Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 756K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.782
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα στην παρέα.

Έχει πάει κανείς τελευταία στην Chisinau ?

Θα ήθελα μερικές πληροφορίες από τους γνώστες:

α) Έχει στο αερδρόμιο καταστήματα για κάρτες κινητής τηλεφωνίας? Ή θα πρέπει να ψάξω στο κέντρο για κάρτες mobile internet?
Γιατί δεν συμφέρει cosmote travel pass. . . .

β) Αξίζει και είναι ασφαλής η χρήση πιστωτικής κάρτας στις καθημερινές συναλαγές ή καλύτερα να μετατρέψεις ένα ποσό σε local currency???

Ευχαριστώ πολύ.
Ναι έχει με δυο ευρώ βάζεις σιμ για μια βδομάδα

Παίρνουν κάρτες συνήθως αλλα σίγουρα πρέπει να αλλάξεις μετρητά, για να πληρώσεις τη ντεβουσκα

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.188
Πόντοι
9.575
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Η "ντεβουσκα" να υποθέσω ότι είναι η κοπέλα???

Αλλά από ότι κατάλαβα, δεν παίζει κάτι εκεί πια

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
198
Πόντοι
280
Έχω τις μιας. Αλλά επειδή είναι δίδυμες χτυπάει και στην άλλη το ίδιο νούμερο
Απλά δεν ξέρω αν θα δώσει 20 η 40ε.. Αυτό δεν το γνωρίζω. Τότε χρεωναν 16.50 και οι δύο μαζί
Φίλε επειδή σκέφτομαι να πάω Κισινάου τέλη Γενάρη
Αν θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα για ότι συμβουλές ή τηλέφωνα έχεις
Ευχαριστώ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
Φίλε επειδή σκέφτομαι να πάω Κισινάου τέλη Γενάρη
Αν θες στείλε μου προσωπικό μήνυμα για ότι συμβουλές ή τηλέφωνα έχεις
Ευχαριστώ
Συμβουλη ειναι να μην πας
Τγλ δεν υπαρχει τιποτα γιατι οσες ειναι για βιζιτες εχουν φυγει στην ευρωπη εδω και χρονια
Αν θα βρεις καμμια θεια στο μαμπα με 100ε το διωρο
Κι αυτο δυσκολο παλι.. Αννδεν εχεις επαγγελματικο λογο μην πας
Ειναι οφσαιντ εντελως η φαση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
Το θειο το τασος3 ειναι πιο ειδικος απο μενα ατο θεμα γραψτου, αλλα ειναι φολα η φαση ετσι κιβαλλιως. Ισως εχεο κανα κονε ακομα ομως αθτος ως αρχοσχολος εισοδηματιας που είναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
Η Μολδαβία πρέπει να ενωθεί με τη Ρουμανία. Πρόκειται για ρουμανική γη που κάποτε οι Οθωμανοί είχαν χάσει από τους Ρώσους και η Ρουμανία από την Στάλιν.

ΚισιΝΑΟΥ λέγεται,ΟΧΙ Κισινιόφ που το λένε οι Ρώσοι και άλλοτε οι σοβιετικοί.
Μην γραφετε ολι μλκιες οι ασχετοι κισινιωφ λεγεται και κισιναου αναλογα την γλωσσα
Τα υπόλοιπα αρες μαρες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
Εγώ νιώθω ότι δεν έχει νόημα να πάει κάποιος εκεί πέρα με απώτερο σκοπό να γαμήσει.
Ειναισαν να θες να φας ψαρι στον Όλυμπο
Θα βρεις αννψαξεις αλλα ποιος ο λογος για την τεκαιπωρια κ τα εξιδα? Η πολη ειναι βαρετη δεν εχει κατι να, κάνεις
Παλια γαμουσες κ περναγε η ωρα ευχαριστα
Τωρα με μ9νο ματι και κανα μιναρισμα δεν λέει η φαση πλέον...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
τι κανουν οι γκαυλεουρες πορνοεκδρομεις μας? πιτσιλανε στα σλαβικα εδαφοι? τα ξεσκιζουν τα τρανταζουν τα ατακτα πορνιδια?
μιδα τι λεει το ντεζαβου στην αγρια στυση του χισιναου?υπαρχει ακομα αυτος ο αμαρτωλος τεκες?
Ξέχαστα
Εδω δενβγαμ8σες τοτε,πριν δεκαπεντε χ ρονια οεριμενεις τώρα... Καλα κρασοα κ καλη χρινια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ μιλάω για απλό τουρισμό
Ακιζει για 2,3 μέρες να πας κ τρανσνιστρια

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
198
Πόντοι
280
Συμβουλη ειναι να μην πας
Τγλ δεν υπαρχει τιποτα γιατι οσες ειναι για βιζιτες εχουν φυγει στην ευρωπη εδω και χρονια
Αν θα βρεις καμμια θεια στο μαμπα με 100ε το διωρο
Κι αυτο δυσκολο παλι.. Αννδεν εχεις επαγγελματικο λογο μην πας
Ειναι οφσαιντ εντελως η φαση
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου

Belgrade

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου
Kalispera sto Group. Eseis pou Grafete ( sumbouli mou einai na min pas kai tipota den uparxei , exete tin paramikri idea kai Postarete autes tis anoisies ???? ) . Episkepsi sto Chisinau mono gia liges ores to Noemvrio tou 2024 , ustera apo akribos 58 mines . Tin posotita tou mouniou pou eida stin poli mono gia liges ores episkepsis , den prokeitai na tin deis stin Ellada oute ean exeis disekatommuria xronia zois . Opou kai na gurnouses to kefali kai to vlemma sou , evlepes mounothuelles . Evlepes ti mia oraioteri apo tin alli . Mpika se supermarket gia suntoma Psonia kai ekei to idio . Ennoeitai oti milisa se oses perissoteres mporousa ston periorismeno xrono pou eixa kai pira kai arketes epafes . Kathe erotisi efprosdekti.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.658
Πόντοι
201
Kalispera sto Group. Eseis pou Grafete ( sumbouli mou einai na min pas kai tipota den uparxei , exete tin paramikri idea kai Postarete autes tis anoisies ???? ) . Episkepsi sto Chisinau mono gia liges ores to Noemvrio tou 2024 , ustera apo akribos 58 mines . Tin posotita tou mouniou pou eida stin poli mono gia liges ores episkepsis , den prokeitai na tin deis stin Ellada oute ean exeis disekatommuria xronia zois . Opou kai na gurnouses to kefali kai to vlemma sou , evlepes mounothuelles . Evlepes ti mia oraioteri apo tin alli . Mpika se supermarket gia suntoma Psonia kai ekei to idio . Ennoeitai oti milisa se oses perissoteres mporousa ston periorismeno xrono pou eixa kai pira kai arketes epafes . Kathe erotisi efprosdekti.
Τους το χάλασες τώρα. Έτσι τα λένε για να μην πάει κανείς. Φυσικά κ έχει έχει πέσει γενικά σε σχέση με πριν 10-15 χρόνια αλλά το μέρος είναι σαν εργοστάσιο παραγωγής μοντέλων. Όσες φεύγουν για εξωτερικό άλλες τόσες κ διπλάσιες ξεπιδάνε.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.188
Πόντοι
9.575
Φαντάζομαι ότι οι συνάδελφοι εννοούν ότι δεν παίζουν πολλές επαγγελματίες.

Όχι ότι χάλασε το καλούπι και δεν υπάρχουν πλέον μουνάρες.

Τώρα, αν υπάρχει κάποια "καλή" πληροφορία, παρακαλώ όπως την μοιραστείτε μαζί μου .

Σας ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων...

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
198
Πόντοι
280
Δεν εννοώ απαραίτητα επαγγελματίες, αλλά σίγουρα μπορείς να το πάρεις και έτσι έχεις δίκιο
Μέσα στις πληροφορίες εννοώ και το night life και το πόσο εύκολα γαμας από μπαράκια κλπ

Τώρα, αν υπάρχει κάποια "καλή" πληροφορία, παρακαλώ όπως την μοιραστείτε μαζί μου .

Υπάρχουν δηλαδή και μάλιστα ελευθερες να ψάχνονται κλπ?

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.334
Πόντοι
456
Δε ξέρω ρε μάγκες σλαβόπληκτος και εγώ αλλά μόνο και μόνο που είναι παράνομη η πορνεία με κάνει λίγο να φρικάρω. Αλλά ρε γαμωτο είναι τόσο γούτσικα πλασματάκια.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.658
Πόντοι
201
Το θέμα είναι πως γενικά έχουν ξυπνήσει το τι παίζει κ έξω στα μπαράκια ακόμα μη επαγγελματίες ζητάνε λεφτά κ μάλιστα τρελά ποσά. Πλέον μόνο αν σε δούνε έξω 5-6 φορές κ ξέρουν οτι δεν είσαι κασκαντέρ του ΣΚ θα σε πλησιάσουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
Ακούστε σύντροφοι
Επειδη αυτά που λέτε είναι ωραία αλλά δεν έχουν πρακτική εφαρμογή
Το ότι θα πάτε κάπου και θα δείτε πολλές γκόμενες δεν σημαίνει ότι θα γαμισεις
Εάν πάτε βουκουρεστι έχει 10πλασιες γκόμενες από το Κισινάου
Τι πιθανότητες έχει να γαμισει κάποιος χωρίς να καταφύγει σε μέτρια ακριβό πληρωμένα έσκορτ? Εάν είναι 35 πλας, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΔΌΝ

Οποτε μουνια πολλά τριγύρω μας στον πεο μας κανένα φάση
Μια από τα ίδια είναι ΠΛΕΟΝ το Κισινάου
Οι λόγοι τρεις
Ρουμάνικα διαβατήρια σε όποιον ζητήσει
Άρα
1.όσες το κάναν επαγγελματικά φύγαν για βασικά Ολλανδία Ιταλία γερμανια Αυστρία

2.οι άντρες που παλιά ήταν με παντόφλα σορτς πουλοβερ κ με το λεοφωρειο ατσιγαροι, πλέον όλοι επειδή είναι δυνατός λαός δουελεθιυν σε οικοδομές μηχανικοί οδηγοί στην δυτ Ευρώπη με μισθούς διπλοτριπλοθς από Ελλάδα κάνοντας ΕΚΕΊ το εκατό τους παξιμάδι
Μες στην χώρα όμως που έρχονται συχνα πυκνα ειναινπλεον αερςτοι με ακριβά αμάξια, πιο ακριβά από τον μέσο Έλληνα, καθόσον φόροι και τέλη είναι της πλάκας και δεν είναι υποδεέστεροι από τους ξένους όπως παλιά
Απο κάτι Έλληνες ναυάγια είναι σαφώς ανώτεροι και σε εμφάνιση και σε χρήματα πολλές φορές
Άρα κοκο γιοκ από τις λίγες που είναι εκεί
Και τελευταίο και χειροτερο
Είναι εντελώς αμιργανωτο το παυσεξ στην χώρα, από παλιά
Όσοι πάτε λοιπόν θα πιάσετε όπως προείπα η καμμια θεία γκόμενα, αυτό παίζει ακόμα, αλλά πληρώνεις και το σόι παρέα
Η θα βρείτε μόνοι σας μετά πο πολλά βασανα με κάνα 100ρικο να γαμισετε μια μλνεξτ ντορ με ΔΥΣΚΟΛΊΑ και με τύχη αυτό για κάνα διωρο
Αν έχετε αυτόν τον πήχη αξίζει
Για κάτι παραπάνω αυτά που ανέφεραν οι παραπάνω φίλοι είναι ευχολόγια όπως η ανάπτυξη του Κουλη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.091
Πόντοι
3.656
Το θέμα είναι πως γενικά έχουν ξυπνήσει το τι παίζει κ έξω στα μπαράκια ακόμα μη επαγγελματίες ζητάνε λεφτά κ μάλιστα τρελά ποσά. Πλέον μόνο αν σε δούνε έξω 5-6 φορές κ ξέρουν οτι δεν είσαι κασκαντέρ του ΣΚ θα σε πλησιάσουν.
Εσυ τι επιτυχία είχες,? μας θυμίζεις φίλτατε αν έχεις την καλοσύνη

Δεν εννοώ απαραίτητα επαγγελματίες, αλλά σίγουρα μπορείς να το πάρεις και έτσι έχεις δίκιο
Μέσα στις πληροφορίες εννοώ και το night life και το πόσο εύκολα γαμας από μπαράκια κλπ

Υπάρχουν δηλαδή και μάλιστα ελευθερες να ψάχνονται κλπ?
Ναι γίνεται χαμός
Πήγαινε να προλάβεις πριν διαβάσουν πολλοί το θρεντ και χάσεις την ευκαιρία

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
296
Πόντοι
36
Κάποιες προσπάθειες από τιντερ μεταφέροντας την τοποθεσία μου Κισινάου και γύρω δεν έφεραν αποτέλεσμα ούτε σε 40αρες.
Δεν νομίζω ότι έχετε πολλές πιθανότητες αν δεν μιλάτε Ρωσικά ή δεν έχετε πολύ καλή εμφάνιση ή δεν είστε μόνιμα εκεί.
Επιβεβαιώνω λοιπόν όσα είπε ο Μιδας τουλάχιστον από dating.
Σπονσοραρισμα μπορείτε να κάνετε και στην Ελλάδα όσοι μένετε στα αστικά κέντρα.
Τώρα όσοι θέλετε να βγείτε Ευρώπη κ για αξιοθέατα αυτή την εποχή φθηνή είναι η Βουδαπέστη.
Στο θρεντ της έχει αναφερθεί και το σχετικό σάιτ με τρέχουσες τιμές να ξεκινούν από το 100αρικο την ώρα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.308
Πόντοι
6.056
Εσυ τι επιτυχία είχες,? μας θυμίζεις φίλτατε αν έχεις την καλοσύνη
Αν είσαι τελευταίος ξεφτίλας , μπατήρης 60ρης και γελοίος αποτυχημένος παντού
που είναι καλύτερα να γίνεσαι ρεζίλι των σκυλιών ; Καλαμάτα ή Κισινάου ;

Stories