Νέα

Μου έδωσε το κινητό της σε στούντιο κρυφά. Τι σημαίνει αυτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isideratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καί όμως μπορεί να σε συμπάθεισε.Να μήν σε είδε σαν απλό πελάτη αλλά κάτι παρα πάνω. Άνθρωποι είναι καί αυτές.
Άμα πας μιά δυό φορές ,ακόμη, μαζί,της (αφού προηγουμένως έχετε τηλεφωνηθεί) θα καταλάβεις τι συμβαίνει. Μπορεί να συμβαίνουν καί κάτι από όλα τα άλλα που σου γράφουν οι φίλοι πιό πάνω.
Μου συνέβει καί εμένα κάποτε στην Θεσ/νίκη. Σε πουτάνα. Μού έβαλε ορισμένη ώρα στο τέλος της βάρδιας , έκλεινε κόκκινα φωτάκια κατέβαζε τηλέφωνα απενεργοποιούσε κουδούνια. Την έβρισκε.
Παράξενα πράγματα. Περίεργος είμαι θα ήθελα ,τελικά να μάθαινα. Πολλά ζητάω ε? Καλή επιτυχία πάντως. SERAPIS.

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Δε τρολάρω είπαμε αλλα με τις μαλακίες που διαβάζω σε λίγοθαμε αναγκάσετε... χαα. σκε΄φτομαι σε καμία ωρίτσα να παρω τηλεφωνο να δω τι παίζει...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και εμενα μου το ειχε δωσει μια στο στουντιο της δαφνης πριν χρονια αλλα ημουν μικρος και την πεταξα την καρτα.την ειχε αφησει στο παντελονι μου και το πηρα χαμπαρι οταν εφυγε απο το δωματιο
μαλακια μου παντως

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Καί όμως τα έκανε, Senor ektor lopez  καί κύριε Αγιε, (βοήθειά μας), Leslie Tsarteries.  Γιατί να κάνω φιγούρα? Ποσοστά θα πάρω? SERAPIS

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Κοίτα, ή είσαι άπειρος ή δεν λές την αλήθεια ή δεν ενδιαφέρεσαι να καλέσεις και να ξαναδείς την κοπέλα. Και αυτό γιατί μετά από αυτό το Θέμα που άνοιξες είναι δεδομένο ότι όχι μόνο δεν θα σου απαντήσει όπως πολύ σωστά είπαν αλλά θα σε φτύσει κιόλας. Γιατί εμείς μπορεί να μην ξέρουμε ποια είναι αλλά εκείνη ξέρει...

Για την ιστορία είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, κυρίως σε συχνούς πελάτες αλλά οι περισσότεροι δεν το αποκαλύπτουν. Δεν σε έχει ερωτευτεί η κοπέλα απλά θέλει ένα μεγαλύτερο μερίδιο από τα χρήματα με έναν πελάτη που γνωρίζει και έτσι δεν ανησυχεί για την ασφάλεια της. Βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών δεν το κάνουν.
Δεν το κάνουν γιατί φοβούνται ότι όλο και κάποιος θα βγει να περηφανευτεί ό,τι η τάδε τον ερωτεύτηκε κτλ..Και τα αφεντικά δε νοιάζονται όσο η κοπέλα κάνει ότι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της..Αλλά αν το παρακάνει τότε υπάρχει πρόβλημα..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ότι παίρνει βίζιτες και εκτός μαγαζιού.
ή ότι και ψάχνει για χορηγούς ή κάνει καλό marketing για απόκτηση σταθερής πελατείας...

αλλά το πιο πιθανό είναι ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγαάαλος !  

OP
OP
isideratos

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
54
Πόντοι
1
Μη μου στελνετε πμ για το ποια είναι. Εννοείται πως δε πρόκειται να πω ποτέ τίποτα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καί όμως τα έκανε, Senor ektor lopez  καί κύριε Αγιε, (βοήθειά μας), Leslie Tsarteries.  Γιατί να κάνω φιγούρα? Ποσοστά θα πάρω? SERAPIS

τυπε περυσι γαμησα κωλο μια πουτανα, βγαζοντας τον πουτσο μου εξω ειχε φορεμενο ενα ρολοι πανω του και αρχισε η πουτανα να μου τραγουδαει το happy birthday

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εχεις pm και απο μενα
Οταν παρεις τηλεφωνο,γραψε μας ποσο χρεωνει για μια ωρα σε ξενοδοχειο ,ετσι απο περιεργεια
Αυτη ειναι και η απαντηση στην ερωτηση που κανεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.798
Πόντοι
25.467

Ναι και σ΄εμένα έτυχε να τυλίξει μια το αιδίο της σε λαδόχαρτο και να μου το δώσει να το πάρω στο σπίτι.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Εχεις pm και απο μενα
Οταν παρεις τηλεφωνο,γραψε μας ποσο χρεωνει για μια ωρα σε ξενοδοχειο ,ετσι απο περιεργεια
Δε μιλάω για τη συγκεκριμένη, γιατί δε ξέρω ποιά εννοεί..Για μία ώρα πάντως 2 κορίτσια ,από συγκεκριμένο δίκτυο καταστημάτων, χρεώνουν 100 (χωρίς πρωκτικό)..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μάλλον θα οσμίστηκε χρήμα η κυρία...

Dog%20sniffing%20baggage.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.798
Πόντοι
25.467
το  λεγομενο και τυλιχτο :birdman:

Έχετε π.μ.

Εχεις pm και απο μενα

Εσείς δέν έχετε π.μ.

μάλλον θα οσμίστηκε χρήμα η κυρία...

http://[URL unfurl="true"]www.hewsonlaw.com/storage/Dog%20sniffing%20baggage.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1301184363912[/img[/URL]]
[/quote]

Σε εσάς, θα το σκεφτώ αν θα σας στείλω π.μ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εχεις pm και απο μενα

Εγω θελω να κανω μια υποθετικη ερωτηση που ειναι προφανως επιστημονικης φαντασιας σαν το Battlestar Galactica....

Εαν καποια απο στουντιο σου δωσει τηλεφωνο για εκτος στουντιο γαμησακι.... θα σε πηγαινει συνηθως σε χοτελι επειδη το σπιτι της παρακολουθητε απο το νταβατζη-δες της...?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Η ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη φαντασία από εμάς. Όλα μπορεί να συμβούν. Δεν σας έτυχε ποτέ να το ευχαριστιέται η ιερόδουλη?, πραγματικά , να το εννοεί, μέχρι και να τελειώνει δλδ! Όχι να έχει απλώς καλή συμμετοχή στα πλαισια της δουλειάς. Σε κάποιους συνέβη, άρα γιατί όχι και στον ΣΕΡΑΠΙΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom