Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αυτος ειχε πει το ψωμι ψωμακι με την Ξανθιππη και το ριξε στο σορολο μετα....
τσοκαρο ετρογε ,και γιαφτο καταλαβε οτι δε ξερι τιποτα
Δυομιση ωρες. Γιατι ρε σκεφτεσε να ερθεις προς τα δω ? Που θα το αφησεις το γυναικακι ρεεεεεε? Εδω γκομενες δεν εχει, μονο πρασινο.
το πρασινο τα αναπλιρονι ολα εκτοσ απο το κοτο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τσοκαρο ετρογε ,και γιαφτο καταλαβε οτι δε ξερι τιποτατο

ετσι ειναι.....καλυτερα την καταλαβε ο αλλος που την εβγαζε στο πυθαρι....σου λεει εδω καλα ειναι.....ουτε γυναικες ουτε παιδια ουτε σκυλια....

Επισκέπτης
τσοκαρο ετρογε ,και γιαφτο καταλαβε οτι δε ξερι τιποτατο πρασινο τα αναπλιρονι ολα εκτοσ απο το κοτο

Εκλεισε, θα σε καλεσω στο χωριο. Εχω και κοτες δικες μου οποτε μην ανησυχεις δεν θα σου ληψει τιποτα.
Την κανω παω καφενε. Συνεχιζουμε αυριο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ετσι ειναι.....καλυτερα την καταλαβε ο αλλος που την εβγαζε στο πυθαρι....σου λεει εδω καλα ειναι.....ουτε γυναικες ουτε παιδια ουτε σκυλια....
μπασ ο κορινθιοσ πιθαριστασ,ιχε πολι ιψιλε βλεψισ και εν τελι του σκιλου  του βγικε σε καλο

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε dark_eyes αν και δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινεια οχι δεν παω δεν εχω παει ποτε θεωρω τα μπουρδελα κ γενικοτερα τις ιεροδουλες γι αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν κανονικη γυναικα...σορυ παιδια αποψη μου ετσι κ εκτος απο αυτο το σημαντικοτερο για μενα ειναι να κανω ερωτα οχι πηδημα ειναι για μενα αισθηματικη αξια λειτουργω με την καρδια μου κ με το πανω κεφαλι μου.δεν μπορω να κανω ερωτα με μια γυναικα που δεν ειμαι ερωτευμενος η δεν μου λεει κατι συναισθηματικα....
ασε που εχω κ μεγαλο φοβο με τα αφροδισια βεβαια οκ αυτα υπαρχουν παντου
συγνωμη αν προσβαλα καποιους με την αποψη μου λεω κ παλι οτι δεν σημαινει δε κ καλα οτι αυτοι που κανουν αυτα που κανουν ειναι λαθος...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φιλε dark_eyes αν και δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου θα σου απαντησω με απολυτη ειλικρινεια οχι δεν παω δεν εχω παει ποτε θεωρω τα μπουρδελα κ γενικοτερα τις ιεροδουλες γι αυτους που δεν μπορουν να γαμησουν κανονικη γυναικα...σορυ παιδια αποψη μου ετσι κ εκτος απο αυτο το σημαντικοτερο για μενα ειναι να κανω ερωτα οχι πηδημα ειναι για μενα αισθηματικη αξια λειτουργω με την καρδια μου κ με το πανω κεφαλι μου.δεν μπορω να κανω ερωτα με μια γυναικα που δεν ειμαι ερωτευμενος η δεν μου λεει κατι συναισθηματικα....
συγνωμη αν προσβαλα καποιους με την αποψη μου λεω κ παλι οτι δεν σημαινει δε κ καλα οτι αυτοι που κανουν αυτα που κανουν ειναι λαθος...
το θεμα ινε οτι καπιη οτι το πανο κεφαλι ινε αδιο,οποτε εχομε προβλιμα

αη κιου 82 εκ γενετισ εχο

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6

Κοπέλα είμαι...
Μ ΄ρθε να στην πέσω..
αλλά δεν με παίρνει,θα φάω παντόφλα.. :grin:
stay healthy..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εχασα 120 κιλά σε μία μέρα.
Με άφησε η γυναίκα μου.   :tooth: :tooth:

Πιστεύω πολύ στο γάμο. Εχω παντρευτεί ήδη τρείς φορές.  :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης
γυναίκας.
Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει.  :tooth: :tooth:
Λάλακ σε παραπέμπω σ'αυτό που έγραψε ο gabadoo...
Όλα είναι υποκειμενικά και ανάλογα με τα προσωπικά βιώματα του καθενός...
Ουτε εγώ είμαι απόλυτος και καθόλου σίγουρος για το τι θα μου ξημερώσει αύριο
;)

Επισκέπτης
εξαρταται απο τον ανθρωπο και το χαρακτηρα του τι ειναι καλυτερο για αυτον...αλλοι δεν αντεχουν τη μοναξια για παραδειγμα...

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και πως θα μου την πεσεις ρωτωντας με αν παω στα μπουρδελα????????

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ενδιαφερουσα η αποψη σου.
Μου δημιουργησε ηδη δυο αποριες:
1) Στα bourdela.tv τι ακριβως ψαχνεις?
2) Τι σε κανει να συμπεραινεις (χωρις να εχεις εμπειρια οπως λες!) οτι αυτες που πηδιουνται στα μπουρδελα ειναι αντι-κανονικες (ορισμος?) και αυτες που πηδιουνται εξω απο τα μπουρδελα ειναι κανονικες?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
2) Τι σε κανει να συμπεραινεις (χωρις να εχεις εμπειρια οπως λες!) οτι αυτες που πηδιουνται στα μπουρδελα ειναι αντι-κανονικες (ορισμος?) και αυτες που πηδιουνται εξω απο τα μπουρδελα ειναι κανονικες?

αγαπητέ,
αν δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά μεταξύ πουτάνας και απλής γυναίκας - μη εκδιδόμενης,τότε δεν μπορει κανείς να σου εξηγήσει τίποτα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Ασ'τον ρε φιλε ειναι του ρομαντικου αυτος. Μολις του "τι κανει" καμια γκομενα να δω τοτε ποσο ρομαντικος θα ειναι. :jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Ασ'τον ρε φιλε ειναι του ρομαντικου αυτος. Μολις του "τι κανει" καμια γκομενα να δω τοτε ποσο ρομαντικος θα ειναι. :jerking:

όσο και να προσπαθήσεις εγώ θα μαι ο κακός του site  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom