Νέα

Μου έδωσε το κινητό της σε στούντιο κρυφά. Τι σημαίνει αυτό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα isideratos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σοβαρέψου γιάνεβαν.
Είναι δυνατό να τους αρέσει που χάνουν τη μεσιτεία?
Το πρώτο που θα κάνουν (και σε πρώτη ευκαιρία) είναι να τη διώξουν.

Και για το χαράκωμα μην το αποκλείεις...  Αυτές που χαρακώνονται δηλαδή, γιατί χαρακώνονται?  Επειδή έκαψαν το φαγητό στο ταψί?

Εμάς εδώ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ οι κοπέλλες να δουλεύουν και έξω. Γιατί το ότι κόβεται η μεσιτεία του μπουρδέλου/στούντιο συμφέρει την τσέπη μας.

Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΕΔΩ το διαβάζουν ΚΑΙ οι νταβατζήδες.
Οπότε το όνομα της κοπέλας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με κανένα τρόπο να διαρρεύσει.

To πως δεν τους αρέσει να χάνουν τη μεσιτεία είναι σίγουρο. Από την άλλη αν έχει 20 πελάτες στη βάρδια της δεν την διώχνουν διότι αυτοί χάνουν.

Δηλαδή αν δούλευε η Αλεξανδράτου σε στούντιο θα την έδιωχναν αν έκανε και έξω βίζιτες;

Τώρα σίγουρα το όνομα δεν είναι σωστό να δημοσιευθεί, ιδίως επειδή το πήρε "εμπιστευτικά" (λέμε τώρα).
Μ' αυτό πάντως συμφωνώ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ισιδερατε αν μετα απο ολο αυτο σου απαντησει στο τηλεφωνο εμενα να μου σιδερωσεις το ενα αρχιδι

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
: :headbang::Φίλε! Η είσαι ωραίος πολλή. Και σε γούσταρει. Η κάνει, και βίζιτες εκτός, η κoπέλα. Που αν την πάρουν χαμπάρι. Αυτή που έχει το σπίτι ότι δίνη τηλεφωνα, στους  πελάτες θα πάρει δρόμο. Πάρτην εσύ, να σου φύγει και η απορία!!! :tickedoff: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τιπε και εγω περασα τετοιες φασεις σε μερικα σπιτια.. τα πραγματα ειναι απλα.

η καθε κοπελα ανεξαρτητα εαν εισια ομορφος η οχι, σε βλεπει σαν πελατη, η το χειροτερο σε βλεπει σαν χαρτονομισμα και οχι για κανονικο ανθρωπο...

και εσυ πρεπει να την βλεπεις απλα σαν πρωιον... τι θα πει μακαρι να με επερνες μια ωρα? μεταφραζεται σαν μακαρι να επερνα περισσοτερα λεφτ.α.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τιπε και εγω περασα τετοιες φασεις σε μερικα σπιτια.. τα πραγματα ειναι απλα.

η καθε κοπελα ανεξαρτητα εαν εισια ομορφος η οχι, σε βλεπει σαν πελατη, η το χειροτερο σε βλεπει σαν χαρτονομισμα και οχι για κανονικο ανθρωπο...

και εσυ πρεπει να την βλεπεις απλα σαν πρωιον... τι θα πει μακαρι να με επερνες μια ωρα? μεταφραζεται σαν μακαρι να επερνα περισσοτερα λεφτ.α.

δε θα σε κανουν ολες σα τη δεσποινα να κλαις ρε. υπαρχουν και καλα κουριτσα  :grin:

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Επιμένω να πιστέυω ότι τρολλάρει και τσιμπάμε...Μετά την καυλιάρα κουμπάρα και την καυλιάρα γειτόνισσα έχουμε και την καυλιάρα ιερόδουλη.... :tickedoff: :jerking:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ωραίες συμβουλές του δίνετε!
Άλλος 100άρια,άλλος 200άρια κλπ.
Μου αρέσει που ζητάει και την συμβουλή μας.
Μόνο εγώ του είπα ότι μπορεί να θέλει κάτι από αυτόν η κοπέλα.
Που να βρεί και αυτή γκόμενο να λέει τα προβλήματά της εκτός από το χώρο εργασία της?
Που βλέπετε το περίεργο?
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει "αίσθημα"

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Που να βρεί και αυτή γκόμενο να λέει τα προβλήματά της εκτός από το χώρο εργασία της?
Που βλέπετε το περίεργο?

Συμφωνώ απόλυτα.... :booty: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Που βλέπετε το περίεργο?

Eίσαι λίγο ρομαντικός! :grin:
Δεν είναι κακό πάντως...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Άκου εμένα αδερφέ!
Πάρε και δαχτυλίδι γιά τους αρραβώνες!
Να δείτε αν ταιριάζετε σεξουαλικά μόνο,μην σου λέει δεν κάνω τσιμπούκια,από πίσω και άλλα τέτοια!
Μην σου βγεί καμία σεμνότυφη και πουριτανή!
Να ρωτήσεις και αν έχει προίκα,ευγενικά αυτό,κάτι θα έχει πιστεύω!
Με τις ευχές μου.................

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.792
Πόντοι
25.467
ο κουμπάρος έχει ....δικαιώματα στην κουμπάρα συμφωνα με το εθιμικό δίκαιο?? :2funny:

Ναι.

εσεις πατερ θα κανετε τη λειτουργια

αφηστε τα κουμπαριλικια

Σκέφτομαι να υποβάλλω  υποψηφιότητα για Αρχιερέας και χρειάζομαι την έξωθεν καλή μαρτυρία  ;)

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Σας έχει τυχει ποτέ; Τι πραγματικά σημαίνει;

Κοίτα, ή είσαι άπειρος ή δεν λές την αλήθεια ή δεν ενδιαφέρεσαι να καλέσεις και να ξαναδείς την κοπέλα. Και αυτό γιατί μετά από αυτό το Θέμα που άνοιξες είναι δεδομένο ότι όχι μόνο δεν θα σου απαντήσει όπως πολύ σωστά είπαν αλλά θα σε φτύσει κιόλας. Γιατί εμείς μπορεί να μην ξέρουμε ποια είναι αλλά εκείνη ξέρει...

Για την ιστορία είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, κυρίως σε συχνούς πελάτες αλλά οι περισσότεροι δεν το αποκαλύπτουν. Δεν σε έχει ερωτευτεί η κοπέλα απλά θέλει ένα μεγαλύτερο μερίδιο από τα χρήματα με έναν πελάτη που γνωρίζει και έτσι δεν ανησυχεί για την ασφάλεια της. Βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών δεν το κάνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom