Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ Συναγωνιστή ξεκαθαρίζω εξ' αρχής της γνωριμίας με οποιαδήποτε πως είμαι πολυγαμικός κ σ' όποια αρέσει... οπότε έχω τα κεφαλάκια μου ήσυχα ;)

σωστος αλλα για τα ελληνικα δεδομενα ειναι σχεδον αδυνατο να το δεχτουν οι γκομενες εδω.Μηπως μενεις εξωτερικο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εισαι με σχεση 2 χρονια γι'αυτο και δεν την απατησες για να περασουνε 5-10-15 χρονια να δουμε ποσες φορες θα την εχεις απατηση και ποσες φορες θα εχεις παη στα μπουρδελα

εγω φιλτατε την δεχομαι την απαντησή σου αλλα φυσικά εννοείται οτι δεν σε ενοχλει να πηδιέται και η γυναίκα σου πιστεύω με οποιος θέλει ε; Κάθε μέρα το ίδιο φαγητό δεν  γίνεται..σωστά;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγω φιλτατε την δεχομαι την απαντησή σου αλλα φυσικά εννοείται οτι δεν σε ενοχλει να πηδιέται και η γυναίκα σου πιστεύω με οποιος θέλει ε; Κάθε μέρα το ίδιο φαγητό δεν  γίνεται..σωστά;
οτι καμισ θα το παθισ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
σωστος αλλα για τα ελληνικα δεδομενα ειναι σχεδον αδυνατο να το δεχτουν οι γκομενες εδω. Μηπως μενεις εξωτερικο?

Εμενα πολλά χρόνια στο εξωτερικό, αλλά ταξιδεύω κ συχνά λόγω δουλειάς...
Αν το ξεκαθαρίζεις εξ' αρχής... το δέχονται, αλλά φυσικά πολύ λιγότερες απ' ότι έξω κι ανάλογα τις ηλικίες!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εμενα πολλά χρόνια στο εξωτερικό, αλλά ταξιδεύω κ συχνά λόγω δουλειάς...
Αν το ξεκαθαρίζεις εξ' αρχής... το δέχονται, αλλά φυσικά πολύ λιγότερες απ' ότι έξω κι ανάλογα τις ηλικίες!
Δσκαλε οταν εγο λεο ΜΟΝΟ ΕΣΙ ΞΕΡΟ τι λεο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΑΤΑΡΙΟΛΟΓΕ ΜΟΝΟ ΕΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Εισαι με σχεση 2 χρονια γι'αυτο και δεν την απατησες για να περασουνε 5-10-15 χρονια να δουμε ποσες φορες θα την εχεις απατηση και ποσες φορες θα εχεις παη στα μπουρδελα

Γιατί το προεξοφλείς ότι θα γίνει έτσι δλδ?
Τόσο απίθανο είναι  να τον καλύπτει ένα άτομο σε όλα
κ να μην κοιτάει τπτ παραπέρα?
Εμένα ήδη 2 χρόνια π λέει ότι δεν έχει απατήσει πολλά μ φαίνονται..

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
amjik  εδω λεει για μονους η παντρεμενους...εσυ εισαι μονη η παντρεμενη....αρα δεν πρεπει να γραφεις εδω....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Stories

Νέο!