Ήμουν πιασμένος από τη δουλειά στο Μόναχο, και είπα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου και να πάω για μασάζ. Για όσους δε ξέρουν, υπάρχουν πολλά μασαζίδικα στην πόλη, σοβαρά κι επίσημα, τόσο που είναι και συνηθισμένο να κάνεις δώρο σε ζευγάρι ένα κουπόνι για κοινό μασάζ. Και δε μιλάω για φυσιοθεραπεύτριες που στις γράφει ο γιατρός κάθε φορά που σε πιάνει η μέση σου.
Τέλος πάντων, διαλέγω ένα στην τύχη σε ένα τετράγωνο που έχει πολλά το ένα δίπλα στο άλλο, κινέζικο αυτό (έχει και Ταϊλανδέζικα και ένα σωρό άλλα στυλ). Μπαίνω για να ρωτήσω αν πρέπει να κλείσω ραντεβού, στην υποδοχή μια Κινέζα, μικροκαμωμένη, γύρω στα 40 (κρατιόταν μια χαρά). Καθόλου Αγγλικά, βασικά Γερμανικά. Μου λέει δε χρειάζεται κράτηση, μου δείχνει τον τιμοκατάλογο, παίρνω πρόγραμμα μιάς ώρας. Με βάζει να βγάλω τα παπούτσια και δίνει παντόφλες, όπου είδα ότι στο μαγαζί ήταν τουλάχιστον 2 άντρες και 1 γυναίκα πελάτες εκείνη την ώρα (από τα παπούτσια που είχαν αφήσει). Με οδήγησε σ'ενα δωματιάκι και είπε να ετοιμαστώ και να περιμένω.
Το δωματιάκι όμορφο και καθαρό, κρεβάτι με τρύπα για το πρόσωπο, πολλές πετσέτες, χαμηλός φωτισμός, κινέζικη χαλαρωτική μουσική. Στον τοίχο χαρτί κολλημένο ότι δεν παρέχονται ερωτικές υπηρεσίες, να φοράτε πάντα το εσώρουχο, θα φωνάξουμε την αστυνομία αν δεν το τηρήσετε, κλπ. Α, καλά, λέω, κρίμα αλλά δεν πειράζει, για μασάζ ήρθα. Βγάζω ρούχα, μένω με εσώρουχο, ανοίγει η πόρτα, μπαίνει η Κινεζούλα, μου λέει, αν θέλετε να το βγάλετε για να μη λερωθεί με τα λάδια. Το βγάζω, ξαπλώνω μπρούμητα, με σκεπάζει με 4 ζεστές πετσέτες και αρχίζει το μασάζ.
Με ρώτησε αν θέλω δυνατό, της είπα ναι, και... ήξερε τη δουλειά της. Ζεστό λάδι, τρίψιμο, πίεση, πάνω-κάτω, παντού. Στα μέρη που άφηνε (το αριστερό πόδι, για παράδειγμα), αμέσως πετσέτα για να μη κρυώει. Πολύ καλό μασάζ.
Κάποια στιγμή κόλλησε το σώμα της πάνω στην παλάμη μου καθώς έκανε μασάζ, δεν κατάλαβα αν ήταν επίτηδες, άρχισα κι εγώ να χαϊδεύω και να χουφτώνω, δε διαμαρτυρήθηκε, κανείς μας δεν είπε τίποτα. Μετά άρχισε να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στα πόδια (είχε κάνει τα κωλομέρια αρκετά), πέρασε και μερικές φορές από αρχίδια έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος, είπα κι εγώ "ωραίο αυτό".
Μου λέει να γυρίσω ανάσκελα, φέρνει και μαξιλάρι για το κεφάλι, και πιάνει το σηκωμένο μου εργαλείο και λέει "θα πληρώσεις κι άλλο;". Ωραία, σκέφτομαι, μας προέκυψε και φραπές. Ναι, της λέω, μου λέει 50, της λέω όχι και 50, και με ρωτάει πόσο; Ε, 30 της λέω, το επιβεβαιώνουμε με 3 δάχτυλα, χαμογελάει πλατιά και...
Σκύβει και τον παίρνει στο στόμα έτσι στην ψύχρα! Ξαφνιάζομαι, πήγα να της πω "μαντάμ, εγώ φραπέ περίμενα" αλλά έβγαλα το σκασμό. Και ορμάει αυτή, κατεβάζει το παντελόνι της και ανεβάζει τη μπλούζα για να μπορώ να πιάνω, ρουφάει, κατεβαίνει και γλύφει τα αρχίδια, κατεβαίνει και γλύφει κώλο, ανεβαίνει και ρουφάει... Να μην τα πολυλογώ, δεν κράτησα ημερολόγιο, και μετά από λίγα λεπτά είμαι έτοιμος να χύσω. Βγάζω ένα βογγητό να καταλάβει, συνεχίζει ακάθεκτη, τα παίρνει μέσα στο στόμα, κσι συνεχίζει να γλύφει και να ρουφάει. Αφού παραδίδω τα όπλα, σηκώνεται, μου χαμογελάει, και με αφήνει να ηρεμήσω δυο λεπτά. Μετά συνεχίζει μασάζ μπροστά και πόδια, τελειώνει και μου λέει να σηκωθώ, βγαίνει και μου φέρνει κρύο νερό, ενώ εγώ ντύνομαι. Της δίνω τα συμφωνημένα 30, βαθιά υπόκλιση ευχαριστίας, με συνοδεύει μέχρι έξω που φοράω τα παπούτσια μου, μου δίνει καραμελίτσα και με αποχαιρετά "μέχρι την επόμενη φορά".
Ε, λοιπόν, δεν το περίμενα καθόλου όλο αυτό το σκηνικό. Για 30 Ευρώ με τις τιμές που έχει η πόλη αυτή, είμαι υπερ-ικανοποιημένος.