Επίσκεψη λοιπόν στο Caesars World στο Μόναχο πριν 1 εβδομάδα.
Είχε λίγη κίνηση παρότι Σάββατο βράδυ. Γενικά μετά το Octoberfest το Μόναχο κάνει τεράστια βουτιά από ό,τι μας είπαν και κάτι στριπτιτζούδες.
Την ώρα που πήγαμε είχε λίγες κοπέλες αλλά γενικά αυτό είναι ένα 3ώροφο μπουρδέλο που έχει και στριπτιτζάδικο. Γύρω στις 50 κοπέλες νομίζω δουλεύουν εκεί σύνολο.
Οι κοπέλες εμφανίσιμες. Όσες δεν έχουν πελάτη κάθονται έξω από το δωμάτιο τους ή στο κρεβάτι με ανοιχτή την πόρτα. Από τιμές εξαρτάται τι θα σου πει η κάθε μια. 2-3 μας είπαν 100€ για μισή ώρα (τσιμπούκι και σέξ). Όταν τους είπαμε για λιγότερη ώρα και λιγότερα λεφτά μας είπαν όχι.
Μετά βρήκαμε μια Ρουμάνα τούμπανο με την οποία συμφωνήσαμε 50€ για 15 λεπτά. Είναι σε ποια θα πέσεις. Περάσαμε τέλεια με αυτή την Ρουμάνα, και εγώ και ο φίλος μου. Ήταν πολύ δυνατή.
Επειδή πήγα μια φορά δεν μπορώ να πω με σιγουριά για την ποιότητα. Μπορεί απλά να ήμασταν τυχεροί εμείς ή αν πηγαίναμε με τις άλλες να μην είχαμε καλή εμπειρία.
Επίσης, από ό,τι φαίνεται αυτό το Caesars World είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Μόναχο. Για τα FKK δεν ξέρω, δεν έχω πάει, ακόμα.
Γενικά νομίζω πως η Γερμανία έχει πέσει πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι μετά τον κόβιντ. Οι τιμές έχουν αυξηθεί παντού και η ποιότητα έχει πέσει.
Πλέον είμαι πεπεισμένος πως μόνο η Αθήνα αξίζει στην Ευρώπη για αυτό το σπόρ. Δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη να γαμήσεις με 20 ευρώ και να κάνεις ό,τι θες με την άλλη. Στην Γερμανία κάποιες θα σου πουν δεν θέλω να ακουμπάνε τα κορμιά μας και τέτοια.