Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ειναι  το ιδιο να χυνεις με αυτη που αγαπας κ σε αγαπαει κ καθε φορα που θα κανετε ερωτα θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη γιατι θα μαθαινει ο ενας τον αλλον καλυτερα με το να χυνεις μια πουτανα???????????
ναι δεν λεω μπορει να ειναι πιο καυλιαρα κ πιο εμπειρη αλλα μονο αυτο μπορει να σου προσφερει ενω οταν εισαι με τον ανθρωπο σου βαζεις τα παντα να λειτουργουν αφη οραση γευση οσφρηση ακοη δεν ξερω αν με πιανετε???????
και ξαναλεω για ακομη μια φορα αποψη μου ο καθενας πως την βρισκει....
Για παντρεψου πρωτα μεινε με την ιδια γυναικα 5-10χρονια η και περισσοτερο και ελα μετα να μας πης,σαν πολυ μικρος να εισαι σε καταλαβενω  :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
Για παντρεψου πρωτα μεινε με την ιδια γυναικα 5-10χρονια η και περισσοτερο και ελα μετα να μας πης,σαν πολυ μικρος να εισαι σε καταλαβενω  :think:
Να στο στειλω επανω;;;

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 18

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια εδω ειμαστε για να λεμε την αποψη μας δεν σημαινει οτι πρεπει να υιοθετουμε την αποψη του καθενος κιωλας....ουτε να τσακωνομαστε ειναι η προσωπικη γνωμη του καθενος πωσ βλεπει τα πραγματα ο καθενας κ πως την βρισκει....
δηλαδη ρε duracell αν θες μου απαντας εσυ στις σχεσεις σου απατας την κοπελα σου με ιεροδουλη επειδη βαριεσαι να κανεις γαμησι συνεχεια μαυτην??????????
και φιλε γιωργο 58 ναι δεν ειμαι παντρεμενος αλλα εχω 2 χρονια σχεση δεν εχω απατησει κ ισα ισα πιο πολυ θελω τωρα να κανω σεξ πιο συχνα παρα στις αρχες γιατι τωρα εχουμε μαθει καλυτερα ο ενας τον αλλον και φτιαχνομαστε πιο πολυ.οποτε φανταζομαι αργοτερα τι θα γινεται..επισης αλλο ενα μυστικο για να εχει διαρκεια η σχεση κ καλυτερη απολαυση το κρεβατι ειναι να μην κανεις τα παντα απο την αρχη δηλαδη καθε φορα που κανεις σεξ να εχεις να κανεις και κατι καινουργιο..δεν ειμαι κ πολυ μικροσ 27 ειμαι νομιζω στην καλυτερη ηλικια

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
δηλαδη ρε duracell αν θες μου απαντας εσυ στις σχεσεις σου απατας την κοπελα σου με ιεροδουλη επειδη βαριεσαι να κανεις γαμησι συνεχεια μαυτην??????????

Εγώ Συναγωνιστή ξεκαθαρίζω εξ' αρχής της γνωριμίας με οποιαδήποτε πως είμαι πολυγαμικός κ σ' όποια αρέσει... οπότε έχω τα κεφαλάκια μου ήσυχα ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
δηλαδή οταν κάνεις έρωτα δεν γαμιέσαι; δεν μετραει για γαμησι;  :grin: :grin: ; :o  :o :o

Για μένα είναι 2 διαφορετικές έννοιες... (γι' αυτό κ στην ζωή μου έχω κάνει έρωτα μ' ελάχιστες γυναίκες κ σεξ με αμέτρητες)...

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ Συναγωνιστή ξεκαθαρίζω εξ' αρχής της γνωριμίας με οποιαδήποτε πως είμαι πολυγαμικός κ σ' όποια αρέσει... οπότε έχω τα κεφαλάκια μου ήσυχα ;)
τοτε συγνωμη εισαι ωραιος αφου το ξεξαθαριζεις κ το δεχονται μαγκια σου σου ειπα ειλικρινα μερικες φορες ζηλευω τυπακια σαν εσενα
ετσι προχωρα ελπιζω καποια στιγμη να σου μοιασω....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Για μένα είναι 2 διαφορετικές έννοιες... (γι' αυτό κ στην ζωή μου έχω κάνει έρωτα μ' ελάχιστες γυναίκες κ σεξ με αμέτρητες)...

θεωρητικα μιλας οποταν; η πιστευεις οτι εχει διαφορα και σε κατι πιο πρακτικο;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.652
Πόντοι
606
Μονο μου με βρισκει το ξημερωμα που φτανει
Αδικα μπλεγμενο,μεσα σε πλεκτανη :o

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...ειλικρινα μερικες φορες ζηλευω τυπακια σαν εσενα

Δεν υπάρχει λόγος ζήλιας... αρκεί να ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ κ όποια δεχτεί, αλλιώς πας παρακάτω... ;)

ελπιζω καποια στιγμη να σου μοιασω....

ΠΟΣΟ χρονών είσαι; Εγώ είμαι 40 κι εφαρμόζω το ίδιο "σύστημα" εδώ κ 25 χρόνια! :rockon:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
θεωρητικα μιλας οποταν; η πιστευεις οτι εχει διαφορα και σε κατι πιο πρακτικο;

Δε νομιζω οτι στον πρακτικο τομεα εχει και μεγαλη διαφορα. Στο συναισθηματικο περισσοτερο κατι που κανει και το πρακτικο καλυτερο.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
φιλε γιωργο 58 ναι δεν ειμαι παντρεμενος αλλα εχω 2 χρονια σχεση δεν εχω απατησει κ ισα ισα πιο πολυ θελω τωρα να κανω σεξ πιο συχνα παρα στις αρχες γιατι τωρα εχουμε μαθει καλυτερα ο ενας τον αλλον και φτιαχνομαστε πιο πολυ.οποτε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..επισης αλλο ενα μυστικο για να εχει διαρκεια η σχεση κ καλυτερη απολαυση το κρεβατι ειναι να μην κανεις τα παντα απο την αρχη δηλαδη καθε φορα που κανεις σεξ να εχεις να κανεις και κατι καινουργιο..δεν ειμαι κ πολυ μικροσ 27 ειμαι νομιζω στην καλυτερη ηλικια
Εισαι με σχεση 2 χρονια γι'αυτο και δεν την απατησες για να περασουνε 5-10-15 χρονια να δουμε ποσες φορες θα την εχεις απατηση και ποσες φορες θα εχεις παη στα μπουρδελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom