δηλαδη ? Η καβαντζα ? Ποιος της εδωσε το δικαιωμα να σκεφθει οτι εισαι διαθεσιμος επειδη της ηρθε τωρα ? Και τελικα γιατι νομιζει οτι ειναι αξεπεραστη ? Ειναι υποχρεωση σου να της δειξεις οτι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου !!
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Επισης μπορεις να την πας σπιτι σου να την μεθυσεις και να την χαπακωσεις (αν γουσταρεις) και μετα να εμφανισεις τον Αρ@πη να την σκισει και εσι να την κοιτας που θα παρακαλαει...
Που θα βρεις τον Αρ@πη? Δεν ειναι δυσκολο.....
Η βρες καποιον απο λαικη Η καποιον στην εισοδο του μετρο που πουλαει τσαντες και γυαλια Η καποιον απο αυτους που πουλανε CD στον δρομο. Κοιτα να του την πεσεις με το μαλακο να μην πιστεψει οτι του κανεις φαρσα γιατι ειναι και ευαισθητοι σαν φυλη και θιγονται. κατα 80-90% θα δεχτει να ερθει.
Αν τελικα καταφερεις και βγαλεις και καμια φοτο η ακομα καλυτερα κανενα βιντεακι με το κινητο σου, ποσταρισε το εδω και θα εχεις την ευγνωμοσυνη ολων μας.......
Που θα βρεις τον Αρ@πη? Δεν ειναι δυσκολο.....
Η βρες καποιον απο λαικη Η καποιον στην εισοδο του μετρο που πουλαει τσαντες και γυαλια Η καποιον απο αυτους που πουλανε CD στον δρομο. Κοιτα να του την πεσεις με το μαλακο να μην πιστεψει οτι του κανεις φαρσα γιατι ειναι και ευαισθητοι σαν φυλη και θιγονται. κατα 80-90% θα δεχτει να ερθει.
Αν τελικα καταφερεις και βγαλεις και καμια φοτο η ακομα καλυτερα κανενα βιντεακι με το κινητο σου, ποσταρισε το εδω και θα εχεις την ευγνωμοσυνη ολων μας.......
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να την φτυσεις. Τι εισαι δηλαδη ? Η καβαντζα ? Ποιος της εδωσε το δικαιωμα να σκεφθει οτι εισαι διαθεσιμος επειδη της ηρθε τωρα ? Και τελικα γιατι νομιζει οτι ειναι αξεπεραστη ? Ειναι υποχρεωση σου να της δειξεις οτι δεν ειναι το κεντρο του κοσμου !!
όσο περνάνε οι μέρες και το χαζοσκεφτομε πιστεύω ότι ίσος το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανένας είναι κάτι μεταξύ φτυσίματος και δουλέματος. σε καμια περίπτωση δεν πρέπει πάντως να ενδώσεις και να τις δείξεις ότι γουστάρεις- αν και εφόσον γουστάρεις. "δουλεματακι" - γνώρισε μου καμια φιλη σου κτλ -θέλει η κοπέλα χωρίς να περάσεις ποτε την διαχωριστική γραμμή γιατί τότε μάλλον θα βγείς χαμένος!
σκεφτόμουν: γιατι άραγε τα ζευγάρια βαριούνται τόσο πολύ μέσα σε ένα γάμο, που ψάχνουν κάτι εναλλακτικό? πολύ και πολλές κάνουν εξ αρχής το λάθος και μπλέκουν με λάθος άτομα και μετά από σύντομο διάστημα ψάχνονται. και κερατώνονται. άντε βρες την εμπιστοσύνη που χρειάζεται σε μια σχέση μετά από τέτοια. τέτοια βλέπω και φοβάμαι να "παντρευτώ" και εγώ...
Anal_Intruder
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
1)Απο αυτα που ειπες φαινεται οτι η γκομενα δεν αξιζει μια και οτι απλα ψαρευε για κοπλιμεντα.
2) Οχι δεν θα αφησει τον αντρουλη της, απλα ηταν μια στιγμη μοναξιας.
3) 31 χρονων παληκαρι και ασχολεισαι με 30 χρονων γυναικα? Δεν πρεπει να εχεις και πολλες εμπειρειες παντως. 18-22, αυτες ειναι οι ηλικιες για εσενα.
4) Αν ειναι δυνατο, ουτε καν την εχεις πηδηξει!
ΤΕΛΟΣ
3) 31 χρονων παληκαρι και ασχολεισαι με 30 χρονων γυναικα? Δεν πρεπει να εχεις και πολλες εμπειρειες παντως. 18-22, αυτες ειναι οι ηλικιες για εσενα.
ΤΕΛΟΣ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
υπαρχει κ η περιπτωση να θελει νατον ξαναχρησιμοποήσει κ τωρα απλα για να ζηλεψει ο αντρασ τησ κ ο φιλοσ μασ να τισ αρπαξει στο ξαφνικο..
---
+1000 --- να θέλει να . ....δυναμώσει την σχέση με τον άντρα της η οποία περνάει κρίση
¨η άλλο - να ... πολιτεύεται ο άντρας ή ΄φιλος ή γνωστός του/ της , και να θελει να ψηφίσεις ...
---
+1000 --- να θέλει να . ....δυναμώσει την σχέση με τον άντρα της η οποία περνάει κρίση
¨η άλλο - να ... πολιτεύεται ο άντρας ή ΄φιλος ή γνωστός του/ της , και να θελει να ψηφίσεις ...
1)Απο αυτα που ειπες φαινεται οτι η γκομενα δεν αξιζει μια και οτι απλα ψαρευε για κοπλιμεντα.
ΤΕΛΟΣ
+1000........
Φίλε Mwnn....θα σε παραπέμψω να διαβάσεις την περίπτωση μου στο θρεντ "Επιστροφή μετά την προδοσία".
Μόνη προσθήκη που θα κάνω: ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ να την πηδήξεις, ΚΑΝΕ ΤΟ.
Αλλά μόνο σε περίπτωση που είσαι σίγουρος ότι μετά δεν θα δεθείς συναισθηματικά. Μετά το πήδημα θα ηρεμήσεις.
Θα σου έχει φύγει αυτό το "ψιλοσαράκι" που σε τρώει λιγάκι, και αναρωτιέσαι μέσα σου πως θα ήταν ....αν την είχες πηδήξει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις