Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• pao 13 oleee.gif
    pao 13 oleee.gif
    83,7 KB · Εμφανίσεις: 18

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
φιλε dark_eyes αν και δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινεια οχι δεν παω δεν εχω παει ποτε θεωρω τα μπουρδελα κ γενικοτερα τις ιεροδουλες γι αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν κανονικη γυναικα...σορυ παιδια αποψη μου ετσι κ εκτος απο αυτο το σημαντικοτερο για μενα ειναι να κανω ερωτα οχι πηδημα ειναι για μενα αισθηματικη αξια λειτουργω με την καρδια μου κ με το πανω κεφαλι μου.δεν μπορω να κανω ερωτα με μια γυναικα που δεν ειμαι ερωτευμενος η δεν μου λεει κατι συναισθηματικα....
ασε που εχω κ μεγαλο φοβο με τα αφροδισια βεβαια οκ αυτα υπαρχουν παντου
συγνωμη αν προσβαλα καποιους με την αποψη μου λεω κ παλι οτι δεν σημαινει δε κ καλα οτι αυτοι που κανουν αυτα που κανουν ειναι λαθος...
φιλε σε βρισκω πολλυ σωστο και υγειη....εχεις παρει το δυσκολο δρομο το σωστο και μακαρι να συνεχισεις.εισαι μειοψηφια,λιγοι ειναι σαν εσενα και μπραβο σου μαγκα,σου βγαζω το καπελο ! να σε διορθωσω σε κατι ομως....υπαρχουνε αυτοι που πανε στις τανες επειδη δε βρισκουνε να πηδηξουνε,αλλοι απο complex αλλοι γιατι δε ξερουνε να καμακωνουνε,αλλοι λογω κακης εμφανισης και αλλοι που και γκομενες ευκολα βγαζουνε και ολα τα καλα τα εχουνε αλλα πανε και με τανες γιατι καποια στιγμη στη ζωη τους πηρανε αλλους δρομους απο περιεργεια και ψηλοκολησανε με τη σαβουρα που συνηθως ειναι νοστιμη και ευκολη στην αρχη και αντε μετα να ξεφυγεις απο τη δυναμη της συνηθειας... ισως υπαρχουνε και αλλες κατηγοριες αντρων,μη γραψω αλλα. δε ξερω πως βρεθηκες σε αυτο το site ,αλλα αυτο που κανεις συνεχισε το και θα εχεις λιγοτερα προβληματα στη ζωη σου και μεσα σου...μην αναρωτηθεις ποτε ποια κατηγορια αντρα ειναι ευτυχισμενη και ποια οχι..ξερεις καλυτερα εσυ ;) απλα μου θυμησες ενα κολλητο μου που τον αγαπαω και ειναι σαν εσενα και κοντα στην ηλικια σου επισης. 40αρης που φετος κλεινω 20 χρονια καρριερας... στις τανες..πως περνα ο καιρος ετσι.νασαι καλα και μη...παρασυρεσαι οσο και αν πληγωθεις,μη λυγισεις...

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.
Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος.
With or without you...

http://[URL unfurl="true"]www.smileyhut.com/confused/blink.gif[/img[/URL]]

Καλό είναι να γνωρίζουμε τι αντέχουμε. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για οικογένεια και σαλιάρες.
Δυστυχώς (κι ευτυχώς) πια η έξοδος κινδύνου του γάμου έχει γίνει λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην παίρνουν αμφότεροι το γάμο σοβαρά και να μην προσπαθούν. Το αν αξίζει ή όχι, κρίνεται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα εξαρτάται και από τους δυο.
Αν δεν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, καλύτερα να μη το κάνετε. Και να θυμάστε: ο γάμος ΔΕΝ είναι λαχείο. Βρίσκουμε ό,τι ψάχνουμε και παίρνουμε ό,τι μας αξίζει (ελέγξτε την αυτοεκτίμησή σας).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Καλό είναι να γνωρίζουμε τι αντέχουμε. [size=12pt]Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για οικογένεια και σαλιάρες[/size].
Δυστυχώς (κι ευτυχώς) πια η έξοδος κινδύνου του γάμου έχει γίνει λεωφόρος ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να μην παίρνουν αμφότεροι το γάμο σοβαρά και να μην προσπαθούν. Το αν αξίζει ή όχι, κρίνεται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα εξαρτάται και από τους δυο.
Αν δεν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, καλύτερα να μη το κάνετε. Και να θυμάστε: ο γάμος ΔΕΝ είναι λαχείο. Βρίσκουμε ό,τι ψάχνουμε και παίρνουμε ό,τι μας αξίζει (ελέγξτε την αυτοεκτίμησή σας).

ΑΚΡΙΒΩΣ! Κ δεν φταίνε σε τίποτα να την πληρώνουν τα παιδάκια...

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι