You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 750K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τάσο, άνοιξη πάμε παρέα. Θα έχει άλλη φάσηΕχω να παω Λας Βεγκας τωρα τις γιορτες , οι καλυτερες βιζιτες Ρωσσιδες εκει θα ειναι αυτη την περιοδο χαχα
θα ερθω την ανοιξη να θυμηθουμε τα παλια ,,, φιλια λυκο
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γράψε και την ημερομηνία και το που θα μένεις κάποιοι από τους Έλληνες που χρωστάς λεφτά και ένας από τους Τούρκους διαβάζουν το σάϊτ κ εσυ πας και γράφεις Πότε θα πας θες να πας πήγαινε,γράψε πμ στον Τάσο,στο Μόλντο ή στον Αλλαν και κανονίστε να πάτε,πρέπει να το γράψεις εδώ ανοιχτά ότι θα πας?Τάσο, άνοιξη πάμε παρέα. Θα έχει άλλη φάση
Δεν ξέρω ποιος είναι πιο βλάκας αυτός που είχε έρθει εδώ και με το εφάπαξ του άνοιξε εστιατόριο στου διαόλου τη μάνα και έχασε τα λεφτά του,αυτή που είχε τον έβαλε και της έκανε παιδι και παραλίγο να τον μπλέξουν κιόλας με το δίκτυο κατασκόπων και να τον κυνήγαν στην Ελλάδα ή εσυ?
Target 600
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα στη παρέα....έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω ...παντρεύτηκα έκανα μωρό και δεν είχα τον ανάλογο χρόνο .Θέλω να σας πω ότι πραγματικά λιγόστεψαν οι γυναίκες που γαμουσαμε στο τζάμπα αυτό όμως δε σημαίνει ότι χάθηκαν κι όλας....εδώ είναι σαν εργοστάσιο που βγάζει συνέχεια γυναίκες .Όταν κάποιος πλέον έρχεται εδώ πρέπει να ξοδέψει κάτι παραπάνω για να περάσει καλά .Έχω εδώ ένα φίλο που τις βρίσκει στο δρόμο γιατί έχει τον τρόπο του είναι μάγκας γιατί ξοδεύει σε δώρα και λίγο χρήμα ...θα το επαναλάβω όπως παλιά τα έλεγα πουτανες καθαρές εδώ έχει λίγες .Οι περισσότερες είναι εργαζόμενες που πάνε με ξένους και όχι μόνο για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.Ο Φλάουερ που ήρθε πριν λίγο καιρό δεν έμεινε ούτε μια μέρα χωρίς να μαμησει ...γιατί ξέρει τον τρόπο επειδή έζησε εδώ....σπείρα θα με βρεις στο Ελ Γκρέκο και όποιος άλλος φίλος θέλει να με βρει...την αγάπη μου σε ολους
Άντε ρε επιτέλους, πως κ πως περίμενα αυτή τη στιγμή!! Λέω δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα επιστρέψει! Φυσικά εξακολοθούμε να αγαπάμε Μολντόβα, αλλά σκέφτομαι τί εκανα 14, 15 και τι με το άνοιγμα της βίζας..... άδειασε η πόλη.... που, στο Χισινάου που δεν μπορούσες να κάνεις φόκους σε γκόμενα με τόσες μουνάρες τριγύρω... Και δυσκολία στα πιο ωραία μωρά... Που, εκεί που με 10 - 20 ευρώ είχες μουνάρα όσες ώρες ήθελες.. Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις... Και ατραξιόν, το μαγαζί του Μόλντο όπου γινόταν το καλύτερο καμάκι, η καλύτερη παρέα, το καλύτερο φαγητό, η καλύτερη διασκέδαση... Κρίμα Κρίμα Κρίμα... Κλαίω απλά.... Μόλντο, τα φιλιά μου ........
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Βρες το restaurant El Greco, (Vasili Aleksandri - Cokumna), είναι 5' με τα πόδια από το κέντρο και ζήτησε τον Δημήτρη. Είναι ο πιο παλιός και ο πιο έμπειρος εκεί για να σε κατατοπίσει.Καλημερα στους συναγωνιστες!Πρωτη επισκεψη στη χωρα εντος ολιγων ημερων για δουλεια και λιγο διασκεδαση. Οποιαδηποτε οδηγια-συμβουλη ευπρποσδεκτη. Κυριως για το
τι να αποφυγω...
Σε γενικές γραμμές η Μολδαβία είναι μια ασφαλής και ήρεμη χώρα εκτός και αν πηγαίνεις γυρεύοντας.
Καλά να περάσεις
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
οταν λες γυρευοντας τυπε εννοεις ξερωγω να τρως λεφτα απο τιποτα Τουρκους και να σε κυνηγανε και τελικα να φευγεις νυχτα? Μηπως ξερεις ναμας πεις και κανενα τετοιο παραδειγμα?Βρες το restaurant El Greco, (Vasili Aleksandri - Cokumna), είναι 5' με τα πόδια από το κέντρο και ζήτησε τον Δημήτρη. Είναι ο πιο παλιός και ο πιο έμπειρος εκεί για να σε κατατοπίσει.
Σε γενικές γραμμές η Μολδαβία είναι μια ασφαλής και ήρεμη χώρα εκτός και αν πηγαίνεις γυρεύοντας.
Καλά να περάσεις
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Φίλε μου ούτε νύχτα έφυγα ούτε με κυνηγάει κανένας ούτε τα λεφτά κανενός έφαγα.οταν λες γυρευοντας τυπε εννοεις ξερωγω να τρως λεφτα απο τιποτα Τουρκους και να σε κυνηγανε και τελικα να φευγεις νυχτα? Μηπως ξερεις ναμας πεις και κανενα τετοιο παραδειγμα?
Και αν τιμάς τα παντελόνια που φοράς (αν λέμε) στείλε ένα π.μ. ποιος πραγματικά είσαι και τι αποδείξεις έχεις για τα ψέματα που λες και μην κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Να θυμάσαι πως εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε τους συναγωνιστές που θέλουν πληροφορίες για την χώρα και όχι για να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε μου ούτε νύχτα έφυγα ούτε με κυνηγάει κανένας ούτε τα λεφτά κανενός έφαγα.
Και αν τιμάς τα παντελόνια που φοράς (αν λέμε) στείλε ένα π.μ. ποιος πραγματικά είσαι και τι αποδείξεις έχεις για τα ψέματα που λες και μην κρύβεσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Να θυμάσαι πως εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε τους συναγωνιστές που θέλουν πληροφορίες για την χώρα και όχι για να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο.
φίλε δεν σε ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι ...αλλά για να μην γράφουμε ότι θέλουμε πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους οι άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτό το σάιτ...ο Φλάουερ πέρασε από εδώ για κάποια χρόνια και εμπιστεύθηκε λάθος ανθρώπους με αποτέλεσμα να την πατήσει ...όμως θέλω να πω ότι είναι καθαρός σε όλα δεν χρωστάει σε κανέναν και όταν γαμαει πληρώνει είναι δηλαδή πολύ κύριος ...αυτοί όλοι που τον κορόιδεψαν τότε τώρα πεινάμε και πληρώνουν τις αμαρτίες τους τέλος πάντων κακιες δεν κρατάμεΦίλε μου ούτε νύχτα έφυγα ούτε με κυνηγάει κανένας ούτε τα λεφτά κανενός έφαγα.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι φίλε μου τις έζησα αυτές τις στιγμές ο κεντρικός δρόμος χωρίς φώτα σκοτάδι παντού και τα βράδια στα μπαράκια τις τρεις τρεις και τις πηδαγαμε για ένα πιάτο φαγητό η για μια έξοδο...θυμάμαι μια περίπτωση που σε μια γκόμενα είπα να πάρει καμία φίλη της να πάμε σε μπαράκι και αυτή έφερε 12 ...όλες μουναρες ....τότε δεν υπήρχαν χοντρές...ωραίες εποχεςΑχ αναμνήσεις...αρχές 2000 ούτε φώτα δεν είχε καλά καλά το Κισινεφ!
Ερχόντουσαν τα μωρά με ψίχουλα για να τα γαμήσουμε και την άλλη μέρα σου χτύπαγαν πάλι το κουδούνι μαζί με 1-2 φίλες τους για να πηδηχτούν όλες,απλά για τραπέζωμα σε εστιατόριο και για να κοιμηθούν σπίτι σου που είχες θέρμανση.
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Μας καβλωσες ρε μητσο 12 και ολες μουναρες!!!!ναι φίλε μου τις έζησα αυτές τις στιγμές ο κεντρικός δρόμος χωρίς φώτα σκοτάδι παντού και τα βράδια στα μπαράκια τις τρεις τρεις και τις πηδαγαμε για ένα πιάτο φαγητό η για μια έξοδο...θυμάμαι μια περίπτωση που σε μια γκόμενα είπα να πάρει καμία φίλη της να πάμε σε μπαράκι και αυτή έφερε 12 ...όλες μουναρες ....τότε δεν υπήρχαν χοντρές...ωραίες εποχες
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΧΑ ΧΑ ΧΑ με συγχωρείς δεν το ήθελα....η Μολδαβία βία όμως ακόμα και τώρα προσφέρεται για καλά και φτηνά γαμησια με πολύ όμορφα μωρά ...αρκεί να μην είναι κάποιος ΚαρμίρηςΜας καβλωσες ρε μητσο 12 και ολες μουναρες!!!!
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
τυπε είχα πάει πριν 2 χρόνια Μολδαβία και όλοι στο ΟΠΑ μιλάγαν γιά σένα :S 4-5 άτομα έλεγαν ότι τους χρώσταγες λεφτά και Τούρκοι σε έψαχναν. Αυτά να τα πεις στους Τούρκους που σε ψάχνουν δεν υπαρχει λογος να δικαιολογεισαι σε μενα, ουτε λεφτα μου εφαγες ουτε σε κυνηγάω :S Εγω απλα ενημερωνω τα μελη του σαη για τις φημες που κυκλοφορουνε στις βρωμικες πιατσες του ΚισιναουΦίλε μου ούτε νύχτα έφυγα ούτε με κυνηγάει κανένας ούτε τα λεφτά κανενός έφαγα.
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Εντάξει, έδωσες το στίγμα σου.τυπε είχα πάει πριν 2 χρόνια Μολδαβία και όλοι στο ΟΠΑ μιλάγαν γιά σένα :S 4-5 άτομα έλεγαν ότι τους χρώσταγες λεφτά και Τούρκοι σε έψαχναν. Αυτά να τα πεις στους Τούρκους που σε ψάχνουν δεν υπαρχει λογος να δικαιολογεισαι σε μενα, ουτε λεφτα μου εφαγες ουτε σε κυνηγάω :S Εγω απλα ενημερωνω τα μελη του σαη για τις φημες που κυκλοφορουνε στις βρωμικες πιατσες του Κισιναου
Τώρα κατάλαβα ποιος είσαι. Τσάμπα ασχολήθηκα μαζί σου
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπιγκ Τζων είναι τ όνομα σου και όταν γαμας πισωκολητο σου φωνά ζουν Σούκα κι εσύ ακόμα ασχολείσαι με μικρομαλακιες... Άντε έλα πάνω να ανανεωθείςΕντάξει, έδωσες το στίγμα σου.
Βρες το restaurant El Greco, (Vasili Aleksandri - Cokumna), είναι 5' με τα πόδια από το κέντρο και ζήτησε τον Δημήτρη. Είναι ο πιο παλιός και ο πιο έμπειρος εκεί για να σε κατατοπίσει.
Καλά να περάσεις
Οκ ευχαριστω! ειμαι παντα παρα πολυ προσεκτικος και το συνιστω σε οσους βγαινουν εκτος Ελλαδας λογω αρκετων, σχετικα, ταξιδιων στο εξωτερικο.
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Ακου τωρα τι γραφει ο σκατοελληνας οτι ειχε ακουσει οτι χρωσταγε λεφτα! Μηπως flower τον κακογαμησες και λεει ολες αυτες τις παπαριεςτυπε είχα πάει πριν 2 χρόνια Μολδαβία και όλοι στο ΟΠΑ μιλάγαν γιά σένα :S 4-5 άτομα έλεγαν ότι τους χρώσταγες λεφτά και Τούρκοι σε έψαχναν. Αυτά να τα πεις στους Τούρκους που σε ψάχνουν δεν υπαρχει λογος να δικαιολογεισαι σε μενα, ουτε λεφτα μου εφαγες ουτε σε κυνηγάω :S Εγω απλα ενημερωνω τα μελη του σαη για τις φημες που κυκλοφορουνε στις βρωμικες πιατσες του Κισιναου
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'εγώ το ίδιο είδα το 2014 όταν είχα πάει όλο γ'αυτόν μιλάγανε...ότι του δάνεισαν λεφτά και έφυγε ο καθενας μιλαγε για 300-500 ευρώ.Τωρα μπορεί και να τους ξεχρεωσε?τυπε είχα πάει πριν 2 χρόνια Μολδαβία και όλοι στο ΟΠΑ μιλάγαν γιά σένα :S 4-5 άτομα έλεγαν ότι τους χρώσταγες λεφτά και Τούρκοι σε έψαχναν. Αυτά να τα πεις στους Τούρκους που σε ψάχνουν δεν υπαρχει λογος να δικαιολογεισαι σε μενα, ουτε λεφτα μου εφαγες ουτε σε κυνηγάω :S Εγω απλα ενημερωνω τα μελη του σαη για τις φημες που κυκλοφορουνε στις βρωμικες πιατσες του Κισιναου
Για δε γράφεις ποιός?Ποιοι είναι αυτοί οι κακοί άνθρωποι?Ολο αυτά ακούω και κανεις δεν λεει για ποιόν μιλάτε.Οσο γιά το ΟΠΑ εκλεισε μετά!Ολοι έλεγαν καλο παιδι ο Γιάννης αλλα από δουλειές δεν ξέρει.φίλε δεν σε ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι ...αλλά για να μην γράφουμε ότι θέλουμε πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους οι άνθρωποι που διαχειρίζονται αυτό το σάιτ...ο Φλάουερ πέρασε από εδώ για κάποια χρόνια και εμπιστεύθηκε λάθος ανθρώπους με αποτέλεσμα να την πατήσει ...όμως θέλω να πω ότι είναι καθαρός σε όλα δεν χρωστάει σε κανέναν και όταν γαμαει πληρώνει είναι δηλαδή πολύ κύριος ...αυτοί όλοι που τον κορόιδεψαν τότε τώρα πεινάμε και πληρώνουν τις αμαρτίες τους τέλος πάντων κακιες δεν κρατάμε
Οσο για τα λεφτά που του δάνεισαν αυτοί είναι μαλάκες εχω πει μη δινεται ποτέ τίποτα σε κανέναν και αν σας ζητήσουν πείτε τους την αλήθεια!Εμένα ο φτωχομπινές που έχει έρθει εδω με την πρωην μπαρόβια μου ειχε ζητησει 1.000 ευρω για να νοικιάσει σπίτι το 2014.Εγω του είπα να μου δώσει αυτός 1.000 ευρώ για να παω Αμερικη να παρω μπότες με κεφαλάκια φιδιών .
Σχετικά με της γκόμενες γιατί ο Τάσος πούλησε το διαμέρισμα του και πηγαίνει Οδησσό?Ουτε το 2014 ειχε τίποτα.Οι γκόμενες εκει θελουν πολυ κυνηγι!Αυτα της Αγίας Πετρούπολης την κλανω και αστην να με πάρει αυτη τηλεφωνο ξεχάστε τα θα περιμένετε αιώνες!Στο Νντεζαβού (δεν ξερω αν λειτουργει ακόμα) ειχε μια τελειως μετρια ποιότητα (επίπεδο νεαρών Αλβανίδων Μεταξουργείου) πο σου ζηταγαν 100 ευρω την ωρα!με παζαρι αν δεν ηταν παρασκευη ή σαββατο και αν δεν ειχε κοσμο κατεβαιναν στα 50 ευρω την ωρα!
Πες μου σε παρακαλώ τώρα που εκλεισε το ΟΠΑ που πηγαινουν ολοι αυτοί?Σε σένα δυσκολο γιατί οι περισσοτεροι ηταν τσακωμενοι μαζι σου θυμαμαι αυτη τη θειτσα την Κυρία Ντίνα που έλεγε παντού γιά σένα:ο κακός αυτός άνθρωπος εδω το θεμα δεν ειναι οικονομικό σε μισεισε γιατί δεν την πήδηξες! Ο Παναγιώταρος είναι ακόμα εκεί αν και λογικά πρέπει να έφυγε?Οπως και ο αλλος ο Χρίστος (καλο παιδι αλλα πολυ απελπισμένος λες και τον ειχαν φορτωσει με ενα τσουβαλι 50 κιλα στην πλάτη ).Θυμαμαι και τον αλλον που ηταν ιδιο ο Πασχάλης Τερζής που ειχε κατι χωραφια με καλαμπόκι και πηγε ενα σμηνος πουλιών και του τα έφαγε όλα και επαθε ζημια 1.000.000 λε΄'ι'
Σχετικά με της γκόμενες ο Αλέκος προσπάθησε και μου έφερε μερικές γκόμενες (2 της ειχα βαλει φωτο στο σά'ι'τ για να καταλαβαιτε για τι μιλάμε) αλλά ηταν εντελως μετριες και εκτος αυτου οπως ειπα εκει θελουν ολες να της κυνηγας και εγω βαριέμαι να κυνηγαω ειδικα της μέτριες.
Ελπίζω να μην νομιζεις ότι ειναι κλώνος μου!Πολλοί εδω στο σά'ι'τ εχετε μια μανια καταδίωξης.Εντάξει, έδωσες το στίγμα σου.
Γιατί δεν μας λέτε επιτέλους να μάθουμε ποιοι ειναι αυτοι οι κακοι ανθρωποι?Γιατι δεν πάει καν το μυαλό μου γιά ποιους μιλάτε?Ο Αλέκος?ο επόμενος ιδιοξτήτης του ΟΠΑ?Ο Παναγιώταρος?ο Πασχάλης Τερζής?κάποιος από τους αλλους γεράκους?ποιοι ειναι επιτέλους αυτοί οι κακοί άνθρωποι που μας λετε τόσα χρόνια?
mailakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 96
Δημητρακη αν εισαι αρσενικος που μαλλον δεν εισαι καλα εχω δει και τη βλακοφατσα σου να του τα πεις στα μουτρα του flower να σου δωσει και δυο χαστουκια να ισιωσεις σου ριχνει και δυο κεφαλια! Πορνομεταναστη της πουτσας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις