Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενδιαφερουσα η αποψη σου.
Μου δημιουργησε ηδη δυο αποριες:
1) Στα bourdela.tv τι ακριβως ψαχνεις?
2) Τι σε κανει να συμπεραινεις (χωρις να εχεις εμπειρια οπως λες!) οτι αυτες που πηδιουνται στα μπουρδελα ειναι αντι-κανονικες (ορισμος?) και αυτες που πηδιουνται εξω απο τα μπουρδελα ειναι κανονικες?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
Δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο δεν ηξερα οτι οσοι μπαινουν εδω μπαινουν γιατι ψαχνουν κατι απλα μου αρεσει το θεμα κ ειπα κ εγω σα παιδι να πω την αποψη μου...
αλλα για να καταλαβω τι εννοεις για πες μου εσυ λιγο τι ακριβως ψαχνεις ????????
οσο για την δευτερη ερωτηση σου μπορω να πω οτι ναι ισως δεν το εθεσα το θεμα πολυ ορθα πουτανες μπορει να βρεις παντου απλα η διαφορα ειναι ειναι οτι μερικες ειναι πουτανες στο σωμα κ μερικες στην ψυχη κ αν ρωτουσες ποιες συχενομαι πραγματικα θα σου ελεγα αυτες στην ψυχη ειναι οι χειροτερες...ελπιζω να σε καλυψα.....
τα λεμε......

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ασ'τον ρε φιλε ειναι του ρομαντικου αυτος. Μολις του "τι κανει" καμια γκομενα να δω τοτε ποσο ρομαντικος θα ειναι. :jerking:
Καλα εδω μεσα οι περισσοτεροι γραφετε απλα για να γραφετε μαλλον δεν διαβασες κ πολυ καλα αυτα που εγραψα επειδη μου την εχουν κανει κ συνεχιζουν να μου την κανουν για αυτο πιστευω αυτα που πιστευω...
απλα δεν γουσταρω να μαι κανα ψευτομαυγκας σαν μερικους μερικους ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε που το παιζουν βαρια πεπονια στις γκομενες κ αυτες οι ηλιθιες κολλανε σα γραμματοσημα..τελοσπαντων δε συνεχιζω γιατι θα πιασω ολοκληρες σελιδες..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μια χαρα τα λες πωπε... μην τους δινεις σημασια
επιτελους κ καποιος που δεν το παιζει ανδρας βαρυς κ ασηκωτος εδω μεσα *P
μ εκπλησσεις θετικα.. μονο μη μας βγεις γκομενιτσα *P

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μια χαρα τα λες πωπε... μην τους δινεις σημασια
επιτελους κ καποιος που δεν το παιζει ανδρας βαρυς κ ασηκωτος εδω μεσα *P
μ εκπλησσεις θετικα.. μονο μη μας βγης γκομενιτσα *P
:think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλα εδω μεσα οι περισσοτεροι γραφετε απλα για να γραφετε μαλλον δεν διαβασες κ πολυ καλα αυτα που εγραψα επειδη μου την εχουν κανει κ συνεχιζουν να μου την κανουν για αυτο πιστευω αυτα που πιστευω...
απλα δεν γουσταρω να μαι κανα ψευτομαυγκας σαν μερικους μερικους ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε που το παιζουν βαρια πεπονια στις γκομενες κ αυτες οι ηλιθιες κολλανε σα γραμματοσημα..τελοσπαντων δε συνεχιζω γιατι θα πιασω ολοκληρες σελιδες..

Η αλήθεια είναι, ότι πολλοί το παίζουν μάγκες και βαριάσήκωτα πεπόνια, και στην πραγματική ζωή και στην εικονική και ανώνυμη κοινωνία του ίντερνετ. Αργά ή γρήγορα, κάτι θα συμβεί και θα λάμψει η αλήθεια...

Εγώ έχω γνωρίσει κοπέλα από το ίντερνετ και προσπάθησα -όσο γίνεται- να ζήσω αυτό που γίνεται στην πραγματική ζωή και απέφυγα -όσο μπόρεσα- να κολήσω "ταμπέλες".

Πιστεύω ότι οι γυνάικες είναι το μεγαλύτερο μυστήριο του σύμπαντος.. Τα CERN και τα HUBBLE, kαλά κάνουν και τα ψάχνουν, αλλά ψάχνουν σε λάθος μέρος... :)

Τη γυναίκα ποτέ δεν θα την καταλάβουμε. Αν θέλει να αγαπήσει θα το κάνει και αν δεν, όσο και να το πολεμάς...

Αυτό που μου λείπει εμένα στις διάφορες θεογκόμενες με τις απίστευτες τεχνικές, είναι το αίσθημα. Η απατηλή λάμωη της ματαιδοξίας. Τα φράγγα μας αγάπησαν πολλές, εμάς τους ιδίους όμως καμία. Το λέω με πλήρη επίγνωση και χωρίς καμία απολύτως κακία.

Αυτά. Φιλοσοφήσαμε πρωί-πρωί. Τσάμπα είναι....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
φιλε dark_eyes αν και δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινεια οχι δεν παω δεν εχω παει ποτε [size=14pt]θεωρω τα μπουρδελα κ γενικοτερα τις ιεροδουλες γι αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν κανονικη γυναικα[/size]...σορυ παιδια αποψη μου ετσι κ εκτος απο αυτο το σημαντικοτερο για μενα ειναι να κανω ερωτα οχι πηδημα ειναι για μενα αισθηματικη αξια λειτουργω με την καρδια μου κ με το πανω κεφαλι μου.δεν μπορω να κανω ερωτα με μια γυναικα που δεν ειμαι ερωτευμενος η δεν μου λεει κατι συναισθηματικα....
Εχεις δει πουτανα απο κοντα ? δεν της ξεχωριζεις απο της κανονικες γυναικες. :headbang:

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η αληθεια ειναι οτι εχω δει τι να σου πω οτι αρεσει στον καθενα...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι εχω δει τι να σου πω οτι αρεσει στον καθενα...
Επειδη αναφερθηκες σε κανονικες γυναικες ειπα  μηπως θεωρεις οτι οι πουτανες ειναι κατι το διαφορετικο.
Φυσικα οτι αρεσει στον καθενα αλλα το να χαρακτηριζεις καποιους που πανε με πουτανες οτι το κανουν επειδη δεν μπορουν να εχουν γκομενα ειναι εντελως αστοχο.
Με αυτη την λογικη καποιος αλλος θα μπορουσε να πει για εσενα οτι δεν πας σε πουτανες γιατι εισαι καρμιρης και δεν θες να πληρωσεις.

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε δεν ειμαι καρμιρης αλλα κ να σου εξηγησω δεν θα καταλαβεις λειτουργω με το συναισθημα μπορεις να το καταλαβεις αυτο η δεν σου λεει τιποτα δεν μπορω να γαμησω αν δεν αγαπαω αν δεν γουσταρω το καταλαβαινεις αυτο?????????
δεν μπορω να στο εξηγησω διαφορετικα συγνωμη εαν αυτο εσενα σου φαινεται παραλογο τι να πω μαλλον ειμαι ετοιμος για ψυχιατρο...

lazzio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
οχι ρε φιλε δεν ειμαι καρμιρης αλλα κ να σου εξηγησω δεν θα καταλαβεις λειτουργω με το συναισθημα μπορεις να το καταλαβεις αυτο η δεν σου λεει τιποτα δεν μπορω να γαμησω αν δεν αγαπαω αν δεν γουσταρω το καταλαβαινεις αυτο?????????
δεν μπορω να στο εξηγησω διαφορετικα συγνωμη εαν αυτο εσενα σου φαινεται παραλογο τι να πω μαλλον ειμαι ετοιμος για ψυχιατρο...

ρε σεις, χαλαρώστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα.

Ο "κολ" είναι λίγο απόλυτος, αλλά αυτό δεν τον κάνει και κακό παιδί. Κι εμένα μου λείπει το αίσθημα στις επαγγελματίες, και όσο θεογκόμενες να είναι, μου λείπει αυτό το "κάτι".

Αυτό δε σημαίνει ότι καταδικάζουμε όσους πάνε και δεν αποζητούν αυτή τη μικρή διαφορά, έτσι "κολ" ? Έκαστος στο είδος του, και για τους δικούς του λόγους !

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
Μονος μου εγω κ ο πονος μουουουουουουουυουο :rockon:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
και πως θα μου την πεσεις ρωτωντας με αν παω στα μπουρδελα????????

ε ναι,αν σκεφτείς σε τι site βρισκόμαστε :P
πέρα από την πλάκα είπα σκέφτηκα,όχι στην έπεσα ρωτώντας σε αυτό
αυτό από απλή περιέργεια.. :rolleyes:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ρε σεις, χαλαρώστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα.

Ο "κολ" είναι λίγο απόλυτος, αλλά αυτό δεν τον κάνει και κακό παιδί. Κι εμένα μου λείπει το αίσθημα στις επαγγελματίες, και όσο θεογκόμενες να είναι, μου λείπει αυτό το "κάτι".

Αυτό δε σημαίνει ότι καταδικάζουμε όσους πάνε και δεν αποζητούν αυτή τη μικρή διαφορά, έτσι "κολ" ? Έκαστος στο είδος του, και για τους δικούς του λόγους !
H επαγγελματιας ειναι επαγγελματιας καθαρα,δεν βρισκουμε εκει αγαπες και λουλουδια,και ουτε θα γινη ευκολα το κλικ :think:με αυτες τις γυναικες,απλα οπως λεμε να φυγουνε τα χοντρα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις κατι καταλαβαινω οτι ετσι λειτουργεις εσυ, καποιος αλλος λειτουργει διαφορετικα δεν χρειαζεται να ειναι  απαραιτητα ερωτευμενως για να γαμηση....γαμαει και ετσι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Νομίζω έχετε μπλέξει το γαμήσι, με το "κάνω έρωτα"...

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και τα δύο βέβαια
ειναι  το ιδιο να χυνεις με αυτη που αγαπας κ σε αγαπαει κ καθε φορα που θα κανετε ερωτα θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη γιατι θα μαθαινει ο ενας τον αλλον καλυτερα με το να χυνεις μια πουτανα???????????
ναι δεν λεω μπορει να ειναι πιο καυλιαρα κ πιο εμπειρη αλλα μονο αυτο μπορει να σου προσφερει ενω οταν εισαι με τον ανθρωπο σου βαζεις τα παντα να λειτουργουν αφη οραση γευση οσφρηση ακοη δεν ξερω αν με πιανετε???????
και ξαναλεω για ακομη μια φορα αποψη μου ο καθενας πως την βρισκει....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι  το ιδιο να χυνεις με αυτη που αγαπας κ σε αγαπαει κ καθε φορα που θα κανετε ερωτα θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη γιατι θα μαθαινει ο ενας τον αλλον καλυτερα με το να χυνεις μια πουτανα???????????
ναι δεν λεω μπορει να ειναι πιο καυλιαρα κ πιο εμπειρη αλλα μονο αυτο μπορει να σου προσφερει ενω οταν εισαι με τον ανθρωπο σου βαζεις τα παντα να λειτουργουν αφη οραση γευση οσφρηση ακοη δεν ξερω αν με πιανετε???????
Δεν κατάλαβες καλά. Γαμήσι κάνεις και μ'αυτήν που αγαπάς

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συναγωνιστή, επειδή ΔΕΝ είμαι κανένα παιδάκι κ έχω περάσει κι από τα 2 στάδια που αναφέρεις... σε καταλαβαίνω, ΑΛΛΑ προσωπικά προτιμώ την "ποικιλία" ;)
Το ίδιο "φαγητό" κάθε μέρα, όσο καλό κι αν είναι, κάποια στιγμή το βαριέσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom