maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 72
- Πόντοι
- 11
αν σας αρεσουν οι παχουλες η χοντρες η ακομα και βλαχες η μπαζα,η τελως παντων θελετε να γελασετε με την καρδια σας...[xhamster]
]
αν σας αρεσουν οι παχουλες η χοντρες η ακομα και βλαχες η μπαζα,η τελως παντων θελετε να γελασετε με την καρδια σας...[xhamster]]
ρε τύπε θες να ξεράσουμε;;;
Γτ δεν σου αρεσε???
Μουναρα τυπε ετσι??
ρε η ελληνικες η τσοντες ειναι για να γελας οχι για να το παιζεις.. ουυυυυαν σας αρεσουν οι παχουλες η χοντρες η ακομα και βλαχες η μπαζα,η τελως παντων θελετε να γελασετε με την καρδια σας...[xhamster]]
Τρελη καυλα! Γιατι θα σας χαλαγε να την γαμαγατε?
Μ'αρεσει αυτο το σκηνικο στη φυση. Και η προφορα της και το οτι ειναι καυλιαρα με φτιαχνει.
Anyway αν μου καθοταν τετοιο σκηνικο θα την εσκιζα. Την ιδια η καποια αντιστοιχη.
Φυσικα δεν ειναι μουναρα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.
Σημασια εχει η καυλα και η ολη φαντασιωση που γινεται πραγματικοτητα.
Εστω και μ'αυτην την φακλανα.
Γουσταρωωωω!
Μ'αρεσει αυτο το σκηνικο στη φυση. Και η προφορα της και το οτι ειναι καυλιαρα με φτιαχνει.
Anyway αν μου καθοταν τετοιο σκηνικο θα την εσκιζα. Την ιδια η καποια αντιστοιχη.
Γουσταρωωωω!
Σαφως αλλα δεν ειμαι μονοδιαστατος.Τυπε αν δεν κανω λαθος το avatar σου βγαζει αλλα γουστα!
Ρε τυποι! Εμενα με φτιαχνει το σκηνικο. Επειδη ειναι αυτη σαβουρα ειναι ρεαλιστικο γιατι μονο μια σαβουρα θα καθοταν τοσο ευκολα. Αν ηταν μουναρα το βλεπω απο χλωμο εως αδυνατο. Οπως η διαφημιση της κοκα κολα 1/100000000 πιθανοτητα να σου συμβει...το όλο σκηνικό είχε την φάση του και εγώ θα γούσταρα αλλα όχι με αυτή την "φακλανα" προσωπική μου άποψη τώρα αν εσένα σε φτιάχνει πάσο στα γούστα και το κρεβάτι του καθενός δεν επεμβαίνω ούτε κριτικάρω
Σαφως αλλα δεν ειμαι μονοδιαστατος.
Μπορω να αλλαξω για... λιγο γουστα
Ρε τυποι! Εμενα με φτιαχνει το σκηνικο. Επειδη ειναι αυτη σαβουρα ειναι ρεαλιστικο γιατι μονο μια σαβουρα θα καθοταν τοσο ευκολα. Αν ηταν μουναρα το βλεπω απο χλωμο εως αδυνατο. Οπως η διαφημιση της κοκα κολα 1/100000000 πιθανοτητα να σου συμβει...
Γουσταρωωωω!
το μουνι της ειναι σαν πανσετα οσο για τον τυπο που τιν γαμαει μαλον ειναι τυφλοςη κοπελα ειναι σταρ!!![xhamster]]
ρε τύπε θες να ξεράσουμε;;;
τυπε για να ξερασεις πρεπει να το δεις.εγω δεν καταφερα να δω παραπανω απο 10 δευτερολεπτα συνολικα,αφου το πηγα ffwd τρεις τεσσερις φορες.οποτε ακομα δεν εχω κυνδυνο :S