Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ειμαι παντρεμενος απλα μαρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους αυτες που τραβανε τα μεγαλυτερα ζορια δεν ειναι ο αντρας σε ενα γαμο αλλα μια γυναικα.Για σκεφτειται το λιγο αντικειμενικα κ οχι σαν αντρες.Πειτε οσοι ειστε παντεμενοι τι κανατε πριν που δεν μπορειτε να το κανετε τωρα.Ελατε ρε παιδια μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ας μιλαμε τουλαχιστον μεταξυ μας ειλικρινα,ξερεις ποσους φιλους παντρεμενους εχω κ μαλιστα φρεσκους που ξενυχταμε καθε πσκ μεχρι το πρωι φλερταρουνε με γκομενες κ οποια τους κατσει αντε ας μη πω τι την κανουν κ οι γυναικες τους κοιμουνται τον υπνο του δικαιου σπιτι μαζι με τα παιδια....

Εγώ φιλαράκι (μιάς και λες ότι δεν είσαι παντρεμέΝΟΣ), σου λέω, ότι είμαι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Μία φορά την εβδομάδα βγαίνω με κανένα φιλαράκι για καφέ ή φαγητό σε λογική ώρα, όχι ξημερώματα!!! Την περασμένη Κυριακή ακύρωσα την έξοδό μου γιατί ήθελε να βγεί η γυναίκα με την κουμπάρα μας για να πάνε θέατρο. Δεκτό και λογικό, και γι'αυτό έκανα αυτή την υποχώρηση χωρίς να δημιουργήσω εντάσεις, φασαρίες ή επεισόδια. Χθες Κυριακή που βγήκα στις 6 το απόγευμα και επέστρεψα στις 9 το βράδυ ε? (όχι το πρωί!!!) η γυναίκα η οποία είχε κρεμάσει μουτράκλες όλη την Κυριακή που θα έβγαινα, ξέσπασε στο ένα παιδί κάνοντας φοβερή σκηνή και επεισόδιο. Πως το κόβεις αυτό?
Ασε που για πηδήξω τη γυναίκα πρέπει πρώτα να φάω 6-7 πόρτες στη σειρά μέχρι να δεηθεί να ανοίξει τα πόδια.......
Και μετά σου λένε, παντρέψου για να βγάλεις το μουνί της χρονιάς......

Εντάξει την καταλαβαίνω, κουράζεται με τα 3 παιδάκια που έχουμε, και τη βοηθάω όσο μπορώ, μιάς και είμαι όλες τις ώρες σπίτι...αλλά έχω καταλάβει ότι όλες οι γυναίκες (νόμιμες και παράνομες) δεν ευχαριστιώνται με τίποτα και με την πρώτη θα κοιτάξουν να βγούν και από πάνω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δεν ειμαι παντρεμενος απλα μαρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους αυτες που τραβανε τα μεγαλυτερα ζορια δεν ειναι ο αντρας σε ενα γαμο αλλα μια γυναικα.Για σκεφτειται το λιγο αντικειμενικα κ οχι σαν αντρες.Πειτε οσοι ειστε παντεμενοι τι κανατε πριν που δεν μπορειτε να το κανετε τωρα.Ελατε ρε παιδια μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ας μιλαμε τουλαχιστον μεταξυ μας ειλικρινα,ξερεις ποσους φιλους παντρεμενους εχω κ μαλιστα φρεσκους που ξενυχταμε καθε πσκ μεχρι το πρωι φλερταρουνε με γκομενες κ οποια τους κατσει αντε ας μη πω τι την κανουν κ οι γυναικες τους κοιμουνται τον υπνο του δικαιου σπιτι μαζι με τα παιδια....
συμφωνω μαζι σου!!
Εγώ φιλαράκι (μιάς και λες ότι δεν είσαι παντρεμέΝΟΣ), σου λέω, ότι είμαι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. Μία φορά την εβδομάδα βγαίνω με κανένα φιλαράκι για καφέ ή φαγητό σε λογική ώρα, όχι ξημερώματα!!! Την περασμένη Κυριακή ακύρωσα την έξοδό μου γιατί ήθελε να βγεί η γυναίκα με την κουμπάρα μας για να πάνε θέατρο. Δεκτό και λογικό, και γι'αυτό έκανα αυτή την υποχώρηση χωρίς να δημιουργήσω εντάσεις, φασαρίες ή επεισόδια. Χθες Κυριακή που βγήκα στις 6 το απόγευμα και επέστρεψα στις 9 το βράδυ ε? (όχι το πρωί!!!) η γυναίκα η οποία είχε κρεμάσει μουτράκλες όλη την Κυριακή που θα έβγαινα, ξέσπασε στο ένα παιδί κάνοντας φοβερή σκηνή και επεισόδιο. Πως το κόβεις αυτό?
Ασε που για πηδήξω τη γυναίκα πρέπει πρώτα να φάω 6-7 πόρτες στη σειρά μέχρι να δεηθεί να ανοίξει τα πόδια.......
Και μετά σου λένε, παντρέψου για να βγάλεις το μουνί της χρονιάς......

Εντάξει την καταλαβαίνω, κουράζεται με τα 3 παιδάκια που έχουμε, και τη βοηθάω όσο μπορώ, μιάς και είμαι όλς τις ώρες σπίτι...αλλά έχω καταλάβει ότι όλες οι γυναίκες δεν ευχαριστιώνται με τίποτα και με την πρώτη θα κοιτάξουν να βγούν και από πάνω.
επισης κατανοω...!!αλλα χωρις να ειμαι της αποψης μακρια απο τον γαμο.......
δεν ξερω παντρεμενος δεν ειμαι....ακομα εργενης ειμαι και συζω με την σχεση μου και καθομαι και αναρωτιεμαι ποσο δυσκολο ειναι να συμβιωνεις! ο ενας γυρναει απο καφε ο αλλος απο την δουλεια και ωρες ωρες ο καθενας εχει της ψωλης του τον χαβα δηλ....η κοπελα ειναι κουρασμενη εγω θελω να κανουμε αλλα διαφορα....υπαρχουνε προβληματα οπως και να χει καθημερινες μικροφθορες........και σκεφτομαι τωρα οτι αν με μια απλη σχεση σε μια πιο απλη ηλικια τα πραγματα ειναι καπως ετσι αυριο μεθαυριο παντρεμενος με παιδια και δουλεια και προβληματα αλου μεγεθους....πως αντεχεις???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
και σκεφτομαι τωρα οτι αν με μια απλη σχεση σε μια πιο απλη ηλικια τα πραγματα ειναι καπως ετσι αυριο μεθαυριο παντρεμενος με παιδια και δουλεια και προβληματα αλου μεγεθους....πως αντεχεις???

Για να αντέξεις, πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Οταν κάνει ο ένας τα δικά του, και ο άλλος τα άλλα δικά του, τότε καλύτερα διαλύστε το πριν να έρθει κανένα κουτσούβελο που δεν θα φταίει σε τίποτα να ταλαιπωρείται εξ'αιτίας σας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Για να αντέξεις, πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Οταν κάνει ο ένας τα δικά του, και ο άλλος τα άλλα δικά του, τότε καλύτερα διαλύστε το πριν να έρθει κανένα κουτσούβελο που δεν θα φταίει σε τίποτα να ταλαιπωρείται εξ'αιτίας σας.
ναι σιγουρα......συμβιβασμοι....αλλα εγω βαζω ενα (χρονικο) οριο!τα πρωτα 4-5 χρονακια κυριλε!!μετα ειναι το θεμα!οσο εισαι νεος και δεν υπαρχουν τα κουτσουβελα ολα καλα!!εγω π.χ την γυναικα μου θα την εβλεπα και σαν γκομενα....θα την παρω να παμε καπου Σ.Κ αν ξεμεινουμε θα φαμε και απο ενα σαντουιτς που λεει ο λογος...αλλα οταν θα ρθει το κουτσουβελο που εχει και ενα καρο εξοδα....τεσπα...ειναι νωρις ακομη να το σκεφτομαι....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αγάπη, πάθος και γάμος
Έχετε αναρωτηθεί ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προσδιορίζουν την αγάπη, το πάθος και το γάμο; Μετά από μια εξονυχιστική έρευνα τα ανακαλύψαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

ΑΓΑΠΗ - Oταν τα μάτια σας συναντώνται σε ένα γεμάτο δωμάτιο
ΠΑΘΟΣ - Οταν οι γλώσσες σας συναντώνται σε ένα γεμάτο δωμάτιο
ΓΑΜΟΣ - Οταν παρατάτε το παιδί σας ελεύθερο σε ένα γεμάτο δωμάτιο

ΑΓΑΠΗ - Οταν η σεξουαλική επαφή λέγεται "κάνω έρωτα"
ΠΑΘΟΣ - Οταν η σεξουαλική επαφή λέγεται "πήδημα"
ΓΑΜΟΣ - Μα για ποιό πράγμα μιλάτε;

ΑΓΑΠΗ - Οταν λογομαχείτε για το πόσα παιδιά να κάνετε
ΠΑΘΟΣ - Οταν λογομαχείτε για το ποιός θα κοιμηθεί στην υγρή πλευρά
ΓΑΜΟΣ - Οταν λογομαχείτε για τα λεφτά

ΑΓΑΠΗ - Οταν μοιράζεστε τα πάντα που έχετε
ΠΑΘΟΣ - Οταν κλεβετε τα πάντα που έχουν
ΓΑΜΟΣ - Οταν στην τράπεζα ανήκουν τα πάντα που έχετε

ΑΓΑΠΗ - Οταν δεν πειράζει αν δεν "τελειώνετε"
ΠΑΘΟΣ - Οταν η σχέση σταματά αν δεν "τελειώνετε"
ΓΑΜΟΣ - Τι είναι "τελειώνω";

ΑΓΑΠΗ - Οταν τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον απλά για να πείτε "Γειά"
ΠΑΘΟΣ - Οταν τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον απλά για να κλείσετε δωμάτιο
ΓΑΜΟΣ - Οταν τηλεφωνείτε ο ένας στον άλλον απλά για να τον βρίσετε

ΑΓΑΠΗ - Οταν γράφετε ποιήματα για τον σύντροφό σας
ΠΑΘΟΣ - Οταν το μόνο που γράφετε είναι το νούμερο του τηλεφώνου σας
ΓΑΜΟΣ - Οταν το μόνο που γράφετε είναι επιταγές

ΑΓΑΠΗ - Οταν σας νοιάζει για τα αισθήματα του συντρόφου σας
ΠΑΘΟΣ - Οταν δεν γίνετε να σας νοιάζει λιγότερο
ΓΑΜΟΣ - Οταν το μόνο που σας νοιάζει είναι τι έχει απόψε η τηλεόραση

ΑΓΑΠΗ - Οταν ο αποχαιρετισμός σας είναι "Σε αγαπώ, γλυκειά μου.."
ΠΑΘΟΣ - Οταν ο αποχαιρετισμός σας είναι "Λοιπόν, ίδια ώρα την Δευτέρα.."
ΓΑΜΟΣ - Οταν ο αποχαιρετισμός σας είναι μια ανακούφιση

ΑΓΑΠΗ - Οταν είσαστε περήφανοι να βλεπόσαστε με τον σύντροφό σας δημόσια
ΠΑΘΟΣ - Οταν βλέπεστε μόνο γυμνοί
ΓΑΜΟΣ - Οταν ποτέ δεν βλεπόσαστε ξύπνιοι

ΑΓΑΠΗ - Οταν η καρδιά σας φτερουγίζει κάθε φορά που βλεπόσαστε
ΠΑΘΟΣ - Οταν οι βουβώνες σας μουδιάζουν κάθε φορά που βλέπόσαστε
ΓΑΜΟΣ - Οταν το πορτοφόλι σας αδειάζει κάθε φορά που βλεπόσαστε

ΑΓΑΠΗ - Οταν κανένας άλλος δεν σας ενδιαφέρει
ΠΑΘΟΣ - Οταν κανένας άλλος δεν ξέρει
ΓΑΜΟΣ - Οταν όλοι σας ενδιαφέρουν και δεν σας ενδιαφέρει αν ξέρουν

ΑΓΑΠΗ - Οταν όλα τα τραγούδια στο ράδιο περιγράφουν πώς ακριβώς νιώθετε
ΠΑΘΟΣ - Οταν τα τραγούδια στο ράδιο καθορίζουν πώς το κάνετε
ΓΑΜΟΣ - Οταν ακούτε στο ραδιόφωνο μόνο τις εκπομπές λόγου

ΑΓΑΠΗ - Οταν το να τα διαλύσετε είναι κάτι που δεν θέλετε να σκέφτεστε
ΠΑΘΟΣ - Οταν το να μένετε μαζί είναι κάτι που δεν θέλετε να σκέφτεστε
ΓΑΜΟΣ - Οταν το να μην μείνετε μαζί είναι η μόνη σας σκέψη, όλη τη μέρα

ΑΓΑΠΗ - Οταν σας αρέσει να κάνετε πράγματα με τον σύντροφό σας
ΠΑΘΟΣ - Οταν σας αρέσει να κάνετε πράγματα ΣΤΟΝ σύντροφό σας
ΓΑΜΟΣ - Οταν το μόνο που σας αρέσει είναι το σκορ στο ποδόσφαιρο.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ξέχασες την επιλογή παντρεμένος με μπουρδελότσαρκες κ παντός είδους ξενοπηδήματα
την οποία θα διάλεγαν πολλοί.(αν όχι όλοι) :P
Έτσι έχουν ταυτόχρονα κ ποικιλία γυναικών π όλοι οι άνδρες γουστάρουν
κ την οικογενειακή θαλπωρή π χρειάζονται..
κ πίτα ολόκληρη κ σκύλο χορτάτο με λίγα λόγια..

πάλι καλά π υπάρχουν μερικοί συνειδητοποιημένοι π δηλώνουν ότι δεν θα παντρευτούν.
Αν μη τι άλλο προτιμούν την εργένικη ζωή τους από το κρυφτούλι κ τα ψέμματα  
κ καλά κάνουν..

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.039
Πόντοι
3.506
Γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια να δώσεις διάρκεια σε ένα τυχαίο γεγονός.

Αλβέρτος Αϊνστάιν

:grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
πάλι καλά π υπάρχουν μερικοί συνειδητοποιημένοι π δηλώνουν ότι δεν θα παντρευτούν.
κ καλά κάνουν..

Ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ! Κάνω ΟΤΙ θέλω κι έχω την ηρεμία μου κ τα κεφαλάκια μου ήσυχα... ;) :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Παντρέψου: Αν σου τύχει μια καλή γυναίκα, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος». Σωκράτης

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ξέχασες την επιλογή παντρεμένος με μπουρδελότσαρκες κ παντός είδους ξενοπηδήματα
την οποία θα διάλεγαν πολλοί.(αν όχι όλοι) :P
Έτσι έχουν ταυτόχρονα κ ποικιλία γυναικών π όλοι οι άνδρες γουστάρουν
κ την οικογενειακή θαλπωρή π χρειάζονται..
κ πίτα ολόκληρη κ σκύλο χορτάτο με λίγα λόγια..

κ καλά κάνουν..
Τώρα να πω ότι διαφωνώ θα είναι ψέμα...

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια εγω εχω κ αλλη μια απορια που θα ηθελα παρα πολυ να μου την λυσετε.....
Εγω βασικα δεν ειμαι της αποψης βγαινω μονος μου....ενταξει το γηπεδο μπορω να καταλαβω που θελουν οι περισσοτεροι να πηγαινουν μονοι τους...αλλα στην εξοδο ομως??????
εισαι με ανθρωπο που εχεις υποτιθεται διαλεξει να εισαι μαζι του γιατι τον αγαπας γιατι περνας καλα μαζι του γιατι σε κανει με λιγα λογια ευτυχισμενο.ποιος ο λογος να θελω να βγω μονο μου με φιλαρακια αφου μπορει να ερθει κ ο ανθρωπος μου μαζι να διασκεδασουμε ολοι μαζι παρεα??????????οταν θα παψω να θελω να ερχεται μαζι μου παει να πει η οτι εχω βαρεθει η οτι ψαχνω να βρω κατι αλλο η απλα δεν θα περναω καλα η δεν θα μπορω να κανω αυτα που πραγματικα θελω με τα φιλαρακια μου...(και τι μπορει να ειναι δηλαδη αυτο?????)
τοτε ποιος ο λογος αφου θα νοιωθω ολα αυτα να συνεχισω να ειμαι μαζι με εναν ανθρωπο που με κανει να νοιωθω ετσι κ να μην μεινω μονος να κανω οτι γουσταρω κ να μην ταλαιπωρω κ στεναχωρω εναν ανθρωπο που με αγαπαει κριμα δεν ειναι???

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ρε παιδια εγω εχω κ αλλη μια απορια που θα ηθελα παρα πολυ να μου την λυσετε.....
Εγω βασικα δεν ειμαι της αποψης βγαινω μονος μου....ενταξει το γηπεδο μπορω να καταλαβω που θελουν οι περισσοτεροι να πηγαινουν μονοι τους...αλλα στην εξοδο ομως??????
εισαι με ανθρωπο που εχεις υποτιθεται διαλεξει να εισαι μαζι του γιατι τον αγαπας γιατι περνας καλα μαζι του γιατι σε κανει με λιγα λογια ευτυχισμενο.ποιος ο λογος να θελω να βγω μονο μου με φιλαρακια αφου μπορει να ερθει κ ο ανθρωπος μου μαζι να διασκεδασουμε ολοι μαζι παρεα??????????οταν θα παψω να θελω να ερχεται μαζι μου παει να πει η οτι εχω βαρεθει η οτι ψαχνω να βρω κατι αλλο η απλα δεν θα περναω καλα η δεν θα μπορω να κανω αυτα που πραγματικα θελω με τα φιλαρακια μου...(και τι μπορει να ειναι δηλαδη αυτο?????)
τοτε ποιος ο λογος αφου θα νοιωθω ολα αυτα να συνεχισω να ειμαι μαζι με εναν ανθρωπο που με κανει να νοιωθω ετσι κ να μην μεινω μονος να κανω οτι γουσταρω κ να μην ταλαιπωρω κ στεναχωρω εναν ανθρωπο που με αγαπαει κριμα δεν ειναι???
δηλαδή αν κάποιος ανθρωπος θέλει να διατηρησει τις φιλίες του και να βγαίνει μαζί τους δεν αγαπάει τον ανθρωπο του;
Δεν ειμαστε μονοδιαστατοι κολαρα. Ο ερως ερως.. αλλά και οι φιλοι φιλοι. ΑΠο εκει και περα αν εισαι καραγκιόζης και μουτζωνεις τις επιλογες σου ... πηδωντας δεξια και αριστερα και μετα περηφανευεσαι κιολας που εχεις κάνει την ζωη σου ξεφτίλα ειναι αλλη ιστορια..
Ομως αν θες να εισαι ο ιδιος ανθρωπος που ησουν παντα χωρις ψευδη.. δεν ξεχνας ξαφνικα παρεες και φιλους..ετσι νομιζω εγω και ο ανθρωπος σου αν σε αγαπαει αυτο το καταλαβαινει πληρως γιατι και αυτός με την σειρα του εχει τετοιες σημαντικες σχεσεις που θελει να διατηρησει.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
δηλαδή αν κάποιος ανθρωπος θέλει να διατηρησει τις φιλίες του και να βγαίνει μαζί τους δεν αγαπάει τον ανθρωπο του;Δεν ειμαστε μονοδιαστατοι κολαρα. Ο ερως ερως.. αλλά και οι φιλοι φιλοι.

Ετσι, έτσι.....! Η ζωή δεν τελειώνει με το γάμο. Απλά μπορεί να συνυπάρξει σε πολύ λιγότερο βαθμό όμως, μιάς και υπάρχουν νέες προτεραιότητες και υποχρεώσεις.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ο Γαμος ειναι ο χαλκας αλλα η αλυσιδα ειναι το παιδι... :sunglasses:
το καλυτερο ειναι να θελει η γυναικα κι αλλη στο κρεββατι που να την μοιραζεται μαζι σου..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

βασικα συμφωνω μ αυτα που σου λεει η ερι απο πανω
επειδη αγαπας καποιον κ σ αγαπαει δεν σημαινει οτι δεν ειστε κ ξεχωριστα ατομα που μπορειτε να κανετε κ πραγματα μονοι σας ή με φιλους
βεβαια οταν αρχιζεις να μη θελεις να κανεις τπτ με το συντροφο σου κ να μην αντεχεις κ την παρουσια του καλυτερα να χωριζεις *P

ωραια ειναι που σκεφτεσαι ετσι.. οτι θες να τα κανετε ολα μαζι... αλλα μπορει για την εκαστοτε συντροφο σου να ειναι κ λιγο καταπιεστικο αυτο..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
το καλυτερο ειναι να θελει η γυναικα κι αλλη στο κρεββατι που να την μοιραζεται μαζι σου..

Που να βρείς τέτοια? Και όταν μιλάς για γυναίκα, εννοείς γυναίκα με γάμο ή κάποια σχέση που για σένα δεν πρόκειται να προχωρήσει μακροχρόνια και σοβαρά?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Ελεύθερος Σκοπευτής!!!  :piss:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για να προηγηθει ενας γαμος πρεπει να εχουνε περασει και καποια χρονακια σχεσης (οχι και τα τρελα) και συνυπαρξης-συμβιωσης!!! αν λοιπον δεις απο την αρχη οτι καποια πραγματα δεν σου αρεσουν τα συζητας βρισκεις εναν κοινο παρονομαστη και συνεχιζεις!!!!
υποτιθεται οτι οταν θα κανεις το μεγαλο βημα να παντρευτεις τον/την συντροφο σου τον/την γνωριζεις ειδη πολυ καλα!τα χουια του τα κουσουρια του τα καλα του κλπ...!
οποτε για να φτασεις σ αυτο το σημειο να κανεις ενα τοσο μεγαλο βημα για το υπολοιπο της ζωης σου σημεινει οτι το χεις σκεφτει ειδη πολυ καλα και οτι εχεις ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ πολλα πραγματα!
οποτε αφου τα χεις δεχτει γιατι να βγαινει ο καθενας και να μου αραδιαζει ενα καρο προβληματα???? αυτα πριν δεν τα ηξερε? γιατι να μας βγαζει προβληματα και αρνητικα στην πορεια???????αυτα δεν τα ηξερε?
οποτε καποιες φορες για καποιες περιπτωσεις ισχυει το ηθελεστα και παθεστα!!!!

Υ.Γ το διαζυγιο σιγουρα υπαρχει σαν εσχατη λυση αν δεν πηγαινει αλλο, αλλα δεν παντρευεσαι με το σκεπτικο οτι ελα μωρε αν δεν μου κατσει χωριζω και μετα βλεπουμε!!
παντρευεσαι με το σκεπτικο να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο Γαμος ειναι ο χαλκας αλλα η αλυσιδα ειναι το παιδι... :sunglasses:

τι χαλκας ρε φιλε εχουμε πηξει στα διαζυγια ..Βλέπεις εσύ κανένα να δεσμεύεται στους γαμους ;
Βλέπεις κανένα να σεβεται τις επιλογες του;
Και η αλυσιδα φίλε δεν ειναι τα παιδια .. τα παιδια ειναι ευλογια. Οποιος τα βλέπει αλυσιδα και βάρος ειναι απλα κακος γονιος και ηλίθιος μαζί. Αν δεν θέλει κάποιος δεν κάνει στις μέρες μας. τα παιδιά σας φταίξανε..  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
για να προηγηθει ενας γαμος πρεπει να εχουνε περασει και καποια χρονακια σχεσης (οχι και τα τρελα) και συνυπαρξης-συμβιωσης!!! αν λοιπον δεις απο την αρχη οτι καποια πραγματα δεν σου αρεσουν τα συζητας βρισκεις εναν κοινο παρονομαστη και συνεχιζεις!!!!
υποτιθεται οτι οταν θα κανεις το μεγαλο βημα να παντρευτεις τον/την συντροφο σου τον/την γνωριζεις ειδη πολυ καλα!τα χουια του τα κουσουρια του τα καλα του κλπ...!
οποτε για να φτασεις σ αυτο το σημειο να κανεις ενα τοσο μεγαλο βημα για το υπολοιπο της ζωης σου σημεινει οτι το χεις σκεφτει ειδη πολυ καλα και οτι εχεις ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ πολλα πραγματα!
οποτε αφου τα χεις δεχτει γιατι να βγαινει ο καθενας και να μου αραδιαζει ενα καρο προβληματα???? αυτα πριν δεν τα ηξερε? γιατι να μας βγαζει προβληματα και αρνητικα στην πορεια???????αυτα δεν τα ηξερε?
οποτε καποιες φορες για καποιες περιπτωσεις ισχυει το ηθελεστα και παθεστα!!!!

Υ.Γ το διαζυγιο σιγουρα υπαρχει σαν εσχατη λυση αν δεν πηγαινει αλλο, αλλα δεν παντρευεσαι με το σκεπτικο οτι ελα μωρε αν δεν μου κατσει χωριζω και μετα βλεπουμε!!
παντρευεσαι με το σκεπτικο να περασεις το υπολοιπο της ζωης σου!

η τενια μακρη... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom