Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι εργενηδες ξερουν περισσοτερα απο τους παντρεμενους σχετικα με τις γυναικες. Αν δεν ήξεραν, θα ηταν κι αυτοι παντρεμενοι..   :tooth: :tooth: :tooth:

Ο γάμος είναι όπως η τσίχλα. Όσο περισσότερο μασάς, τόσο λιγότερη ουσία έχει.  :grin:

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε erinal σου ζητω συγνωμη οκ ειναι οπως τα βλεπει ο καθενας...
απλα ειμαι λιγο της παλιας σχολης κ οπισθοδρομικος οταν ειμαι με καποιον ανθρωπο θελω να μαι συνεχεια μαζι του κ να του δινομαι ολοκληρωτικα..πολλα ζηταω???
δε με ευχαριστει ουτε να βρισκομαι με φιλους ουτε να πηγαινω στο γηπεδο ουτε δεξια κ αριστερα χωρις τον ερωτα μου.αυτο μου δινει ζωη χαρα κ ευχαριστηση....
κ φυσικα την εχω πατησει πολλες φορες ερωτευομαι δινομαι ολοκληροτικα κ το τελος ειναι παντα το ιδιο απογοητευομαι τρωω τα μουτρα μου κ βυθιζομαι παλι στη μοναξια μου για αρκετο χρονικο διαστημα....κ ενας λογος που μπηκα κ εγραψα σε αυτο το θεμα ειναι να καταλαβω μεσα απο εσας μερικα πραγματα που για μενα αν κ παραλογα ειναι αανεξηγητα....συγνωμη ετσι ειμαι ρε παιδια γιατι οι σχεσεις να εχουν γινει τοσο δυσκολες???
γιατι ο καθενας να σκεφτεται μονο την παρτι του ??? που ειναι αυτο που λεμε αγαπη ερωτας παθος καθε στιγμη καθε λεπτο???γιατι να διαρκει μονο λιγους μηνες κ μετα ο καθενας την ζωουλα του??συμβιβαζομαστε αυτο ειναι το λαθος μας εκει την παταμε ολοι κ εκει χαλαει κ ογαμος κ οι σχεσεις κ ολα....για σκεφτειται ολες οι σχεσεις να ηταν παντα ετσι οπως ξεκινησαν??????κ δεν εννοω να μην υπαρχουν τσακωμοι γιατι και αυτοι εχουν την γλυκα τους αλλα δειξε στον αλλον καθε στιγμη ποσο τον θες ναι οκ κανε πραγματα κ για τον εαυτο σου αλλα προσπαθησε να δειξεις στον αλλον οτι πανω απο ολα ειναι αυτος κ μετα ολα τα αλλα κ να δεις ολα καλα θα πανε....εχω αδικο ρε μαγκες?????
μπορει ναι,αυτος ειμαι ομως κ μαρεσω που θα παει θα βρω κ εγω τον ανθρωπο μου κ ελπιζω να φτασω στα σκαλια της εκκλησιας αν δεν το βρω ομως θα προτειμησω την μοναξια μου απο τους συμβιβασμους τις υποκρισιες κ τα ψεμματα....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Οι εργενηδες ξερουν περισσοτερα απο τους παντρεμενους σχετικα με τις γυναικες. Αν δεν ήξεραν, θα ηταν κι αυτοι παντρεμενοι..   :tooth: :tooth: :tooth:

Ο γάμος είναι όπως η τσίχλα. Όσο περισσότερο μασάς, τόσο λιγότερη ουσία έχει.  :grin:

Τι είπες τώρα!! Ετσι! Άξιος!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης
Αναλογα με τα βιωματα και τις εικονες που εχει ο καθενας στην ζωη του
Προσωπικα παντως,ο εγγαμος βιος (οταν ολα ειναι αυτα που πρεπει...)
μπορει να ειναι απολαυστικος...
Αλλα θελει πολυ "δουλεια" και απο τους δυο για να πετυχει γενικοτερα.
Συμφωνώ απόλυτα...
Πρέπει να δεχτείς και να αγαπήσεις τον σύντροφό σου με τα ελαττώματα και τα χούϊα του...αν σε ενοχλούν τόσο πολύ κάποια πράγματα δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις,είναι μάταιο...απλά δεν το συνεχίζεις!!!
Και διαφωνίες θα υπάρξουν και προβλήματα και δυσκολίες,το θέμα είναι να υπάρχει ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ...από εκεί ξεκινάνε όλα κατά τη γνώμη μου για να αντέξει ένας γάμος μέσα στο χρόνο...όσο μουνάρα και να είναι η γυναίκα που θα παντρεύτεις,όσο και να την ποθείς,κάποια στιγμή έρχονται τα παιδιά και μαζί μ'αυτά και οι υποχρεώσεις κι εκεί δεν αρκεί μόνο ο έρωτας...
Οπως είπε ο gabadoo θέλει πολύ δουλεια και από τους δυο....
Σας το λέει ένας παντρεμένος που ήταν από τους πιο φανατικούς εργένηδες...
Και δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο ούτε με το καλύτερο CT,τη στιγμή που ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου και πέφτει στην αγκαλιά μου η κορούλα μου και με τρελαίνει στα φιλιά :rockon:

Υ.Γ. Κι ας γράφει ο Λάλακ λαλακίες :2funny:

Επισκέπτης
Υ.Γ. Κι ας γράφει ο Λάλακ λαλακίες :2funny:

Εχασα 120 κιλά σε μία μέρα.
Με άφησε η γυναίκα μου.  :tooth: :tooth:

Πιστεύω πολύ στο γάμο. Εχω παντρευτεί ήδη τρείς φορές.  :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης
γυναίκας.
Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει.  :tooth: :tooth:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Εχασα 120 κιλά σε μία μέρα.
Με άφησε η γυναίκα μου.   :tooth: :tooth:

Πιστεύω πολύ στο γάμο. Εχω παντρευτεί ήδη τρείς φορές.  :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης
γυναίκας.
Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει.  :tooth: :tooth:

και συνεχιζεται η ωδη........

προχωρα.! :thumbsup:

Επισκέπτης
Γνωριμία
"Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..."

Απιστία
"Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει"

Ταχύτητα
"Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος"

Θεμα Τυχης
"Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνεις φιλόσοφος"

Ατυχία
"Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι"

Μυστικά
"Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό"

Συγχώρεση
"Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος"

Γενέθλια
"Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά"

Ευτυχία
"Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου... παραμένει μυστικό"

Ευημερία
"Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές"

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
απλα ειμαι λιγο της παλιας σχολης κ οπισθοδρομικος οταν ειμαι με καποιον ανθρωπο θελω να μαι συνεχεια μαζι του κ να του δινομαι ολοκληρωτικα..πολλα ζηταω???
δε με ευχαριστει ουτε να βρισκομαι με φιλους ουτε να πηγαινω στο γηπεδο ουτε δεξια κ αριστερα χωρις τον ερωτα μου.αυτο μου δινει ζωη χαρα κ ευχαριστηση....
κ φυσικα την εχω πατησει πολλες φορες ερωτευομαι δινομαι ολοκληροτικα κ το τελος ειναι παντα το ιδιο απογοητευομαι τρωω τα μουτρα μου κ βυθιζομαι παλι στη μοναξια μου για αρκετο χρονικο διαστημα....κ ενας λογος που μπηκα κ εγραψα σε αυτο το θεμα ειναι να καταλαβω μεσα απο εσας μερικα πραγματα που για μενα αν κ παραλογα ειναι αανεξηγητα....συγνωμη ετσι ειμαι ρε παιδια γιατι οι σχεσεις να εχουν γινει τοσο δυσκολες???
γιατι ο καθενας να σκεφτεται μονο την παρτι του ??? που ειναι αυτο που λεμε αγαπη ερωτας παθος καθε στιγμη καθε λεπτο???γιατι να διαρκει μονο λιγους μηνες κ μετα ο καθενας την ζωουλα του??συμβιβαζομαστε αυτο ειναι το λαθος μας εκει την παταμε ολοι κ εκει χαλαει κ ογαμος κ οι σχεσεις κ ολα....για σκεφτειται ολες οι σχεσεις να ηταν παντα ετσι οπως ξεκινησαν??????κ δεν εννοω να μην υπαρχουν τσακωμοι γιατι και αυτοι εχουν την γλυκα τους αλλα δειξε στον αλλον καθε στιγμη ποσο τον θες ναι οκ κανε πραγματα κ για τον εαυτο σου αλλα προσπαθησε να δειξεις στον αλλον οτι πανω απο ολα ειναι αυτος κ μετα ολα τα αλλα κ να δεις ολα καλα θα πανε....εχω αδικο ρε μαγκες?????
μπορει ναι,αυτος ειμαι ομως κ μαρεσω που θα παει θα βρω κ εγω τον ανθρωπο μου κ ελπιζω να φτασω στα σκαλια της εκκλησιας αν δεν το βρω ομως θα προτειμησω την μοναξια μου απο τους συμβιβασμους τις υποκρισιες κ τα ψεμματα....

Μην το πάρεις στραβά,μια ερωτησούλα να ΄σου κάνω από απλή περιέργεια..
Σε μπουρδέλα πας? :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

οκ παλικάρι δεν σε παρεξήγησα έτσι κι αλλοιως και εγω συγνώμη αν δεν κατανόησα κάτι. Να σαι καλα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Γνωριμία
"Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..."

Απιστία
"Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει"

Ταχύτητα
"Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος"

Θεμα Τυχης
"Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνεις φιλόσοφος"

Ατυχία
"Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι"

Μυστικά
"Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό"

Συγχώρεση
"Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος"

Γενέθλια
"Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά"

Ευτυχία
"Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου... παραμένει μυστικό"

Ευημερία
"Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές"

Νομίζω ότι το καλύψαμε το θρεντ!!

Επισκέπτης
Πεστα lalakukakis. Πηγα και εγω να την κανω τη μαλακια και μαλιστα ειχα αρχισει να αγοραζω επιπλα και παπαριες για το σπιτι. Αλλα η μικρα, μετα απο σχεδον 3 χρονια σχεση αρχισε να δειχνει το αληθινο της προσωπο. Στην αρχη ολα καλα, αν και ηταν απο μεγαλο τζακι που λεμε,  δεν εδειχνε να εχει προβλημα ουτε με τον τροπο ζωης μου ουτε με τις παρεες μου ουτε με το χωριο. Τωρα τελευταια αρχισε, δεν τον θελω αυτον σπιτι, πως κανεις παρεα με αυτους τους καμμενους, παλι καφενειο θα πας, μην πινεις αλλη μπυρα, μην παιζεις χαρτια, μη μαστουρωνεις, δε μ' αρεσει το φαι της μανας σου και αλλα σπαστικα. Μαζεψα και γω οτι πραγματα ειχε σπιτι μου και της τα πηγα μια μερα Αθηνα. Της ειπα ενα ξερω τελειωσαμε, γυρισα στο χωριο και ΑΝΑΣΑΝΑ. Μου εχει ζαλισει βεβαια τ' αρχιδια στα τηλεφωνα αλλα που θα παει θα βαρεθει. Θα βρει και κανα αλλον θα με ξεχασει και θα υσηχασω.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πεστα lalakukakis. Πηγα και εγω να την κανω τη μαλακια και μαλιστα ειχα αρχισει να αγοραζω επιπλα και παπαριες για το σπιτι. Αλλα η μικρα, μετα απο σχεδον 3 χρονια σχεση αρχισε να δειχνει το αληθινο της προσωπο. Στην αρχη ολα καλα, αν και ηταν απο μεγαλο τζακι που λεμε,  δεν εδειχνε να εχει προβλημα ουτε με τον τροπο ζωης μου ουτε με τις παρεες μου ουτε με το χωριο. Τωρα τελευταια αρχισε, δεν τον θελω αυτον σπιτι, πως κανεις παρεα με αυτους τους καμμενους, παλι καφενειο θα πας, μην πινεις αλλη μπυρα, μην παιζεις χαρτια, μη μαστουρωνεις, δε μ' αρεσει το φαι της μανας σου και αλλα σπαστικα. Μαζεψα και γω οτι πραγματα ειχε σπιτι μου και της τα πηγα μια μερα Αθηνα. Της ειπα ενα ξερω τελειωσαμε, γυρισα στο χωριο και ΑΝΑΣΑΝΑ. Μου εχει ζαλισει βεβαια τ' αρχιδια στα τηλεφωνα αλλα που θα παει θα βαρεθει. Θα βρει και κανα αλλον θα με ξεχασει και θα υσηχασω.
να μετακομισο παρεα σου,θα περναμε φινα
και τα βραδια θα κιμαμε εξο στο χαλακι

Επισκέπτης
να μετακομισο παρεα σου,θα περναμε φινα
και τα βραδια θα κιμαμε εξο στο χαλακι

Στο κρεβατι μου να μην κοιμασε και ολο το σπιτι δικο σου. Εννοειτε οτι θα τσονταρεις κανα ευρω για τη φιλοξενια γιατι εχω ενα δανειο που με ταλαιπωρει.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Στο κρεβατι μου να μην κοιμασε και ολο το σπιτι δικο σου. Εννοειτε οτι θα τσονταρεις κανα ευρω για τη φιλοξενια γιατι εχω ενα δανειο που με ταλαιπωρει.
εβρο θα σου δινο,αλα δε θα ιπαρξι προβλιμα λεσχι θα το κανουμε το σπιτι

απο αθινα απεχισ πολι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
«Παντρέψου: Αν σου τύχει μια καλή γυναίκα, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος». Σωκράτης

αυτος ειχε πει το ψωμι ψωμακι με την Ξανθιππη και το ριξε στο σορολο μετα....

Επισκέπτης
εβρο θα σου δινο,αλα δε θα ιπαρξι προβλιμα λεσχι θα το κανουμε το σπιτι

απο αθινα απεχισ πολι?

Δυομιση ωρες. Γιατι ρε σκεφτεσε να ερθεις προς τα δω ? Που θα το αφησεις το γυναικακι ρεεεεεε? Εδω γκομενες δεν εχει, μονο πρασινο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως ειμαι υπερ του γαμου εαν και εφοσον ο αντρας συνεχισει να βλεπει τη γυναικα του ως φιλο και ως γκομενα και οχι ως συζυγο....και εφοσον η γυναικα συνεχισει να θελει να την βλεπουν ως κατι τετοιο και οχι ως συζυγο....μολις υπαρξει η απομυθοποιηση τα παντα καταρρεουν...
και εγω θα συνεχισω να επιμενω οτι ολα τα συναισθηματα ειναι καλα και ωραια και ομορφα και χρησιμα αλλα το ΣΕΞ ειναι ενα πααααρα πολυ βασικο στοιχεο για να κρατησει μια σχεση ποσο μαλλον ενας γαμος....

οταν αρχισουν να γινονται οι συμβιβασμοι παει το παιχνιδι χαθηκε....η σχεση του αντρογυνου ασχετα με το εαν εχουν παιδια σκυλια ή γατια πρεπει να παραμενει ενδιαφερουσα σεξουαλικως....γιατι η αγαπη υπαρχει οταν ομως χαθει το καλο σεξ τοτε απλα γινεται συνηθεια οποτε δεν υπαρχει και λογος να παντρευτεις εναν τετοιον ανθρωπο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom