Νέα

ΜΟΝΟ ΓΙΑ bbwlover. Αυτο το βίντεο δεν υπάρχειΙ! Τρελό γέλιο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 7K
  • Ετικέτες
    bbwlover
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φιλε αυτα που εδειξε η καμερα αποτελουν ερευνες ετων του national geographic.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτο που μαs αρεσει σε μια γυναικα ειναι οι καμπυλεs....Εδω εχουμε ενα στρεμμα κρεατοs που δεν ξεχωριζειs που ειναι τι

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Αυτο που μαs αρεσει σε μια γυναικα ειναι οι καμπυλεs....Εδω εχουμε ενα στρεμμα κρεατοs που δεν ξεχωριζειs που ειναι τι

γιατί αυτή δεν είχε καμπύλες ;;;

όλοστρογγυλή είναι

μια ολόκληρη καμπύλη

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
και εγώ τύπε στο ff το είδα από περιέργεια μονο και μονο στο που θα γελάσω αλλα δεν γέλασα

τυπε πιστεψε με,το βιντεο αυτο ειναι το ακριβως αντιθετο του σεξ,αλλα και του γελιου  :S

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
τυπε πιστεψε με,το βιντεο αυτο ειναι το ακριβως αντιθετο του σεξ,αλλα και του γελιου  :S

όχι ρε τύπε εγώ από καθαρά επαγγελματικής άποψης το είδα ήθελα να δω αν ξέρει να αλλάζει λάστιχο  :2funny: :2funny: :2funny:

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μου θυμίζει μία βοϊδο-φακλάνα που είχα γνωρίσει στο Κορωπί...!! Ολόιδια είναι..!!  :boobies: :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντυμένη πάντα με μαύρα, και όπου έβρισκε αρσενικό, ήθελε να τον πιπώσει..!!!  :pipa1:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μου θυμίζει μία βοϊδο-φακλάνα που είχα γνωρίσει στο Κορωπί...!! Ολόιδια είναι..!!  :boobies: :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντυμένη πάντα με μαύρα, και όπου έβρισκε αρσενικό, ήθελε να τον πιπώσει..!!!   :pipa1:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!
η λεγομενη και γυναικα φαλαινα τυπε?
images

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ρε τι άλλο θα δούμε!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
αυτος δεν ειναι ο τυπος που ρωταει για τα βιαγκρα στο αντιστοιχο θρεντ; :headbang:

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
αδεφια για να μη λεω μαλακιες εγω που γουσταρω τρελλα τις χοντρες(αλλα τη γυναικα του bbwlover ,με τιποτα)αυτη στο βιντεο θα την καρφωνα μονο στην πρωτη περιπτωση.υπαιρθος χαλασμενο αυτοκινητο,στο προσφερει στο πιατο κ.λ.π αλλα για οσους το περασαν στο γρηγορο φυσικα και δεν ειδατε τιποτα αστειο αφου το αστειο στην ολη φαση ειναι αυτα που λεει η γκομενα και η η προφορα της.τωρα οποιος δεν θελει να το δει η τον αηδιαζει η φακλανα,ε συγνωμη η κοπελα ηθελα να πω,απορω γιατι το βλεπετε με κινδυνο να βγαλετε αυτα που μολις φαγατε....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε σεις μην το βλέπετε έτσι,με αυτήν δεν κάνεις σεξ one on one,παρτούζα κάνεις! lol  :2funny: :2funny:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
αδεφια για να μη λεω μαλακιες εγω που γουσταρω τρελλα τις χοντρες(αλλα τη γυναικα του bbwlover ,με τιποτα)αυτη στο βιντεο θα την καρφωνα μονο στην πρωτη περιπτωση.υπαιρθος χαλασμενο αυτοκινητο,στο προσφερει στο πιατο κ.λ.π αλλα για οσους το περασαν στο γρηγορο φυσικα και δεν ειδατε τιποτα αστειο αφου το αστειο στην ολη φαση ειναι αυτα που λεει η γκομενα και η η προφορα της.τωρα οποιος δεν θελει να το δει η τον αηδιαζει η φακλανα,ε συγνωμη η κοπελα ηθελα να πω,απορω γιατι το βλεπετε με κινδυνο να βγαλετε αυτα που μολις φαγατε....
:s&m_1: :s&m_1:

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξυρισμένο όμως έχει το μουνί της η φακλάνα, το περιποιείται, μπράβο στο τολμηρό συναγωνιστή που την γάμησε, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ  :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom