Δεν ειμαι παντρεμενος απλα μαρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους αυτες που τραβανε τα μεγαλυτερα ζορια δεν ειναι ο αντρας σε ενα γαμο αλλα μια γυναικα.Για σκεφτειται το λιγο αντικειμενικα κ οχι σαν αντρες.Πειτε οσοι ειστε παντεμενοι τι κανατε πριν που δεν μπορειτε να το κανετε τωρα.Ελατε ρε παιδια μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ας μιλαμε τουλαχιστον μεταξυ μας ειλικρινα,ξερεις ποσους φιλους παντρεμενους εχω κ μαλιστα φρεσκους που ξενυχταμε καθε πσκ μεχρι το πρωι φλερταρουνε με γκομενες κ οποια τους κατσει αντε ας μη πω τι την κανουν κ οι γυναικες τους κοιμουνται τον υπνο του δικαιου σπιτι μαζι με τα παιδια....
Εγώ φιλαράκι (μιάς και λες ότι δεν είσαι παντρεμέΝΟΣ), σου λέω, ότι είμαι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Μία φορά την εβδομάδα βγαίνω με κανένα φιλαράκι για καφέ ή φαγητό σε λογική ώρα, όχι ξημερώματα!!! Την περασμένη Κυριακή ακύρωσα την έξοδό μου γιατί ήθελε να βγεί η γυναίκα με την κουμπάρα μας για να πάνε θέατρο. Δεκτό και λογικό, και γι'αυτό έκανα αυτή την υποχώρηση χωρίς να δημιουργήσω εντάσεις, φασαρίες ή επεισόδια. Χθες Κυριακή που βγήκα στις 6 το απόγευμα και επέστρεψα στις 9 το βράδυ ε? (όχι το πρωί!!!) η γυναίκα η οποία είχε κρεμάσει μουτράκλες όλη την Κυριακή που θα έβγαινα, ξέσπασε στο ένα παιδί κάνοντας φοβερή σκηνή και επεισόδιο. Πως το κόβεις αυτό?
Ασε που για πηδήξω τη γυναίκα πρέπει πρώτα να φάω 6-7 πόρτες στη σειρά μέχρι να δεηθεί να ανοίξει τα πόδια.......
Και μετά σου λένε, παντρέψου για να βγάλεις το μουνί της χρονιάς......
Εντάξει την καταλαβαίνω, κουράζεται με τα 3 παιδάκια που έχουμε, και τη βοηθάω όσο μπορώ, μιάς και είμαι όλες τις ώρες σπίτι...αλλά έχω καταλάβει ότι όλες οι γυναίκες (νόμιμες και παράνομες) δεν ευχαριστιώνται με τίποτα και με την πρώτη θα κοιτάξουν να βγούν και από πάνω.